oszolom.z.radia.maryja 13.04.05, 22:48 mniej sie boimy bo wiemy już jak z hołotą walczyć ot co! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alatien Re: CBOS: od 2001 roku coraz mniej się boimy 13.04.05, 23:29 Wszyscy lysi i z bejsbolem to jak sie maja bac? ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
smyrti Oby nie! 14.04.05, 01:01 "Rosnące poczucie bezpieczeństwa może być dowodem na to, że w Polsce zakończył się proces transformacji." ... jesli tak to naprawde zle skonczymy.. Odpowiedz Link Zgłoś
lvlarynat Oszoł se upatrzył taką kobitkę, że strach sie bać! 14.04.05, 01:10 oto mój ideał kobiety Autor: oszolom.z.radia.maryja Data: 31.03.2005 21:09 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- www.tygodnik.siedlce.com/index.php?art=952 Oszołom z RM napisał: -Pani Aniu jest pani niezastapiona...takich właśnie kobiet Polsce trzeba!! gratuluję odwagi!! prawdę mówiąc juz sie w pani zakochałem... U mnie ma medal za odwagę! Trochę mi go szkoda, ale - niech żywi nie traca nadziei! Alleluja i do przodu! (Mam nadzieję, że to nie bedzie medal pośmiertny...) Odpowiedz Link Zgłoś
szabo grupa wiekowa 16-24 - niż???? 14.04.05, 01:51 Toż obecni 20-23 latkowie, to jest szczyt wyżu demograficznego lat 80-tych, chyba ktoś się tutaj pomylił. Niż sie pojawia, ale dopiero w najmłodszych rocznikach z tej grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
tadian ja juz sie nie boje,na zaczepki reaguje ostro 14.04.05, 07:55 (oczy ,gardło.narządy..)"kozacy "miękną". Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 niż demograficzny 14.04.05, 08:50 "A spadek przestępczości wiązałbym po prostu z tym, że z powodu niżu demograficznego tzw. grupa ryzyka przestępczego jest mniej liczna. To młodzi mężczyźni pomiędzy 16. a 24. rokiem życia. Ta grupa wiekowa jest najbardziej skłonna do łamania prawa, szczególnie gdy chodzi o tzw. przestępstwa pospolite: kradzieże, rozboje, pobicia. Jeśli jest ich mniej - mniej jest też takich przestępstw." Dobre. Niż demograficzny jako sposób na poprawę poczucia bezpieczeństwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
mniejwiecej bzdury-lepiej jakby rzeczywiscie bylo bezpieczniej 14.04.05, 09:04 "Rosnące poczucie bezpieczeństwa może być dowodem na to, że w Polsce zakończył się proces transformacji. Ludzie zaadoptowali się do nowych warunków, zaczęli je postrzegać jako normę - łącznie z wyższym poziomem przestępczości." wyzszy poziom przestepczosci nie jest norma w zadnym cywilizowanym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 jak poczuć sie bezpieczniej 14.04.05, 09:15 mniejwiecej napisał: > "Rosnące poczucie bezpieczeństwa może być dowodem na to, że w Polsce zakończył > się proces transformacji. Ludzie zaadoptowali się do nowych warunków, zaczęli j > e > postrzegać jako normę - łącznie z wyższym poziomem przestępczości." > > wyzszy poziom przestepczosci nie jest norma w zadnym cywilizowanym kraju. : )))) Masz rację. Ten artykuł jest wyjątkowo bzdurny. Jak z pamiętnej epoki Makarenki. Pogodzili się z wyższym poziomem przestępczości i poczuli się bezpieczniej. Najedli się kory brzozowej i rozwiązali problem głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jak poczuć sie bezpieczniej 14.04.05, 15:41 pewnien statystyk obliczyl ze rzeka ma statystycznie 1 m glebokosci, poszedl poplywac i sie utopil. i takie sa policyjne statystki co do poczucia bezpieczenstwa Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś