Dodaj do ulubionych

Kto chce zabić Leppera?

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 00:09
-Ten dostanie od nas po ryju!
Samoobrona zwróci się w sobotę do szefa MSWiA Krzysztofa Janika o przydzielenie
ochrony Andrzejowi Lepperowi - zdecydowała jej sobotnia Rada Krajowa.

Powodem jest donos do Samoobrony o rzekomym przygotowywaniu przez służby
specjalne zamachu na Leppera.

"Dzisiaj składamy pismo do pana Janika o ochronę osobistą dla mnie" - mówił
Lepper na sobotniej konferencji prasowej po posiedzeniu Rady Krajowej
Samooborny.

Wniosek ten spowodowany jest - jak mówił - dwoma zdarzeniami, które miały
miejsce w piątek. Pierwsze z nich - według Leppera - to był telefon od
funkcjonariusza organów ścigania. "To był telefon, przedstawił się człowiek z
imienia Tomasz i powiedział, że jest funkcjonariuszem organów ścigania i wie
dokładnie, że służby specjalne w ciągu trzech dni przygotowują na mnie zamach" -
mówił Lepper.

Dodał, że takie telefony otrzymało w piątek kilku polityków Samoobrony.

Drugim wydarzeniem - jak powiedział poseł Samoobrony Stanisław Łyżwiński - była
wypowiedź posła PSL Zbigniewa Komorowskiego skierowana właśnie do Łyżwińskiego
i innego posła Samoobrony Waldemara Borczyka. Miał on im w piątek powiedzieć -
jak relacjonował Łyżwiński - "Lepper długo nie pożyje".
Obserwuj wątek
    • Gość: Emeryt Re: Kto chce zabić Leppera? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.02, 00:13
      Ale przecież zamachowców w Klewkach wszystkich ujęto!!!
      • maretina dajmy mu psychiatre bo ma nowe urojenia 09.06.02, 11:21
        nowe urojenia ma pan lepper i samoobrona? talibow juz nie ma, wiec teraz zamach
        na dzialacza leppera? to sie nazywa paranoja polityczna.ten czlowiek ma manie
        spisku, wszyscy sa przeciwko niemu, chca go zabic... a on taki biedny i dobry!
        • Gość: Ed Re: dajmy mu psychiatre bo ma nowe urojenia IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 11:44
          Chodzi przecież o stworzenie następnego menczennika przez tych
          okrutnych "Rzymian". A skąd to niby mamy tylu i takich wybiórczych bohaterów?
        • Gość: Ed Re: dajmy mu psychiatre bo ma nowe urojenia IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 11:50
          Chodzi przecież o stworzenie następnego menczennika przez tych
          okrutnych "Rzymian". A skąd to niby mamy tylu i takich wybiórczych bohaterów?
        • Gość: Skin Re: dajmy mu psychiatre bo ma nowe urojenia IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 12:14
          Urojenia? A zabójstwo Pima Fortuyna to też urojenie? Dobrze wiem do czego wy
          euroskurwiele jesteście zdolni!! Jeśli nie dazą Lepperowi ochrony to
          samzaoferuję się panu przewodniczącemu jako osobisty ochroniarz!
          • Gość: Hania Re: dajmy mu psychiatre bo ma nowe urojenia IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 09.06.02, 12:18
            Gość portalu: Skin napisał(a):

> Urojenia? A zabójstwo Pima Fortuyna to też urojenie? Dobrze wiem do czego wy
            > euroskurwiele jesteście zdolni!! Jeśli nie dazą Lepperowi ochrony to
            > samzaoferuję się panu przewodniczącemu jako osobisty ochroniarz!

To bardzo pieknie z Twojej strony.
            A co z tymi pieniedzmi pozyczonymi przez pana Leppera od mafii? Oddal?
            • Gość: Skin Re: dajmy mu psychiatre bo ma nowe urojenia IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 12:41
              Lepper od mafii kasy nie brał w przeciewieństwie do posłą Kolasińskiego czy
              Piskorskiego
          • Gość: Ed Re: Czy to prawda? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 12:34
            Portret skina:
            users.nethit.pl/forum/read/witu69/707222/
    • Gość: Ed Re: Kto chce zabić Leppera? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 02:39
      A realistyczna Samoobrona wierzy w proroctwa posła PSL Zbigniewa Komorowskiego?
      Bardziej spodziewałbym się takich zjawisk po LPR. Ale jak widać efekty
      współpracy owocują.
    • Gość: Hania Re: Kto chce zabić Leppera? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 09.06.02, 10:52
      Nie wiem, komu mialoby zalezec na zniszczeniu takiej pluskwy jak Lepper? Im
      mniej szumu wokol niego, tym szybciej sam sie unicestwi politycznie.
      • Gość: Jaceq Re: Kto chce zabić Leppera? IP: *.szeptel.net.pl 09.06.02, 11:10
        Gość portalu: Hania napisał(a):

> Nie wiem, komu mialoby zalezec na zniszczeniu takiej pluskwy jak Lepper?

Duchowi Eligiusza N.?

• Gość: Hania Re: Kto chce zabić Leppera? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 09.06.02, 11:17
          Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> Gość portalu: Hania napisał(a):
          >
          > > Nie wiem, komu mialoby zalezec na zniszczeniu takiej pluskwy jak Lepper?
          >
          > Duchowi Eligiusza N.?
          >

Myslisz....? Eeee....
          • Gość: Jaceq Re: Kto chce zabić Leppera? IP: *.szeptel.net.pl 09.06.02, 11:31

> Myslisz....? Eeee....

Pewnie, że " Eeee....". Lepper musiałby być conajmniej szwajcarskim profesorem, wysypującym polskie
            zboże i sprowadzającym szwajcarskie, a lepperjugend musiałaby mieć cyklistyczne korzenie.
            • Gość: Hania Re: Kto chce zabić Leppera? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 09.06.02, 11:37
              Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> Gość portalu: Hania napisał(a):
              >
              > > Myslisz....? Eeee....
              >
              > Pewnie, że " Eeee....". Lepper musiałby być conajmniej szwajcarskim profesorem,
              > wysypującym polskie
              > zboże i sprowadzającym szwajcarskie, a lepperjugend musiałaby mieć cyklistyczne
              > korzenie.

Mylisz, Jacqu, ze lepperjugend ma w ogole jakiekolwiek korzenie? Hi, hi - Lepper
              szwajcarski profesor. Hi, hi, hi!
              • Gość: Jaceq Re: Kto chce zabić Leppera? IP: *.szeptel.net.pl 09.06.02, 11:47

> Mylisz, Jacqu, ze lepperjugend ma w ogole jakiekolwiek korzenie?

Wszystko ma jakieś korzenie, w pewnym sensie. LJ pewnie też. Nie wiem jakie, ale wiem, że to łatwy łup
                dla firm produkujących szampony. Chyba, że pójdzie w skinizm.

• Gość: Ed Re: Kto chce zabić Leppera? - MSWiA czuwa! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 12:08
                  Przed chwilą Minister Janik powiedział, że nie wyklucza możliwości wzięcia
                  Lepera pod ochronę, chociaż miesięczny podsłuch telefonów wprowadzony na jego
                  prośbę nie daje żadnych podstaw ku temu.
                  • Gość: mosze Re :możliwe! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 12:34
                    Eurokołchoz , jego zwolennicy, do wszystkiego są zdolni!!!
                    Jest to mieszanka komunistów wschodnich z socjalistycznym pedalstwem zachodnim
                    zdolna do najdzikszych zachowań od współżycia seksualnego z dziećmi do
                    morderstw przeciwników politycznych (patrz na legalizację adopcji dzieci przez
                    pedałów po morderstwo polityczne w Belgii). Spektrum zepsucia szerokie.
                    Nie dziwią mnie zatem pogróżki pod adresem socjalisty(dawniej komunisty)
                    Leppera.
                    Szkoda chłopa, żeby miał zginąć z rąk socjalistycznego motłochu.
                    • Gość: Hania yyyyyy... IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 09.06.02, 12:37
                      Gość portalu: mosze napisał(a):

> Eurokołchoz , jego zwolennicy, do wszystkiego są zdolni!!!
                      > Jest to mieszanka komunistów wschodnich z socjalistycznym pedalstwem zachodnim
                      >
                      > zdolna do najdzikszych zachowań od współżycia seksualnego z dziećmi do
                      > morderstw przeciwników politycznych (patrz na legalizację adopcji dzieci przez
                      > pedałów po morderstwo polityczne w Belgii). Spektrum zepsucia szerokie.
                      > Nie dziwią mnie zatem pogróżki pod adresem socjalisty(dawniej komunisty)
                      > Leppera.
                      > Szkoda chłopa, żeby miał zginąć z rąk socjalistycznego motłochu.

socjalista socjaliste zabije? Nie rozumiem...
    • Gość: www Re: Lepper show - czyli jak dojsc do wladzy IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 09.06.02, 12:37
      Jestem pod wrazeniem! Ten cep powinien dostac oskara za pomysl, rezyserie, no i
      wykonanie glownej roli. Teraz jeszcze czekam na efekty specjalne. Wierze ze
      zrobi cos na miare swoich mozliwosci. Moze swoj wlasny dom wysadzi?!? Nie moge
      sie juz doczekac. Tylko strasznie mi zal tych biednych jelopow ktorzy na pewno
      w to uwierza. Kto wie, jesli Lepper przezyje swoj wlasny zamach, moze oglosi
      sie swietym?!? Juz widze te matki z dziecmi, ociemnialych(z glupoty) i kobiety
      z niechciana ciaza, ustawiajace sie w kolejki aby go tylko dotknac. A moze to
      pomoze? "Bo jesli nie Lepper, to kto panie, tylko on !"
      • Gość: mosze Re: do Hani IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 12:46
        Poczytaj historii jak Stalin rozprawiał się ze swoimi. No choćby taki Trocki.
        Jeśli niezależność polityczna człona rośnie to dlaczego by go nie u....?!
    • Gość: Emeryt Re: Kto chce zabić Leppera? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.02, 13:56
      W innym wątku wyczytałem, że to pan Balcerowicz poczuł sie zagrożony przez pana
      Leppera po zdjęciu ochrony i zamierza wyprzedzic przeciwnika. Co to sie
      porobiło w tym kraju. Prezes NBP zamiast stopami się zająć i odciski pardon
      odsetki zmniejszyć zaczyna spiskować. A cóż on szefowi Samoobrony może zrobić???
      • Gość: Ed Re: Kto chce zabić Leppera? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 14:25
        Naliczyć odsetki, które prawdopodobnie i tak nie będą spłacone. Nie pierwszy i
        nie ostatni to tzw. nietrafiony kredyt, który NBP odbija sobie wysokością stóp
        odsetkowych. Zresztą mimo wyprowadzenia w ten bardzo poważnych kwot z banków,
        kondycja NBP jest nadal najlepsza w całej gospodarce. Czy nie tutaj leży czasem
        jedna z przyczyn wysokości stóp procentowych utrzymywanych w tandemie Walcowa-
        Balcerowicz?
    • Gość: Skin Urojenia Leppera? A kto zabił męża p. Hojarskiej? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 15:54
      Wiśle w miejscowości Leszkowy niedaleko Pruszcza Gdańskiego odkryto w
      niedzielę zwłoki, przy których znaleziono paszport Ryszarda Hojarskiego,
      zaginionego od kilku miesięcy męża posłanki Samoobrony.

"Zwłoki są w stanie rozkładu i tylko badania genetyczne są w stanie ustalić
      tożsamość zmarłego" - powiedziała rzecznik prasowy pomorskiej policji Gabriela
      Sikora.

Pływające w rzece ciało zauważył jeden z mieszkańców, który powiadomił o tym
      fakcie policję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka