Gość: alter po mowie pierwszego prasa zmieniła front..ciekawe. IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 12.11.04, 09:54 don Alessandro ma gatkem w te klocki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: po mowie pierwszego prasa zmieniła front..cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 18:17 "Pierwszy" skrócił cugle jednym, pociągnął za sznurki drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
macman4 Giertych dla Gazety: nie mam nic na Belkę 12.11.04, 10:07 Czy pani redaktor Kublik dostała pełnomocnictwo od premiera Belki ( jak A. Michnik od Millera)w celu wysądowania, o co chodzi Giertychowi i jakie ma kwity na Belkę? Atakiem na opozycję nie wybielicie swoich przekrętów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Nurkowski Wywiad z Giertychem IP: *.223.76.83.cust.bluewin.ch 12.11.04, 10:23 Postawa i zachowanie dziennikarki Gazety jest typowym przykladem PRL-owskiej mentalnosci, arogancja i beszczelnosc byly tak typowe dla tamtego okresu. Nie zamierzam bronic Giertycha, nie jestem zwolennikiem programu LPR ale oburza mnie forma wywiadu to przeciez bolszewicka metoda. Pani dziennikarka ma taki a nie inny background i nie przeskoczy swego cienia. Kultury trudno sie nauczyc, albo sie ja ma albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Nie mam na niego nic. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 10:25 Oto poziom lidera LPR. Kolekcjoner haków na przeciwnika. Nowa szkoła polityki i przyzwoitości. Wyborcom tej partii życzę powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Paulini przed komisję!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 10:28 A cóż to Paulii z Jasnej Góry umawiają polityków? Pachnie korupcją, nic nie ma za darmo, szczególnie w kościele katolickim! A może by tak Jankowskiego przenieść ma |Jasną Górę - swój chłop na właściwym miejscu:))) Widzisz Papieżu Polaczków a nie grzmisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATOR A JACKOWSKIEGO Z LPR NIE WYRZUCIŁ........UROJENIEC IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.11.04, 10:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA BIDULEK GIERTYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 10:58 JUŻ W TO UWIERZĘ, ŻE KULCZYK MOŻE MÓWIŁ O PREZYDENCIE KWAŚNIEWSKIM, A BIEDNY GIERTYCH NIE PAMIĘTA.CO ON BREDZI TAAAKIEJ RZECZY BY ZAPOMNIAŁ.CZY GIETRYCH MA SPOŁECZEŃSTWO ZA IDIOTÓW? SAM SIĘ TERAZ SKOMPROMITOWAŁ I POWINIEN ODEJŚĆ Z KOMISJI BO ROZMAWIAŁ ZE ŚWIADKIEM I JESZCZE GO SZANTAŻOWAŁ.OSZOŁOM JEDEN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeciwko_podłości Re: BĘDĘ GŁOSOWAŁ NA Giertycha i LPR, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 18:13 Opluwacze Giertycha przekonali mnie, że jest człowiekiem na którego warto zagłosować. A partia LPR jest partią, którą trzeba poprzeć w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość CZY IMBECYLIZM TO JUŻ OSTATNIE STADIUM KRETYNIZMU IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.11.04, 11:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam44 Dzieki Giertychowi KULCZYK SIE WYWINIE, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.11.04, 11:04 i to jest najwieksze partactwo prawicy. SLD pewnie i tak przegra wybory (tym pewniej by przegrala bez Giertychowych atakow) a za 4 lata znow wroci do wladzy bo taka uroda naszej polityki, ale Kluczyk juz sie wiwinie, to widac, a byla szansa ukrocic tych biznes panow. Odpowiedz Link Zgłoś
zark7 Re: Dzieki Giertychowi KULCZYK SIE WYWINIE, 12.11.04, 12:29 Słuchając Romka sam zaczynam popadać w paranoję, więc może tak - spotkanie było z góry zaplanowane jako wyjście awaryjne dla Kulczyka (trzeba będzie wywalić Romka z komisji, potem wybory, sprawa się przeciągnie i rozmydli...). Zastanawiam się, czy Roman coś z tego będzie miał - ale chyba nie, on po prostu jest tak głupim młokosem, że dał się zrobić w konia. Przykre jest jeszcze jedno, on podobno jest adwokatem i aż tak nie rozumie procedur ??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkoj Re: Dzieki Giertychowi KULCZYK SIE WYWINIE, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:46 Kulczyk nie ma sie z czego wywijac. O nic nie jest oskarzony i pewnie nie bedzie. A ta gnida Giertys za miraz "wladzy" zrobi wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Romuś nie pal głupa. IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 12.11.04, 11:09 Ty zakłamany cwaniaku na lewo kręcisz interesy , a przed kamerami grasz jedynego sprawiedliwego.Każdego kto się choć trochę pomyli w zeznaniach przed tą waszą jakże wysoką komisją od razu odwołujesz ze stanowisk. A ty jakbyś miał choc trochę wstydu i poczucia przyzwoitości to powinieneś się zwolnić z tej komisji. Przecież tak na pokaz grasz wzorowego katolika / w rzeczywistości mógłbyś bliźniego w szklance wody utopić , jak większość naszych katolików i powieka by ci nie mrugnęła/ A swoją drogą to może warto wyjaśnić co ojculkowie z Jasnej Góry mają wspólnego z Orlenem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damon Giertych dla Gazety: nie mam nic na Belkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 11:11 Uwazam ze macie powiazanie Z SLD.Wy jestescie stronniczy, nie bronicie patriotow, tylko sprzedawczykow:( caly czas najezdzacie na LPR czy PIS.ciagle szukacie czegos zeby oczernic te dwoe prawicowe partie.Ja Poslowi Gierychowi wierze, i podejrzewam ze jak juz bywalo nie raz najpierw ktos wokol prawicy czy kosciola namiesza, nklamie a pozniej wszystko ucichnie i nikt tego nie sprostuje:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam44 Pamietam GIERTYCHa z JARUZELSKIM w PRONIE, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.11.04, 11:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleks Giertych-Kulczyk IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 12.11.04, 11:33 Złapali Giertycha na kłamstwie, więc na co czeka komisja i Sejm. Taki człowiek powinien natychmiast zostać odwołany ze składu komisji. Wyobraźcie sobie co by to było gdyby lewicowy członek komisji spotkał się z Kulczykiem. Ale by leciały gromy na całą lewicę. A jak chodzi o prawicę to tylko trochę zaiskrzyło. Tu wychodzi "bezstronność" polskojęzycznych mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Giertych-Kulczyk 12.11.04, 11:49 Gość portalu: kleks napisał(a): > Złapali Giertycha na kłamstwie, więc na co czeka komisja i Sejm. Taki człowiek > powinien natychmiast zostać odwołany ze składu komisji. Wyobraźcie sobie co by > to było gdyby lewicowy członek komisji spotkał się z Kulczykiem. Ale by leciały > gromy na całą lewicę. A jak chodzi o prawicę to tylko trochę zaiskrzyło. Przypomnij sobie jak gładko przeszło jak w poprzedniej komisji Nałęcz biegał na imieniny do Jakubowskiej. Nikomu nie pzreszkadzalo. Tu wy > chodzi "bezstronność" polskojęzycznych mediów. No no, to lewica też takich terminów używa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2x Re: Giertych-Kulczyk IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.04, 17:11 -------------------------------------------------------------------------------- ze tez wczesniej na to nie wpadlem. Ten artykul jasno pokazuje nowe ognisko spisku. To jest teraz jasne. Komisja Orlenu powinna zarzadac liste pielgrzymek i pielgrzymow na Jasna Gore. Na obecnym etapie pracy komisji widze, ze sledzctwo powoli nabiera nowego kierunku, a mianowicie, ze pan Giertych nie tak jak wszyscy od malpy tylko od konia pochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Giertych przed komisję śledczą IP: *.karwiny.multicon.pl 12.11.04, 11:37 Najprostsze rozwiązanie odwołać z komisji i wezwać jako świadka w sprawie.Niech pokaże, że jest obiektywny i prawdomówny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo L Re: Giertych przed komisję śledczą IP: *.slp.pl / 62.111.232.* 12.11.04, 16:24 Jak dlugo taki gnojek bedzie wodzil za nos polakow.Zrobic Mu testy na obecnosc narkotykow. Ten Jego bledny wzrok duzo mowi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poniał? Re: GIERTYCH nie jest dobry, ale LEPSZEGO NIEMA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 16:56 Niewątpliwie w Komisji Sejmowej, Giertych spisuje się bardzo dobrze. Jeśli ktoś proponuje odwołanie tego posła, to znaczy, że sam ma nieczyste sumienie. NA ZŁODZIEJU CZAPKA GORE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: GIERTYCH nie jest dobry, ale LEPSZEGO NIEMA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:21 Czlowieku Giertych to totalna kompromitacja gatunku Homo Sapiens ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: GIERTYCH nie jest dobry, ale LEPSZEGO NIEMA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:25 Człowieku! Ty jesteś totalną kompromitacją gatunku Homo Sapiens ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magoo Komisjo nie daj się! IP: *.bielsko.msk.pl 12.11.04, 11:41 zastraszyc i zniszczyć, bo zniszczycie nas odpuszczając tym łotrom. Panie Giertch nigdy nie byłam zwolennikiem poglądów LPR, bo nie lubie jak partie wykorzystują swoja wiare religijną w politykę, ale w tym przypadku jestem z Panem, dalej, dalej, dalej burzyć kolejne przeszkody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: Komisjo nie daj się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:50 Tak tak kobieto, rozwalac, burzyc wszystko co sie da. Kwity Olka na Bolka, Giertycha na Pipsztycza, wszystkich na wszystkich. To goofno nazywa sie "polityka". A gdzie MY , Kraj jestesmy w tym wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Komisjo nie daj się ROZMAITYM CWANIAKOM ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:01 Po co burzyć wszystko? Wystarczy zburzyć to co złe, czyli korupcyjne układy sięgające najwyższych stanowisk w państwie. Wyczyścić stajnię tą Augiasza! Nie zrobią tego goście zwalczający Giertycha, to jest oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam44 Rozczulajace: Giertych tez zyd, zdaniem antysemit IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.11.04, 11:43 y na tym forum. To juz prawdziwi chrzescijanie nie maja nadziei, skoro wnuk szefa endecji jest zydem podobnie jak ich ulubiona figurka z krzyza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakichZydówPotrzeb Re: Brawo Żyd ! Jeśli Giertych jest Żydem. Takich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:08 Jeśli Giertych jest Żydem, to mnie to nie przeszkadza. Chciałbym więcej takich jak Giertych Żydów w Polsce. Apeluję do pozostałych Żydów, wesprzyjcie swojego rodaka Giertycha w staraniach o lepszą Polskę. A my, Polacy, będziemy z wami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Ja znam Giertycha i mi powiedzial ze jak dam mu 10 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.11.04, 12:23 mln $ to normalnie zostane min.gospodarki w jego rzadzie!Rokita zas mi powiedzial ze jak dam mu 20mln $ to zostane wlascicielem PKN Orlen.oczywiscie wszystko mam zapisane na kartkach wiec mam dowody i w zwiazku z tym rzadam spalenia na stosie Gietrycha,Rokity i innych,zasadniczo wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max nie mam nic na Belke IP: *.zeelandnet.nl 12.11.04, 12:48 Jas Fasola lepszej bajki by nie wymyslil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: nie mam nic na Belke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:51 Za takie stwierdzenia to ten pacan Giertych powinien na tej belce zawisnac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Belka wiszący na belce też ładnie wygląda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:10 Odpowiedz Link Zgłoś
danek5 Biedny Roman 12.11.04, 13:05 Aż mi go żal, bo umoczył się w tej zupie po uszy, a tak mu dobrze szło... Pycha, panie Romanie, gubi wszystkich, nawet najmądrzejszych, a tych malutkich po prostu zmiata. Panu już podziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin To co Romek??? IP: *.aine.pl 12.11.04, 12:57 "kto jest bez winny niechaj..." - powiadasz... Chyba młodo skończysz karierę! buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tok Prezydent i rzad sa skopromitowani i powinni odejs IP: *.proxy.aol.com 12.11.04, 13:10 Polska rzadza trzy osoby:Kulczyk,Qwas i Miller!!!!Te osoby zyja ponad prawem,robia oszustwa i okradaja biedna Polske!!!Nikt im nie podskoczy,bo wszystkie urzedy sa pod kontrola mafi SLD!!!!Nie bylo i niebedzie prawa jesli nadal beda rzadzic oszusci i zlodzieje z SLD!!!!!!!!!Ta banda zaczyna walczyc z prawda ,bo im nie jest na reke, ze ktos ich sciga!!!!Oni beda niszczyc komisje,bo komisja wie jacy sa czerwoni oszusci!!!!Za kontakty i uslugi z szpiegom ten prezydent i ten rzad dawno powinien odejsc!!!Narod trzeba oczyscic z szpiegow i zlodzieji i oszustow!!!Precz z komuchami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Prezydent i rzad sa skopromitowani i powinni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:14 Talk is cheap.. Odpowiedz Link Zgłoś
zark7 Re: Prezydent i rzad sa skopromitowani i powinni 12.11.04, 13:46 O jej... Mili Nauci, czy nie uważacie, że stopień oszołomstwa (wszystko jedno czy z prawa czy z lewa) można mierzyć liczbą wykrzykników ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Giertych szalencu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:12 Skompromitowal sie szczeniak ostatecznie. To szleniec tak jak ta cala jego faszystowska badna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz_żydokomuno! Re: ŻYDOKOMUNA ośmiesza siebie atakując Komisję ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:18 Smieszni goście atakujący Komisję i Giertycha, wy jesteście przezroczyści dla czytelników Forum. Rozumiemy, że wasze interesy zostały zagrożone, ale nie dbamy o wasze interesy, tylko o interesy naszej ojczyzny. Czekajcie cierpliwie, przyjdzie kolej na trzepanie waszej skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolek RATUNKU!!!!!! IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 12.11.04, 13:12 Ludzie i ten facet jest posłem,wzorem prawośći jak ktoś go kiedyś określiL?!!! Przecie jest gorszy od tych których oskarża.Nie-byłem a był.RATUNKU nadchodzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow G..niarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:16 Gowniarze, to wszystko sa gowniarze, mentalne mutanty, "wybrancy" glupiego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikawanda Giertych i jemu podobni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:36 Nigdy nie ufałam Giertychowi i jemu podobnym.Skompromitowanie Prezydenta za wszelką cenę jest oczywiste,patrząc na poczynania prawicy, ale jest to tak żałosne, że juz nawet nie śmieszne.Walka o władzę i tylko o to,bo nie liczy się kraj i jego obywatele,przeszła dawno dopuszczalne w cywilizowanym świecie normy.Jest to także nasza wina, bo takich ...wybraliśmy do reprezentowania nas,teraz nawet chowanie głowy w piasek nie pomoże , ale mam nadzieję, ze potrafimy do następnego sejmu wybrać ludzi, a nie ich karykatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anatol Re: Oby więcej takich jak Giertych i jemu podobni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:23 Zapewniam panią o kurzym móżdżku, obojga imion Moniko Wando ! Potrafimy wybrać do nastepnego sejmu ludzi takich jak Giertych i LPR. A obecnie trzymające władzę ludzkie karykatury odstawimy od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Giertych popelnil samobojstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:45 Ten pan juz sie skonczyl. A dodatkowym efektem ubocznym (oby..) bedzie moze marginalizacja neonazistow. Odpowiedz Link Zgłoś
zark7 Re: Giertych popelnil samobojstwo 12.11.04, 14:06 Lisku optymisto, pan G obetrze buziuchnę rękawem (deszcz padał) i nadal z "podniesionym czołem" będzie reprezentował wszystkich Prawdziwych Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re: kwach sie konczyl przez dwie kadencje- i niest IP: 195.136.193.* 12.11.04, 15:24 i niestety to nie on zostal wykonczony ale polacy ktorzy po 100$ zlozyli sie na majatek samego kulczyka dzieki michnikom i kiszczakom i calej biurwokracji z korzeniami w zydokomunie mielismy brak uwlaszczenia obywateli na zagrabionym przez urzednikowm prl-u majatkiem wspolnym skladanym w funduszach publicznych i skarbu panstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: kwach sie konczyl przez dwie kadencje- i nies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 15:30 Wiesz co.. zeby byc dobrym demagogiem to nie wolno dawac sie ponosic glupocie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re: moze wiecej tresci a mniej qpy panie qba IP: 195.136.193.* 12.11.04, 15:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redblack Giertych dla Gazety: nie mam nic na Belkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:54 To jest tragedia. Hieny wyrywają sobie ścierwo zębami, a kraj i ludzie dostają po dupie na każdym kroku. Jestem pewien, że nawet gdyby była to kraina mlekiem i miodem płynąca to jeden z drugim i tak rzuciłby się sobie do gardła tylko dlatego, że są z innych frakcji. I tak zniszczą wszystko co jeszcze nie zniszczone, splamią wszystko co czyste ( vide: 11 listopada ), nie zawahają się przed najgorszym plugastwem. W ich oczach szaleństwo, obłęd, żądza władzy i przekonanie o nieomylności, z których nawet nie zdają sobie sprawy. Każdy wariat wierzy w swoją manię. Kiedyś myślałem, że to tylko taka gra, pozory i polityka - teraz widzę, że to jest już prawdziwy niebiezpieczny cyrk szaleńców. Nikt nie zawoła: stop ! dość ! ocknijmy się !. Nie, bo wszyscy maja w tym udział. Dziennikarze mają przecież swoje świetne njusy, telewizja obrazki. Jest robota i kasa, a że przy okazji rozpada się Polska ? Cóż, niczego nie uczy nas historia. Tu nie potrzeba wroga, Niemców, Ruskich, pedałów, mormonów, itd. Sami się wykończymy. Ktoś tylko na końcu przyjdzie posprzątać zwłoki i zmyć krew. Tak jak dawniej. Ubolewamy nad historią, zaborami... ale kto do cholery najpierw rozwalał ten kraj od środka, tak że stał się on słaby i praktycznie nie działał. Tak panie i panowie, to o Was zdrajcy. Wy wszyscy jesteście tacy sami. SLD, LPR, PO, PIS i całe to gó.. ! A my jak zwykle będziemy przelewać tutaj swoją młodą krew, podczas gdy Wy na emigracji ( a jakże ! ) będziecie w salonach dalej wystawiać swój szalony show. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Giertych dla Gazety: nie mam nic na Belkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:59 Jak slucham tej Komisji to mi sie niedobrze robi. Giertych - wiadomo dlaczego, ale inni panowie, czlonkowie sejmowej komisji d.s sluzb, byly minister MSW, wiekszosc "przywiazana" do spraw tajnych od zawsze - i wszyscy pieprza [publicznie, ze nic nie wiedza, nie wiedzieli, zyli w totalnej ciemnocie i spokoju ducha. Obled! Oni WSZYSCY sa odpowiedzialni za te afery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IMHO Chamy ze zlotym rogiem i bez. IP: *.pro-internet.pl 12.11.04, 15:08 Tylko gdzie przebiega granica MY i ONI ? Zbyt latwo i niewiadomo kiedy, MY stajemy sie ONI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re: zdaj sobie sprawe z tego ze 7% polakow IP: 195.136.193.* 12.11.04, 15:58 moze miec wyzsze wyksztalcenie z tego wiekszosc robi codzienna robote aby ten kraj sie nie rozpadl do reszty projektuja kieruja niestety z tych 7% 20% jest lajdakami (jak to w kazdej ludzkiej grupie) i niestety wlasnie ci lajdacy znalezli niezle koryto w urzedach sadach mediach i beda tego koryta bronic z calym swoim prozniaczym oddaniem niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do_'redblacka' Re: Zakładając, że masz Pan rację, co proponujesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 17:31 Jesli zaproponujesz rozwiązanie Komisji i zamknięcie Giertycha, to bedę wiedział kim jesteś. Jesli zaproponujesz głosowanie na UP lub UW to też wiem kim jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: Zakładając, że masz Pan rację, co proponujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 22:47 A moze sensowniej jest wlasnie nie proponowac zadnych nazw z tych istniejacych i dokladnie skompromitowanych po roznych karuzelach. Moze teraz wlasnie trzeba zrobic jeszcze jeden wysilek i odnowic polska scene polityczna? Zapomniec o tych wszystkich SLD, UP,PiSach, LPRach,Samoobronach, AWSach i co tam jeszcze. CZyli jednym slowem rozgonic to cale towarzystwo na cztery wiatry i probowac stworzyc normalny uklad typu dwupartyjnego ( w uproszczeniu). Ale czy to w rozedrganej Polsce mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redblack Re: Zakładając, że masz Pan rację, co proponujesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 22:32 Być człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj do redblack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 22:42 W zasadzie to jest "Polska w pigulce"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: java4 kłamstwa Giertycha IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.04, 14:18 Z Giertycha - juniora coraz bardziej wychodzi zwykły kłamczuszek.Najpierw w żywe oczy, przy kilkumilionowej widowni telewizyjnej, wypiera sie spotkania z Kulczykiem, potem - gdy na jaw wychodzą coraz to nowe fakty i szczegóły ze spotkania na Jasnej Górze, codziennie podaje nową wersję bagatelizując to co powiedział wcześniej. W tej sytuacji jego koledzy z Komisji Śledczej, zwłaszcza Miodowicz, Wasserman i Macierewicz powinni zażądać stanowczo usunięcia go z tego grona. Bo po prostu przynosi wstyd uczciwej, bezinteresownej prawicy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: kłamstwa Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 14:30 Miodowicz, Wasserman i Macierewicz .... a co ci panowie, tak wspaniale obeznani ze sprawami "sluzb", byli ministrowie od bezpieki, czlonkowie komisji d/s sluzb - co? oni NIC nigdy przez ostatnie lata nie slyszeli, nie wiedzieli co sie w Polsce dzieje? Pan Gruszka tez nie? Moge zrozumiec, ze Pan Witaszek nie mial pojecia... To wszystko jest jedna wielka KPINA i cyrk populistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Chyba się zagalopowałeś z tą uczciwością IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.11.04, 14:34 Prawica uczciwa i bezinteresowna?. Nie rób sobie jaj z polityków. Każdy z nich ze skóry wychodzi aby swą gębę wsadzić w oko kamery, aby zaskarbić parę punktów wyborczych. Wystarczy posłuchać ich retoryki. Więc nie wciskaj bzdur, chyba ,że żartowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś