Dodaj do ulubionych

Chcę zostać xiędzem, poważnie,

12.10.24, 09:17
Za mefedron i masaż erotyczny wikary płaci z tacy. Za samochód i jego krew pot i łzy, również płaci baranek ufny, za karmę także, za odziewek, za bieliznę, nierzadko erotyczną, też, toż to promise land, i do tego za nic nie odpowiadają, a wierni, czytaj, frajerzy płacą aż im halki furczą.
Jak zostać kardynałem, byle kim nie będę?

wyborcza.pl/magazyn/7,124059,31325613,za-mefedron-i-masaz-erotyczny-wikary-placi-z-tacy-raport-o.html#do_w=435&do_v=1166&do_st=RS&do_sid=1737&do_a=1737&s=BoxWTImg4
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 11:54
      Ja już o tym myślałam. Podobno jest mnóstwo wakatów w Warszawie, a ja akurat myślę o zmianie pracy :D
      • czan-dra Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 12:19
        Mnie przekonuje masaż, po takich masażach czuje się nawet lepiej niż po EKG.
        • yoma Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 12:22
          Jak raz w ramach fizjoterapii zafundowali mi masaż, to palcem nie mogłam kiwnąć do końca dnia, tak mnie rozluźniło :) Czy do wyżywienia liczą się ośmiorniczki?
          • czan-dra Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 13:03
            W dużej mierze, i te świństwa, te no, homary, a bodaj to szlag, jak to na niewinnego kapłona patrzy, aż się jeść krewetek odechciewa.
            • yoma Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 13:09
              Nie, homary nie. Baby ośmiorniczki i kalmary, proszę. I duperdekla!

No to wchodzę. Przychodzi Yoma do urzędu pracy, a tam tyyyyyyle ofert 😂
              • czan-dra Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 13:19
                Jak Nam oddadzą, wreszcie duperdekla, to zrobimy na nim loty z wyszynkiem, i z karmą morską, tak dla zmylenia konkurencji, a sami będziemy napełniać trzosy kasą, o, ja, to będzie życie.
                • yoma Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 13:27
                  Nie "oddadzą", tylko jak zostaniemy księżmi, to będą się przepychać, żeby nam wcisnąć. Tylko nie wiem, co z załogą, złożona z zakonnic?

Czandra wchodzimy w to.
          • hordol Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 13:24
            yoma napisała:

> Jak raz w ramach fizjoterapii zafundowali mi masaż, to palcem nie mogłam kiwnąć
            > do końca dnia, tak mnie rozluźniło :)

i z fingeringu nici :-(
            • yoma Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 13:28
              Ciekawe, ilu inceli jeszcze przyleci 😂
              • czan-dra Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 13:55
                To pisie bydle chce by skasowali nasz wątek, być odrzuconym nawet przez, jak by nie była, rodzinę, to i schamiał do cna.
                • yoma Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 14:08
                  To niech jego skasują 😆
    • m78wt3c Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 14:56
      Pamiętaj czan-dra że w środy będziesz miał dyżur w szafie.

"...Zanik tzw. „powołań kapłańskich" w Zachodniej Europie wystąpił właśnie na skutek uświadomienia młodym mężczyznom, że brak pociągu seksualnego do dziewcząt to żadne „powołanie kapłańskie" czy „dar od Boga" ale najzwyklejszy i naturalny homoseksualizm, który należy przeżyć na swój sposób. Gwoździem do trumny „powołań" w Europie stało się więc przyznanie praw gejom do legalizacji swoich związków w jej poszczególnych krajach. W efekcie młody gej nie musi na Zachodzie już kryć się po klasztorach i seminariach, plebaniach ze swoją homoseksualnością, tylko po prostu tworzy legalny związek gejowski z drugim facetem w majestacie prawa cywilnego...."
      "Watykan przeciwny uświadamianiu seksualnemu"
      • czan-dra Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 16:21
        Kardynał i dyżur w szafie i to w środy?
        Nie znasz się.
        • m78wt3c Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 16:59
          czan-dra napisał:

> Kardynał i dyżur w szafie i to w środy?
          > Nie znasz się.
          >

Zanim zostaniesz kardynałem to będziesz musiał mieć ileś dyżurów w środę , coś za coś. Popatrz na kajakarza. 😊
          • czan-dra Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 17:35
            Jak, zanim?
            Albo od razu, albo niech mnie pocałują tam gdzie mogą Pana Majstra w doopę pocałować.
    • m.c.hrabia Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 17:08
      Złóż sobie kościółek
      • czan-dra Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 17:32
        Co załóż? Przecież już jest, mam się trudzić, skoro ofiary czekają na mnie?
        • yoma Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 18:04
          Widzisz Czandra, jaki naród uwiązany w schematach :) Przecież jakbyś szukał roboty na budowie, to też nie jako młodszy taczkowy, tylko co najmniej majster.

Na Religii było tak samo 😂

No dobra, gdzie ta kometa?
          • ukos Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 19:43
            yoma napisała:

> No dobra, gdzie ta kometa?

Ta kometa ma pierdyknąć, czy tylko tak sobie przeleci?
            • yoma Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 12.10.24, 19:47
              Tę kometę ma być widać. Czwarty dzień się na nią czaję :(
              • yoma Re: Chcę zostać xiędzem, poważnie, 14.10.24, 14:48
                Noż kurde skurczysynka, czytam, wypuściła dzisial kontrogon! No to se popatrzyłam :(
    • j-k dasz rade - po zniesieniu celibatu ? 12.10.24, 17:37
      taki xiomc to jest uwielbiany przez setki parafianek.

a kazda chcialaby z nim "zajsc"...
      • m78wt3c Re: dasz rade - po zniesieniu celibatu ? 12.10.24, 19:04
        j-k napisał:

> taki xiomc to jest uwielbiany przez setki parafianek.
        >
        > a kazda chcialaby z nim "zajsc"...

Na lody zajść czy na pizzę zajść ?
        • j-k all inclusive :) n/t. 14.10.24, 14:52
          m78wt3c napisała:
          > Na lody zajść czy na pizzę zajść ?

...
    • no-popis masz wybór 16.10.24, 07:33
      czan-dra napisał:

> Za mefedron i masaż erotyczny wikary płaci z tacy. Za samochód i jego kr
      > ew pot i łzy, również płaci baranek ufny, za karmę także, za odziewek, za bieli
      > znę, nierzadko erotyczną, też, toż to promise land, i do tego za nic nie odpowi
      > adają, a wierni, czytaj, frajerzy płacą aż im halki furczą.
      Czym to się różni od funkcjonariuszy w polityce?
      Co do księży to w małych parafiach wiejskich klepią bidę lub żyją skromnie.
      Pomijając sensacje erotyczne, aczkolwiek bywały też łapówki dla polityków w formie sexworkerek za załatwianie czegoś tam. Ksiądz to też człowiek, jak i polityk i może być uczciwym i nieuczciwym bo ma różnego rodzaju pokusy i możliwości nieuczciwego korzystania z naiwności wiernych czy jak Ty to swoim językiem określasz ...z naiwności "frajerów"; Tak samo jak polityk z naiwności wyborcy i podatnika czyli piszac Twoim językiem..."frajerów".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka