ytartu 14.01.25, 06:10 Dlaczego pozwala się na spam na tym forum uprawiany radośnie przez sporo nicków? Moderuje ktoś to forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prze.nick Re: Czy ktoś moderuje to forum? 14.01.25, 06:21 A co? Dostałeś dysonansu poznawczego widząc tylu nie uśmiechniętych forumowiczów? :D Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Czy ktoś moderuje to forum? 14.01.25, 07:07 prze.nick napisał: > A co? Dostałeś dysonansu poznawczego widząc tylu nie uśmiechniętych forumowiczó > w? :D Raczej dobrze, że ludzie z innych forów tu przychodzą i jest dyskusja. A nie jak wcześniej tylko w jedną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Dzieworództwo ponurych 14.01.25, 07:10 prze.nick napisał: > A co? Dostałeś dysonansu poznawczego widząc tylu nie uśmiechniętych forumowiczó > w? :D Jednego forumowicza, rozmnożonego przez dzieworództwo chyba. Nie wiem, czy uśmiechnięty, nie pokazuje twarzy. Prawdopodobnie ponury. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czy ktoś moderuje to forum? 14.01.25, 08:46 ytartu napisał: > Dlaczego pozwala się na spam na tym forum uprawiany radośnie przez sporo nicków > ? Moderuje ktoś to forum? Już osiągnąłeś swój cel. Wolność Słowa została przywrócona :) Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Wolność spamowania 14.01.25, 08:54 no-popis napisała: > ytartu napisał: > > > Dlaczego pozwala się na spam na tym forum uprawiany radośnie przez sporo > nicków > > ? Moderuje ktoś to forum? > > Już osiągnąłeś swój cel. Wolność Słowa została przywrócona :) Czy wolność słowa oznacza również wolność spamowania? Albo wolność kłamania? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Wolność spamowania 14.01.25, 11:00 ytartu napisał: > no-popis napisała: > > > ytartu napisał: > > > > > Dlaczego pozwala się na spam na tym forum uprawiany radośnie przez > sporo > > nicków > > > ? Moderuje ktoś to forum? > > > > Już osiągnąłeś swój cel. Wolność Słowa została przywrócona :) > > Czy wolność słowa oznacza również wolność spamowania? Albo wolność kłamania? Spamowanie jest różnie i względnie definiowane i kwalifikowane. Jakoś nie boli Cię spamowanie przez niemiecko-rosyjskie trolle Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Wolność spamowania 14.01.25, 14:57 szwampuch58 napisał: > Rzecze ruski troll ,hehehe Dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Wolność spamowania 14.01.25, 16:52 no-popis napisała: ... > > Czy wolność słowa oznacza również wolność spamowania? Albo wolność kłaman > ia? > Spamowanie jest różnie i względnie definiowane i kwalifikowane. > Jakoś nie boli Cię spamowanie przez niemiecko-rosyjskie trolle Tuska. Czyli uważasz, że wolno spamować? I wolno kłamać? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Wolność spamowania 14.01.25, 21:30 ytartu napisał: > no-popis napisała: > ... > > > Czy wolność słowa oznacza również wolność spamowania? Albo wolność > kłaman > > ia? > > > Spamowanie jest różnie i względnie definiowane i kwalifikowane. > > Jakoś nie boli Cię spamowanie przez niemiecko-rosyjskie trolle Tuska. > > Czyli uważasz, że wolno spamować? I wolno kłamać? Czytając Ciebie odnoszę wrażenie, że jest to dopuszczalne ale w kontekście to ...zależy na czyj temat się spamuje i na czyj kłamie Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: Wolność spamowania 14.01.25, 14:43 Szkoda czasu na dyskusje z pisim szambem. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis tak trzymać! 14.01.25, 14:58 wykus napisał: > Szkoda czasu na dyskusje z pisim szambem. A to już nie jest ani mowa nienawiści, ani spam. To jest prawilna dyskusja :) Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Czy ktoś moderuje to forum? 14.01.25, 19:15 Moderuje bo ja nie mogę żadnych nowych wątków założyć Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Czy ktoś moderuje to forum? 14.01.25, 19:35 oszol-lom-z-rm napisał: > Moderuje bo ja nie mogę żadnych nowych wątków założyć Bo miałeś bana. Zmień se nicka lub dodaj jedną literkę. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Czy ktoś moderuje to forum? 14.01.25, 20:36 Nie mogę bo ponoć wszystkie zmiany zostały wykorzystane Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czy ktoś moderuje to forum? 14.01.25, 21:32 hrasier_2 napisał: > oszol-lom-z-rm napisał: > > > Moderuje bo ja nie mogę żadnych nowych wątków założyć > Bo miałeś bana. Zmień se nicka lub dodaj jedną literkę. Mam to samo. Próbowałem np nicka nein.popis . Wnuk twierdzi, że zbanowali mnie po IP. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Czy ktoś moderuje to forum? 14.01.25, 22:17 no-popis napisała: > Mam to samo. Próbowałem np nicka nein.popis . Wnuk twierdzi, że zbanowali mnie > po IP. Ogólnie po ciasteczkach, po IP i cholera wie po czym jeszcze. Nie wiem czy pomoże zakładanie konta przez łącze telefoniczne (Internet ze smartfona) A i jeszcze wrócą za Donalda dobre czasy kafejek internetowych. Jeśli o mnie chodzi, to jak dostanę bana, to skorzystam z twórczości śp. Lema. Ten miał dar do nazywania stworków po imieniu. Całego Lema nie zabanują :) A stworki będą znajome. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Czy ktoś moderuje to forum? 14.01.25, 19:30 Spam? Jakieś przykład? Jakiś nick? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czy ktoś moderuje to forum? 14.01.25, 22:49 don.kichote napisał: > Spam? > Jakieś przykład? Jakiś nick? Spamem jest podważanie doktryny o niePOkalanym POczęciu Donalda Tuska i jego akolitów. Odpowiedz Link Zgłoś