Gość: kapral IP: *.acn.waw.pl 06.07.02, 12:09 Belka Celinski Piwnik Jakubowska Kto nastepny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zka Re: Michnik : Miller --- 4 : 0 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 21:51 chyba przeceniasz redaktora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Michnik : Miller --- 4 : 0 IP: *.dipool.highway.telekom.at 07.07.02, 22:04 michnik to jest zwykla dziwka w meskiej skorze.a mowie tak dlatego ze czytalem pana michnikowy wstep do wiekopomnego dziela pana grossa wydany w jezyku niemieckim.wszystkim korzy nie czytali ,polecam.niech go szlag trafi tego michnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapral Re: Michnik : Miller --- 4 : 0 IP: *.acn.waw.pl 07.07.02, 22:04 Gość portalu: zka napisał(a): > chyba przeceniasz redaktora No nie wiem, moze i przeceniam, ale to moja ulubiona teoria spiskowa. Obaj panowie Mi-Mi raczej nie zapominaja uraz. Miller przeszkodzil Michnikowi w utworzeniu najwiekszego w Polsce imperium medialnego. Nie widze powodu, zeby Michnik nie mial teraz przeszkadzac Millerowi. Oskarzenia Belki o wspolprace zasadzaly sie na przecieku... Kurczuk skorzystal z lamow GW. O Piwnik, Celinskim i Jakubowskiej jeszcze sie dowiemy. Bede pewien, ze mam racje, kiedy zobacze atak na milionerow z Agory - jako antysemitow albo esbekow - najchetnie oba oskarzenia naraz. Atak przyjdzie z "Nie" albo z "Trybuny" Odpowiedz Link Zgłoś
drf Urban : Michnik ____4:0 ? 07.07.02, 23:15 Gość portalu: kapral napisał(a): > Gość portalu: zka napisał(a): > > > chyba przeceniasz redaktora > > No nie wiem, moze i przeceniam, ale to moja > ulubiona teoria spiskowa. > > Obaj panowie Mi-Mi raczej nie zapominaja uraz. > Miller przeszkodzil Michnikowi w utworzeniu > najwiekszego w Polsce imperium medialnego. > Nie widze powodu, zeby Michnik nie mial teraz > przeszkadzac Millerowi. > > Oskarzenia Belki o wspolprace zasadzaly sie na > przecieku... Kurczuk skorzystal z lamow GW. > O Piwnik, Celinskim i Jakubowskiej jeszcze sie > dowiemy. > > Bede pewien, ze mam racje, kiedy zobacze atak > na milionerow z Agory - jako antysemitow > albo esbekow - najchetnie oba oskarzenia naraz. > Atak przyjdzie z "Nie" albo z "Trybuny" Odpowiedz Link Zgłoś