kaminska-j 04.03.26, 12:20 Czy ja dobrze słyszałam? PiS chce kupować sprzęt w USA i twierdzi, że my, PZZ (Polskie Zakłady Zbrojeniowe) produkujemy złom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negativum Obecnie trzeba dozbroić co do samolotów 04.03.26, 12:25 Bo nie mają czym latać… Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Dozbrajanie Polski 04.03.26, 12:43 Ty nie zmieniaj tematu! Ja pytam dlaczego PiS chce wchodzić w tyłek Trumpa? Uzależnić kraj od innych A co do ewakuacji przed chwilą Sikorski mówił co innego. Ja jestem przeciw. Od kilku tygodni MSZ mówił że tam się zagotuje. Nawet napisałam post "Trump pretendent do Nobla" Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Pokażesz mi ostrzeżenia Radosława przed na F28? 04.03.26, 12:54 kaminska-j napisała: > Ty nie zmieniaj tematu! Ja pytam dlaczego PiS chce wchodzić w tyłek Trumpa? Uza > leżnić kraj od innych > A co do ewakuacji przed chwilą Sikorski mówił co innego. Ja jestem przeciw. Od > kilku tygodni MSZ mówił że tam się zagotuje. Nawet napisałam post "Trump preten > dent do Nobla" Nie oglądam telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
kaminska-j Re: Pokażesz mi ostrzeżenia Radosława przed na F2 04.03.26, 12:57 negativum napisał: > kaminska-j napisała: > > > Nie oglądam telewizji. > To Twój problem Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Pokażesz mi ostrzeżenia Radosława przed na F2 04.03.26, 13:12 kaminska-j napisała: > negativum napisał: > > > kaminska-j napisała: > > > > > > Nie oglądam telewizji. > > > To Twój problem Nie mam z tym problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Dozbrajanie Polski 04.03.26, 13:29 kaminska-j napisała: > Czy ja dobrze słyszałam? PiS chce kupować sprzęt w USA i twierdzi, że my, PZZ ( > Polskie Zakłady Zbrojeniowe) produkujemy złom? Sami się oceniają. Przecież w takim stanie pozostawili PZZ Kaczyński Z Błyszczakiem ;) ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Dozbrajanie Polski 04.03.26, 14:22 No nie koniecznie złom. Wszyscy wiedzieli że k9 jest gorsza haubicą niż nasz krab. Odpowiedz Link Zgłoś