Gość: zenon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:10 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: imone Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:12 Brak słów innych niż - nomen omen - nieparlamentarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STARY WIARUS GWARDIA LESIA PREMIERA UMIERA, ALE NIE ODPUSZCZA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEZPARTYJNY I ŁYSY ROBI U NICH ZA TEGO PRZYZWOITEGO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:15 I uważa, że byłoby cacy, gdyby na tym etapie sprawy Pęczak wychodził z aresztu, jeśli miałby coś do załatwienia na mieście! Ciekawe, w którym dokładnie momencie zdejmowaliby mu obrączki? A jakby głosowania w Sejmie się przeciągały, to co - na nockę gościnnie do warszawskiego aresztu śledczego? To po jaką cholerę go przymknęli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Wiekszosc poslow SLD powinna byc za kratami IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 14.12.04, 13:19 W tej sytuacji powinni oni pracowac w jednej celi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok I tylko MEROLEM a nie jakąś padaką (nt) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.12.04, 14:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies młodzież z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:08 młodzież z partją młodzież z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Skutego w towarzystwie klawiszów doprowadzić!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 16:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re:wlasnie z decyzja sadu o aresztowaniu posla IP: 195.136.193.* 15.12.04, 05:05 skonczyla sie demokracja w polsce niestety z aresztowania posla wynikaja wieksze szkody dla spoleczenstwa demokratycznego niz z faktu pozostawienia go na wolnosci do konca kadencji nastepne kroki to bedzie zastraszanie poslow i w trudnych sprawach poslowie nie kiwna palcem w lewym bucie na rzecz ojczyzny czy szarego obywatela przedkladajac wlasne bezpieczenstwo glupota polakow przerosla juz wszystko co jest szczytami niedorzecznosci w krajach cywilizowanych wlasnie o to chodzi kwachom mullerom oleksym alganowym olechowskim i klanowi kaczynskich(milosnikow metod pinocheta) po 1989 zastraszyc i zniewolic obywateli , wrocic do metod i atmosfery stanu wojennego a pozniej wrzeszczec w kampani wyborczej ze polska steruja bandy i mafie mocowane w tajnych sluzbach dwa lata czekania na koniec kadencji na pewno nie ratuja peczaka -przestepcy i np. sa niewielka zwloka w porownaniu chocby do ponad 20 lat mataczenia w sprawie smierci gornikow z wujka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jvz bo to złodzieje.... nie to bandyci i złodzieje IP: 213.77.9.* 14.12.04, 14:41 a co nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Do Oleksego IP: *.nwrk.east.verizon.net 14.12.04, 19:18 Wy wszyscy powinniscie glosowac z wiezienia wtedy nie gadalbys glupot wstretny komuchu co za zwyczaj w tym poj.........nym sld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MERCEDESEM SL ??? Pęczak chce dojeżdżać do Sejmu z aresztu IP: *.outsourcing.atman.pl 14.12.04, 13:48 z czarnymi szybami ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO PECZAKA ??????? NIE LEPIEJ WSADZIC KRYMINALNE FRAKCJE SLDUP-SDPL IP: 209.232.65.* 15.12.04, 04:11 to prostsze, tansze i lepsze dla Polski rozwiazanie - wsadzic komusze kryminalne frakcje sejmowe do peczaka !!!!!!!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza ŻARTY? ZA MOJE /PODATNIKA/ PIENIĄDZE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:10 JESZCZE MAM PŁACIĆ ZA BENZYNĘ, ZA OCHRONĘ W TRAKCIE WIZYT ZŁODZIEJA-POSŁA W SEJMIE? SIEDZI TAM GDZIE POWINIEN. ZABRAĆ MU WSZYSTKIE PRZYWOLEJE. ZŁODZIEJ JEST ZŁODZIEJEM I JEGO MIEJSCE W CELI!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba [...] IP: 212.191.80.* 14.12.04, 16:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cristos Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: 193.170.62.* 14.12.04, 19:26 Ja wole, zeby jednak nie dojezdzal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GizmoR Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.12.04, 12:16 Nie pozostaje nic innego ja tylko uciekać z tego BARDZO CHOREGO kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Pęczak chce być posłem zza krat 14.12.04, 12:19 Zmarnował szanse wzięcia "kity pod siebie" i siedzenia cicho. To świadczy tylko o zepsuciu, skorumpowaniu układu władzy. Świadczy, że pojecie honoru, a nawet przyzwoitości jest naszym posłom obce. Czas na zmiany. Chwilowo, przynajmniej prawa dla siedzących posłów. Coś mam wrazenie, że to prawo jest pilnie potrzebne w związku z lawinowo rosnącymi sprawami karnymi posłów (peczak pierwszy, ale ilu jeszcze??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostaczek bezwstyd IP: *.dsl.pipex.com 14.12.04, 12:20 calkowity i kompletny bezwstyd ..., ale czego sie spodziewac po czlowieku, ktory dopuscil sie tego co posel Peczak? No i ta fromacja polityczna, z ktorej znalazl sie w sejmie ..., pewnie tam wiecej takich ..., a co w innych partiach sie kryje ... obawiam sie, ze afera posla peczaka to nei koniec kabaretu polityczno/przestepczego III RP ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scyzorro Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.aster.pl 14.12.04, 12:20 Bezczelność i tupet tego debila przekacza wszelkie granice. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Pęczak chce być posłem zza krat 14.12.04, 12:34 Zgadzam się, to kompletny debil! Czytałem fragmenty tych podsłuchanych rozmów telefonicznych. Tego wsioka na prawdę nie interesowało nic poza ciemnym szybami do mesia, nie takimi z naklejoną folią, bo się bąbelki mogą porobić! Autentyk, to dla niego były proirytety. Co za zero! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opty Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:24 I wcale sięjemu nie dziwię, przecież większość posłow lewicy powinna być za kratkami a tymczasem siedzą w sejmie i pobierają diety. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Pęczak chce być posłem zza krat 14.12.04, 12:41 Też prawda, ale przypinanie łatki wyłącznie lewicy jest nadużyciem. Pamiętacie posła Kolasińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.michnig Re: Pęczak chce być posłem zza krat 14.12.04, 12:34 co sie dziwicie? siedzi biedaczyna już trzeci tydzień, w końcu mu się znudziło siedzenie i pierdzenie w pryczę, pragnie jakiejś odmiany, więc kożysta ze świętego prawa które w końcu ma, dziwne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:35 debilizm i bezprawie jak w tym kraju może być normalnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.core.lanet.net.pl / *.1.core.lanet.net.pl 14.12.04, 13:30 mogłoby być normalnie tylko trzeba zamknąć 460 "wybrańców narodu" - pozbawiając ich wynagrodzenia, diet i prawa tworzenia idiotycznych przepisów a następnych "wybranców narodu" przed umieszczeniem na listach wyborczych sprawdzić na wariografie, zlustrować majątkowo, poddać badaniom psychiatrycznym oraz ustalić poziom wiedzy i inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEZPARTYJNY MAŁA UWAGA, BEN. NIE "WYBRAŃCY", A WYBRAŃCY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:17 Cudzysłów był potrzebny za komuny, kiedy wiadomo było, że i tak w każdych wyborach wygra FJN. Dzisiaj wybory są uczciwe. I to my wybieramy takich reprezentantów. W jednakowym stopniu ci którzy głosują i ci, którzy na wybory nie chodzą. Niestety, dziś nie można już się usprawiedliwiać moskiewskim butem na grzbiecie. Chcieliśmy Polski, no to ją mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re:no ale nikt nie chcial zydokomuny w propagandzi IP: 195.136.193.* 15.12.04, 05:08 ani rodzin bermanow w sejmie ale sa :-PPPPPPPPPPPP i rzadza pociagajac za glowne struny wladzy z magdalenki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:36 Co to za państwo żeby facet w kajdankach był posłem na sali sejmowej?Najwyższy zas ażeby zmienić ordynację wyborczą i żeby miernoty z piewszych miejsc kist nie wciągały gorsz miernoty.Co to znaczy,że obywatel nie wie na kogo głosuje-na partię?Rownież najwyższy czas ażeby mogli POZOSTAWAC posłami ludzie bez zarzutu.Przecież Oni podobno stanowią prawo.A tak a propos to uważam,że jest za dużo tego towarzystwa wzajemnej adoracji w sejmie,senacie nie mówią już o samorządach.Czemu mamy to towarzystwo utrzymywać?dlaczego w normalnych krajach jest TEGO mniej i jest dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kula Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: 193.24.24.* 14.12.04, 13:06 Jest dobrze, bo jest go mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re:a skad wiesci ze mniej , jest wiecej tyle ze IP: 195.136.193.* 15.12.04, 05:11 to sluzba ktora pomaga organizowac spoleczenstwo a nie wladza organizujaca przekrety i mafijne uklady dojace jak pijawki szarych obywateli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re:no za wyjatkiem wloch :-))))))))) IP: 195.136.193.* 15.12.04, 05:15 Odpowiedz Link Zgłoś
wjbi Re: Pęczak chce być posłem zza krat 14.12.04, 20:18 Olu, tak by mogło być, gdybyśmy mieli więzionych za przekonania polityczne, za idee itp. oczywiście w przypadku prostego złodziejstwa nie wchodzi to w rachubę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re:a kto bedzie decydowal ze twoj posel jest zlodz IP: 195.136.193.* 15.12.04, 05:22 byc moze uklad polityczny lub mafijny otworzono drzwi dla glebokich naduzyc i mozliwosci powodzenia dla spiskow politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Pęczak chce być posłem zza krat 14.12.04, 12:37 Najważniejsze pytanie: co to za kraj, w którym taki palant trząsł całą Łodzią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.sns-felb.debis.de 14.12.04, 12:44 peczak jest chyba wzorem patrioty. kazdy normalny czlowiek siedzacy w wiezieniu uznalby, ze ma dosc innych problemow do rozwiazania. kazdy ale nie posel "full wypas" peczak. on nawet zza krat chce dzialac dla dobra naszego prawodastwa. mysle, ze lada chwila zglosi swa kandydature jeszcze do jakiejs komisji sledczej Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Prawo nie zabrania... 14.12.04, 12:46 Smakowite zdanko: „Prawo nie zabrania bowiem aresztowanemu parlamentarzyście wykonywania obowiązków poselskich.” A czy prawo zabrania aresztowanemu turyście odbywania podróży dookoła świata, albo kosmonaucie – lotów na Księżyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kula Re: Prawo nie zabrania... IP: 193.24.24.* 14.12.04, 13:08 Dobre pytanie. Nie jestem prawnikiem, ale wydaje mi się, że człowieka aresztowanego nie dowozi się do pracy z aresztu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re: i dlatego kluska zada milionow odszkodowania IP: 195.136.193.* 15.12.04, 05:18 zaplacisz ty i ja pan sedzia zas nie poniesie zadnych konsekwencji gdyz nie wybierany przez ciebie dostal od kolesiow dozywotnia gwarancje bezkarnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.gdynia.mm.pl 14.12.04, 12:55 Ten to ma tupet - jak zreszta oni wszyscy -postkomunisci.Gdybym byl klawiszem w areszcie-umililbym zycie temu lotrowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audy Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:56 Pytanie zadane w forum czy Penczak powinien brać udział w głosowanniu jest niemąndre. O tym czy tak być może powinien decydować regulamin Sejmu, który nie przewidywał sytuacji że poseł może być aresztowany. Dlatego tak mało odpowiedzi na tak postawione pytanie. Gdyby wprowadzana została zmiana przepisów, to oczywiście aresztowany poseł nie powinien mieć możliwości głosowania, nie powinien być także uwzględniany w kworm. Pytaniem jest natomiast czy posła można wogóle aresztować? Ale to pewnie zbyt trudne pytanie. Gdyby odpowiadać mieli dziennikarze, to odpowieź zależałaby od sympati politycznych dziennikarza, albo jego interesu. Mówie tak złośliwie po doświadczeniu Środy. Stopień upolitycznienia zawodu dziennikarza jest porażający. O kwalifikacjach etycznych też sie nie mówi, a ta prowokacja polityka PO z 200 zł, nasuwa przecież takze wniosek że sądzi się że dziennikarze, jak i inni ludzie, bywają różni - czyli podatni na przekupstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt maly czlowiek, ktory koniecznie chcial byc WIELKI IP: *.dip.t-dialin.net 14.12.04, 13:30 skazac go czym predzej na wiezienie i zapomnienie - taka kare proponuje dla posla Peczaka, ktory swa malosc nadrabiac chcial wielkim czarnym Mercedesem. Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer A bardzo proszę, Towarzyszu Pęczak 14.12.04, 13:37 A bardzo proszę, Towarzyszu Pęczak - według mnie chcecie jeździć to możecie. Pod jednym warunkiem - za całe konwojowanie ze Sutnej na Wiejską płacicie sobie sami, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk To nieprawdobodobne!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.12.04, 14:03 Czy w państwie prawa, jakim się mieni Polska, podejrzany o poważne przestępstwa a więc o łamanie prawa, może miec wpływ na jego stanowienie? Tu nie są potrzebne żadne przepisy a tylko i wyłącznie zdrowy rozsądek oparty na podstawowych zasadach moralnych. Dowożenie na koszt podatnika takiego posła do sejmu byłoby SKANDALEM! Pęczak ma nieprawdopodobny tupet, dziwi mnie też niezdecydowana postawa Oleksego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronka burak Re: To nieprawdobodobne i w pale sie nie miesci IP: *.regionline.fi 14.12.04, 16:27 To tylko mozliwe jest w Lechostanie. Nigdzie na swiecie tego nie ma. Albo siedzi bo ukradl albo nie. Opiprztal Panstwo i DALEJ bedzie decydowal o tym Panstwie. Ludzie PARANOJA.!!!!! niech ja w domu nie nocuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re: albo jest domniemanie niewinnosci albo nie IP: 195.136.193.* 15.12.04, 05:25 w polsce jak za dawnej zydokomuny stalinowskiej wszystko oparte na domniemaniu winy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: To nieprawdobodobne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 19:10 a prawdopodobne jest, iż żona Pęczaka (tzn. jej firma, wygrała (ha,ha,ha) przetarg na tłumaczenie zasad prawa europejskiego dla MSWiA będąc już podejrzaną w innej sprawie i nikomu to nie przeszkadza, (a może to są plotki...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elak Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.013-20-76737411.cust.bredbandsbolaget.se 14.12.04, 14:03 Bezczelnosc niema granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokFM Pęczak chce ... zza krat - za moje pieniądze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:07 Toż to się nóż w kieszeni otwiera!!! Na co jeszcze te barany bedą wydawać moje pieniądze z podatków ??? Może mu kurna towarzystwo panienek i szampana zapewnicie ??? SKANDAL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Excalibur ZA TĘ PROPOZYCJĘ DODAĆ MU 3 LATA WIĘZIENIA IP: *.umcs.lublin.pl 14.12.04, 14:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he, he pracuś IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.04, 14:10 ale pracuś he, he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.arcor-ip.net 14.12.04, 14:10 W takiej sytuacji to koleś powinien się zrzec mandatu posła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlfAlien Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.atena.pl / *.atena.pl 14.12.04, 14:26 Skończ Waść, wstydu oszczędź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamtam A tylko mercem, z przyciemnianymy szybami IP: *.crowley.pl 14.12.04, 14:35 Panowie czy to wypada aby poseł zwykłą suką policyjną do sejmu drałował - koniecznie merc, ale za kare nie 500 setka, ale 400 setka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Pęczak chce być posłem zza krat IP: *.phys.ulg.ac.be 14.12.04, 14:37 Sladem peczaka powinni pojsc wszyscy "goscie" aresztow i wystapic o codzienny dowoz do miejsca pracy. A do kosciola w niedziele. Podobnie powinni postapic goscie z izb wytrzezwien i szpitali psychiatrycznych. Odpowiedz Link Zgłoś