Dodaj do ulubionych

Giertych dla Gazety: nie mam nic na Belkę

• Gość: alter po mowie pierwszego prasa zmieniła front..ciekawe. IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 12.11.04, 09:54
      don Alessandro ma gatkem w te klocki ?
      • Gość: mietek Re: po mowie pierwszego prasa zmieniła front..cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 18:17
        "Pierwszy" skrócił cugle jednym, pociągnął za sznurki drugich.
    • macman4 Giertych dla Gazety: nie mam nic na Belkę 12.11.04, 10:07
      Czy pani redaktor Kublik dostała pełnomocnictwo od premiera Belki ( jak A.
      Michnik od Millera)w celu wysądowania, o co chodzi Giertychowi i jakie ma kwity
      na Belkę? Atakiem na opozycję nie wybielicie swoich przekrętów!
    • Gość: A.Nurkowski Wywiad z Giertychem IP: *.223.76.83.cust.bluewin.ch 12.11.04, 10:23
      Postawa i zachowanie dziennikarki Gazety jest typowym przykladem PRL-owskiej
      mentalnosci, arogancja i beszczelnosc byly tak typowe dla tamtego okresu. Nie
      zamierzam bronic Giertycha, nie jestem zwolennikiem programu LPR ale oburza
      mnie forma wywiadu to przeciez bolszewicka metoda. Pani dziennikarka ma taki a
      nie inny background i nie przeskoczy swego cienia. Kultury trudno sie nauczyc,
      albo sie ja ma albo nie.
    • Gość: wojtek Nie mam na niego nic. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 10:25
      Oto poziom lidera LPR. Kolekcjoner haków na przeciwnika. Nowa szkoła polityki i
      przyzwoitości. Wyborcom tej partii życzę powrotu do zdrowia.
    • Gość: Obserwator Paulini przed komisję!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 10:28
      A cóż to Paulii z Jasnej Góry umawiają polityków? Pachnie korupcją, nic nie ma
      za darmo, szczególnie w kościele katolickim! A może by tak Jankowskiego
      przenieść ma |Jasną Górę - swój chłop na właściwym miejscu:))) Widzisz Papieżu
      Polaczków a nie grzmisz!
    • Gość: OBSERWATOR A JACKOWSKIEGO Z LPR NIE WYRZUCIŁ........UROJENIEC IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.11.04, 10:47
    • Gość: AGA BIDULEK GIERTYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 10:58
      JUŻ W TO UWIERZĘ, ŻE KULCZYK MOŻE MÓWIŁ O PREZYDENCIE KWAŚNIEWSKIM, A BIEDNY
      GIERTYCH NIE PAMIĘTA.CO ON BREDZI TAAAKIEJ RZECZY BY ZAPOMNIAŁ.CZY GIETRYCH MA
      SPOŁECZEŃSTWO ZA IDIOTÓW? SAM SIĘ TERAZ SKOMPROMITOWAŁ I POWINIEN ODEJŚĆ Z
      KOMISJI BO ROZMAWIAŁ ZE ŚWIADKIEM I JESZCZE GO SZANTAŻOWAŁ.OSZOŁOM JEDEN.
      • Gość: przeciwko_podłości Re: BĘDĘ GŁOSOWAŁ NA Giertycha i LPR, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 18:13
        Opluwacze Giertycha przekonali mnie, że jest człowiekiem na którego warto
        zagłosować. A partia LPR jest partią, którą trzeba poprzeć w wyborach.
    • Gość: gość CZY IMBECYLIZM TO JUŻ OSTATNIE STADIUM KRETYNIZMU IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.11.04, 11:00
      • Gość: adam44 Dzieki Giertychowi KULCZYK SIE WYWINIE, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.11.04, 11:04
        i to jest najwieksze partactwo prawicy. SLD pewnie i tak przegra wybory (tym
        pewniej by przegrala bez Giertychowych atakow) a za 4 lata znow wroci do wladzy
        bo taka uroda naszej polityki, ale Kluczyk juz sie wiwinie,
        to widac, a byla szansa ukrocic tych biznes panow.
        • zark7 Re: Dzieki Giertychowi KULCZYK SIE WYWINIE, 12.11.04, 12:29
          Słuchając Romka sam zaczynam popadać w paranoję, więc może tak - spotkanie było
          z góry zaplanowane jako wyjście awaryjne dla Kulczyka (trzeba będzie wywalić
          Romka z komisji, potem wybory, sprawa się przeciągnie i rozmydli...).
          Zastanawiam się, czy Roman coś z tego będzie miał - ale chyba nie, on po prostu
          jest tak głupim młokosem, że dał się zrobić w konia. Przykre jest jeszcze
          jedno, on podobno jest adwokatem i aż tak nie rozumie procedur ??!!!
        • Gość: jkoj Re: Dzieki Giertychowi KULCZYK SIE WYWINIE, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:46
          Kulczyk nie ma sie z czego wywijac. O nic nie jest oskarzony i pewnie nie
          bedzie. A ta gnida Giertys za miraz "wladzy" zrobi wszystko.
    • Gość: Jacek Romuś nie pal głupa. IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 12.11.04, 11:09
      Ty zakłamany cwaniaku na lewo kręcisz interesy , a przed kamerami grasz
      jedynego sprawiedliwego.Każdego kto się choć trochę pomyli w zeznaniach przed
      tą waszą jakże wysoką komisją od razu odwołujesz ze stanowisk. A ty jakbyś miał
      choc trochę wstydu i poczucia przyzwoitości to powinieneś się zwolnić z tej
      komisji. Przecież tak na pokaz grasz wzorowego katolika / w rzeczywistości
      mógłbyś bliźniego w szklance wody utopić , jak większość naszych katolików i
      powieka by ci nie mrugnęła/ A swoją drogą to może warto wyjaśnić co ojculkowie
      z Jasnej Góry mają wspólnego z Orlenem.
    • Gość: Damon Giertych dla Gazety: nie mam nic na Belkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 11:11
      Uwazam ze macie powiazanie Z SLD.Wy jestescie stronniczy, nie bronicie
      patriotow, tylko sprzedawczykow:( caly czas najezdzacie na LPR czy PIS.ciagle
      szukacie czegos zeby oczernic te dwoe prawicowe partie.Ja Poslowi Gierychowi
      wierze, i podejrzewam ze jak juz bywalo nie raz najpierw ktos wokol prawicy czy
      kosciola namiesza, nklamie a pozniej wszystko ucichnie i nikt tego nie
      sprostuje:(
      • Gość: adam44 Pamietam GIERTYCHa z JARUZELSKIM w PRONIE, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.11.04, 11:25
    • Gość: kleks Giertych-Kulczyk IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 12.11.04, 11:33
      Złapali Giertycha na kłamstwie, więc na co czeka komisja i Sejm. Taki człowiek powinien natychmiast zostać odwołany ze składu komisji. Wyobraźcie sobie co by to było gdyby lewicowy członek komisji spotkał się z Kulczykiem. Ale by leciały gromy na całą lewicę. A jak chodzi o prawicę to tylko trochę zaiskrzyło. Tu wychodzi "bezstronność" polskojęzycznych mediów.
      • kataryna.kataryna Re: Giertych-Kulczyk 12.11.04, 11:49
        Gość portalu: kleks napisał(a):

> Złapali Giertycha na kłamstwie, więc na co czeka komisja i Sejm. Taki
        człowiek
        > powinien natychmiast zostać odwołany ze składu komisji. Wyobraźcie sobie co
        by
        > to było gdyby lewicowy członek komisji spotkał się z Kulczykiem. Ale by
        leciały
        > gromy na całą lewicę. A jak chodzi o prawicę to tylko trochę zaiskrzyło.

Przypomnij sobie jak gładko przeszło jak w poprzedniej komisji Nałęcz biegał na
        imieniny do Jakubowskiej. Nikomu nie pzreszkadzalo.

Tu wy
        > chodzi "bezstronność" polskojęzycznych mediów.

No no, to lewica też takich terminów używa?
        • Gość: 2x Re: Giertych-Kulczyk IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.04, 17:11
          --------------------------------------------------------------------------------
          ze tez wczesniej na to nie wpadlem. Ten artykul jasno pokazuje nowe ognisko
          spisku. To jest teraz jasne. Komisja Orlenu powinna zarzadac liste pielgrzymek
          i pielgrzymow na Jasna Gore. Na obecnym etapie pracy komisji widze, ze
          sledzctwo powoli nabiera nowego kierunku, a mianowicie, ze pan Giertych nie tak
          jak wszyscy od malpy tylko od konia pochodzi.
    • Gość: Zbyszek Giertych przed komisję śledczą IP: *.karwiny.multicon.pl 12.11.04, 11:37
      Najprostsze rozwiązanie odwołać z komisji i wezwać jako świadka w sprawie.Niech
      pokaże, że jest obiektywny i prawdomówny.
      • Gość: Mo L Re: Giertych przed komisję śledczą IP: *.slp.pl / 62.111.232.* 12.11.04, 16:24
        Jak dlugo taki gnojek bedzie wodzil za nos polakow.Zrobic Mu testy na obecnosc
        narkotykow. Ten Jego bledny wzrok duzo mowi .
        • Gość: poniał? Re: GIERTYCH nie jest dobry, ale LEPSZEGO NIEMA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 16:56
          Niewątpliwie w Komisji Sejmowej, Giertych spisuje się bardzo dobrze. Jeśli ktoś
          proponuje odwołanie tego posła, to znaczy, że sam ma nieczyste sumienie.
          NA ZŁODZIEJU CZAPKA GORE !
          • Gość: wow Re: GIERTYCH nie jest dobry, ale LEPSZEGO NIEMA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:21
            Czlowieku Giertych to totalna kompromitacja gatunku Homo Sapiens !
            • Gość: tolek Re: GIERTYCH nie jest dobry, ale LEPSZEGO NIEMA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:25
              Człowieku! Ty jesteś totalną kompromitacją gatunku Homo Sapiens !
    • Gość: magoo Komisjo nie daj się! IP: *.bielsko.msk.pl 12.11.04, 11:41
      zastraszyc i zniszczyć, bo zniszczycie nas odpuszczając tym łotrom. Panie
      Giertch nigdy nie byłam zwolennikiem poglądów LPR, bo nie lubie jak partie
      wykorzystują swoja wiare religijną w politykę, ale w tym przypadku jestem z
      Panem, dalej, dalej, dalej burzyć kolejne przeszkody
      • Gość: Pol Re: Komisjo nie daj się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:50
        Tak tak kobieto, rozwalac, burzyc wszystko co sie da. Kwity Olka na Bolka,
        Giertycha na Pipsztycza, wszystkich na wszystkich. To goofno nazywa
        sie "polityka". A gdzie MY , Kraj jestesmy w tym wszystkim?
        • Gość: artur Re: Komisjo nie daj się ROZMAITYM CWANIAKOM ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:01
          Po co burzyć wszystko? Wystarczy zburzyć to co złe, czyli korupcyjne
          układy sięgające najwyższych stanowisk w państwie.
          Wyczyścić stajnię tą Augiasza!
          Nie zrobią tego goście zwalczający Giertycha, to jest oczywiste.
    • Gość: adam44 Rozczulajace: Giertych tez zyd, zdaniem antysemit IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.11.04, 11:43
      y na tym forum. To juz prawdziwi chrzescijanie nie maja nadziei, skoro wnuk
      szefa endecji jest zydem podobnie jak ich ulubiona figurka z krzyza.
      • Gość: TakichZydówPotrzeb Re: Brawo Żyd ! Jeśli Giertych jest Żydem. Takich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:08
        Jeśli Giertych jest Żydem, to mnie to nie przeszkadza. Chciałbym więcej takich
        jak Giertych Żydów w Polsce. Apeluję do pozostałych Żydów, wesprzyjcie swojego
        rodaka Giertycha w staraniach o lepszą Polskę. A my, Polacy, będziemy z wami!
    • Gość: Lukasz Ja znam Giertycha i mi powiedzial ze jak dam mu 10 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.11.04, 12:23
      mln $ to normalnie zostane min.gospodarki w jego rzadzie!Rokita zas mi
      powiedzial ze jak dam mu 20mln $ to zostane wlascicielem PKN Orlen.oczywiscie
      wszystko mam zapisane na kartkach wiec mam dowody i w zwiazku z tym rzadam
      spalenia na stosie Gietrycha,Rokity i innych,zasadniczo wszystkich!
    • Gość: max nie mam nic na Belke IP: *.zeelandnet.nl 12.11.04, 12:48
      Jas Fasola lepszej bajki by nie wymyslil.
      • Gość: wow Re: nie mam nic na Belke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:51
        Za takie stwierdzenia to ten pacan Giertych powinien na tej belce zawisnac..
        • Gość: adam Re: Belka wiszący na belce też ładnie wygląda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:10
      • danek5 Biedny Roman 12.11.04, 13:05
        Aż mi go żal, bo umoczył się w tej zupie po uszy, a tak mu dobrze szło... Pycha,
        panie Romanie, gubi wszystkich, nawet najmądrzejszych, a tych malutkich po
        prostu zmiata. Panu już podziękujemy!
    • Gość: Marcin To co Romek??? IP: *.aine.pl 12.11.04, 12:57
      "kto jest bez winny niechaj..." - powiadasz...
      Chyba młodo skończysz karierę!
      buziaczki
    • Gość: tok Prezydent i rzad sa skopromitowani i powinni odejs IP: *.proxy.aol.com 12.11.04, 13:10
      Polska rzadza trzy osoby:Kulczyk,Qwas i Miller!!!!Te osoby zyja ponad
      prawem,robia oszustwa i okradaja biedna Polske!!!Nikt im nie podskoczy,bo
      wszystkie urzedy sa pod kontrola mafi SLD!!!!Nie bylo i niebedzie prawa jesli
      nadal beda rzadzic oszusci i zlodzieje z SLD!!!!!!!!!Ta banda zaczyna walczyc z
      prawda ,bo im nie jest na reke, ze ktos ich sciga!!!!Oni beda niszczyc
      komisje,bo komisja wie jacy sa czerwoni oszusci!!!!Za kontakty i uslugi z
      szpiegom ten prezydent i ten rzad dawno powinien odejsc!!!Narod trzeba oczyscic
      z szpiegow i zlodzieji i oszustow!!!Precz z komuchami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: joj Re: Prezydent i rzad sa skopromitowani i powinni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:14
        Talk is cheap..
      • zark7 Re: Prezydent i rzad sa skopromitowani i powinni 12.11.04, 13:46
        O jej...
        Mili Nauci, czy nie uważacie, że stopień oszołomstwa (wszystko jedno czy z
        prawa czy z lewa) można mierzyć liczbą wykrzykników ?
    • Gość: kolo Giertych szalencu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:12
      Skompromitowal sie szczeniak ostatecznie. To szleniec tak jak ta cala jego
      faszystowska badna.
      • Gość: precz_żydokomuno! Re: ŻYDOKOMUNA ośmiesza siebie atakując Komisję ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:18
        Smieszni goście atakujący Komisję i Giertycha, wy jesteście przezroczyści dla
        czytelników Forum. Rozumiemy, że wasze interesy zostały zagrożone, ale nie dbamy
        o wasze interesy, tylko o interesy naszej ojczyzny.
        Czekajcie cierpliwie, przyjdzie kolej na trzepanie waszej skóry.
    • Gość: opolek RATUNKU!!!!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 12.11.04, 13:12
      Ludzie i ten facet jest posłem,wzorem prawośći jak ktoś go kiedyś określiL?!!!
      Przecie jest gorszy od tych których oskarża.Nie-byłem a był.RATUNKU nadchodzi!!
    • Gość: wow G..niarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:16
      Gowniarze, to wszystko sa gowniarze, mentalne mutanty, "wybrancy" glupiego
      narodu.
    • Gość: monikawanda Giertych i jemu podobni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:36
      Nigdy nie ufałam Giertychowi i jemu podobnym.Skompromitowanie Prezydenta za
      wszelką cenę jest oczywiste,patrząc na poczynania prawicy, ale jest to tak
      żałosne, że juz nawet nie śmieszne.Walka o władzę i tylko o to,bo nie liczy się
      kraj i jego obywatele,przeszła dawno dopuszczalne w cywilizowanym świecie
      normy.Jest to także nasza wina, bo takich ...wybraliśmy do reprezentowania
      nas,teraz nawet chowanie głowy w piasek nie pomoże , ale mam nadzieję, ze
      potrafimy do następnego sejmu wybrać ludzi, a nie ich karykatury.
      • Gość: anatol Re: Oby więcej takich jak Giertych i jemu podobni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:23
        Zapewniam panią o kurzym móżdżku, obojga imion Moniko Wando !
        Potrafimy wybrać do nastepnego sejmu ludzi takich jak Giertych i LPR.
        A obecnie trzymające władzę ludzkie karykatury odstawimy od koryta.
    • Gość: lisek Giertych popelnil samobojstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:45
      Ten pan juz sie skonczyl. A dodatkowym efektem ubocznym (oby..) bedzie moze
      marginalizacja neonazistow.
      • zark7 Re: Giertych popelnil samobojstwo 12.11.04, 14:06
        Lisku optymisto, pan G obetrze buziuchnę rękawem (deszcz padał) i nadal
        z "podniesionym czołem" będzie reprezentował wszystkich Prawdziwych Polaków.
      • Gość: miop Re: kwach sie konczyl przez dwie kadencje- i niest IP: 195.136.193.* 12.11.04, 15:24
        i niestety to nie on zostal wykonczony
        ale polacy
        ktorzy po 100$ zlozyli sie na majatek samego kulczyka
        dzieki michnikom i kiszczakom i calej biurwokracji
        z korzeniami w zydokomunie
        mielismy brak uwlaszczenia obywateli na zagrabionym przez urzednikowm prl-u
        majatkiem wspolnym skladanym w funduszach publicznych
        i skarbu panstwa
        • Gość: qba Re: kwach sie konczyl przez dwie kadencje- i nies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 15:30
          Wiesz co.. zeby byc dobrym demagogiem to nie wolno dawac sie ponosic glupocie...
          • Gość: miop Re: moze wiecej tresci a mniej qpy panie qba IP: 195.136.193.* 12.11.04, 15:51
    • Gość: redblack Giertych dla Gazety: nie mam nic na Belkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:54
      To jest tragedia. Hieny wyrywają sobie ścierwo zębami, a kraj i ludzie dostają
      po dupie na każdym kroku. Jestem pewien, że nawet gdyby była to kraina mlekiem
      i miodem płynąca to jeden z drugim i tak rzuciłby się sobie do gardła tylko
      dlatego, że są z innych frakcji. I tak zniszczą wszystko co jeszcze nie
      zniszczone, splamią wszystko co czyste ( vide: 11 listopada ), nie zawahają się
      przed najgorszym plugastwem. W ich oczach szaleństwo, obłęd, żądza władzy i
      przekonanie o nieomylności, z których nawet nie zdają sobie sprawy. Każdy
      wariat wierzy w swoją manię. Kiedyś myślałem, że to tylko taka gra, pozory i
      polityka - teraz widzę, że to jest już prawdziwy niebiezpieczny cyrk szaleńców.
      Nikt nie zawoła: stop ! dość ! ocknijmy się !. Nie, bo wszyscy maja w tym
      udział. Dziennikarze mają przecież swoje świetne njusy, telewizja obrazki. Jest
      robota i kasa, a że przy okazji rozpada się Polska ? Cóż, niczego nie uczy nas
      historia. Tu nie potrzeba wroga, Niemców, Ruskich, pedałów, mormonów, itd. Sami
      się wykończymy. Ktoś tylko na końcu przyjdzie posprzątać zwłoki i zmyć krew.
      Tak jak dawniej. Ubolewamy nad historią, zaborami... ale kto do cholery
      najpierw rozwalał ten kraj od środka, tak że stał się on słaby i praktycznie
      nie działał. Tak panie i panowie, to o Was zdrajcy. Wy wszyscy jesteście tacy
      sami. SLD, LPR, PO, PIS i całe to gó.. ! A my jak zwykle będziemy przelewać
      tutaj swoją młodą krew, podczas gdy Wy na emigracji ( a jakże ! ) będziecie w
      salonach dalej wystawiać swój szalony show.
      • Gość: joj Re: Giertych dla Gazety: nie mam nic na Belkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:59
        Jak slucham tej Komisji to mi sie niedobrze robi. Giertych - wiadomo dlaczego,
        ale inni panowie, czlonkowie sejmowej komisji d.s sluzb, byly minister MSW,
        wiekszosc "przywiazana" do spraw tajnych od zawsze - i wszyscy pieprza
        [publicznie, ze nic nie wiedza, nie wiedzieli, zyli w totalnej ciemnocie i
        spokoju ducha. Obled! Oni WSZYSCY sa odpowiedzialni za te afery.
      • Gość: IMHO Chamy ze zlotym rogiem i bez. IP: *.pro-internet.pl 12.11.04, 15:08
        Tylko gdzie przebiega granica MY i ONI ?
        Zbyt latwo i niewiadomo kiedy, MY stajemy sie ONI.
      • Gość: miop Re: zdaj sobie sprawe z tego ze 7% polakow IP: 195.136.193.* 12.11.04, 15:58
        moze miec wyzsze wyksztalcenie
        z tego wiekszosc robi codzienna robote
        aby ten kraj sie nie rozpadl do reszty
        projektuja kieruja
        niestety z tych 7% 20% jest lajdakami (jak to w kazdej ludzkiej grupie)
        i niestety wlasnie ci lajdacy znalezli niezle koryto w urzedach sadach
        mediach
        i beda tego koryta bronic z calym swoim prozniaczym oddaniem
        niestety
      • Gość: Do_'redblacka' Re: Zakładając, że masz Pan rację, co proponujesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:31
        Jesli zaproponujesz rozwiązanie Komisji i zamknięcie Giertycha, to bedę wiedział
        kim jesteś. Jesli zaproponujesz głosowanie na UP lub UW to też wiem kim jesteś.
        • Gość: Pol Re: Zakładając, że masz Pan rację, co proponujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 22:47
          A moze sensowniej jest wlasnie nie proponowac zadnych nazw z tych istniejacych
          i dokladnie skompromitowanych po roznych karuzelach. Moze teraz wlasnie trzeba
          zrobic jeszcze jeden wysilek i odnowic polska scene polityczna? Zapomniec o
          tych wszystkich SLD, UP,PiSach, LPRach,Samoobronach, AWSach i co tam jeszcze.
          CZyli jednym slowem rozgonic to cale towarzystwo na cztery wiatry i probowac
          stworzyc normalny uklad typu dwupartyjnego ( w uproszczeniu). Ale czy to w
          rozedrganej Polsce mozliwe?
        • Gość: redblack Re: Zakładając, że masz Pan rację, co proponujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 22:32
          Być człowiekiem.
      • Gość: joj do redblack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 22:42
        W zasadzie to jest "Polska w pigulce"...
    • Gość: java4 kłamstwa Giertycha IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.04, 14:18
      Z Giertycha - juniora coraz bardziej wychodzi zwykły kłamczuszek.Najpierw w
      żywe oczy, przy kilkumilionowej widowni telewizyjnej, wypiera sie spotkania z
      Kulczykiem, potem - gdy na jaw wychodzą coraz to nowe fakty i szczegóły ze
      spotkania na Jasnej Górze, codziennie podaje nową wersję bagatelizując to co
      powiedział wcześniej. W tej sytuacji jego koledzy z Komisji Śledczej, zwłaszcza
      Miodowicz, Wasserman i Macierewicz powinni zażądać stanowczo usunięcia go z
      tego grona. Bo po prostu przynosi wstyd uczciwej, bezinteresownej prawicy !
      • Gość: Pol Re: kłamstwa Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 14:30
        Miodowicz, Wasserman i Macierewicz .... a co ci panowie, tak wspaniale obeznani
        ze sprawami "sluzb", byli ministrowie od bezpieki, czlonkowie komisji d/s
        sluzb - co? oni NIC nigdy przez ostatnie lata nie slyszeli, nie wiedzieli co
        sie w Polsce dzieje? Pan Gruszka tez nie? Moge zrozumiec, ze Pan Witaszek nie
        mial pojecia... To wszystko jest jedna wielka KPINA i cyrk populistyczny.
      • Gość: alek Re: Chyba się zagalopowałeś z tą uczciwością IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.11.04, 14:34
        Prawica uczciwa i bezinteresowna?. Nie rób sobie jaj z polityków.
        Każdy z nich ze skóry wychodzi aby swą gębę wsadzić w oko kamery, aby zaskarbić
        parę punktów wyborczych. Wystarczy posłuchać ich retoryki. Więc nie wciskaj
        bzdur, chyba ,że żartowałeś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka