wesoly3 28.06.02, 22:34 kagan to zwykly zarozumialy durnowaty wredny i chamski CHUJ !!! A kto mysli inaczej ten kiep. AMEN Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kagan_z_australii Re: Kagan to fiut 28.06.02, 22:37 wesoly3 napisał(a): > kagan to zwykly zarozumialy durnowaty wredny i chamski CHUJ !!! > > A kto mysli inaczej ten kiep. > > AMEN Jak zwykle ataki ad personam. Jakie to typowo katolickie. Wybaczam ci bom NIE-Katolik Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Kagan to fiut IP: *.fastres.net 28.06.02, 22:40 kagan_z_australii napisał(a): > wesoly3 napisał(a): > > > kagan to zwykly zarozumialy durnowaty wredny i chamski CHUJ !!! > > > > A kto mysli inaczej ten kiep. > > > > AMEN > > > Jak zwykle ataki ad personam. Jakie to typowo katolickie. > Wybaczam ci bom NIE-Katolik > Kagan > .....I ma racje............. Chuj,to pracowity narzad................ A to zwykla padlina........................... Odpowiedz Link Zgłoś
kagan_z_australii Re: Kagan to fiut 28.06.02, 22:42 Gość portalu: tato napisał(a): > kagan_z_australii napisał(a): > > > wesoly3 napisał(a): > > > > > kagan to zwykly zarozumialy durnowaty wredny i chamski CHUJ !!! > > > > > > A kto mysli inaczej ten kiep. > > > > > > AMEN > > > > > > Jak zwykle ataki ad personam. Jakie to typowo katolickie. > > Wybaczam ci bom NIE-Katolik > > Kagan > > > > .....I ma racje............. > Chuj,to pracowity narzad................ > A to zwykla padlina........................... Tobie tez wybaczam bezrobotny glabie bom NIE-katolik. Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Kagan to fiut IP: *.fastres.net 28.06.02, 22:45 kagan_z_australii napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > kagan_z_australii napisał(a): > > > > > wesoly3 napisał(a): > > > > > > > kagan to zwykly zarozumialy durnowaty wredny i chamski CHUJ !!! > > > > > > > > A kto mysli inaczej ten kiep. > > > > > > > > AMEN > > > > > > > > > Jak zwykle ataki ad personam. Jakie to typowo katolickie. > > > Wybaczam ci bom NIE-Katolik > > > Kagan > > > > > > > .....I ma racje............. > > Chuj,to pracowity narzad................ > > A to zwykla padlina........................... > > > Tobie tez wybaczam bezrobotny glabie bom NIE-katolik. > Kagan ......Ja wiem..................... No to chlup w ten durny dziub............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zomo Re: Kagan to fiut IP: *.dowco.com 28.06.02, 22:49 milo patrzec z dala na rozgadany polski narod, dla ktoreko nadal najlepszym argumentem w dyskusji jest stare dobre "ty chuju". Jak dobrze ze mnie tam nie ma (a kosciol tez mam w dupie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Kagan to fiut IP: *.fastres.net 28.06.02, 22:51 Gość portalu: zomo napisał(a): > milo patrzec z dala na rozgadany polski narod, dla > ktoreko nadal najlepszym argumentem w dyskusji > jest stare dobre "ty chuju". Jak dobrze ze mnie tam nie ma > > (a kosciol tez mam w dupie) ......To masz duza dupe.............. Taka Bazylika................. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Kagan to fiut 28.06.02, 22:55 i dobrze zomo ze cie tu nie ma - takie chuje jak ty nam nie potrzebne sprzedawczyku komunistyczny Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Kagan to fiut 28.06.02, 22:47 kagan - to ja ci kurfo wybaczam a ataki ad pesonam to twoja specjalnosc - poczytaj swoje posty, bo ty chyba ich nie czytales nigdy - tylko pisales - a te dwie czynnosci na raz juz kurfa wykonac nie mozesz. PS. Napisalem ze kagan to chuj, ale to nie pelna prawda. Powinno byc - kagan to glupi chuj AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
kolargol Do wesolego 28.06.02, 23:59 wesoly3 napisał(a): > kagan - to ja ci kurfo wybaczam > a ataki ad pesonam to twoja specjalnosc - poczytaj swoje posty, bo ty chyba ich > > nie czytales nigdy - tylko pisales - a te dwie czynnosci na raz juz kurfa > wykonac nie mozesz. > > PS. > Napisalem ze kagan to chuj, ale to nie pelna prawda. > Powinno byc - kagan to glupi chuj > > AMEN Dolacz sie do watku "Kawaly o Kaganie". Bedzie nasz wiecej. To najlepszy sposob na Kagana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Re: Do wesolego IP: *.vic.bigpond.net.au 29.06.02, 08:14 kolargol napisał(a): > wesoly3 napisał(a): > > > kagan - to ja ci kurfo wybaczam > > a ataki ad pesonam to twoja specjalnosc - poczytaj swoje posty, bo ty chyb > a ich > > > > nie czytales nigdy - tylko pisales - a te dwie czynnosci na raz juz kurfa > > wykonac nie mozesz. > > > > PS. > > Napisalem ze kagan to chuj, ale to nie pelna prawda. > > Powinno byc - kagan to glupi chuj > > > > AMEN > > Dolacz sie do watku "Kawaly o Kaganie". Bedzie nasz wiecej. To najlepszy sposo > b > na Kagana. K: Niech bedzie pochwalony Ojciec Swiety, Maryja Wiecznie Dziewica i Owoc Jej Cnoty, Pan Jezus! Samo wysmiewanie nie wiele da! Potrzebuje paru silnych chlopow, umiejacych poslugiwac sie bronia biala i palna, aby Kagana, tego wstretnego bezboznika, spalic na stosie! Wzorem Sw. Inkwizycji i za pozwoleniem Ojca Sw., Wielkiego Rodaka Naszego! Katolik Najprawdziwszy z Parafii Polskiej w Australii pod wezwaniem Niepokalanego Poczecia i Maryi Zawsze Dziewicy, Krolowej Polski oraz Jego Swiatobliwosci Ojca Swietego, Wielkiego Rodaka Naszego, Jana Pawla II! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: austral Re: Kagan to fiut IP: *.ny325.east.verizon.net 09.07.02, 00:52 popatrz ,popatrz Odpowiedz Link Zgłoś