Dodaj do ulubionych

Mam pytanie do symetrystow

23.07.25, 13:46
Mam pytanie do symetrystow. Czy nie uważacie, że dla zachowania symetrii należałoby powiesić jeszcze jeden krzyż nad prawymi drzwiami sali Sejmu? Jakoś to brzydko wyglada.

https://s6.tvp.pl/images2/6/1/c/uid_61cd0c01e4accdea8bc55aeba903f11e1576226457294_width_558_play_0_pos_0_gs_0_height_314.jpg
Obserwuj wątek
    • j-k nie ma takiej poczeby. 23.07.25, 13:54
      nie ma takiej poczeby.

bo w PL panuje wolnosc religijna.

to wyjscie jest dla wierzacych - a to drugie dla niewierzacych.

• don.kulawy Re: nie ma takiej poczeby. 23.07.25, 14:00
        Hołownia jest niewierzący? Paczpan czego to my się tutaj dowiadujemy.
        • j-k Re: nie ma takiej poczeby. 23.07.25, 14:08
          don.kulawy napisał:
          > Hołownia jest niewierzący? Paczpan czego to my się tutaj dowiadujemy.

a kto to powiedzial ?

w Prezydium siedza przeciez ludzie Lewicy i Platfusy
          • don.kulawy Re: nie ma takiej poczeby. 23.07.25, 14:49
            Ty tak powiedziałeś wskazując, ze to drugie wyjście, którym Hołownia jako Marszałek Sejmu zawsze wychodzi jest wyjściem dla niewierzących. Z twojej, jak zwykle głupiej uwagi wynika, ze wszyscy marszałkowie są niewierzący :)
            • j-k logiki cie uczyli na kursie marksizmu-leninizmu ? 23.07.25, 14:58
              don.kulawy napisał:

> Ty tak powiedziałeś wskazując, ze to drugie wyjście, którym Hołownia jako Marsz
              > ałek Sejmu zawsze wychodzi jest wyjściem dla niewierzących. Z twojej, jak zwykl
              > e głupiej uwagi wynika, ze wszyscy marszałkowie są niewierzący :)

logiki cie uczyli na kursie marksizmu-leninizmu w WUML ?

- gdyz powiedzialem tylko to: - "jedno wyjscie jest dla wierzacych, drugie dla niewierzacych"

- nie precyzujac, ktorym wychodzi Holownia.
              • don.kulawy Re: logiki cie uczyli na kursie marksizmu-leniniz 23.07.25, 15:22
                Jak zwykle bełkot, a o logice to nie warto wspominać. Podobno jesteś w polityce od stu lat, a jednak nie wiesz o tym dla kogo są przeznaczone prawe drzwi uwidocznione na zdjęciu.
                • j-k bzdury 23.07.25, 15:34
                  pies.kulawy napisał Jak zwykle bzdury.
                  .

wiadomosci.wp.pl/giertych-chce-ukrocic-przyzwyczajenia-kaczynskiego-6973355085343392a
                  • don.kulawy Re: bzdury 23.07.25, 15:41
                    Czytać nie nauczono na kursach w wiadomej ambasadzie? Lewej strony nie rozróżniasz od prawej?
                    • j-k bzdury cd. 23.07.25, 15:46
                      nudzisz, czlowieku,
                      • don.kulawy Re: bzdury cd. 23.07.25, 15:56
                        Tylko głupcy się nudzą.
                        • j-k i bzdury cd. 23.07.25, 17:01
                          pies.kulawy napisał:
                          > Tylko głupcy się nudzą.

nie tylko.
                          inwalidzi na wozkach - tez.
                          - ja to rozumiem.
                          • don.kulawy Re: i bzdury cd. 23.07.25, 20:38
                            Kogo masz na mysz na myśli?

Ja mam taki wózek. Chyba nie myślisz, że w czymś takim można się nudzić. 😎

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/83/Tesla_Model_3_parked%2C_front_driver_side.jpg/960px-Tesla_Model_3_parked%2C_front_driver_side.jpg
                            • storima Re: i bzdury cd. 24.07.25, 10:20
                              don.kulawy napisał:

> Kogo masz na mysz na myśli?
                              >
                              > Ja mam taki wózek. Chyba nie myślisz, że w czymś takim można się nudzić. 😎
                              >
                              >

To z pewnością jest ten samochód który jak pisał pies.na.czarnych posiada szklane klosze do reflektorów, które matowieją od wilgoci (normalnie szok gdy się czyta takie brednie o przyczynie matowienia).

Kolejne łgarskie przechwałki putinowskiego Rosjanina.

Jeszcze niedawno popełnił mega wpadki.
                              Chwalił się posiadaniem i jazdą samochodem w Belgii.
                              A wsypał się brakiem wiedzy podstawowych zasad kodeksu drogowego w Królestwie.

Jak i dał jak zwykle pokazową plamę podając fałszywą przyczynę matowienia współczesnych kloszy samochodowych reflektorów.

Ktoś kto posiadał samochód od lat 70. dokonując przy nim samodzielnych drobnych napraw wie, że:
                              w latach 80. zastępowano "zewnętrzne szkła" świateł samochodowych plastykiem.

I dziś jest takie kloszy to jest powszechny standard.

Wychodzi na to, że i w swoim ZSRR nie posiadał samochodu, jak i nie posiada go obecnie dalej mieszkając na stale w Rosji.
    • qwardian Re: Mam pytanie do symetrystow 23.07.25, 14:30
      To miejsce Pies, jest zastrzeżone dla starożytnego symbolu Indoeuropejczyków, czyli wesołego słoneczka, któremu salutujemy każdego ranka..
    • hrasier_2 Re: Mam pytanie do symetrystow 23.07.25, 16:05
      Ateisci zawsze byli, tylko ze w tamtych czasach byli to mądrzy ateisci. Teraz też jest wielu mądrych ateistów, ale też jest masa gamoni, która się pod nich podszywa.
      • don.kulawy Re: Mam pytanie do symetrystow 23.07.25, 16:20
        Szkoda, że tego samego nie można powiedzieć o wierzących.
      • j-k to normalne 23.07.25, 17:10
        hrasier_2 napisał:

> Ateisci zawsze byli, tylko ze w tamtych czasach byli to mądrzy ateisci. Teraz t
        > eż jest wielu mądrych ateistów, ale też jest masa gamoni, która się pod nich po
        > dszywa.

to normalne.

kiedys bycie ateista - bylo symbolem odwagi.

dzis bycie ateista - jest symbolem MODY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka