maria88 22.03.25, 15:07 Pytam, za co? ta Skrzypek otrzymała Krzyż Kawalerski Odrodzenia Polski? W czym była tak wybitna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negativum Re: Za co? 22.03.25, 15:15 maria88 napisała: > Chyba teraz nie przyjmę.. Wpierw musiała byś odejść na wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_nobile Re: Za co? 22.03.25, 15:17 maria88 napisała: > Chyba teraz nie przyjmę.. od Tuska też nie przyjmiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Za co? 22.03.25, 15:19 maria88 napisała: > Chyba teraz nie przyjmę.. Wrzosek jest na urlopie… Musisz poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: Za co? 22.03.25, 15:22 też bym się wstydził być odznaczonym przez taką miernotę. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Za co? 22.03.25, 15:26 wykus napisał: > też bym się wstydził być odznaczonym przez taką miernotę. Po śmierci, w krótkim czasie po przesłuchaniu, to jeszcze już raczej się nie wstydzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_nobile Re: Za co? 22.03.25, 15:40 wykus napisał: > też bym się wstydził być odznaczonym przez taką miernotę. Putin by cię zbeształ? Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Za co? 22.03.25, 16:32 basia_nobile napisała: > wykus napisał: > > > też bym się wstydził być odznaczonym przez taką miernotę. > > Putin by cię zbeształ? Za nieprzyjęcie od jego pupila, to napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Za co? 22.03.25, 15:32 Zartujecie sobie.... a mnie to nie śmieszy. .Moim zdaniem, to bardzo wazna sprawa kto i za co otrzymuje tak duze Odznaczenie Państwowe. Nigdy wcześniej nie czytałam i nie słyszałam o żadnych wybitnych zasługach tej osoby dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_nobile Re: Za co? 22.03.25, 15:38 maria88 napisała: > Zartujecie sobie.... a mnie to nie śmieszy. > .Moim zdaniem, to bardzo wazna sprawa > kto i za co otrzymuje tak duze Odznaczenie Państwowe. > Nigdy wcześniej nie czytałam i nie słyszałam o żadnych wybitnych > zasługach tej osoby dla Polski. skoro Mario chcesz tańczyć na trumnie to polecam kankana. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Za co? 22.03.25, 15:51 basia_nobile napisała: > maria88 napisała: > > > Zartujecie sobie.... a mnie to nie śmieszy. > > .Moim zdaniem, to bardzo wazna sprawa > > kto i za co otrzymuje tak duze Odznaczenie Państwowe. > > Nigdy wcześniej nie czytałam i nie słyszałam o żadnych wybitnych > > zasługach tej osoby dla Polski. > > skoro Mario chcesz tańczyć na trumnie to polecam kankana. Szkoda odpisywać różnym trollom i hejterom.. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_nobile Re: Za co? 22.03.25, 16:05 maria88 napisała: > Tańcz gdzie chcesz ale nie łącz tego ze mną. Marysiu, to Ty założyłaś ten wątek w czasie pogrzebu. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden basia_mobile - wez sobie opraw tego nicka. 22.03.25, 16:09 basia_nobile napisała: > Marysiu, to Ty założyłaś ten wątek w czasie pogrzebu. basia_mobile - wez sobie opraw tego nicka. co Ci z tego - zes nobliwa jesli wszedzie musisz zasuwac piechotą ? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Za co? 22.03.25, 16:14 maria88 napisała: > Tańcz gdzie chcesz ale nie łącz tego ze mną. A znam Cię z forum. To ty narzekasz na waloryzacje emerytur. 13, 14. Ale dokładnie nie napiszesz co jest tego przyczyną.Trafilaś dokładnie w miejsce i czas. A nie szkoda Ci tej kobiety Mario. Zresztą to nie Twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Odrodzi sie z popiolow. 22.03.25, 16:10 maria88 napisała: > Pytam, za co? ta Skrzypek otrzymała Krzyż Kawalerski Odrodzenia Polski? > W czym była tak wybitna? Odrodzi sie z popiolow. - to malo ? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Odrodzi sie z popiolow. 22.03.25, 16:16 aroden napisał: > maria88 napisała: > > Pytam, za co? ta Skrzypek otrzymała Krzyż Kawalerski Odrodzenia Polski? > > W czym była tak wybitna? > > > Odrodzi sie z popiolow. - to malo ? Wygraleś talon na balon. Napisz gdzie ci podesłać nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden balon - to pod gospodę. 22.03.25, 16:27 hrasier_2 napisał: > Wygraleś talon na balon. Napisz gdzie ci podesłać nagrodę. balon - to pod gospodę. cobym mogl sie ewakuowac, ba nie mam czym zaplacic za okowitę. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Za co? 22.03.25, 16:12 Zwyczajowo! "Naszych" "poległych" i "zamęczonych" - odznaczamy. Ichnim - krzyż na drogę... maria88 napisała: > Pytam, za co? ta Skrzypek otrzymała Krzyż Kawalerski Odrodzenia Polski? > W czym była tak wybitna? Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Bo poległa po rozmowie z Kaczyńskim 22.03.25, 17:26 maria88 napisała: > Pytam, za co? ta Skrzypek otrzymała Krzyż Kawalerski Odrodzenia Polski? > W czym była tak wybitna? Bo poległa po rozmowie z Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś