Dodaj do ulubionych

Postemp czy Postep i co to jest?

IP: *.upc.chello.be 30.04.02, 22:08
Moze mnie ktos laskawie oswiecic co to jest zlego w tym postepie.No i wyjasnic
kto to jest postepak czy postepowka.No i moze zdecydujcie sie co do pisowni bo
kazdy z was pisze inaczej.Jeden pisze "postepak" a drugi" postempak."
Obserwuj wątek
    • Gość: Emeryt Re: Postemp czy Postep i co to jest? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.04.02, 22:39
      Gość portalu: Ania napisał(a):

> Moze mnie ktos laskawie oswiecic co to jest zlego w tym postepie.No i wyjasnic
      > kto to jest postepak czy postepowka.No i moze zdecydujcie sie co do pisowni bo
      > kazdy z was pisze inaczej.Jeden pisze "postepak" a drugi" postempak."

Ja nie wiem co złego jest w postępie, to pewnie dementia starcza na to wpływa.
      Natomiast jestem pewny pisowni:
      postępak pisał tępy,
      a postempak - tempy.
      Pozdrawiam.
    • Gość: Nowy Ty i Emeryt znowu razem? IP: *.torun.dialup.inetia.pl 30.04.02, 22:43
      Czy Ty Aniu nie jesteś tą wnuczką, która (jak się
      skarżył emeryt) nie dopuszcza go do internetu?
      Nie być taka, starym pierdzielcom też się coś należy
      Nowy
      • Gość: Ania Re: Ty i Emeryt znowu razem? IP: *.upc.chello.be 30.04.02, 22:46
        Jak widzisz Nowy nie jestem taka zla .Dalam cos dziadkowi napisac.
        • Gość: Nowy A dziadek na to.... IP: *.torun.dialup.inetia.pl 30.04.02, 22:59
          Niemożliwe
          Nowy
          • Gość: Emeryt Re: Do Nowego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.05.02, 00:48
            Żyjesz? Ale sam powiedz co to za życie. Na jutrzejszy piknik zapraszam. Piwko
            wypijesz, kiełbaskę zjesz, do SLD Cię zapiszemy i po nowemu życie zaczniesz.
    • Gość: Dr.KrisK Jak to co? IP: *.eng.fsu.edu 30.04.02, 22:46
      Plaga egipska co naród pokorny na manowce prowadzi, poprzez tzw. zamyślenie.
      Wszystko złe to przez tych postempaków (będę się trzymał tej pisowni - bardzo
      mi się podoba). Gdyby nie oni, ach jakby było miło. Kmieć orał by rolę
      (pokornie), baby wiedziałyby gdzie ich miejsce (gary i siedmioro dzieci), a
      stara kula ziemska obracała by się skrzypiąc rozpaczliwie.. stulecie w stulecie
      tak samo. Przyrodzony porządek rzeczy wypalony na glinianych tablicach
      rządziłby wszystkim, człek nawet nie pomyślałby że może byc inaczej...
      Ale to postempaków w oczy rozbiegane kłuje! Cięgiem cos by zmieniali,
      kompinowali, nos wsadzają tam gdzie nie trzeba - utrapienie boskie z onymi
      postempakami!
      KrisK - Doctorus Philosophae et Postempak Declaratus
      • Gość: Hania Re: Jak to co? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 22:50
        Baby najwieksze zgorszenie sieja - widzial to kto, zeby baba czytac i pisac
        umiala, na uniwersytety, gdzie o unii europejskiej (tfu) ucza, sie pchala, w
        spodniach chodzila do pracy i rzadzila facetami? Juz teraz mezowi nie da kasy
        domowej trzymac, ino z sakwy karte z plastiku postempackiego wyciagnie, druga
        baba przeciagnie przez diabelska maszynke - i gotowe. Upadnie Rzeczpospolita
        przez te plastiki i bab nauki.

• Gość: Dr.KrisK Święte słowa!!! IP: *.eng.fsu.edu 30.04.02, 22:56
          Pani haneczko, święte słowa... Miast ładnie pachnieć i wygladać, one (te baby)
          uniwersyteta kończą, automobilami się, panie dziejku, rozjeżdżają, cygarety
          palą i obcemi językami mówią! A do tego ładnie wyglądają i pachną też!!
          Skaranie i obraza boska.
          A tak było ładnie i przyjemnie za króla Popiela (bo po nim to juz tylko postęp
          i postęp).
          Rozmarzyłem się, pani haneczko. Jak pani myśli, czy wygodnie chodzic w łapciach
          z łyka?
          KrisK + t
          • Gość: Ania Re: Święte słowa!!! IP: *.upc.chello.be 30.04.02, 23:04
            A na dodatek to postempactwo w niedziele po hipermarketach buszuje prase
            nieodpowiedniom to czyta.Taka Hania zamiast nakolko rozancowe to do kawiarni z
            kolezankami lata a ja zamiast w porzadnym kraju jak Polska mieszkac to w tej
            Brukseli siedze co ja szatan za glowna kwatere obral.
            • Gość: Hania Re: Święte słowa!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 23:08

> A na dodatek to postempactwo w niedziele po hipermarketach buszuje prase
              > nieodpowiedniom to czyta.Taka Hania zamiast nakolko rozancowe to do kawiarni z
              > kolezankami lata a ja zamiast w porzadnym kraju jak Polska mieszkac to w tej
              > Brukseli siedze co ja szatan za glowna kwatere obral.

I z narzeczonym na kocia lape mieszkam... ZGROZA!!
              • Gość: Ania Re: Święte słowa!!! IP: *.upc.chello.be 30.04.02, 23:10
                Gość portalu: Hania napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
                >
                > > A na dodatek to postempactwo w niedziele po hipermarketach buszuje prase
                > > nieodpowiedniom to czyta.Taka Hania zamiast nakolko rozancowe to do kawiar
                > ni z
                > > kolezankami lata a ja zamiast w porzadnym kraju jak Polska mieszkac to w t
                > ej
                > > Brukseli siedze co ja szatan za glowna kwatere obral.
                >
                > I z narzeczonym na kocia lape mieszkam... ZGROZA!!

SODOMA I GOMORA
                • Gość: Hania Re: Święte słowa!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 23:15
                  Ja nie wiem, czy jak taki np. Oszolek tu rano po nieszporach trafi i niewinne
                  oczeta jego na te brudy trafia (Bruksela, USA, kocia lapa), czy jego umyslik
                  jasny i czysty to wytrzyma???
                  • Gość: Ania Re: Święte słowa!!! IP: *.upc.chello.be 30.04.02, 23:25
                    Oszolek jak Oszolek ale IQ140 Brzytwy moze wzrosnac do IQ150 i wtedy to juz
                    wogole nie bedzie mozna sie odezwac.
                    • Gość: Hania Re: Święte słowa!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 23:31

> Oszolek jak Oszolek ale IQ140 Brzytwy moze wzrosnac do IQ150 i wtedy to juz
                      > wogole nie bedzie mozna sie odezwac.

Spojrz, o co Nowy mnie pyta ;)
            • Gość: Dr.KrisK Straszne!!! W samej bruxeli - siedlisku diabła! IP: *.eng.fsu.edu 30.04.02, 23:10
              Toz tam przed wyjściem z domu trza prysznic z wody święconej wziąć, aby
              niezdrowych miazmatów nie załapać! Strasznie Ania tam cierpieć musi, no ale
              jest usprawiedliwienie - przy panu mężu (jak mniemam) trwa, jako ta opoka
              związku, koronę cierniową znosi (co ja pieprzę, tak łatwo sie rozpędzić...).
              Z temi hypermarkietami to też obraza obyczaju sarmackiego, przez Żydowinów do
              Polski zawleczona, dla wygubienia narodu. Bo miast pieniądze na tacę dać, ów
              błyskotki rozmaite kupuje, oczy pusta zabawą cieszy.
              Sodomia i Gomoria.
              KrisK - wstrząśnięty
              • Gość: Hania Re: Straszne!!! W samej bruxeli - siedlisku diabła! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 23:13
                Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):

> Toz tam przed wyjściem z domu trza prysznic z wody święconej wziąć, aby
                > niezdrowych miazmatów nie załapać! Strasznie Ania tam cierpieć musi, no ale
                > jest usprawiedliwienie - przy panu mężu (jak mniemam) trwa, jako ta opoka
                > związku, koronę cierniową znosi (co ja pieprzę, tak łatwo sie rozpędzić...).
                > Z temi hypermarkietami to też obraza obyczaju sarmackiego, przez Żydowinów do
                > Polski zawleczona, dla wygubienia narodu. Bo miast pieniądze na tacę dać, ów
                > błyskotki rozmaite kupuje, oczy pusta zabawą cieszy.
                > Sodomia i Gomoria.
                > KrisK - wstrząśnięty

Blyskotkami sie przystrajac zacnej niewiascie nie przystoi. Toz to kazdy wie, ze
                nic niewiasty tak nie zdobi jak skromnosc i cnota.
          • Gość: Hania Re: Święte słowa!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 23:06

> Pani haneczko, święte słowa... Miast ładnie pachnieć i wygladać, one (te baby)
            > uniwersyteta kończą, automobilami się, panie dziejku, rozjeżdżają, cygarety
            > palą i obcemi językami mówią! A do tego ładnie wyglądają i pachną też!!
            > Skaranie i obraza boska.
            > A tak było ładnie i przyjemnie za króla Popiela (bo po nim to juz tylko postęp
            > i postęp).
            > Rozmarzyłem się, pani haneczko. Jak pani myśli, czy wygodnie chodzic w łapciach
            >
            > z łyka?
            > KrisK + t

Lapcie z lyka moze jeszcze obleca, ale te samodzialowe przyodziewy, baranice,
            wygodki z serduszkiem i lopianowe liscie zamiast papieru toaletowego?!!!
            • Gość: Dr.KrisK Łopian.. IP: *.eng.fsu.edu 30.04.02, 23:15
              Fakt, a w zimę to co, słoma tylko chyba zostaje..
              Jednak postęp ma wiele uroku.
              Ale czasem wczuwam się w takiego konserwatystę-tradycjonalistę. Pomarzę... i
              budzę się z wrzaskiem. To zamiast łopianu sięgnąłem po pokrzywę!
              No i kobietom w baranicach nieładnie.
              KrisK - zdegustowany
              • Gość: Hania Re: Łopian.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 23:17

> Fakt, a w zimę to co, słoma tylko chyba zostaje..
                > Jednak postęp ma wiele uroku.
                > Ale czasem wczuwam się w takiego konserwatystę-tradycjonalistę. Pomarzę... i
                > budzę się z wrzaskiem. To zamiast łopianu sięgnąłem po pokrzywę!
                > No i kobietom w baranicach nieładnie.
                > KrisK - zdegustowany

No i te kapiele raz w roku we wspolnej balii....
                • Gość: Ania Re: IP: *.upc.chello.be 30.04.02, 23:22
                  No i jaki zgubny wplyw ma to postempactwo na dzieci ,dawniej panie to lociec
                  skore zerznal pasem w gebe dal to i bachor wiedzial gdzie jego miejsce a teraz
                  Harry Potterow czytajom i jakas prase mlodziezowom jakby to ksiazeczka co do
                  Ikomunii byla juz nie starczala do czytania.
                  • Gość: Hania Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 23:24
                    Swiete slowa, Aniu. A w tej prasie mlodziezowej to nawet nie wypada mowic, co
                    pisza...
                • Gość: Dr.KrisK Wspólne kąpiele.. IP: *.eng.fsu.edu 30.04.02, 23:23
                  Połączone z liczeniem potomstwa oraz ustalaniem płci takowego. Bardzo kusząca
                  wizja.
                  Z tą kocia łapą to tradycjonaliści panią zaraz zwrzeszczą - rzecz to pewna. Z
                  zazdrości, ze to nie z nimi. Już ja tych wielbicieli domowego ogniska znam,
                  moralistów oraz kagańców na oświatę.
                  Jutro idę na pochód! Jednoosobowy - bo tu w USA nie świętują, ale co sobie
                  pochodzę to moje! A potem tania whisky + cygara.
                  KrisK - nastrojony coraz bardziej pierwszomajowo.
                  • Gość: Hania Re: Wspólne kąpiele.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 23:27

> Połączone z liczeniem potomstwa oraz ustalaniem płci takowego. Bardzo kusząca
                    > wizja.
                    > Z tą kocia łapą to tradycjonaliści panią zaraz zwrzeszczą - rzecz to pewna. Z
                    > zazdrości, ze to nie z nimi. Już ja tych wielbicieli domowego ogniska znam,
                    > moralistów oraz kagańców na oświatę.
                    > Jutro idę na pochód! Jednoosobowy - bo tu w USA nie świętują, ale co sobie
                    > pochodzę to moje! A potem tania whisky + cygara.
                    > KrisK - nastrojony coraz bardziej pierwszomajowo.

O, to dobry pomysl tak pierwszomajowo pochodzic i szklaneczke czegos mocniejszego
                    spelnic! Dziekuje za inspiracje, Panie Doktorze.
                    Ja tam moze wreszcie swiatecznie sie wyspie - ostatnio nic tylko sluby, chrzciny -
                    czlowiek od poniedzialku do tylu chodzi po takich hucznych imprezach.
                    1 maja i zaraz potem 3. Jak pieknie!
                    Ze swiatecznymi pozdrowieniami.
                • Gość: )))))))) A wiecie czym sie skonczy ten caly postemp ? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 30.04.02, 23:24
                  Jesli nie wiecie jeszcze .......................to przeczytajcie ksiazke
                  Aldousa Huxleya : Nowy Wspanialy Swiat.
                  Jak to Was nie otrzezwi w bezmyslnym,a nie swiadomym i ostroznym ,parciem byle
                  do przodu to znaczy,ze jestesie bardziej tempakami nawet niz pos-tempakami.
                  Owocnej lektury !
                • Gość: Nowy Haniu! to pytanie od mojej żony. Ona jest ciekawa. IP: *.torun.dialup.inetia.pl 30.04.02, 23:26
                  Jak tam te kolacyjki przy świecach, te rozmowy ciche...
                  jakie wino pijecie.
                  Czy narzeczony Cię... czy tylko platonicznie. Bo moja
                  żona cały czas: Albo forum, albo....
                  Jak sobie z tym wszystkim radzisz?
                  Pełen przyjaźni
                  Nowy
                  • Gość: Hania Ciekawosc pierwszy stopien do piekla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 23:29
                    Gość portalu: Nowy napisał(a):

> Jak tam te kolacyjki przy świecach, te rozmowy ciche...
                    > jakie wino pijecie.
                    > Czy narzeczony Cię... czy tylko platonicznie. Bo moja
                    > żona cały czas: Albo forum, albo....
                    > Jak sobie z tym wszystkim radzisz?
                    > Pełen przyjaźni
                    > Nowy

A to zona wscibska jest, a ja nie big brother.
                    • Gość: Nowy Jestem zawiedziony IP: *.torun.dialup.inetia.pl 30.04.02, 23:41
                      Zamiast: "ty chamie" lub coś podobnego Ty na
                      najukochańszą moją żonę napadasz, od wścibskich jej
                      uwłaczając. Toć ona, kobieta sercem się kieruje. Ale
                      zapowiedziała mi: To zapomniałeś (chyba chamie, już nie
                      pamiętam) komu śluby składałeś, mnie czy tym
                      popaprańcowm z forum. Ciebie zaś podziwia i mówi:
                      zobacz kobieta, a jakie mądre rzeczy prawi.
                      Ukłony od żony i ode mnie
                      Nowy
                    • Gość: Dr.KrisK A nie mówiłem? IP: *.eng.fsu.edu 30.04.02, 23:53
                      Te opoki moralności und tradycji ciekawskie są strasznie. Już wiem, kto wierci
                      otworki w ścianach ubikacji....
                      Nieładnie, Nowy, nieładnie.
                      Krisk - nieco zażenowany.
                      • Gość: Ania Re: A nie mówiłem? IP: *.upc.chello.be 01.05.02, 00:03

> Te opoki moralności und tradycji ciekawskie są strasznie. Już wiem, kto wierci
                        > otworki w ścianach ubikacji....
                        > Nieładnie, Nowy, nieładnie.
                        > Krisk - nieco zażenowany.

Mnie tez juz na przepytywanki bral.W watku o koliberkach to nawet zdecydowac mi
                        sie kazal na to z kim ja walcze.A coz ja biedna moge co ja przy takim Korwinie
                        znacze.Toc polityk wielki pan w muszce i prawie ludziska juz go na prezydenta
                        wybraly tyle,ze te lewusy jak zwykle cos namieszaly.
                        • Gość: Dr.KrisK JKM. IP: *.eng.fsu.edu 01.05.02, 00:08
                          Fakt - wielki on pan, piękny i elokwentny. Mnie jeszcze bardziej w kompleksy
                          wpędza, nikczemność mojej pospolitej osoby pokazując. A te parabole skojarzeń,
                          ta wiedza rozległa dotycząca wszelkich aspektów życia - no prawie jak Kagan
                          Awiator. Okropnie go (JKM znaczy) lubię.
                          A że go głupie ludzie nie wybrali? Postempaki namieszali!!!
                          • Gość: Ania Re: JKM. IP: *.upc.chello.be 01.05.02, 00:14

> Fakt - wielki on pan, piękny i elokwentny. Mnie jeszcze bardziej w kompleksy
                            > wpędza, nikczemność mojej pospolitej osoby pokazując. A te parabole skojarzeń,
                            > ta wiedza rozległa dotycząca wszelkich aspektów życia - no prawie jak Kagan
                            > Awiator. Okropnie go (JKM znaczy) lubię.
                            > A że go głupie ludzie nie wybrali? Postempaki namieszali!!!

To dlatego JKM tak sie teraz na te D***kracje obrazil,ze nic tylko dyktature
                            wychwala chcialby nam tu drugie Cile urzadzic mowi;ze tam raj teraz.Bo na
                            wszystkich postempakach Augusto dokonal aborcj^(slusznej)

• Gość: Hania Re: JKM. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 13:23

> Fakt - wielki on pan, piękny i elokwentny. Mnie jeszcze bardziej w kompleksy
                            > wpędza, nikczemność mojej pospolitej osoby pokazując. A te parabole skojarzeń,
                            > ta wiedza rozległa dotycząca wszelkich aspektów życia - no prawie jak Kagan
                            > Awiator. Okropnie go (JKM znaczy) lubię.
                            > A że go głupie ludzie nie wybrali? Postempaki namieszali!!!

Postempaki i lewusy socjalistyczne (jeszcze nie jestem pewna, czy te okreslenia
                            sa tozsame, wiec uzywam ich rozdzielnie). JKM, jak wiadomo, to Jego Krolewska
                            Mosc, a zatem z takimi inicjalami JKM daleko moze zajsc i bedzie nam milosciwie
                            panowal.
                            A propos dziurek w ubikacji i wscibstwa, Pan Doktor mial calkowita racje - Big
                            Brothera tez ogladaja glownie nie-postempaki, co to na to maja cztery sciany i
                            dach, zeby w nich wlasne brudy prac.
      • Gość: stakoj Waść piszesz o postępie, a używasz słowa POSTEMP! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 01:28
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka