Gość: wielbicielka Re: Oleksy szefem SLD? IP: *.cm-upc.chello.se 28.11.04, 08:08 Oleksy jest dobry! Na prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ-Chicago Re: Oleksy szefem SLD? IP: *.client.comcast.net 28.11.04, 09:04 Dziwi mnie i zastanawia fakt ze zostal on marszalkiem sejmu jednym glosem a ponadto dziwi mnie rowniez to ze ow dran ma nie rozliczona sprawe lustracyjna i brany jest pod uwage w przyszlych wyborach prezydenckich jak rowniez w rankingach najlepszych politykow czy to nie jest zadanie dla socjologow,czy ktos morze mi wyjasnic ow fenomen? Wracajac do wyborow przewodniczacego SLD nie wiem czy to nie jest schowanie sie pod skrzydla tej organizacji brac czynny udzial w zyciu politycznym bo wiadomo jest ze sad lustracyjny uzna go winnym i od tego nie ma odwolania. Jakimz trzeba byc draniem bez honoru,ambicji,uczciwosci politycznej by moc w tak perfidny sposob podstepem uciekac od odpowiedzialnosci szukajac sposobu by wyprowadzic w pole narod oraz sady to trzeba miec tupet,ja bedac uczciwym czlowiekiem i politykiem dazyl bym do jaknaszybszego wyjasnienia tej mej niewinnosci a nie mataczyl bym wstyd. Ja na miejscu tego lotra piepsznal bym sobie w leb gdyz zgryzoty by mnie zjadly do konca moich dni nie zeszmacal do reszty honoru moich dzieci i rodziny ale niestety ci ludzie z tej zbrodniczej formacji poczawszy od dolow skonczywszy na swiecznikach sa beznadziejnie bezczelni dranie nzarowno w polsce jak na calym swiecie socjaldemokracja plus demokraci to jest wielkie bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka Re: Oleksy szefem SLD? IP: *.cm-upc.chello.se 28.11.04, 12:38 Drogi Andrzeju! Czemu tu sie dziwic !!!???.... ...Toz to samo zycie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjl wreszcie żona Józefa nie będzie musiała dorabiać IP: *.acn.waw.pl 28.11.04, 08:43 Wreszcie jego żona nie będzie musiała szwendać się po różnych radach nadzorczych spółek utworzonych tylko po to by sobie mogła kobiecina dorobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: odświeżenie kadr kierowniczych w SLD, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 10:25 przypomina to "odświeżanie" kadr w PZPR :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacperek Staruchy won !!! Bo nikt nie uwierzy w nowa lewice IP: *.telia.com 28.11.04, 12:00 SLD juz sie przezyl i niech znika z moich oczu. Nie dam sie wiecej nabrac na hasla o nowej lewicy ze starym przywodztwem. Tam gdzie tylko zauwaze przedstwicieli starej gwardii tam zdecydowanie zaglosuje na nie. Potrzeba autentycznej lewicy, a nie jakiegos posmiewiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gałganow precz z Oleksym, stary krętacz IP: *.chello.pl 28.11.04, 12:04 precz z komuna, SLD-KGB, Oleksy kłamcą lustracyjnym/1!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Oleksy szefem SLD? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.11.04, 13:23 Tak wyglada ze tylko szpieg moskiewski moze byc szefem SLD. Przypomnijmy sobie najpierw Kwasniewski,Oleksy,Miller i znow Oleksy. Ile to juz bylo deklaracji ze powinno sie wybrac mlodego sowieckiego szpiega na to stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Szpieg na szefa komunistow. Idealny kandydat. IP: *.icpnet.pl 28.11.04, 13:32 Popatrzcie tylko na szefow partii komunistycznych w Polsce - kazdy z nich byl grzeczny i posluszny ZSRR. Wiec kto inny moze teraz stanac na czele SLD, jezeli nie Olin? Tym, ktorzy twierdza, ze Oleksy nie byl agentem, pytam sie: dlaczego w takim razie Milczanowski, ktory publicznie, w sejmie, jako minister spraw wewnetrznych, oskarzyl Oleksego o bycie agentem nie jest w wiezieniu? Odpowiedz jest tylko jedna: Oleksy musial byc agentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik Re: Oleksy szefem SLD?- hahahahahahaha IP: 193.151.96.* 28.11.04, 14:06 Oleksy najbardziej by sie nadawał na szefa partii łysychi , On ma jeszcze na karku nie wyjasnione sprawy w sądzie , a wiec jest podejrzany . Zresztą sld - cała ta zgraja , wszyscy jej człokowie są podejrzani , są to ludzie bez najmniejszej szczypty honoru , to zgraja nadaje sie tylko na szubienice . szefem tej zgraji musi byc człowiek o skazonej przeszłosci , bo jak by to było , gdyby aferzystami , kłamcami , złodziejami rzadził uczciwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igel Dac mu nowa posade !! IP: *.pool.mediaWays.net 28.11.04, 14:14 Ja bym jeszcze ewentualnie zaproponowal stanowisko woznego w parlamencie !!! Dac mu szanse zanim wyslemy go na syberie..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wąchacz uwaga !!!! śmierdzi !!!!!!!! IP: 193.151.96.* 28.11.04, 14:13 co tu tak smierdzi ? , czujecie? - zamknijcie okna , zamknijcie drzwi, to sld tak mocno smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: uwaga !!!! śmierdzi !!!!!!!! 28.11.04, 15:48 Ja bym na Twoim miejscu zajrzał do gaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYMPATYK KABARETU SLD - NAJLEPSZY KABARET W POLSCE IP: 193.151.96.* 28.11.04, 14:42 NAJLEPSZY KABARET TO SLD , bardzO przepraszm wszystkie zespoły kabaretowe działające w Polsce , ale niestety sld Was pobiło ... .Jaki ja jestem szczęsliwy , gdy mogę sie smiac z wystepu na polskiej scenie politycznej z kabaretu wystawianego przez tych komuchowatycj "artystów . Wznoszę toast : NIECH ZDECHNĄ ! NIECH ZDECHNĄ ! NIECH ZDECHNĄ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankucz Re: Oleksy szefem SLD? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 15:26 Ten Oleksy to podobno mądry człowiek ale morda u niego taka jakaś ruska no i biesiadowaź z ruskimi bardzo lubi, szukajcie innego kandydata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z członków Właściwy członek na właściwym stanowisku. IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 28.11.04, 22:25 Przynajmniej do końca kadencji towarzysza magistra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariner Re: Oleksy szefem SLD? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.04, 09:29 Widziałem kiedyś rysunek Mleczki Za stołem siedzą bajkowe zwierzęta i jedno mówi: "Zrobimy tak: Kaczor Donald zastąpi Gąskę Balbinkę, Gąska Balbinka zastąpi Misia Yoggi, Miś Ypggi zastąpi Miszkę Micki a Myszka Micky zastąpi Kaczora Donalda" Wtedy dotyczyło to karuzelin stanowisk w PZPR W naszym kraju różne środowiska nie mają zdolności samooczyszczania. Dotyczy to nie tylko partii politycznych, ale i lekarzy, prawników i wielu innych grup społecznych. Bossowie SLD szkodzą tej partii upierając się przy władzy w partii. Tak jest nie tylko w SLD. Uczciwy polityk widząc, że szkodzi swoim wizerunkiem, powinien odejść. Tak jak np zrobił szef konserwatystów w W.Brytanii po przegranych wyborach. Uznał bowiem, że powinien ponieść konsekwencje przegranej. I to jest właśnie polityczne uczciwość. W Polsce ludzie kurczowo trzymają się stanowisk. Miller powinien odejść znacznie wcześniej, ale trwał i pogrążył własne ugrupowanie. Podobnie zrobił J. Kaczyński pogrążająć Porozumienie Centrum. Takich przykłądó można wymieniać wiele. Chory ukłąd więc trwa, tak jak niedobre małżenstwo, latami wbrew logice. W SLD istnieje stały elektorat, który na tą partię głosuje praktycznie bez względu na to co się dzieje. Ton dawni członkowie PZPR i ludzie z układu przed 1989 roku. To oni nadają ton w organizacjach terenowych i układają listy wyborcze. Musi nastąpić zmiana pokoleniowa w polityce polskiej, ale jak widać stanie się to dopiero pod działaniem praw biologii. L.Kaczyński kazał wyrzucić z pracy pielęgniarkę. Postąpił w sposób typowy dla kacyka z PZPR. Ludzie dominujący w polityce wychowali się w PRL i nawet ci, którzy są po drugiej stronie politycznej sceny podświadomie stosują tamte metody sprawowania włądzy i uprawiania polityki. Dlatego traktują Polskę jak kraj okupowany. Jedyna różnica, to to, że pogodzili się z tym, że wiedzą o tym, że okupacja Polski przez nich potrwa do następnych wyborów. Potrafią jednak doskonale przetrwać do czasu powrotu do władzy. Najtrudniej zmienię mentalność ludzi. M. Odpowiedz Link Zgłoś