Dodaj do ulubionych

Dlaczego Polacy nie ufają sondażom wyborczym

15.04.05, 20:12
Co konkretnego macie do zarzucenia przeprowadzanym sondażom?
Obserwuj wątek
    • lortea Re: Dlaczego Polacy nie ufają sondażom wyborczym 15.04.05, 20:18
      Ja nic mu nie zarzucam, dla mnie spoko. Ale esbecję czeka dziś nieprzespana noc.
    • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Dlaczego Polacy nie ufają sondażom wyborczym 15.04.05, 20:21
      a no to że przewidywania sondaży nigdy nie pokrywały sie z rzeczywistością
      • create czy może się nie zgadzasz, bo ci wygodnie 16.04.05, 00:29
        Jak lpr wysoko to podajesz, chwalisz sie i mowisz patrzcie patrzcie, jak spada,
        to mówisz i tak sondaże sa gó.. warte
        • aquarious Re: czy może się nie zgadzasz, bo ci wygodnie 16.04.05, 06:52
          Oszołom ma racje. Wyniki wyborow dosc czesto nie pokrywały sie z tym co wczesniej przewidywano. Łatwo manipulować...
    • malaszaramysz Nic nie mam :-) 15.04.05, 20:22
      Przy dzisiejszych technikach badania rynku sondaże są wiarygodne.Nawet jeżeli
      gdzieś się wkradł błąd statystyczny, to jest znikomy. Wyniki mi się nie
      podobają, ale to nie znaczy, że są niewiarygodne:-) Przecież jak sobie wmówię w
      deszczowy dzień, że jest piękna słoneczna pogoda, to zmoknę do suchej nitki:-)
      • joannabarska Panta rei! 15.04.05, 21:45
        Teraz wszystko jest w ruchu, a więc obecne sondaże zmianiaja się szybko.
        Zaczekajmy na powstanie nowej partii, a chyba niejedna jeszcze powstanie przed
        wyborami.
    • create oszołomku a ty znowu 10.06.05, 20:36
      że ktoś przemilczał twój sondaż a ty beczysz, a jak ktoś podał sondaż obopowski,
      to znów zaczynasz lamentować, że jedynie słuszne źródła powinne być podawane a
      nie te lewackie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka