Dodaj do ulubionych

Waloryzacja emerytur irent

IP: *.artnet.com.pl 15.05.02, 19:25
To chyba czyste kpiny z emerytów.W takiej wysokości opłacałem kiedyś składki
partyjne.To już ostatni raz głosowałem na lewicę, wiadomo mi, że tak myślę nie
tylko ja. Pozdrawiam Premiera i życzę mu średniej emerytury krajowej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: Waloryzacja emerytur irent IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.05.02, 19:35
      Gość portalu: wieslaw napisał(a):

> To chyba czyste kpiny z emerytów.W takiej wysokości opłacałem kiedyś składki
      > partyjne.To już ostatni raz głosowałem na lewicę, wiadomo mi, że tak myślę nie
      > tylko ja. Pozdrawiam Premiera i życzę mu średniej emerytury krajowej.

A jak waloryzowali bo nie mogę nigdzie znalezc?

• Gość: Emeryt Re: Waloryzacja emerytur irent IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.02, 19:53
        Kolega Wiesław strzelił chyba na wiwat. Informacji na temat waloryzacji w br.
        jeszcze nie było. Dzwoniłem do ZUS-u.
        • Gość: Paweł Re: Waloryzacja emerytur irent IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.05.02, 20:04
          Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> Kolega Wiesław strzelił chyba na wiwat. Informacji na temat waloryzacji w br.
          > jeszcze nie było. Dzwoniłem do ZUS-u.

Może ma przecieki?

• Gość: Emeryt Re: Waloryzacja emerytur irent IP: 62.87.141.* 15.05.02, 21:32
            Gość portalu: Paweł napisał(a):

>
            > Może ma przecieki?
            >
            To rzeczywiście może miec problem. Rewaloryzacja, którą zapowiedział napewno nie
            pozwoli Mu na ich usunięcie. Instalacje miedziane są cholernie drogie. :)))
            • Gość: Paweł Re: Waloryzacja emerytur irent IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.05.02, 21:39
              :)
      • Gość: wikul Re: Waloryzacja emerytur irent IP: *.acn.waw.pl 16.05.02, 04:19
        Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Gość portalu: wieslaw napisał(a):
        >
        > > To chyba czyste kpiny z emerytów.W takiej wysokości opłacałem kiedyś skład
        > ki
        > > partyjne.To już ostatni raz głosowałem na lewicę, wiadomo mi, że tak myślę
        > nie
        > > tylko ja. Pozdrawiam Premiera i życzę mu średniej emerytury krajowej.
        >
        > A jak waloryzowali bo nie mogę nigdzie znalezc?

Jest w Rzepie ale jakaś nieprawdopodobna 100,5 % , to wychodzi po parę zł.

• Gość: Leonid Re: Waloryzacja emerytur irent IP: 195.205.230.* 16.05.02, 17:43
          Trybuna doniosła że waloryzacja wyniesie 99,9%, tak jak za dobrych czasów
          frekwencja wyborcza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka