Dodaj do ulubionych

Giwi, słoneczko kochane:))))))))

24.11.04, 10:40
Napisałem od serca, szczerze i dogłębnie, co myślę o PO i dlaczego tę partię
można o dupę potłuc, gdyż napisałaś mi, że to co napisała kataryna jest
słuszne. A kataryna zwróciła uwagę, że post, w tkóry jest napisane, że UW
jest do dupy jest szczery i wyrazisty i dlatego ciekawy. Wyrzucenie mojego
postu o tym, że dla mnie PO jest do dupy, świadczyć ma o tym, że mój post
oceniłaś jako nieszczery?
Giwi, słoneczko ty moje kochane, przecudna istoto na tym nędznym padole,
zapewniam ciebie, że pisałem szczerze i od serca. Co w mej szczerości Ciebie
ubodło, że mój wątek poleciał na oślą ławkę?
Pomóż mi małemu, biednemu człowieczkowi zrozumieć, dlaczego tylko UW może być
do dupy?
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=17934684
Obserwuj wątek
    • giwi Re: Giwi, słoneczko kochane:)))))))) 24.11.04, 11:44
      Dostałeś wczoraj maila. Sprawę uważam za zamkniętą.
      • Gość: Hihihi Re: Giwi, słoneczko kochane:)))))))) IP: *.autoexec.net / *.autoexec.net 24.11.04, 11:55
        Giwi,artysci sa jak dzieci.Mogiliani,ten podrabiany,moze dlatego sie ubral w
        szaty prawdziwego. Nie drocz sie z nim. Ustap. Forumowicze odetchna z ulga,bo
        on,jak sama widzisz, nie ma zamiaru odstapic od swoich racji.

Pozdrawiam Mogilianiego i Ciebie.
      • mogiliani Re: Giwi, słoneczko kochane:)))))))) 24.11.04, 12:04
        Z twego e-maila:
        "Bardzo proszę o nie spamowanie wątkami partyjnymi. Strajker
        wyjaśnił, dlaczego tak napisał o UW. Nie chciał nikogo obrazić.

Pozdrawiam
        Giwi."

Strajker wyjaśnił, ja też mogę tak wyjaśnić i napisać, że nie chciałem nikogo
        urazić. Może być mój post o PO przywrócony bym mógł wyjaśnić, że nikogo nie
        chciałem urazić?
        Jestem tylko pokornym sługą i nisko chylę czoła przed wyrocznią z Delf, ty moje
        kochane złotko, cnotliwe a nieskalane przez żadne uprzedzenia...
        • leszek.sopot Re: Giwi, słoneczko kochane:)))))))) 24.11.04, 13:21
          Giwi po prostu uwaza, ze nazwanie UW dupa, a co za tym idzie i zwolennikow tej
          partii nikogo nie obraza. Widocznie ma nas za uwekow lub uwoli. Natomiast
          uwaza, ze nazwanie innych partii w ten sam sposob jest czyms obrazajacym,
          poniewaz tamte partie sa w porzadku.
          Jest tez inne wytlumaczenie. Otoz na portalu GW przyjeto, ze maja tu nie byc
          kasowane watki obrazajace UW i sympatykow UW bo to ma swiadczyc o tym, ze
          portal nie ma zadnych sympatii politycznych - a najlepiej to udowodnic przez
          to, ze na forum kraj wisi watek pt. "Unia Wolnosci jest do dupy", ktory jest co
          chwile podbijany przez cieszacych sie z tego ludzi typu lupus, ktorego
          nazwales: "Bo lupek to dupucjusz histericus hultajus - mogiliani 24.11.2004
          10:43", a takze inni cieszacy sie jak dzieci gdy widza, za przeproszeniem, dupe
          pawiana w ZOO.
          • lupus.lupus Re: Giwi, słoneczko kochane:)))))))) 24.11.04, 13:32
            Zaczynacie być już śmieszni.Wątek strajkera był pierwszy ( zresztą przeprosił
            za sformułowanie). Rzekomo wycięte z premedytacją wątki były zwykłym spamem.

PS.Miałbym się z czego cieszyć. Rozszerzam tylko swoją typologię o kolejne
            przykłady, których dostarcza mi życie. Ujął mnie np dr.krisk, który pozwolił
            sobie na żarty z "ponętnosci" posłanek LPR. Prawdziwy uwek-gentleman.
            • leszek.sopot Re: Giwi, słoneczko kochane:)))))))) 24.11.04, 13:35
              Jestes w ZOO? Idz, podbij dla swojej radochy ten watek...
      • panidalloway Re: Giwi, słoneczko kochane:)))))))) 24.11.04, 14:26
        Nie ma się o co prawować. To naprawdę miłe, że Strajker nie chciał nikogo
        obrazić i to wyjaśnił. Jest wyjaśnione i już. Lech Kaczyński też nie chciał w
        najmniejszym stopniu obrazić Lecha Wałęsy mówiąc, ze ten ostatni dopuszczał się
        przestępstw. I w porządku. Tylko takie nudne paniusie, jak ja, chciałyby
        wiedzieć, jak było. Kłamał pan Lech, czy dopuszczał się Lechu? No, ale to
        trochę obok tematu.
        Wracając do sprawy, dlaczego osoba, która dopomina się o swoje, publicznie na
        forum, dostaje w odpowiedzi maile?
        PS. Nie jestem, broń Boże, zwolenniczką usuwania wątku o Unii. Słowo „dupa”
        nie jest, moim zdaniem, dotkliwie obraźliwe, co chciałabym z całą mocą
        powtórzyć, bo zdaje mi się, że pierwszy postulat, żeby kogoś przepraszać był
        reakcją na mój post. Użycie „dupy”, jako skrótowej oceny politycznej, nadaje
        się do oceny indywidualnej i cenzura nie powinna się tym kłopotać.
        • giwi Re: Giwi, słoneczko kochane:)))))))) 24.11.04, 14:28
          Ta sama odpowiedx była tez na forum.
          • panidalloway Re: Giwi, słoneczko kochane:)))))))) 24.11.04, 14:41
            Odpowiedź: "Dostałeś wczoraj maila"- była myląca.
            Pozdrawiam.
          • leszek.sopot gdzie ta odpowiedz byla na forum? 24.11.04, 14:50
            giwi napisała:

> Ta sama odpowiedx była tez na forum.

Jest to odpowiedz pelna cynizmu:(
            • giwi Re: gdzie ta odpowiedz byla na forum? 24.11.04, 14:56
              Nie wiem, dlaczego tak uważasz?
              • giwi Re: gdzie ta odpowiedz byla na forum? 24.11.04, 14:59
                Odpowiedź była tu.
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=17924290&a=17940139
                • leszek.sopot Re: gdzie ta odpowiedz byla na forum? 24.11.04, 15:03
                  odpowiedz byla taka: "Strajker swoją wypowiedź uzasadnił. Nie chciał nikogo
                  obrazić. Proponuję trochę dystansu do tego, co się dzieje na forum. :-)"

Czyli trzeba twoim zdaniem,
                  po pierwsze:
                  - uzasadnic nazwanie kogos lub czegos dupa
                  a po drugie:
                  miec do tego dystans :-)

To w takim razie nie rozumiem dlaczego nie masz tego dystansu w stosunku do
                  watku mogilianieiego o PO. Bo po swojemu go uzasadnil.
                  • panidalloway Re: gdzie ta odpowiedz byla na forum? 24.11.04, 15:49
                    Moim zdaniem to była chwilowa moda i bez dwu zdań wprowadził ją strajker. Nie
                    odbiegała głębią intelektualną od przeciętnej argumentacji forumowej i minęłaby
                    sama z siebie. Niestety giwi wdała się w dzielenie dup na gorsze i lepsze i
                    stąd kłopot.
                  • giwi Re: gdzie ta odpowiedz byla na forum? 24.11.04, 16:02
                    Wątki Mogilianiego były spamem, założył je dla wszystkich partii dwukrotnie (?)
                    na zasadzie "gwałt niech się gwałtem odciska". Pierwsza partia pozostała,
                    następne usunęłam jako zaśmiecanie forum. Chyba przypisujesz zbyt wiele wagi do
                    tytułu wątku Strajkera i więcej się doczytujesz między wierszami niz w treści
                    jest rzeczywiście zawarte. Jeszcze raz ponawiam prośbę o pewnien dystans do
                    tego, co się dzieje na forum.
                    • panidalloway Re: gdzie ta odpowiedz byla na forum? 24.11.04, 16:12
                      Niestety w sprawie dystansu nie mogę nic wiecej zrobić. Jestem z niego w pełni
                      zadowolona. Nie wieziałam, że Mogiliani założył swoje wątki dwukrotnie. Za
                      zabieranie głosu, znajdując się pod wpływem niedoinformowania, przepraszam.
                      • Gość: czur-czur-ra w sprawie IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 24.11.04, 16:14
                        sęk w tym, czy wątki M. o dupie zostały usunięte raz czy dwa razy
                      • giwi Re: gdzie ta odpowiedz byla na forum? 24.11.04, 16:20
                        Przepraszam, ale to było do Leszka.
                        • Gość: czur-czur-ra Re: gdzie ta odpowiedz byla na forum? IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 24.11.04, 16:25
                          nie do mnie? :(
                        • panidalloway Re: gdzie ta odpowiedz byla na forum? 24.11.04, 16:26
                          To ja przepraszam. Ten lewy margines czasem myli, co jednak nie jest
                          usprawiedliwieniem. Już się wynoszę z tego wątku.
                    • leszek.sopot Re: gdzie ta odpowiedz byla na forum? 24.11.04, 16:22
                      giwi napisała:

> Wątki Mogilianiego były spamem, założył je dla wszystkich partii dwukrotnie
                      (?)

Bo chyba mu je wywalilas i on na powrot je zakladal?

>
                      > na zasadzie "gwałt niech się gwałtem odciska".

Czyli pisanie UW jest do dupy - uwazasz jeddnak za gwalt...

> Pierwsza partia pozostała,
                      > następne usunęłam jako zaśmiecanie forum.

:))))
                      Alem sie usmial! Co to jest za argument? Przeciez partie to nie sa pnie
                      drzew... i niech juz by tak bylo, ze albo wszystkie sa do d.., albo zadna. Na
                      UW nie moze sie skupiac niechec do partii "w ogole" - UW jest partia
                      indywidaulna z wlasna tozsamoscia i nie wiem jak ja mozna traktowac jako zbior
                      parti.

> Chyba przypisujesz zbyt wiele wagi do
                      > tytułu wątku Strajkera i więcej się doczytujesz między wierszami

???
                      Nie chce sie zastanawiac co jest pomiedzy wierszami z "dupa", bo jeszcze wyjde
                      na jakiegos zboczenca:(

> niz w treści jest rzeczywiście zawarte. Jeszcze raz ponawiam prośbę o
                      pewnien dystans do
                      > tego, co się dzieje na forum.

GW miala kiedys haslo: "Nam nie jest wszystko jedno", ale niech ci bedzie, mi
                      moze byc juz wszystko jedno i niech ta dupa sobie na portalu wisi.
                    • mogiliani Wieszczka Delficka wdycha odurzające opary? 24.11.04, 23:45
                      giwi napisała:

> Wątki Mogilianiego były spamem, założył je dla wszystkich partii dwukrotnie
                      (?)

Bo znikały, a ja uważam, że nie tylko 1 partia jest do dupy.

>
                      > na zasadzie "gwałt niech się gwałtem odciska". Pierwsza partia pozostała,
                      > następne usunęłam jako zaśmiecanie forum.

Moje to śmiecie, a ten pierwszy to nie jest śmieć?

> Chyba przypisujesz zbyt wiele wagi do tytułu wątku Strajkera i więcej się
                      > doczytujesz między wierszami niz w treści
                      > jest rzeczywiście zawarte. Jeszcze raz ponawiam prośbę o pewnien dystans do
                      > tego, co się dzieje na forum.

Już nabieram dystansu, wyroczni się nie podskakuje, bo wyrocznia zawsze
                      słusznie wyrokuje.
                      Pytio, a może byś tak już teraz dała wykaz swoich przyszłych poczynań tak bym
                      na gniew twój się nie naraził?
                      PS
                      Niektórzy twierdzą, że Pytie wdychały narkotyczne opary. Ja nie chcę byś ćpała:)
                • mogiliani Re: gdzie ta odpowiedz byla na forum? 24.11.04, 23:33
                  Napisałas: "Strajker swoją wypowiedź uzasadnił. Nie chciał nikogo obrazić.
                  Proponuję trochę dystansu do tego, co się dzieje na forum. :-)"
                  I dlatego ja też swoją wypowiedź uzasadniłem. Też nie chciałem nikogo obrazić,
                  a strayker przecież w tym swoim wpisie z niczego obraźliwego się nie wycofał.
                  Zrobił to gdzieś daleko. Też bym to zrobił, ale wątek znikł.
                  Bez samochwalstwa chciałbym nadmienić, że moje uzasadnienie było głębsze niż
                  straykera, który skupił się jedynie na bieżącej polityce, a ja sięgnąłem do
                  samych głębi – do korzeni mego przeknania o dupowatości PO.
                  Bez urazu słoneczko kochane, ale nie masz racji:(
              • leszek.sopot Re: gdzie ta odpowiedz byla na forum? 24.11.04, 15:00
                Dlatego tak uwazam, ze mowienie o tym, ze ktos wyjasnil, ze nie obrazil a
                ciagle ten watek jest i swym tytulem przeciez obraza - to dla mnie cynizm.
                Kto i jak ma znalezc wyjasnienie czy tez przeproszenie straykera?
        • Gość: czur-czur-ra no własnie IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 24.11.04, 14:33
          "Wracając do sprawy, dlaczego osoba, która dopomina się o swoje, publicznie na
          forum, dostaje w odpowiedzi maile?"

Własnie, i odwrotnie. Dlaczego osoba prosząca o odpowiedź w emailu w ogóle jej
          nie dostaje, ani w emailu, ani na forum? :(
          • giwi Re: no własnie 24.11.04, 14:44
            Nie dostałam od Ciebie maila i nie wiem o co chodzi.
            • Gość: czur-czur-ra upps IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 24.11.04, 14:53
              Droga Giwi, przepraszam za niezamierzony nietakt. Tym razem chciałem się umówić
              z Paniądallowajową i to do niej się zwracałem.

p.s. PaniDallowaj, "Blue Cactus", jak zwykle. Albo Belweder.
              • panidalloway Re: upps 24.11.04, 15:20
                Wyłącznie Belweder. Serdeczne życzenia powodzenia w pokonywaniu wszelkich
                przeszkód po drodze.
                • Gość: czur-czur-ra wyobrażenia IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 24.11.04, 16:01
                  Szanowna Pani, zaproszenie nie miało charakteru niegodziwego, lubieżnego ani
                  żadnego innego negatywnego. Było wynikiem konkretnej definicji sytuacji, że się
                  tak wyrażę, a także poczucia wspólnoty temperamentów. Przyznaję, wszelkie te
                  oceny wynikały z pychy.
                  A najbardziej ucierpiała Giwi;)
    • Gość: Kaszanka Re: Giwi, s?oneczko kochane:)))))))) IP: *.sympatico.ca 24.11.04, 15:34
      Ta cala Giwi tyle wie o PO co Piskorski o gieldzie czy Kataryn o podpaskach, hehe!
    • yossarian18 Re: Giwi, słoneczko kochane:)))))))) 24.11.04, 17:06
      Giwi zrób mogilianiemu prezent i przywróć ten wątek!
      • Gość: LPR jest do dupy Re: Giwi, słoneczko kochane:)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 17:13
        czy ten?
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=17895120
        • yossarian18 Giwi przywróć wątek LPR jest do dupy! 24.11.04, 17:24
          Prowadziłem tam fajną dyskusję z mogilianim!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka