Dodaj do ulubionych

Pęczak chce być posłem zza krat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:10
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: imone Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:12
      Brak słów innych niż - nomen omen - nieparlamentarne.
      • Gość: STARY WIARUS GWARDIA LESIA PREMIERA UMIERA, ALE NIE ODPUSZCZA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:29
        • Gość: BEZPARTYJNY I ŁYSY ROBI U NICH ZA TEGO PRZYZWOITEGO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:15
          I uważa, że byłoby cacy, gdyby na tym etapie sprawy Pęczak wychodził z aresztu,
          jeśli miałby coś do załatwienia na mieście!
          Ciekawe, w którym dokładnie momencie zdejmowaliby mu obrączki?
          A jakby głosowania w Sejmie się przeciągały, to co - na nockę gościnnie do
          warszawskiego aresztu śledczego?

To po jaką cholerę go przymknęli?
          • Gość: czytelnik Wiekszosc poslow SLD powinna byc za kratami IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 14.12.04, 13:19
            W tej sytuacji powinni oni pracowac w jednej celi.
            • Gość: skok I tylko MEROLEM a nie jakąś padaką (nt) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.12.04, 14:03
              • Gość: pies młodzież z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:08
                młodzież z partją

młodzież z SLD
                • r-o-z-u-m PRZECIEŻ I TAK W SEJMIE SĄ SAMI PRZESTĘPCY 14.12.04, 16:05

• Gość: elvis Skutego w towarzystwie klawiszów doprowadzić!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 16:38
                    • Gość: miop Re:wlasnie z decyzja sadu o aresztowaniu posla IP: 195.136.193.* 15.12.04, 05:05
                      skonczyla sie demokracja w polsce
                      niestety z aresztowania posla wynikaja wieksze szkody
                      dla spoleczenstwa demokratycznego niz z faktu pozostawienia
                      go na wolnosci do konca kadencji

nastepne kroki to bedzie zastraszanie poslow
                      i w trudnych sprawach poslowie nie kiwna palcem w lewym bucie
                      na rzecz ojczyzny czy szarego obywatela
                      przedkladajac wlasne bezpieczenstwo

glupota polakow przerosla juz wszystko
                      co jest szczytami niedorzecznosci w krajach cywilizowanych

wlasnie o to chodzi kwachom mullerom
                      oleksym alganowym olechowskim i klanowi kaczynskich(milosnikow
                      metod pinocheta) po 1989
                      zastraszyc i zniewolic obywateli ,
                      wrocic do metod i atmosfery stanu wojennego
                      a pozniej wrzeszczec w kampani wyborczej
                      ze polska steruja bandy i mafie
                      mocowane w tajnych sluzbach

dwa lata czekania na koniec kadencji
                      na pewno nie ratuja peczaka -przestepcy
                      i np. sa niewielka zwloka w porownaniu chocby do ponad 20 lat
                      mataczenia w sprawie smierci gornikow z wujka
            • Gość: jvz bo to złodzieje.... nie to bandyci i złodzieje IP: 213.77.9.* 14.12.04, 14:41
              a co nieprawda?
            • Gość: Maciej Do Oleksego IP: *.nwrk.east.verizon.net 14.12.04, 19:18
              Wy wszyscy powinniscie glosowac z wiezienia wtedy nie gadalbys glupot wstretny
              komuchu co za zwyczaj w tym poj.........nym sld
          • Gość: MERCEDESEM SL ??? Pęczak chce dojeżdżać do Sejmu z aresztu IP: *.outsourcing.atman.pl 14.12.04, 13:48
            z czarnymi szybami ????
            • Gość: DO PECZAKA ??????? NIE LEPIEJ WSADZIC KRYMINALNE FRAKCJE SLDUP-SDPL IP: 209.232.65.* 15.12.04, 04:11
              to prostsze, tansze
              i lepsze dla Polski rozwiazanie -
              wsadzic komusze kryminalne
              frakcje sejmowe
              do peczaka !!!!!!!!!!! :))
      • Gość: koza ŻARTY? ZA MOJE /PODATNIKA/ PIENIĄDZE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:10
        JESZCZE MAM PŁACIĆ ZA BENZYNĘ, ZA OCHRONĘ W TRAKCIE WIZYT ZŁODZIEJA-POSŁA W
        SEJMIE? SIEDZI TAM GDZIE POWINIEN. ZABRAĆ MU WSZYSTKIE PRZYWOLEJE. ZŁODZIEJ
        JEST ZŁODZIEJEM I JEGO MIEJSCE W CELI!!!!!!!!!
      • Gość: qba [...] IP: 212.191.80.* 14.12.04, 16:48
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Cristos Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: 193.170.62.* 14.12.04, 19:26
        Ja wole, zeby jednak nie dojezdzal...
    • Gość: GizmoR Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.12.04, 12:16
      Nie pozostaje nic innego ja tylko uciekać z tego BARDZO CHOREGO kraju.
    • pan.nikt Re: Pęczak chce być posłem zza krat 14.12.04, 12:19
      Zmarnował szanse wzięcia "kity pod siebie" i siedzenia cicho.

To świadczy tylko o zepsuciu, skorumpowaniu układu władzy.
      Świadczy, że pojecie honoru, a nawet przyzwoitości jest naszym posłom obce.

Czas na zmiany.
      Chwilowo, przynajmniej prawa dla siedzących posłów.
      Coś mam wrazenie, że to prawo jest pilnie potrzebne w związku z lawinowo
      rosnącymi sprawami karnymi posłów (peczak pierwszy, ale ilu jeszcze??)
    • Gość: prostaczek bezwstyd IP: *.dsl.pipex.com 14.12.04, 12:20
      calkowity i kompletny bezwstyd ..., ale czego sie spodziewac po czlowieku,
      ktory dopuscil sie tego co posel Peczak? No i ta fromacja polityczna, z ktorej
      znalazl sie w sejmie ..., pewnie tam wiecej takich ..., a co w innych partiach
      sie kryje ...

obawiam sie, ze afera posla peczaka to nei koniec kabaretu
      polityczno/przestepczego III RP ...
    • Gość: Scyzorro Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.aster.pl 14.12.04, 12:20
      Bezczelność i tupet tego debila przekacza wszelkie granice.
      • fuszi Re: Pęczak chce być posłem zza krat 14.12.04, 12:34
        Zgadzam się, to kompletny debil! Czytałem fragmenty tych podsłuchanych rozmów
        telefonicznych. Tego wsioka na prawdę nie interesowało nic poza ciemnym szybami
        do mesia, nie takimi z naklejoną folią, bo się bąbelki mogą porobić! Autentyk,
        to dla niego były proirytety. Co za zero!
    • Gość: Opty Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:24
      I wcale sięjemu nie dziwię, przecież większość posłow lewicy powinna być za
      kratkami a tymczasem siedzą w sejmie i pobierają diety.
      • kotek.filemon Re: Pęczak chce być posłem zza krat 14.12.04, 12:41
        Też prawda, ale przypinanie łatki wyłącznie lewicy jest nadużyciem.
        Pamiętacie posła Kolasińskiego?
    • adam.michnig Re: Pęczak chce być posłem zza krat 14.12.04, 12:34
      co sie dziwicie? siedzi biedaczyna już trzeci tydzień, w końcu mu się znudziło
      siedzenie i pierdzenie w pryczę, pragnie jakiejś odmiany, więc kożysta ze
      świętego prawa które w końcu ma, dziwne??
    • Gość: kris Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:35
      debilizm i bezprawie
      jak w tym kraju może być normalnie!!
      • Gość: ben Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 14.12.04, 13:30
        mogłoby być normalnie tylko trzeba zamknąć 460 "wybrańców narodu" - pozbawiając
        ich wynagrodzenia, diet i prawa tworzenia idiotycznych przepisów
        a następnych "wybranców narodu" przed umieszczeniem na listach wyborczych
        sprawdzić na wariografie, zlustrować majątkowo, poddać badaniom psychiatrycznym
        oraz ustalić poziom wiedzy i inteligencji
        • Gość: BEZPARTYJNY MAŁA UWAGA, BEN. NIE "WYBRAŃCY", A WYBRAŃCY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:17
          Cudzysłów był potrzebny za komuny, kiedy wiadomo było, że i tak w każdych
          wyborach wygra FJN.

Dzisiaj wybory są uczciwe. I to my wybieramy takich reprezentantów.
          W jednakowym stopniu ci którzy głosują i ci, którzy na wybory nie chodzą.

Niestety, dziś nie można już się usprawiedliwiać moskiewskim butem na grzbiecie.

Chcieliśmy Polski, no to ją mamy.
          • Gość: miop Re:no ale nikt nie chcial zydokomuny w propagandzi IP: 195.136.193.* 15.12.04, 05:08
            ani rodzin bermanow w sejmie
            ale sa :-PPPPPPPPPPPP
            i rzadza pociagajac za glowne struny wladzy z magdalenki
    • Gość: ola Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:36
      Co to za państwo żeby facet w kajdankach był posłem na sali sejmowej?Najwyższy
      zas ażeby zmienić ordynację wyborczą i żeby miernoty z piewszych miejsc kist
      nie wciągały gorsz miernoty.Co to znaczy,że obywatel nie wie na kogo głosuje-na
      partię?Rownież najwyższy czas ażeby mogli POZOSTAWAC posłami ludzie bez
      zarzutu.Przecież Oni podobno stanowią prawo.A tak a propos to uważam,że jest za
      dużo tego towarzystwa wzajemnej adoracji w sejmie,senacie nie mówią już o
      samorządach.Czemu mamy to towarzystwo utrzymywać?dlaczego w normalnych krajach
      jest TEGO mniej i jest dobrze!
      • Gość: Kula Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: 193.24.24.* 14.12.04, 13:06
        Jest dobrze, bo jest go mniej...
        • Gość: miop Re:a skad wiesci ze mniej , jest wiecej tyle ze IP: 195.136.193.* 15.12.04, 05:11
          to sluzba ktora pomaga organizowac spoleczenstwo
          a nie wladza organizujaca przekrety
          i mafijne uklady dojace jak pijawki szarych obywateli
          • Gość: miop Re:no za wyjatkiem wloch :-))))))))) IP: 195.136.193.* 15.12.04, 05:15
      • wjbi Re: Pęczak chce być posłem zza krat 14.12.04, 20:18
        Olu, tak by mogło być, gdybyśmy mieli więzionych za przekonania polityczne, za
        idee itp.
        oczywiście w przypadku prostego złodziejstwa nie wchodzi to w rachubę
        • Gość: miop Re:a kto bedzie decydowal ze twoj posel jest zlodz IP: 195.136.193.* 15.12.04, 05:22
          byc moze uklad polityczny lub mafijny

otworzono drzwi dla glebokich naduzyc i mozliwosci
          powodzenia dla spiskow politycznych
    • fuszi Re: Pęczak chce być posłem zza krat 14.12.04, 12:37
      Najważniejsze pytanie: co to za kraj, w którym taki palant trząsł całą Łodzią?
    • Gość: andy Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.sns-felb.debis.de 14.12.04, 12:44
      peczak jest chyba wzorem patrioty. kazdy normalny czlowiek siedzacy w wiezieniu
      uznalby, ze ma dosc innych problemow do rozwiazania. kazdy ale nie posel "full
      wypas" peczak. on nawet zza krat chce dzialac dla dobra naszego prawodastwa.
      mysle, ze lada chwila zglosi swa kandydature jeszcze do jakiejs komisji sledczej
    • witek.bis Prawo nie zabrania... 14.12.04, 12:46
      Smakowite zdanko:

„Prawo nie zabrania bowiem aresztowanemu parlamentarzyście wykonywania
      obowiązków poselskich.”

A czy prawo zabrania aresztowanemu turyście odbywania podróży dookoła świata,
      albo kosmonaucie – lotów na Księżyc?
      • Gość: Kula Re: Prawo nie zabrania... IP: 193.24.24.* 14.12.04, 13:08
        Dobre pytanie. Nie jestem prawnikiem, ale wydaje mi się, że człowieka
        aresztowanego nie dowozi się do pracy z aresztu.

• Gość: miop Re: i dlatego kluska zada milionow odszkodowania IP: 195.136.193.* 15.12.04, 05:18
          zaplacisz ty i ja
          pan sedzia zas nie poniesie zadnych konsekwencji
          gdyz nie wybierany przez ciebie dostal od kolesiow
          dozywotnia gwarancje bezkarnosci
    • Gość: Kazik Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.gdynia.mm.pl 14.12.04, 12:55
      Ten to ma tupet - jak zreszta oni wszyscy -postkomunisci.Gdybym byl klawiszem w
      areszcie-umililbym zycie temu lotrowi.
    • Gość: audy Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:56
      Pytanie zadane w forum czy Penczak powinien brać udział w głosowanniu jest
      niemąndre. O tym czy tak być może powinien decydować regulamin Sejmu, który nie
      przewidywał sytuacji że poseł może być aresztowany. Dlatego tak mało odpowiedzi
      na tak postawione pytanie.
      Gdyby wprowadzana została zmiana przepisów, to oczywiście aresztowany poseł nie
      powinien mieć możliwości głosowania, nie powinien być także uwzględniany w
      kworm.
      Pytaniem jest natomiast czy posła można wogóle aresztować? Ale to pewnie zbyt
      trudne pytanie. Gdyby odpowiadać mieli dziennikarze, to odpowieź zależałaby od
      sympati politycznych dziennikarza, albo jego interesu. Mówie tak złośliwie po
      doświadczeniu Środy.
      Stopień upolitycznienia zawodu dziennikarza jest porażający. O kwalifikacjach
      etycznych też sie nie mówi, a ta prowokacja polityka PO z 200 zł, nasuwa
      przecież takze wniosek że sądzi się że dziennikarze, jak i inni ludzie, bywają
      różni - czyli podatni na przekupstwo.
    • Gość: matt maly czlowiek, ktory koniecznie chcial byc WIELKI IP: *.dip.t-dialin.net 14.12.04, 13:30
      skazac go czym predzej na wiezienie i zapomnienie - taka kare proponuje dla
      posla Peczaka, ktory swa malosc nadrabiac chcial wielkim czarnym Mercedesem.
    • franzmaurer A bardzo proszę, Towarzyszu Pęczak 14.12.04, 13:37
      A bardzo proszę, Towarzyszu Pęczak - według mnie chcecie jeździć to możecie.
      Pod jednym warunkiem - za całe konwojowanie ze Sutnej na Wiejską płacicie sobie
      sami, ok?
    • feliks-50 Bezczelny typ ! 14.12.04, 13:43
      Brak słów.
    • Gość: jk To nieprawdobodobne!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.12.04, 14:03
      Czy w państwie prawa, jakim się mieni Polska, podejrzany o poważne przestępstwa
      a więc o łamanie prawa, może miec wpływ na jego stanowienie? Tu nie są
      potrzebne żadne przepisy a tylko i wyłącznie zdrowy rozsądek oparty na
      podstawowych zasadach moralnych. Dowożenie na koszt podatnika takiego posła do
      sejmu byłoby SKANDALEM! Pęczak ma nieprawdopodobny tupet, dziwi mnie też
      niezdecydowana postawa Oleksego.
      • Gość: bronka burak Re: To nieprawdobodobne i w pale sie nie miesci IP: *.regionline.fi 14.12.04, 16:27
        To tylko mozliwe jest w Lechostanie. Nigdzie na swiecie tego nie ma. Albo
        siedzi bo ukradl albo nie. Opiprztal Panstwo i DALEJ bedzie decydowal o tym
        Panstwie. Ludzie PARANOJA.!!!!! niech ja w domu nie nocuje !!!
        • Gość: miop Re: albo jest domniemanie niewinnosci albo nie IP: 195.136.193.* 15.12.04, 05:25
          w polsce jak za dawnej zydokomuny stalinowskiej
          wszystko oparte na domniemaniu winy
      • Gość: czytelnik Re: To nieprawdobodobne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 19:10
        a prawdopodobne jest, iż żona Pęczaka (tzn. jej firma, wygrała (ha,ha,ha)
        przetarg na tłumaczenie zasad prawa europejskiego dla MSWiA będąc już podejrzaną
        w innej sprawie i nikomu to nie przeszkadza, (a może to są plotki...)
    • Gość: Elak Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.013-20-76737411.cust.bredbandsbolaget.se 14.12.04, 14:03
      Bezczelnosc niema granic.
    • Gość: tokFM Pęczak chce ... zza krat - za moje pieniądze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:07
      Toż to się nóż w kieszeni otwiera!!! Na co jeszcze te barany bedą wydawać moje
      pieniądze z podatków ??? Może mu kurna towarzystwo panienek i szampana
      zapewnicie ???
      SKANDAL !!!
      • Gość: Excalibur ZA TĘ PROPOZYCJĘ DODAĆ MU 3 LATA WIĘZIENIA IP: *.umcs.lublin.pl 14.12.04, 14:09
    • Gość: he, he pracuś IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.04, 14:10
      ale pracuś he, he
    • Gość: adas Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.arcor-ip.net 14.12.04, 14:10
      W takiej sytuacji to koleś powinien się zrzec mandatu posła.
    • Gość: AlfAlien Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.atena.pl / *.atena.pl 14.12.04, 14:26
      Skończ Waść, wstydu oszczędź!
      • Gość: tamtam A tylko mercem, z przyciemnianymy szybami IP: *.crowley.pl 14.12.04, 14:35
        Panowie czy to wypada aby poseł zwykłą suką policyjną
        do sejmu drałował - koniecznie merc, ale za kare nie 500 setka, ale 400 setka
        pozdrawiam
    • Gość: zz Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.phys.ulg.ac.be 14.12.04, 14:37
      Sladem peczaka powinni pojsc wszyscy "goscie" aresztow i wystapic
      o codzienny dowoz do miejsca pracy. A do kosciola w niedziele.
      Podobnie powinni postapic goscie z izb wytrzezwien i szpitali psychiatrycznych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka