Dodaj do ulubionych

Dozbrajanie Polski

04.03.26, 12:20
Czy ja dobrze słyszałam? PiS chce kupować sprzęt w USA i twierdzi, że my, PZZ (Polskie Zakłady Zbrojeniowe) produkujemy złom?
Obserwuj wątek
    • negativum Obecnie trzeba dozbroić co do samolotów 04.03.26, 12:25
      https://pbs.twimg.com/media/HCaXp7pWwAEBpIM?format=jpg&name=large

Bo nie mają czym latać…
    • kaminska-j Re: Dozbrajanie Polski 04.03.26, 12:43
      Ty nie zmieniaj tematu! Ja pytam dlaczego PiS chce wchodzić w tyłek Trumpa? Uzależnić kraj od innych
      A co do ewakuacji przed chwilą Sikorski mówił co innego. Ja jestem przeciw. Od kilku tygodni MSZ mówił że tam się zagotuje. Nawet napisałam post "Trump pretendent do Nobla"
      • negativum Pokażesz mi ostrzeżenia Radosława przed na F28? 04.03.26, 12:54
        kaminska-j napisała:

> Ty nie zmieniaj tematu! Ja pytam dlaczego PiS chce wchodzić w tyłek Trumpa? Uza
        > leżnić kraj od innych
        > A co do ewakuacji przed chwilą Sikorski mówił co innego. Ja jestem przeciw. Od
        > kilku tygodni MSZ mówił że tam się zagotuje. Nawet napisałam post "Trump preten
        > dent do Nobla"

Nie oglądam telewizji.
        • kaminska-j Re: Pokażesz mi ostrzeżenia Radosława przed na F2 04.03.26, 12:57
          negativum napisał:

> kaminska-j napisała:
          >
          >
          > Nie oglądam telewizji.
          >
          To Twój problem
          • negativum Re: Pokażesz mi ostrzeżenia Radosława przed na F2 04.03.26, 13:12
            kaminska-j napisała:

> negativum napisał:
            >
            > > kaminska-j napisała:
            > >
            > >
            > > Nie oglądam telewizji.
            > >
            > To Twój problem

Nie mam z tym problemu :)
    • privus Re: Dozbrajanie Polski 04.03.26, 13:29
      kaminska-j napisała:

> Czy ja dobrze słyszałam? PiS chce kupować sprzęt w USA i twierdzi, że my, PZZ (
      > Polskie Zakłady Zbrojeniowe) produkujemy złom?

Sami się oceniają. Przecież w takim stanie pozostawili PZZ Kaczyński Z Błyszczakiem ;) ;) ;)
    • stasi1 Re: Dozbrajanie Polski 04.03.26, 14:22
      No nie koniecznie złom. Wszyscy wiedzieli że k9 jest gorsza haubicą niż nasz krab.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka