polonus7 07.05.05, 23:15 kilku osobom gdy przyjade do Polski na kilka dni podczas wakacji ? Co mi za to ewentualnie grozi wg polskiego prawa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vice_versa Re: Wiem kto na mnie donosil. Czy mam wp.. 07.05.05, 23:42 Wywieź na pełne morze i utop. Statek powinien być zarejestrowany na wyspach Bergamutach albo gdzieś w okolicach. Wtedy izby morskie nie są właściwe, a prokuratury krajów portów też tracą swoją właściwość. Wtedy szanse ze prokuratura z wysp Bahama czy Liberii zajmie się kimkolwiek jest zerowe. Wolność mórz. Navigare necesse est, vivere est non necesse. Żeglowanie jest koniecznością, życie nie jest konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Wiem kto na mnie donosil. Czy mam wp.. 07.05.05, 23:43 A skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
polonus7 Re: Wiem kto na mnie donosil. Czy mam wp.. 07.05.05, 23:57 Teczka potwierdzila dawne podejrzenia. Proste ! Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Polska nie jest państwem prawa 08.05.05, 01:04 polonus7 napisał: > Co mi za to ewentualnie grozi wg polskiego prawa ? Nie ma żadnego znaczenia co Ci grozi, bo i tak nikt Cię nie ukarze (ważne względy społeczne, znikoma szkodliwość czynu itd.) a nawet zostaniesz bohaterem. Śmiało przyjeżdżaj i napierd...! Chętnie Ci takich przytrzymamy. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus7 Re: Polska nie jest państwem prawa 08.05.05, 01:10 Sa w tym 2 sypiace sie juz pewnie babcie. Odpowiedz Link Zgłoś
czur-czur-ra a z babciami należy zrobić tak 08.05.05, 01:12 Babcie, ma się rozumieć, należy zgwałcić, żeby się oduczyły donoszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus7 Re: a z babciami należy zrobić tak 08.05.05, 01:21 Gwalcenie kobiet w ich wieku moze byc tylko kara dla gwaliciela. Odpowiedz Link Zgłoś
czur-czur-ra Z zaciśniętymi zębami 08.05.05, 01:23 polonus7 napisał: > Gwalcenie kobiet w ich wieku moze byc tylko kara dla gwaliciela. Mimo wszystko warto próbować - w imię dziejowej sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Z nimi możesz sobie sam poradzić 08.05.05, 01:22 polonus7 napisał: > Sa w tym 2 sypiace sie juz pewnie babcie. Babci nie będę Ci przytrzymywał Odpowiedz Link Zgłoś
czur-czur-ra Re: Wiem kto na mnie donosil. Czy mam wp.. 08.05.05, 01:13 A co na ciebie donosiły? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Wiem kto na mnie donosil. Czy mam wp..? 08.05.05, 01:15 Bezapelacyjnie tak. A potem wykonaj medialny gest pojednania. KrajowyWajchowyForumowy Czas na reklamę>> ! Głosuj na Zbigniewa ! Odpowiedz Link Zgłoś
polonus7 Re: Wiem kto na mnie donosil. Czy mam wp.. 08.05.05, 01:19 Nie wiesz o czym donosilo sie w czasach komunizmu ? Dzialania, wypowiedzi, kontakty ..Kazdy rezim nadstawia uszy na te same sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
czur-czur-ra Re: Wiem kto na mnie donosil. Czy mam wp.. 08.05.05, 01:22 Pojęcia nie mam, dlaczego na ciebie donosiły. Skąd niby mam to wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Megalomania 08.05.05, 01:57 Na "polonusa7" ktokolwiek w Polsce donosił? To szczyt megalomanii! Widzę,co tu wypisuje! Odpowiedz Link Zgłoś