Dodaj do ulubionych

Czego ten Ziobro się właściwie boi?

11.05.26, 22:07
Czego ten Ziobro się właściwie boi? Szkoda mi go trochę, na stare lata zachowuje się jak wystrachana panienka i chowa się po kątach. Że też mu się chce. Dziwaczna osobowość.

wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198012,32780934,tv-republika-zbigniew-ziobro-przebywa-w-usa.html
Obserwuj wątek
    • stasi1 Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 12.05.26, 07:34
      Jak to czego? Aresztu. Wyroku sie nie obawia bo go Nawrocki ułaskawi
      • czciborwielki Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 12.05.26, 20:20
        stasi1 napisał:

> Jak to czego? Aresztu. Wyroku sie nie obawia bo go Nawrocki ułaskawi

W areszcie będzie miał tak strasznie?
        • j-k owszem. 13.05.26, 14:54
          czciborwielki napisał(a):

Aresztu. Wyroku sie nie obawia bo go Nawrocki ułaskawi
          >
          > W areszcie będzie miał tak strasznie?

Owszem.
          skazanego przez Sad wieznia chroni prawo i ma swoje uprawnienia.

aresztant praktycznie nie ma zadnych i jest skazany na samowole funkcjonariuszy
          • manhu Wydobywczego 13.05.26, 16:10
            Ziobro wsadził Nowaka do aresztu wydobywczego i się boi odwetu.

wiadomosci.onet.pl/warszawa/final-sprawy-slawomira-nowaka-zapadla-prawomocna-decyzja/sp39xs1
            Sprawa się ciągnęła i ciągnęła, aż się zmieniła władza i się okazał niewinny.

Z Ziobrą będzie tak samo. Ale to tylko teoria, póki co broni go Trump (o wiele za wysokie progi dla Tuska, oby durnie nie zepsuli stosunków z USA cyrkami, Trump go wziął w obronę i to jest święte, domaganie się ekstradycji wkurzy Trumpa). Póki co szok i niedowierzanie, że Sikorski ich okłamał na posiedzeniu rządu. Nie okłamał, miał dane od ambasadora, także pewnie od Rubio, ale sprawa trafiła wyżej (Trump zobaczył siebie w osobie Ziobro i swoje wizyty przed sądami, ale tam jest kaucja, u nas wydobywczy).
            • czciborwielki Re: Wydobywczego 13.05.26, 22:29
              manhu napisał:

> Ziobro wsadził Nowaka do aresztu wydobywczego i się boi odwetu.
              >
              > wiadomosci.onet.pl/warszawa/final-sprawy-slawomira-nowaka-zapadla-prawomocna-decyzja/sp39xs1
              > Sprawa się ciągnęła i ciągnęła, aż się zmieniła władza i się okazał niewinny.
              >
              > Z Ziobrą będzie tak samo. Ale to tylko teoria, póki co broni go Trump (o wiele
              > za wysokie progi dla Tuska, oby durnie nie zepsuli stosunków z USA cyrkami, Tru
              > mp go wziął w obronę i to jest święte, domaganie się ekstradycji wkurzy Trumpa)
              > . Póki co szok i niedowierzanie, że Sikorski ich okłamał na posiedzeniu rządu.
              > Nie okłamał, miał dane od ambasadora, także pewnie od Rubio, ale sprawa trafiła
              > wyżej (Trump zobaczył siebie w osobie Ziobro i swoje wizyty przed sądami, ale
              > tam jest kaucja, u nas wydobywczy).

1) Koniec Trumpa jest przecież blisko. 2) Ziobro stworzył takie straszne areszty?
              • manhu Re: Wydobywczego 14.05.26, 00:22
                1) Nie tak blisko. Impeachment możliwy po 3 listopada to daleko do rządów Demokratów (jedynie Vance-a).
                2) My nie ruszamy waszych wy nie ruszacie naszych. I doktryna Neumanna.

3) Ziobro niech nie chojrakuje! Bo Trump często zmienia zdanie. Ma udawać uchodźcę prześladowanego przez władze (niczym Trump za rządów Bidena). Bo teraz udaje przestępcę któremu udało się wymknąć, co grozi zmianą zdania przez Trumpa.
            • obrotowy iatotnie. - zwykla poliytyczna zemsta 14.05.26, 00:41
              manhu napisał:
              > Ziobro wsadził Nowaka do aresztu wydobywczego i się boi odwetu.

istotnie. - to zwykla poliytyczna zemsta

i ciagniecie standardow polskiej polityki w dol.
      • niegracz Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 12.05.26, 09:29
        obawia sie sterowalnego systemu "sprawiedliwosci"
        - wyrok został wydany przed procesem-
        cóż on szaraczek- a taki bohater bitwy o Anglie
        Stanisław Skalski wrocił do Polski
        bo niby czego miał się obawiać...
        • strzal_w_punkt Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 12.05.26, 09:53
          niegracz napisał:

> obawia sie sterowalnego systemu "sprawiedliwosci"
          > - wyrok został wydany przed procesem-
          > cóż on szaraczek- a taki bohater bitwy o Anglie
          > Stanisław Skalski wrocił do Polski
          > bo niby czego miał się obawiać...
          >

Skalski liczył, że komunistyczne władze uszanują jego wojenny dorobek. Był bohaterem Bitwy o Anglię i najskuteczniejszym polskim asem, a Ziobro jest jedynie "ofiarą" (zerem) swoich nieudolnych machlojek politycznych.
          • negativum Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 12.05.26, 21:33
            strzal_w_punkt napisał:

> niegracz napisał:
            >
            > > obawia sie sterowalnego systemu "sprawiedliwosci"
            > > - wyrok został wydany przed procesem-
            > > cóż on szaraczek- a taki bohater bitwy o Anglie
            > > Stanisław Skalski wrocił do Polski
            > > bo niby czego miał się obawiać...
            > >
            >
            > Skalski liczył, że komunistyczne władze uszanują jego wojenny dorobek. Był boha
            > terem Bitwy o Anglię i najskuteczniejszym polskim asem, a Ziobro jest jedynie "
            > ofiarą" (zerem) swoich nieudolnych machlojek politycznych.

• x2468 Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 12.05.26, 10:08
      Boi się że dopadną go prawo i sprawiedliwość.
      • czciborwielki Prawa i sprawiedliwości 🤩 12.05.26, 20:21
        x2468 napisał:

> Boi się że dopadną go prawo i sprawiedliwość.
        >

No tak, on się przecież boi prawa i sprawiedliwości 🤩
    • x2468 Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 12.05.26, 10:10
      Boi się że dopadnie go prawo i sprawiedliwość.
    • niegracz Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 12.05.26, 10:50
      Czego by nie powiedzieć Tusk chciał dać Ludowi Igrzyska-
      a tu Zonk
      • strzal_w_punkt Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 12.05.26, 11:23
        Nie do końca zonk. To już nie ta sama Hameryka, niech popracuje na własne utrzymanie bo szybko nie wróci a żyć trzeba i trudno waletować kątem ;)
        • niegracz Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 12.05.26, 20:30
          strzal_w_punkt napisał:

> Nie do końca zonk. To już nie ta sama Hameryka, niech popracuje na własne utrzy
          > manie bo szybko nie wróci a żyć trzeba i trudno waletować kątem ;)
          > ???
          mało to Polaków pracuje w USA
          jakis problem ?
          • czciborwielki Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 12.05.26, 20:55
            niegracz napisał:

> strzal_w_punkt napisał:
            >
            > > Nie do końca zonk. To już nie ta sama Hameryka, niech popracuje na własne
            > utrzy
            > > manie bo szybko nie wróci a żyć trzeba i trudno waletować kątem ;)
            > > ???
            > mało to Polaków pracuje w USA
            > jakis problem ?

Przecież TV Republika wypłaca mu wynagrodzenie.
    • negativum Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 12.05.26, 21:48
      Zbyszek nie boi się Herr Donalda albo Żurka.
      Niech działają :)
      • czciborwielki Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 13.05.26, 22:31
        negativum napisał:

> Zbyszek nie boi się Herr Donalda albo Żurka.
        > Niech działają :)
        >

To czego się boi, że ucieka jak szczur?
        • negativum Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 14.05.26, 01:02

> negativum napisał:
          >
          > > Zbyszek nie boi się Herr Donalda albo Żurka.
          > > Niech działają :)
          > >
          >
          > To czego się boi, że ucieka jak szczur?

Bo takie jest jego prawo.
          • stefan4 Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 14.05.26, 08:26
            czciborwielki:
            > To czego się boi, że ucieka jak szczur?

negativum
            > Bo takie jest jego prawo.

Prawo podejrzanego do uciekania przed wymiarem sprawiedliwości... Czy już zbierasz podpisy pod żądaniem nowelizacji Powszechnej Deklaracji Praw Człowieka w tym kierunku?

- Stefan
            • no-popis Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 14.05.26, 08:28
              stefan4 napisał:

> czciborwielki:
              > > To czego się boi, że ucieka jak szczur?
              >
              > negativum
              > > Bo takie jest jego prawo.
              >
              > Prawo podejrzanego do uciekania przed wymiarem sprawiedliwości... Czy już zbie
              > rasz podpisy pod żądaniem nowelizacji Powszechnej Deklaracji Praw Człowieka w tym kierunku?
              Tu chodzi Ci o Giertycha?
    • niegracz Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 12.05.26, 21:59

> Czego ten Ziobro się właściwie boi? Szkoda mi go trochę, na stare lata zachowuj
      > e się jak wystrachana panienka i chowa się po kątach. Że też mu się chce. Dziwa
      > czna osobowość.
      • czciborwielki Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 13.05.26, 22:31
        niegracz napisał:

> czciborwielki napisał(a):
        >
        > > Czego ten Ziobro się właściwie boi? Szkoda mi go trochę, na stare lata za
        > chowuj
        > > e się jak wystrachana panienka i chowa się po kątach. Że też mu się chce.
        > Dziwa
        > > czna osobowość.

Zabawa jest teraz.
    • moingeal Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 13.05.26, 06:07
      Pan Ziobro oficjalnie nie jest poszukiwany listem gończym więc niczego się nie boi bo jest niewinny.
      • taziuta Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 13.05.26, 07:18
        moingeal napisała:

> Pan Ziobro oficjalnie nie jest poszukiwany listem gończym więc niczego się nie
        > boi bo jest niewinny.

I tak sobie jeździ po świecie, pomieszkując tu i tam, w doopie mając swoje obowiązki posła RP, i obywateli którzy go na tego posła wybrali. Nie robi tego ze strachu, zastrachana panienka. Nie no, wcale.
      • stefan4 Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 13.05.26, 09:57
        moingeal:
        > Pan Ziobro oficjalnie nie jest poszukiwany listem gończym

Jest. Tu masz list gończy. Ale ten list gończy działa tylko na terenie byłej ojczyzny Ziobra, dlatego postanowił on zmienić ojczyznę.

moingeal:
        > więc niczego się nie boi

Jak by się nie bał, to by nie uciekał za ocean do kraju, którego języka nie zna (wiadomo tylko, że ,,Ziobro weapons reforms '').

moingeal:
        > bo jest niewinny.

Jak widać, on sam ma na tą kwestię inne zdanie niż Ty i wieje przed wymiarem sprawiedliwości, aż się kurzy.

Ale istotnie, taki ziobrostrach nie musi wynikać z winy. Istnieją ludkowie, którzy boją się samego własnego istnienia. Albo nie boją się, nie boją, aż nagle zaczynają się bać — i wtedy tak wieją, że i dronem nie dogonisz.

- Stefan
      • czciborwielki Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 13.05.26, 22:32
        moingeal napisała:

> Pan Ziobro oficjalnie nie jest poszukiwany listem gończym więc niczego się nie
        > boi bo jest niewinny.

To dlaczego ucieka?
        • negativum Żurku może nie lubi… 14.05.26, 01:01

> moingeal napisała:
          >
          > > Pan Ziobro oficjalnie nie jest poszukiwany listem gończym więc niczego si
          > ę nie
          > > boi bo jest niewinny.
          >
          > To dlaczego ucieka?
    • no-popis Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 13.05.26, 07:45

> Czego ten Ziobro się właściwie boi? Szkoda mi go trochę, na stare lata zachowuj
      > e się jak wystrachana panienka i chowa się po kątach. Że też mu się chce. Dziwa
      > czna osobowość.
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198012,32780934,tv-republika-zbigniew-ziobro-przebywa-w-usa.html

Bezzasadnego przetrzymywania w areszcie przez np 2 lata z ograniczonym mocno dostępem do lekarza.
      Proponował wcześniej tzw list żelazny ale waaadza bała się kompromitacji przed sądem i na rękę jej odradzać moment rozpoczęcia procesu.
      • stasi1 A co na metzelm? 13.05.26, 14:37
        ,,Prezes Nowej Nadziei skrytykował praktykę długotrwałych aresztów tymczasowych, które jego zdaniem niszczą firmy i życie aresztowanych osób oraz ich rodzin. Sławomir Mentzen przywołał również statystyki pokazujące wzrost liczby osób tymczasowo aresztowanych za rządów PiS i zaznacza, że Romanowski jako wiceminister sprawiedliwości w poprzednim rządzie nie podjął działań w tej sprawie."
      • czciborwielki Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 13.05.26, 22:33
        no-popis napisała:

> czciborwielki napisał(a):
        >
        > > Czego ten Ziobro się właściwie boi? Szkoda mi go trochę, na stare lata za
        > chowuj
        > > e się jak wystrachana panienka i chowa się po kątach. Że też mu się chce.
        > Dziwa
        > > czna osobowość.
        > >
        > > wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198012,32780934,tv-republika-zbigniew-ziobro-przebywa-w-usa.html
        >
        > Bezzasadnego przetrzymywania w areszcie przez np 2 lata z ograniczonym mocno do
        > stępem do lekarza.
        > Proponował wcześniej tzw list żelazny ale waaadza bała się kompromitacji przed
        > sądem i na rękę jej odradzać moment rozpoczęcia procesu.

To Ziobro stworzył takie straszne areszty?
    • no-popis Ten idiota Giertych sądzi wg siebie 13.05.26, 15:19
      Gowetych powiedział, cytuję
      "
      "Wydaje mi się, że Ziobro kupił tę złotą wizę za 5 mln dolarów. Nie ironizuję - uważam, że pieniądze wyprowadzone z Polski przez PiS to setki milionów dolarów i myślę, że część kontroli nad tym pieniędzmi ma Zbigniew Ziobro."
    • negativum Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 13.05.26, 15:43
      Ziobro jest wolny, tak, jak ty czy ja. Nie ma wyroku. Ba nie ma nawet aktu oskarżenia. Jak marynarz może sobie zwiedzać świat, krzewiąc kulturę polską. A Żurek stygnie.
      • stasi1 Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 13.05.26, 16:41
        No nie do końca, przynajmniej nie jak ja. Ja mogę wszędzie pojechać z ziobrem to nie wiadomo. Zresztą lepiej dla Polski jakby do niej się nie przyznawał
        • negativum Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 13.05.26, 17:31
          stasi1 napisał:

> No nie do końca, przynajmniej nie jak ja. Ja mogę wszędzie pojechać z ziobrem t
          > o nie wiadomo. Zresztą lepiej dla Polski jakby do niej się nie przyznawał

On też może. W Stanach bez problemu może przebywać do 6 miesięcy. Żurek myślał, że zabierając Ziobru paszport go przyblokuje, ale jest genewski.
          • no-popis Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 13.05.26, 18:11
            negativum napisał:
            > On też może. W Stanach bez problemu może przebywać do 6 miesięcy. Żurek myślał,
            > że zabierając Ziobru paszport go przyblokuje, ale jest genewski.
            Żurek to niekompetentny prawnik i otoczył się takimi samymi kiepskimi prawnikami.
            Strach pomyśleć jakie rozstrzygnięcia sądowe dawał Żurek.
            To jednak regułą, że jak ktoś jest kiepskim specjalistą, kiepskim lekarze, kiepskim sędzią, kiepskim prawnikiem to idzie w politykę...jak Żurek i Ci ignoranci z IUSTITIA.
          • stasi1 Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 14.05.26, 17:24
            Ile będzie tego nie wiemy
            • negativum Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 14.05.26, 22:55
              stasi1 napisał:

> Ile będzie tego nie wiemy

W to się nie mieszam. Razem z kumpem lecieliśmy tam w jednej sprawie, jedno zaproszenie. Mnie się wydawało, że arogancki urzędnik mnie odeśle od razu. Wobec kumpla był uśmiechający się. Udało nam się przekroczyć granicę. Patrzę w paszport - pozwolenie na 6 miesięcy. Kumpel patrzy w paszport - tydzień. A mogli go zawrócić. Faktycznie po tygodniu mieliśmy wylot powrotny. Tylko że ja spałem spokojnie, a kupel nie.
      • czciborwielki Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 13.05.26, 22:27
        negativum napisał:

> Ziobro jest wolny, tak, jak ty czy ja. Nie ma wyroku. Ba nie ma nawet aktu oska
        > rżenia. Jak marynarz może sobie zwiedzać świat, krzewiąc kulturę polską. A Żure
        > k stygnie.

No dobrze, ale czego on się właściwie boi?
        • negativum Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 14.05.26, 00:58

> negativum napisał:
          >
          > > Ziobro jest wolny, tak, jak ty czy ja. Nie ma wyroku. Ba nie ma nawet akt
          > u oska
          > > rżenia. Jak marynarz może sobie zwiedzać świat, krzewiąc kulturę polską.
          > A Żure
          > > k stygnie.
          >
          > No dobrze, ale czego on się właściwie boi?

Nie boi się :)
      • no-popis Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 14.05.26, 08:30
        negativum napisał:

> Ziobro jest wolny, tak, jak ty czy ja. Nie ma wyroku. Ba nie ma nawet aktu oska
        > rżenia. Jak marynarz może sobie zwiedzać świat, krzewiąc kulturę polską. A Żure
        > k stygnie.
        Akta złożone do sądu liczą jakieś więcej niż milion stron . Niejeden punkt kserograficzny chciałby mieć to zlecenie na wykonanie kopii razy 3 :)
        Jak widać po tym Bodnar i Żurek to idioci.
        • negativum Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 14.05.26, 22:57
          no-popis napisała:

> negativum napisał:
          >
          > > Ziobro jest wolny, tak, jak ty czy ja. Nie ma wyroku. Ba nie ma nawet akt
          > u oska
          > > rżenia. Jak marynarz może sobie zwiedzać świat, krzewiąc kulturę polską.
          > A Żure
          > > k stygnie.
          > Akta złożone do sądu liczą jakieś więcej niż milion stron . Niejeden punkt kser
          > ograficzny chciałby mieć to zlecenie na wykonanie kopii razy 3 :)
          > Jak widać po tym Bodnar i Żurek to idioci.

Punktowi się nie dziwię, ale ubolewam nad sędzią…
    • niegracz Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 13.05.26, 16:18
      słusznie sie obawia że wyrok został już wydany
      skoro oni serio mówia o zorganizowanej Grupie Przestępczej ( nawet klika Jaruzelskiego Kiszczaka nie została uznana za taką Grupę..) więc jest to Zorganizowane Działanie Polityczne--

byłoby podobnie jak za Stalina- tam by wyrobic plan łapanek do Gułagu - po prostu zgarniano ludzi z ulicy- podchodzili do kogoś i mówia idziecie z nami na komisariat- Ależ ja nic nie zrobiłem
      • czciborwielki Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 14.05.26, 13:22
        niegracz napisał:

> słusznie sie obawia że wyrok został już wydany
        > skoro oni serio mówia o zorganizowanej Grupie Przestępczej ( nawet klika Jaru
        > zelskiego Kiszczaka nie została uznana za taką Grupę..) więc jest to Zorganiz
        > owane Działanie Polityczne--
        > byłoby podobnie jak za Stalina- tam by wyrobic plan łapanek do Gułagu - po pros
        > tu zgarniano ludzi z ulicy- podchodzili do kogoś i mówia idziecie z nami na kom
        > isariat- Ależ ja nic nie zrobiłem
    • negativum Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 13.05.26, 18:03
      x.com/jaras63/status/2054309362026303778
    • no-popis Niezły ten Żurek, co? 13.05.26, 18:31

youtube.com/shorts/EppcPTMQYIk?is=zMw8gHFOV0p4csZ3
    • negativum Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 14.05.26, 01:19
      https://pbs.twimg.com/media/HIM7057W4AAJF9I?format=png&name=medium
      • no-popis każdy ale to każdy będzie ścigany 14.05.26, 08:32
        Jak za PRL, każdy ale to każdy kto sprzeciwił się rządowi Tuska będzie ścigany.
        Bezpiecznie jest tylko na platformie czyli w zgodzie z kierowniczą linią partii i toaszysza I sekretarza z jego zastępcą Czarzastym
        negativum napisał:

> https://pbs.twimg.com/media/HIM7057W4AAJF9I?format=png&name=medium
        >
      • bobislaw.borboje Właścicielem Newagu jest Jakubas 14.05.26, 19:04
        a nie Pan Premier Tusk.

"Sprawa Newag kontra Matysiak jest pokłosiem innej afery opisanej przez Onet w grudniu 2023 r. Opisywaliśmy, że część pociągów serii Impuls, a więc wyprodukowanych przez Newag Nowy Sącz, psuła się w całej Polsce w bardzo dziwnych okolicznościach. Działo się tak, gdy składy te pojawiały się w konkretnych współrzędnych GPS (były to lokalizacje tożsame z halami napraw taboru kolejowego należącymi do konkurentów Newagu). Wiele pociągów nie chciało ruszyć także po tym, jak przez co najmniej kilkanaście dni były nieużytkowane (co świadczyło, że przechodziły serwis) lub też w konkretnych datach.

Jak odkryli hakerzy z grupy Dragon Sector, powodem takich nienaturalnych "awarii" były kody wgrane oryginalnie w oprogramowanie pociągów. Ich występowanie w sterownikach Impulsów może świadczyć o tym, że zostały tam umieszczone celowo, tak by serwisem Impulsów mógł zajmować się tylko producent.

Posłanka Paulina Matysiak o tych wątpliwościach mówiła głośno na sejmowej Komisji Infrastruktury oraz posiedzeniach parlamentarnego Zespołu ds. Walki z Wykluczeniem Transportowym. To właśnie te wypowiedzi władze Newagu uznały za pomówienie.
        Kierownictwo spółki argumentuje, że prokuratorskie śledztwo w sprawie pociągów Impuls cały czas się toczy, nikt z ich firmy nie jest formalnie o nic oskarżony, więc mówienie o jakiejkolwiek winie Newagu w tym kontekście jest przedwczesne."

onet
    • bobislaw.borboje Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 14.05.26, 18:51
      Moim zdaniem Zbiegniew najbardziej boi się swojej baby, Pati-koti, że owa oskubie go z majątku który ukradł za pomocą Funduszu Sprawiedliwości.
      • no-popis Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 14.05.26, 19:52
        bobislaw.borboje napisała:

> Moim zdaniem Zbiegniew najbardziej boi się swojej baby, Pati-koti, że owa oskub
        > ie go z majątku który ukradł za pomocą Funduszu Sprawiedliwości.

Jak ta " kradzież" wygląda na tle Panów: Nowak, Karpiński, Giertych, Grodzki o wielu innych.
        • bobislaw.borboje Re: Czego ten Ziobro się właściwie boi? 14.05.26, 21:05
          Zbiegniew ma 26 zarzutów.
          Wymienieni Panowie - ile?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka