Dodaj do ulubionych

Ja zabraniam jakiegokolwiek kandydowania pana Nawr

05.02.26, 00:34
Ja zabraniam jakiegokolwiek kandydowania pana Nawrockiego Karola do Trumpowej Rady Pokoju.
Swoje potrzeby w tej materii pan Nawrocki Karol dostatecznie chyba już zaspokoił poprzez wyłudzenie Pokoju (z kuchnią) od p. Józefa.
Tak samo, jak zabraniam udzielenia poparcia Trumpowi w jego nachalnej kampanii o Pokojowego Nobla.
Obserwuj wątek
    • obrotowy no dobra 05.02.26, 00:47
      3miemy za ciebie kciuki - cobys nie zginela w wypadku drogowym :)
      • kawa_poranna11 Re: no dobra 05.02.26, 00:52
        obrotowy napisał:

> 3miemy za ciebie kciuki - cobys nie zginela w wypadku drogowym :)

Nie zdążą!
        Już zabroniłam.
        Teraz niech kombinują!
      • stefan4 Re: no dobra 05.02.26, 10:54
        obrotowy:
        > cobys nie zginela w wypadku drogowym :)

Mam nadzieję, że piszesz to we własnym imieniu, a nie w imieniu Karola N. Bo wtedy byłaby to groźba bezprawna — do 3 lat (kk art.191. §1).

- Stefan
      • kawa_poranna11 Re: no dobra 06.02.26, 20:18
        obrotowy napisał:

> 3miemy za ciebie kciuki - cobys nie zginela w wypadku drogowym :)

Komentarz sugeruje śmierć w wypadku i odbieram go jako próbę zastraszenia.
        Proszę o usunięcie treści oraz weryfikację konta autora zgodnie z regulaminem.
        • obrotowy Kavcia, ja cie tu prubuje otoczyc opieka i troska. 07.02.26, 00:20
          kawa_poranna11 napisał(a):

>
          > Komentarz sugeruje śmierć w wypadku i odbieram go jako próbę zastraszenia.
          > Proszę o usunięcie treści oraz weryfikację konta autora zgodnie z regulaminem.

Kavcia, ja cie tu prubuje otoczyc opieka i troska.

a ty robisz szama sobie w brew.

• stefan4 Re: Ja zabraniam jakiegokolwiek kandydowania pana 05.02.26, 10:47
      kawa_poranna11:
      > Ja zabraniam jakiegokolwiek kandydowania pana Nawrockiego Karola do
      > Trumpowej Rady Pokoju.
      [...]
      > Tak samo, jak zabraniam udzielenia poparcia Trumpowi w jego nachalnej kampanii
      > o Pokojowego Nobla.

Dołączam się. Ja również zabraniam.

- Stefan
    • perla.roztocza Re: Ja zabraniam jakiegokolwiek kandydowania pana 05.02.26, 10:53
      ja też chcę zabronić tylko nie wiem jak to zrobić.
      Wystarczy posta na forum napisać czy jak?
      Pytam bo chcę być skuteczny ze swoim zabranianiem właśnie.
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Ja zabraniam jakiegokolwiek kandydowania pana 05.02.26, 11:34
      Chcę usłyszeć, dlaczego polski podatnik ma odbudowywać Gazę, którą przecież nie my zniszczyliśmy - powiedział wicepremier, minister spraw zagranicznych Radosław Sikorski podczas konferencji prasowej w Waszyngtonie.
      tvn24.pl/polska/sikorski-nawrocki-na-pewno-ma-swoje-argumenty-st8885100
      • kawa_poranna11 Re: Ja zabraniam jakiegokolwiek kandydowania pana 07.02.26, 00:12
        to.ja.pies.na.czarnych napisała:

> Chcę usłyszeć, dlaczego polski podatnik ma odbudowywać Gazę, którą przecież nie
        > my zniszczyliśmy - powiedział wicepremier, minister spraw zagranicznych Radosł
        > aw Sikorski podczas konferencji prasowej w Waszyngtonie.

Polska może i powinna pomagać humanitarnie cywilom — ale to zupełnie co innego
        niż dokładanie miliardów na „odbudowę” w niejasnym mechanizmie politycznym.
        Jeśli Polska nie zniszczyła Gazy, to dlaczego polski podatnik ma płacić rachunek?
        Zwłaszcza dziś, gdy priorytetem jest bezpieczeństwo kraju, wsparcie Ukrainy i
        własne potrzeby społeczne.
        Zanim padnie choćby złotówka więcej, potrzebne są twarde odpowiedzi:
        - kto zarządza pieniędzmi,
        - jakie są gwarancje kontroli,
        - co realnie Polska z tego ma — poza kolejnym zobowiązaniem bez końca.
    • no-popis Re: Ja zabraniam jakiegokolwiek kandydowania pana 05.02.26, 12:37
      kawa_poranna11 napisał(a):

> Ja zabraniam jakiegokolwiek kandydowania pana Nawrockiego Karola do Trumpowej R
      > ady Pokoju.
      Zmartwię Cię.
      Wasza leninowska idea Europy od Lizbony po Władywostok oraz budowa Osi Berlin-Moskwa-Pekin przegrywa i to tylko kwestia czasu o ile nie będzie skutecznego zamachu na życie Trumpa o co Waszym Parnetrów od Putina zawsze można podejrzewać bo to po prostu robią.
    • j-k A Ja NIE zabraniam... ale... 07.02.26, 00:33
      uwazam, ze jest absolutnie bez sensu pchac sie w ten gnoj i worek bez dna.

w latach 60-tych 20..go wieku Polska (Gomulki) udzielila Egiptowi kredytu na 120 mln dolarow.

dzisiaj to by bylo kilka miliardow US $

tych pieniedzy nigdy nie odzyskalismy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka