Dodaj do ulubionych

Oleksy szefem SLD?

• Gość: wielbicielka Re: Oleksy szefem SLD? IP: *.cm-upc.chello.se 28.11.04, 08:08

Oleksy jest dobry!

Na prezydenta!!!
      • Gość: ANDRZEJ-Chicago Re: Oleksy szefem SLD? IP: *.client.comcast.net 28.11.04, 09:04
        Dziwi mnie i zastanawia fakt ze zostal on marszalkiem sejmu jednym glosem a
        ponadto dziwi mnie rowniez to ze ow dran ma nie rozliczona sprawe lustracyjna i
        brany jest pod uwage w przyszlych wyborach prezydenckich jak rowniez w
        rankingach najlepszych politykow czy to nie jest zadanie dla socjologow,czy
        ktos morze mi wyjasnic ow fenomen?
        Wracajac do wyborow przewodniczacego SLD nie wiem czy to nie jest schowanie sie
        pod skrzydla tej organizacji brac czynny udzial w zyciu politycznym bo wiadomo
        jest ze sad lustracyjny uzna go winnym i od tego nie ma odwolania.
        Jakimz trzeba byc draniem bez honoru,ambicji,uczciwosci politycznej by moc w
        tak perfidny sposob podstepem uciekac od odpowiedzialnosci szukajac sposobu by
        wyprowadzic w pole narod oraz sady to trzeba miec tupet,ja bedac uczciwym
        czlowiekiem i politykiem dazyl bym do jaknaszybszego wyjasnienia tej mej
        niewinnosci a nie mataczyl bym wstyd.
        Ja na miejscu tego lotra piepsznal bym sobie w leb gdyz zgryzoty by mnie zjadly
        do konca moich dni nie zeszmacal do reszty honoru moich dzieci i rodziny ale
        niestety ci ludzie z tej zbrodniczej formacji poczawszy od dolow skonczywszy na
        swiecznikach sa beznadziejnie bezczelni dranie nzarowno w polsce jak na calym
        swiecie socjaldemokracja plus demokraci to jest wielkie bagno.
        • Gość: wielbicielka Re: Oleksy szefem SLD? IP: *.cm-upc.chello.se 28.11.04, 12:38

Drogi Andrzeju!

Czemu tu sie dziwic !!!???....

...Toz to samo zycie!!!

• Gość: kjl wreszcie żona Józefa nie będzie musiała dorabiać IP: *.acn.waw.pl 28.11.04, 08:43
      Wreszcie jego żona nie będzie musiała szwendać się po różnych radach
      nadzorczych spółek utworzonych tylko po to by sobie mogła kobiecina dorobić...
    • Gość: wojtek Re: odświeżenie kadr kierowniczych w SLD, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 10:25
      przypomina to "odświeżanie" kadr w PZPR :)
    • Gość: Kacperek Staruchy won !!! Bo nikt nie uwierzy w nowa lewice IP: *.telia.com 28.11.04, 12:00
      SLD juz sie przezyl i niech znika z moich oczu. Nie dam sie wiecej nabrac na
      hasla o nowej lewicy ze starym przywodztwem. Tam gdzie tylko zauwaze
      przedstwicieli starej gwardii tam zdecydowanie zaglosuje na nie. Potrzeba
      autentycznej lewicy, a nie jakiegos posmiewiska.
    • Gość: gałganow precz z Oleksym, stary krętacz IP: *.chello.pl 28.11.04, 12:04
      precz z komuna, SLD-KGB, Oleksy kłamcą lustracyjnym/1!!!
    • Gość: bogdan Re: Oleksy szefem SLD? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.11.04, 13:23
      Tak wyglada ze tylko szpieg moskiewski moze byc szefem SLD. Przypomnijmy sobie
      najpierw Kwasniewski,Oleksy,Miller i znow Oleksy. Ile to juz bylo deklaracji ze
      powinno sie wybrac mlodego sowieckiego szpiega na to stanowisko.
    • Gość: Morphy Szpieg na szefa komunistow. Idealny kandydat. IP: *.icpnet.pl 28.11.04, 13:32
      Popatrzcie tylko na szefow partii komunistycznych w Polsce - kazdy z nich byl grzeczny i posluszny ZSRR. Wiec kto inny moze teraz stanac na czele SLD, jezeli nie Olin?

Tym, ktorzy twierdza, ze Oleksy nie byl agentem, pytam sie: dlaczego w takim razie Milczanowski, ktory publicznie, w sejmie, jako minister spraw wewnetrznych, oskarzyl Oleksego o bycie agentem nie jest w wiezieniu? Odpowiedz jest tylko jedna: Oleksy musial byc agentem.
    • Gość: janosik Re: Oleksy szefem SLD?- hahahahahahaha IP: 193.151.96.* 28.11.04, 14:06
      Oleksy najbardziej by sie nadawał na szefa partii łysychi , On ma jeszcze na
      karku nie wyjasnione sprawy w sądzie , a wiec jest podejrzany . Zresztą sld -
      cała ta zgraja , wszyscy jej człokowie są podejrzani , są to ludzie bez
      najmniejszej szczypty honoru , to zgraja nadaje sie tylko na szubienice .
      szefem tej zgraji musi byc człowiek o skazonej przeszłosci , bo jak by to
      było , gdyby aferzystami , kłamcami , złodziejami rzadził uczciwy
      • Gość: igel Dac mu nowa posade !! IP: *.pool.mediaWays.net 28.11.04, 14:14
        Ja bym jeszcze ewentualnie zaproponowal stanowisko woznego w parlamencie !!!
        Dac mu szanse zanim wyslemy go na syberie..!!!
    • Gość: wąchacz uwaga !!!! śmierdzi !!!!!!!! IP: 193.151.96.* 28.11.04, 14:13
      co tu tak smierdzi ? , czujecie? - zamknijcie okna , zamknijcie drzwi, to
      sld tak mocno smierdzi
      • p.smerf Re: uwaga !!!! śmierdzi !!!!!!!! 28.11.04, 15:48
        Ja bym na Twoim miejscu zajrzał do gaci.
    • Gość: SYMPATYK KABARETU SLD - NAJLEPSZY KABARET W POLSCE IP: 193.151.96.* 28.11.04, 14:42
      NAJLEPSZY KABARET TO SLD , bardzO przepraszm wszystkie zespoły kabaretowe
      działające w Polsce , ale niestety sld Was pobiło ... .Jaki ja jestem
      szczęsliwy , gdy mogę sie smiac z wystepu na polskiej scenie politycznej z
      kabaretu wystawianego przez tych komuchowatycj "artystów . Wznoszę toast :
      NIECH ZDECHNĄ ! NIECH ZDECHNĄ ! NIECH ZDECHNĄ !
    • Gość: wazniak Jozio reanimator. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 15:19
      1
    • Gość: Jankucz Re: Oleksy szefem SLD? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 15:26
      Ten Oleksy to podobno mądry człowiek ale morda u niego taka jakaś ruska no i
      biesiadowaź z ruskimi bardzo lubi, szukajcie innego kandydata
      • Gość: jeden z członków Właściwy członek na właściwym stanowisku. IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 28.11.04, 22:25
        Przynajmniej do końca kadencji towarzysza magistra.
    • Gość: Mariner Re: Oleksy szefem SLD? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.04, 09:29
      Widziałem kiedyś rysunek Mleczki
      Za stołem siedzą bajkowe zwierzęta i jedno mówi:
      "Zrobimy tak: Kaczor Donald zastąpi Gąskę Balbinkę, Gąska Balbinka zastąpi
      Misia Yoggi, Miś Ypggi zastąpi Miszkę Micki a Myszka Micky zastąpi Kaczora
      Donalda"
      Wtedy dotyczyło to karuzelin stanowisk w PZPR

W naszym kraju różne środowiska nie mają zdolności samooczyszczania. Dotyczy to
      nie tylko partii politycznych, ale i lekarzy, prawników i wielu innych grup
      społecznych.
      Bossowie SLD szkodzą tej partii upierając się przy władzy w partii. Tak jest
      nie tylko w SLD.
      Uczciwy polityk widząc, że szkodzi swoim wizerunkiem, powinien odejść. Tak jak
      np zrobił szef konserwatystów w W.Brytanii po przegranych wyborach. Uznał
      bowiem, że powinien ponieść konsekwencje przegranej. I to jest właśnie
      polityczne uczciwość. W Polsce ludzie kurczowo trzymają się stanowisk. Miller
      powinien odejść znacznie wcześniej, ale trwał i pogrążył własne ugrupowanie.
      Podobnie zrobił J. Kaczyński pogrążająć Porozumienie Centrum. Takich przykłądó
      można wymieniać wiele.
      Chory ukłąd więc trwa, tak jak niedobre małżenstwo, latami wbrew logice.
      W SLD istnieje stały elektorat, który na tą partię głosuje praktycznie bez
      względu na to co się dzieje. Ton dawni członkowie PZPR i ludzie z układu przed
      1989 roku. To oni nadają ton w organizacjach terenowych i układają listy
      wyborcze.
      Musi nastąpić zmiana pokoleniowa w polityce polskiej, ale jak widać stanie się
      to dopiero pod działaniem praw biologii.
      L.Kaczyński kazał wyrzucić z pracy pielęgniarkę. Postąpił w sposób typowy dla
      kacyka z PZPR. Ludzie dominujący w polityce wychowali się w PRL i nawet ci,
      którzy są po drugiej stronie politycznej sceny podświadomie stosują tamte
      metody sprawowania włądzy i uprawiania polityki. Dlatego traktują Polskę jak
      kraj okupowany. Jedyna różnica, to to, że pogodzili się z tym, że wiedzą o tym,
      że okupacja Polski przez nich potrwa do następnych wyborów. Potrafią jednak
      doskonale przetrwać do czasu powrotu do władzy.
      Najtrudniej zmienię mentalność ludzi.
      M.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka