negativum 09.08.26, 05:58 Pojawiają się pytania do wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negativum Paliwo po 5 zł/l 09.08.26, 06:09 Herr Donald miał 2 lata na to by to wdrożyć. Sam mówił, że wystarczy jego jedna decyzja. Nie miał Batyra na karku. Co go powstrzymało przed realizacją jego obietnicy? TV Republika: Kiedy paliwo po 5,19? Donald Tusk odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 06:21 negativum napisał: > Pojawiają się pytania do wyborców. Ciekawe czy Nawrocki, zgodnie ze zwyczajem, powierzy misję utworzenia rządu, jako pierwszemu, szefowi partii zwycięskiej tych najbliższych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 06:43 no-popis napisała: > negativum napisał: > > > Pojawiają się pytania do wyborców. > Ciekawe czy Nawrocki, zgodnie ze zwyczajem, powierzy misję utworzenia rządu, ja > ko pierwszemu, szefowi partii zwycięskiej tych najbliższych wyborów. Pewnie tak. Mam tylko, że nie zwycięży PiZ, jakoś PiS jestem w stanie przełknąć. Ale nie PiZ. Partia pedofilów i zoofilów to nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 07:27 negativum napisał: > no-popis napisała: > > > negativum napisał: > > > > > Pojawiają się pytania do wyborców. > > Ciekawe czy Nawrocki, zgodnie ze zwyczajem, powierzy misję utworzenia rzą > du, ja > > ko pierwszemu, szefowi partii zwycięskiej tych najbliższych wyborów. > > Pewnie tak. Mam tylko, że nie zwycięży PiZ, jakoś PiS jestem w stanie przełknąć > . Ale nie PiZ. Partia pedofilów i zoofilów to nie dla mnie. Wybory wygra PO, prawdopodobnie. Czy wtedy Morawiecki, zgodnie ze zwyczajem, powierzy misję utworzenia rządu Tuskowi? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 07:41 no-popis napisała: > > . Ale nie PiZ. Partia pedofilów i zoofilów to nie dla mnie. > Wybory wygra PO, prawdopodobnie. Czy wtedy Morawiecki, zgodnie ze zwyczajem, po > wierzy misję utworzenia rządu Tuskowi? Morawiecki? On obecnie roznosi pizzy po Jagodnie… A tak serio, co będzie za rok, to tego najstarsi górale nie wiedzą. Masz paliwo po 5 zł za litr? Dzwonił do Ciebie ostatnio lekarz? Przegląd jest o wiele tańszy niż leczenie. Ludzie zaczynają się leczyć, często jak jest już za późno. Ale co szkodzi obiecać. Zastanawiam się, co teraz nam obieca Herr Donald? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 10:08 proPiS się pomylił, miał na myśli Nawrockiego. Co do zwyczaju to tak do końca nie jest to taki zwyczaj. Po prostu arytmetyka sejmowa. W 23 roku było pewne że na pewno PiS będzie miało najwięcej głosów więc Duda powiedział że premierem będzie ktoś z tej największej partii. Gdyby konfederacja miała trochę więcej głosów i powstałby rząd z nią, pod warunkiem że metzelma będzie premierem, to Duda nie miałby problemu z mianowaniem go od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 10:12 > proPiS się pomylił, miał na myśli Nawrockiego. Na myśli pro-pis ma zawsze Tuska 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 14:15 stasi1 napisał: > proPiS się pomylił, miał na myśli Nawrockiego. > Co do zwyczaju to tak do końca nie jest to taki zwyczaj. Po prostu arytmetyka > sejmowa. W 23 roku było pewne że na pewno PiS będzie miało najwięcej głosów wię > c Duda powiedział że premierem będzie ktoś z tej największej partii. Gdyby konf > ederacja miała trochę więcej głosów i powstałby rząd z nią, pod warunkiem że me > tzelma będzie premierem, to Duda nie miałby problemu z mianowaniem go od razu. A może w Europę pieprznie meteoryt i się wybory nie odbędą… Dla tych, jest pieprz ziołowy, są też inne. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 14:24 > A może w Europę pieprznie meteoryt i się wybory nie odbędą… Raczej ukraińska rakieta pieprznie we Wrocek. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 14:28 pies.na.czarnych napisała: > > A może w Europę pieprznie meteoryt i się wybory nie odbędą… > > Raczej ukraińska rakieta pieprznie we Wrocek. Takie macie plany…? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 15:18 Wyszłoby na dobre forumowiczom, może wreszcie przestałbyś zaśmiecać forum swoimim dziecinnymi wątkami. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 15:34 pies.na.czarnych napisała: > Wyszłoby na dobre forumowiczom, może wreszcie przestałbyś zaśmiecać forum swoim > im dziecinnymi wątkami. Od razu atomówką :) Wątek nie jest śmieciowy. Zastanawiam się teraz Herr Donald obieca. To nic nie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 15:52 Tak. Twoje zastanawianie się nic ciebie nie kosztuje bo twoje zwoje i tak nie działają. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum tygrysek 09.08.26, 16:02 pies.na.czarnych napisała: > Tak. Twoje zastanawianie się nic ciebie nie kosztuje bo twoje zwoje i tak nie d > ziałają. x.com/ZaPLMundurem/status/2086444071682248796 Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 16:33 stasi1 napisał: > W 23 roku było pewne że na pewno PiS będzie miało najwięcej głosów więc Duda powiedział że premierem będzie ktoś z tej największej partii. > I było też pewne że PiS nie stworzy rządu, bo nikt z nimi nie chce wejść do koalicji. To było pewne kiedy już były znane wyniki wyborów. Mimo wszystko Duda powierzył misję stworzenia rządu Morawieckiemu. Chodziło o to, żeby PiS jeszcze mógł coś ukraść, a przede wszystkim by mógł zacierać ślady swojego złodziejstwa i swoch szwindli. Media szeroko to komentowały i pokazyway dowody zacierania śladów. Fajne były nagrania jak do różnych ministerstw wjeżdżały duże samochody z napisami "niszczenie dokumentów". No i ileś pisowców załapało się na bycie dwutugodniowym ministrem i na niższe stołki, za co dostali sowite odprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Wybory praktycznie za rok 10.08.26, 15:33 Tym bardziej że ze zwyczaju też został w swoim czasie wyłamany Pawlak, on nie był z największej partii. Zwyczaj jest dobry jak służy właściwym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 16:21 Nie martw się, kosciol nie staruje w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 18:03 Teoretycznie niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 19:29 pies.na.czarnych napisała: > Dawid K. Przyczynił się do śmierci kobiety, z rozwlekłym zawałem serca, dając jej Paracetamol. A nie lecząc jej. Czyli Trzaskowski, a potem już wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 19:38 Masz jakieś dowody na to? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 19:58 pies.na.czarnych napisała: > Masz jakieś dowody na to? O twarde dowody powinien się starać Żurek. Kobieta zmarła bodajże 60 letnia - z zawałem serca. Dawid K. przysłużył się Herr Donaldowi. Kobieta mogła żyć np. 40 lat jeszcze i "obciążać" budżet. Dawid K. rozwiązał problem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wybory praktycznie za rok 10.08.26, 15:52 > O twarde dowody powinien się starać Żurek. Uważaj aby tobą nie zajął się prokurator. > Kobieta mogła żyć np. 40 lat jeszcze i "obciążać" budżet. Czyli poza sprawnością trolla masz również sprawność lekarza. Zgadza się? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wybory praktycznie za rok 10.08.26, 16:31 pies.na.czarnych napisała: > > O twarde dowody powinien się starać Żurek. > > Uważaj aby tobą nie zajął się prokurator. > > > Kobieta mogła żyć np. 40 lat jeszcze i "obciążać" budżet. > > Czyli poza sprawnością trolla masz również sprawność lekarza. Zgadza się? :) Wolę barszcz biały. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 19:27 adiogm napisała: > Jeżeli po czterech latach rządów Tuska nie jesteś zadowolony z życia, musisz so > bie nalać następną kolejkę. > If you are not happy, you lose time. Nie jestem. W Iranie paliwo po 0.11 zł, A co dam daje Herr Donald. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 19:40 > W Iranie paliwo po 0.11 zł, A co dam daje Herr Donald. A w Kuwejcie jak w Mercedesie zabraknie paliwa to zostawiają go na pustyni i idą do salonu po nowy samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 19:42 pies.na.czarnych napisała: > > W Iranie paliwo po 0.11 zł, A co dam daje Herr Donald. > > A w Kuwejcie jak w Mercedesie zabraknie paliwa to zostawiają go na pustyni i id > ą do salonu po nowy samochód. To już porzuciłaś Belgię i nadajesz z Kuwejtu? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wybory praktycznie za rok 10.08.26, 15:53 Twoje wpisy są coraz bardziej pozbawione sensu. Zacząłeś chlać, czy jakaś choroba zaatakowała twój mozg? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wybory praktycznie za rok 10.08.26, 16:16 pies.na.czarnych napisała: > Twoje wpisy są coraz bardziej pozbawione sensu. Zacząłeś chlać, czy jakaś choro > ba zaatakowała twój mozg? Staram się komentować adekwatnie do twych komentarzy, typu zabrakło paliwa, to szejk idzie pieszo przez pustynię. Ale do twojego poziomu, to mi jeszcze brakuje. Czekam, aż wrzucisz jakiś obrazek z szejkiem. Takim samotnym na pustyni. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wybory praktycznie za rok 10.08.26, 16:23 O skrótach myślowych nie słyszałeś jołopie? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wybory praktycznie za rok 10.08.26, 17:19 pies.na.czarnych napisała: > O skrótach myślowych nie słyszałeś jołopie? Po lekarzu, ale Dawid (polskie imię) K. trzeba faktycznie wezwać księdza. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 19:49 negativum napisał: > Pojawiają się pytania do wyborców. Ja, wyborcom PO Wójta nie wybierałem. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wybory praktycznie za rok 09.08.26, 19:54 no-popis napisała: > negativum napisał: > > > Pojawiają się pytania do wyborców. > Ja, wyborcom PO Wójta nie wybierałem. Odpadają jeden po drugim… Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Ty sobie jaja z Donka robisz. 10.08.26, 15:43 Za rok wylot, a Donek nie ma dokad uciekac, bo Bruxelka juz go nie chce ... - moze by tak misja w ONZ ? co dwoch Donaldow - to nie jeden Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Ty sobie jaja z Donka robisz. 10.08.26, 16:29 obrotowy napisał: > Za rok wylot, a Donek nie ma dokad uciekac, bo Bruxelka juz go nie chce ... > > - moze by tak misja w ONZ ? > > co dwoch Donaldow - to nie jeden Do Stanów nie wjedzie. Ale może być misjonarzem na Bliskim Wschodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Ty sobie jaja z Donka robisz. 12.08.26, 17:09 Może tak będzie z tą twoją przepowiednia jak i z Nawrockim? Co do Tuska to on już raczej na emeryturę pójdzie, bawić wnuki Odpowiedz Link Zgłoś
opa34 Re: Wybory praktycznie za rok 11.08.26, 09:12 Gdyby wybory do Sejmu odbyły się w ostatnią niedzielę, wygrałaby je Koalicja Obywatelska z 28,7 proc. poparcia - wynika z nowego sondażu United Surveys dla Wirtualnej Polski Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wybory praktycznie za rok 11.08.26, 09:20 opa34 napisał(a): > Gdyby wybory do Sejmu odbyły się w ostatnią niedzielę, wygrałaby je Koalicja Ob > ywatelska z 28,7 proc. poparcia - wynika z nowego sondażu United Surveys dla Wi > rtualnej Polski Ale dziś mamy wtorek :) Z kolejnymi aferami pod okiem Herr Donalda. Odpowiedz Link Zgłoś