create 15.04.05, 20:12 Co konkretnego macie do zarzucenia przeprowadzanym sondażom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lortea Re: Dlaczego Polacy nie ufają sondażom wyborczym 15.04.05, 20:18 Ja nic mu nie zarzucam, dla mnie spoko. Ale esbecję czeka dziś nieprzespana noc. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Dlaczego Polacy nie ufają sondażom wyborczym 15.04.05, 20:21 a no to że przewidywania sondaży nigdy nie pokrywały sie z rzeczywistością Odpowiedz Link Zgłoś
create czy może się nie zgadzasz, bo ci wygodnie 16.04.05, 00:29 Jak lpr wysoko to podajesz, chwalisz sie i mowisz patrzcie patrzcie, jak spada, to mówisz i tak sondaże sa gó.. warte Odpowiedz Link Zgłoś
aquarious Re: czy może się nie zgadzasz, bo ci wygodnie 16.04.05, 06:52 Oszołom ma racje. Wyniki wyborow dosc czesto nie pokrywały sie z tym co wczesniej przewidywano. Łatwo manipulować... Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Nic nie mam :-) 15.04.05, 20:22 Przy dzisiejszych technikach badania rynku sondaże są wiarygodne.Nawet jeżeli gdzieś się wkradł błąd statystyczny, to jest znikomy. Wyniki mi się nie podobają, ale to nie znaczy, że są niewiarygodne:-) Przecież jak sobie wmówię w deszczowy dzień, że jest piękna słoneczna pogoda, to zmoknę do suchej nitki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Panta rei! 15.04.05, 21:45 Teraz wszystko jest w ruchu, a więc obecne sondaże zmianiaja się szybko. Zaczekajmy na powstanie nowej partii, a chyba niejedna jeszcze powstanie przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś
create oszołomku a ty znowu 10.06.05, 20:36 że ktoś przemilczał twój sondaż a ty beczysz, a jak ktoś podał sondaż obopowski, to znów zaczynasz lamentować, że jedynie słuszne źródła powinne być podawane a nie te lewackie Odpowiedz Link Zgłoś