czterycztery 16.03.05, 11:54 "SLD, marka starsza i lepiej zakorzeniona w społecznej świadomości. " Zgadza się jest głęboko zakorzeniona w społecznej świadomości jako bandyci i złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szatek100 NO LOGO :) 16.03.05, 13:57 Czytałem ostatnio głosna ksiazkę Naomi Klein pt. "No Logo".Autorka opisuje w niej nowoczesne korporacje , które zlecaja produkcję swoich towarów azjatyckim manufakturom , natomiast oszczędzone przez to pieniadze przeznaczają na agresywną kampanie reklamowa majaca promowac ich MARKĘ zawarta w firmowym logo.hasłem przewodnim korporacuyjnych menedzerów jest :"Nie produkt , lecz marka". Liderzy SLD chcac być na bierząco z trendami na lewicy ("No logo" jest nawt nazywane nowym "Kapitałem") dzieło Klein przeczytali i zupełnie nieoczekiwanie ich oswieciło.Wiedzac , ze produkt rządów ich partii jest denny teraz bedą intensywnie promowac MARKE , tak jak robia to odnoszace sukces korporacje!Teraz zacznie się kampania medialno-reklamowa.Nie możemy wykluczyć , że biało- czerwone logo Sojuszu stanie się niedługo znakiem tak rozpoznawalnym i podziwianym jak np. Złote łuki McDonald`sa czy 3 paski Adidasa.podobne jak ma to miejsce z wymienionymi symbolami , teraz ludzie beda spontanicznie poządać i kupowac wszysko , co związane z SLD ...m.in polityków. Nie dośc ze genialne to i nowoczesne...:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Vox populi 16.03.05, 13:58 www.kielce.pl/forum/viewtopic.php?t=3038&sid=8e4ebe7b18cba76a6073c985079e4945 Odpowiedz Link Zgłoś