wkkr 11.08.10, 19:58 a Polska wciąż jest krajem plemienno-pogańskim. To co wyprawiają ludzie pod krzyzem (wszyscy bez wyjątków) wola o pomstę do nieba! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miszcz_nad_miszcze Re: 1000 lat 13.08.10, 06:16 Tak, to prawda. Nie rozumiem zupełnie tych ciągłych prób znieważenia i usunięcia krzyża. Czuję się jakbym był w pogańskim kraju, zewsząd atakowany przez hordy wyznawców bożków, nie rozumiejące istoty Prawdziwej Wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: 1000 lat 13.08.10, 07:41 Ja nie rozumiem zaś tych którzy krzyżem szantażują najwyzsze władze RP i próbują w ten sposób osiągnąć cele polityczne, którzy odmawiają "ksieżynom" prawa przeniesienia krzyza do światynii i żądają przybycia biskupow! Nie rozumiem tych którzy przed niepoświęconym krzyżem klękają się się modlą. Dla mnie to jest czyste pogaństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: 1000 lat 13.08.10, 17:05 zaraz, to nie rozumiesz krzyżowców czy obu stron? Co do plemienności - polecam "Niesamowitą Słowiańszczyznę". Moim zdaniem plemienność nam wyłazi w innych aspektach, wciąż i na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr mój post stanowi przeciwagę dla postu miszcza 13.08.10, 22:07 swoje stanowisko przedstawiłem w pierwszym poscie. ======== Moim zdaniem od plemienności gorsze jest pogaństwo. Odpowiedz Link Zgłoś