don.kulawy 23.07.25, 13:46 Mam pytanie do symetrystow. Czy nie uważacie, że dla zachowania symetrii należałoby powiesić jeszcze jeden krzyż nad prawymi drzwiami sali Sejmu? Jakoś to brzydko wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k nie ma takiej poczeby. 23.07.25, 13:54 nie ma takiej poczeby. bo w PL panuje wolnosc religijna. to wyjscie jest dla wierzacych - a to drugie dla niewierzacych. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: nie ma takiej poczeby. 23.07.25, 14:00 Hołownia jest niewierzący? Paczpan czego to my się tutaj dowiadujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: nie ma takiej poczeby. 23.07.25, 14:08 don.kulawy napisał: > Hołownia jest niewierzący? Paczpan czego to my się tutaj dowiadujemy. a kto to powiedzial ? w Prezydium siedza przeciez ludzie Lewicy i Platfusy Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: nie ma takiej poczeby. 23.07.25, 14:49 Ty tak powiedziałeś wskazując, ze to drugie wyjście, którym Hołownia jako Marszałek Sejmu zawsze wychodzi jest wyjściem dla niewierzących. Z twojej, jak zwykle głupiej uwagi wynika, ze wszyscy marszałkowie są niewierzący :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k logiki cie uczyli na kursie marksizmu-leninizmu ? 23.07.25, 14:58 don.kulawy napisał: > Ty tak powiedziałeś wskazując, ze to drugie wyjście, którym Hołownia jako Marsz > ałek Sejmu zawsze wychodzi jest wyjściem dla niewierzących. Z twojej, jak zwykl > e głupiej uwagi wynika, ze wszyscy marszałkowie są niewierzący :) logiki cie uczyli na kursie marksizmu-leninizmu w WUML ? - gdyz powiedzialem tylko to: - "jedno wyjscie jest dla wierzacych, drugie dla niewierzacych" - nie precyzujac, ktorym wychodzi Holownia. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: logiki cie uczyli na kursie marksizmu-leniniz 23.07.25, 15:22 Jak zwykle bełkot, a o logice to nie warto wspominać. Podobno jesteś w polityce od stu lat, a jednak nie wiesz o tym dla kogo są przeznaczone prawe drzwi uwidocznione na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bzdury 23.07.25, 15:34 pies.kulawy napisał Jak zwykle bzdury. . wiadomosci.wp.pl/giertych-chce-ukrocic-przyzwyczajenia-kaczynskiego-6973355085343392a Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: bzdury 23.07.25, 15:41 Czytać nie nauczono na kursach w wiadomej ambasadzie? Lewej strony nie rozróżniasz od prawej? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k i bzdury cd. 23.07.25, 17:01 pies.kulawy napisał: > Tylko głupcy się nudzą. nie tylko. inwalidzi na wozkach - tez. - ja to rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: i bzdury cd. 23.07.25, 20:38 Kogo masz na mysz na myśli? Ja mam taki wózek. Chyba nie myślisz, że w czymś takim można się nudzić. 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: i bzdury cd. 24.07.25, 10:20 don.kulawy napisał: > Kogo masz na mysz na myśli? > > Ja mam taki wózek. Chyba nie myślisz, że w czymś takim można się nudzić. 😎 > > To z pewnością jest ten samochód który jak pisał pies.na.czarnych posiada szklane klosze do reflektorów, które matowieją od wilgoci (normalnie szok gdy się czyta takie brednie o przyczynie matowienia). Kolejne łgarskie przechwałki putinowskiego Rosjanina. Jeszcze niedawno popełnił mega wpadki. Chwalił się posiadaniem i jazdą samochodem w Belgii. A wsypał się brakiem wiedzy podstawowych zasad kodeksu drogowego w Królestwie. Jak i dał jak zwykle pokazową plamę podając fałszywą przyczynę matowienia współczesnych kloszy samochodowych reflektorów. Ktoś kto posiadał samochód od lat 70. dokonując przy nim samodzielnych drobnych napraw wie, że: w latach 80. zastępowano "zewnętrzne szkła" świateł samochodowych plastykiem. I dziś jest takie kloszy to jest powszechny standard. Wychodzi na to, że i w swoim ZSRR nie posiadał samochodu, jak i nie posiada go obecnie dalej mieszkając na stale w Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Mam pytanie do symetrystow 23.07.25, 14:30 To miejsce Pies, jest zastrzeżone dla starożytnego symbolu Indoeuropejczyków, czyli wesołego słoneczka, któremu salutujemy każdego ranka.. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Mam pytanie do symetrystow 23.07.25, 16:05 Ateisci zawsze byli, tylko ze w tamtych czasach byli to mądrzy ateisci. Teraz też jest wielu mądrych ateistów, ale też jest masa gamoni, która się pod nich podszywa. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Mam pytanie do symetrystow 23.07.25, 16:20 Szkoda, że tego samego nie można powiedzieć o wierzących. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k to normalne 23.07.25, 17:10 hrasier_2 napisał: > Ateisci zawsze byli, tylko ze w tamtych czasach byli to mądrzy ateisci. Teraz t > eż jest wielu mądrych ateistów, ale też jest masa gamoni, która się pod nich po > dszywa. to normalne. kiedys bycie ateista - bylo symbolem odwagi. dzis bycie ateista - jest symbolem MODY Odpowiedz Link Zgłoś