druid.pl 16.05.05, 11:27 Macierewicz, Giertych i Wasserman na badania psychiatryczne ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolnyczlowiek1 Komisja ds. PKN Orlen wezwała Kwaśniewską 16.05.05, 11:29 Giertych i Maciarewicz nadaja sie macania kur a nie do przesluchwania Pierwszej Damy. Nikt nie jest bez wad i ona tez je ma ale tamte kreatury do piet jej nie dorastaja Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a Re: Komisja ds. PKN Orlen wezwała Kwaśniewską 16.05.05, 13:25 Kreatura - Giertych niech najpierw posprząta swoje podwórko. Jak się w sądzie okaże,że załorzył nielegalnie swoją partię, to ciekawe jaką będzie miał minę i co na swoje usprawiedliwienie. Wielki pseudo-chrześcijanin! Wara mu od oceniania innych, a zwłaszcza prez.Kwaśniewskiego i jego żony. Odpowiedz Link Zgłoś
mikrokontrolery.net ?? 16.05.05, 15:40 szukają dziury w całym -- mikrokontrolery.net Odpowiedz Link Zgłoś
opiniapollpressagency PRZESTROGA DLA POTOMNYCH 16.05.05, 23:10 Dzis uczymy sie demokracji. Wiadomo, ze Fundacja saponsorowana przez FIRST LADY w ten sposob jaki obecnie to robi, nie moze gromadzic funduszy. Bierzemy znakomita lekcje dla potomnych. Bardzo dobrze ja zapamietamy. Odpowiedz Link Zgłoś
irek.gorczok ziakochał sie w Jolce? 16.05.05, 23:54 "Pierwszej Damy"? - to jest kobieta jak inne.. i obywatel, jak inni... Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: A jaki tryb, komisja zaproponowała. 16.05.05, 14:10 tryb z zębami skośnymi - korygowane , - to dla fachowców Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Za dobrzy są dlatego tak boli co? 16.05.05, 11:42 W czym sa za dobrzy ?? W gadaniu głupot....?? Odpowiedz Link Zgłoś
zkris11 Re: Dla ciebie to oczywiście Celiński i Aumiller t 16.05.05, 11:46 to przykład wzorowych sledczych którzy zadają głupie bezsensowne pytania nic nie wnoszące do sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Dla ciebie to oczywiście Celiński i Aumiller 16.05.05, 11:56 Cała ta komisja jest śmieszna..ale nielegalny (hehe) LPRowiec jest z nich najzabawniejszy.... :-DD Z kogo ja się bede śmiał jak go zdelegalizuja ?? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej48 Re: Dla ciebie to oczywiście Celiński i Aumiller 16.05.05, 12:10 LPR jest legalna, czy ci się to podoba czy nie, a medialne krętactwa nic tu nie pomogą. Natomiast pan Celiński poszedł do tej komisji bronić własnych przekrętów, a jak się nie udało, to się obraził i uciekł! Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Ale łajza z tego Kwasa... 16.05.05, 12:12 ...Sam nie chciał stanąć przed komisją, a żonę wypycha... Odpowiedz Link Zgłoś
wicek.wacek Re: Ale łajza z tego Kwasa... 16.05.05, 13:53 Kpisz czy o droge pytasz? Kiedy i gdzie Kwach wyychal zone przed komisje sledcza?! Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Ale łajza z tego Kwasa... 16.05.05, 14:46 wicek.wacek napisał: > Kpisz czy o droge pytasz? Kiedy i gdzie Kwach wyychal zone przed komisje sledcza?! "Moja żona na pewno stawi się przed komisją" i tego typu gadki - tak jakby za nią decydował... I co - mysli że jak Jolkę wyśle na pożarcie to już wszyscy zapomną jak chował głowę w piasek? Prezio pożal się Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiaszpolak I dobrze- 16.05.05, 14:56 I dobrze - bo jest szansa, ze za skladanie falszywych zeznan bedzie mozna tymczasowo aresztowac kwasniewska jeszcze wtedy jak jej chlop bedzie lokatorem palacu prezydenckiego. Wybrazacie sobie te jaja? On "wielki" prezydent a jego baba - w celi na Rakowieckiej...hehehe. Obym dozyl tej wspanialej chwili... A po objeciu wladzy przez Kaczora- Kwach tez na dolek. Odpowiedz Link Zgłoś
holyboy_666 Re:chiromanta? 16.05.05, 17:06 przewidujesz przyszłość? skutecznie? zbijesz majątek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Dla ciebie to oczywiście Celiński i Aumiller 16.05.05, 12:14 maciej48 napisał: > LPR jest legalna... Oby, Maćku, oby... bo jeżeli nie , to takie jaja będą, że hohoho... Twoja ukochana komisja przestanie działać..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a Re: Dla ciebie to oczywiście Celiński i Aumiller 16.05.05, 13:48 Nie sądźcie abyście nie byli sądzeni - czyżby LPR to "BAL WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH"?! Odpowiedz Link Zgłoś
worgules Re: Komisja ds. PKN Orlen wezwała Kwaśniewską 16.05.05, 12:02 Polskiej prawicy , tym Kaczorom,Rokitom,Tuskom....., polskojęzycznym dziennikarzom- wyznawcom i czcicielom jedynie szmalu , Bóg na naszych oczach odbiera rozum. Pomódlmy się czasem za nich.Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej48 Re: Komisja ds. PKN Orlen wezwała Kwaśniewską 16.05.05, 12:07 A Jolanta Polisa-Kwaśniewska na badania prokuratorskie , bo kręci baba w sposób ochydny. Prezydentowe nie są do finansowych interesów, a szlachetne fundacje nie powinny mieć biur w kancelarji Prezydenta RP, co do badań pp. Posłów z komisji, to zbadaj najpierew siebie bo Ci się lewacki jad na mózg rzuca! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Komisja ds. PKN Orlen wezwała Kwaśniewską 16.05.05, 12:13 "Ohydny", pisze się "ohydny"...prawdziwy Polak -katolik nie może kaleczyć swojego pięknego jezyka... :-)) A co do Kwaśniewskiej, to miejmy nadzieję, że przesłuchanie bedzie jawne i sam wtedy zobaczysz całą mizerię inteligencji swoich prawicowych idoli... Odpowiedz Link Zgłoś
molbrych Re: Komisja ds. PKN Orlen wezwała Kwaśniewską 16.05.05, 13:23 badanie giertycha, czy macierewicza jest zbedne. jednemu patrzy z oczu bezbrzezna glupota, drugiemu inkwizytorski szal. sa jak wsciekle psy i moga za soba pociagnac wylacznie inne wsciekle psy. dodac nalezy, ze wsciekle psy nie koncza najlepiej, heheee... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Komisja ds. PKN Orlen wezwała Kwaśniewską 16.05.05, 13:25 molbrych napisał: > > dodac nalezy, ze wsciekle psy nie koncza najlepiej, heheee... Nie chcesz chyba powiedzieć, że skończą jak u Tarantino... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
remikane GIERTYCH LOL 16.05.05, 12:14 Właśnie się Giertych skompromitował! Może jest politykiem ale napewno nie ekonomistą i niemółby być CEO. Ma błędne pojęcie o liczeniu zysku w spółkach porównując osiąganie zysku w bankach lol. Poza tym, zysk w sektorze paliwowym uzależniony jest od kontraktów terminowych na baryłkę ropy! Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka gdzie diabeł nie może, tam babę pośle 16.05.05, 12:21 gdzie diabeł nie może, tam babę pośle Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 12:33 W Watykanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 13:06 przestan juz przestan ,bedziesz jednym z wierniejszych ,wystarczy ze cie zaprosimy,pamietaj znam sie na ludziach Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 13:10 m15 napisał: > przestan juz przestan ,bedziesz jednym z wierniejszych ,wystarczy ze cie > zaprosimy,pamietaj znam sie na ludziach Uffff... jak dobrze mieć "plecy" w nowych władzach IV RP.. :-DD Tylko jak wytłumaczysz swoim kolegom moje wcześniejsze zaangażowanie po lewej stronie... ?? Ja wiem, że inteligencją prawica nie grzeszy ( z małymi wyjątkami- fuj, ale ze mnie lizus ), ale wybielenie mangolda w oczach PiSu będzie raczej trudne ...hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 13:27 jestemy w stanie wybaczyc nawet gorszym,co tam, wszak jestesmy chrzescijanami Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 13:31 m15 napisał: > jestemy w stanie wybaczyc nawet gorszym,co tam, wszak jestesmy chrzescijanami To może powiedz to Jaruzelskiemu... wszak według Ciebie to chyba diabeł wcielony... A może Urban też się załapie ?? :-))) No, chyba, że trzeba bedzie składac samokrytykę ( tak jak kiedyś ) ...wtedy nawet ja na to nie pójdę.. a Tobie poglądy wybaczyłem juz dawno... przecież nie wiem nawet jakie dzieciństwo miałeś :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 13:40 toz to koniec swiata ,czerwoni wybaczaja czarnym ich poglady ,jednak smierc papieza odmienila serca wasze ,co do mego dziecinstwa to bylo radosne ,gdyby jeszcze nie ta komuna,ech Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 13:41 m15 napisał: co do mego dziecinstwa to bylo radosne ,gdyby > jeszcze nie ta komuna,ech Czyli jednak jakaś trauma... przykro mi.. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 13:48 mala tesknota za normalnoscia , zwazywszy iz dzieci inaczej odbieraja codziennosc i moze ich cieszyc nawet swieto 1-go maja, trudno nazywac to trauma Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 14:39 Wy jesteście katolikami. Gdyby tak można katolików nawrócić na chrześcijaństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 14:49 o, jak milo powitac,czerwona opozycja w komplecie ,co do wiary to bylem przekonany iz jestem chrzescijaninem ,ale wy, wiadomo fachowcy od spraw koscielnych moze wiecie lepiej,dzisiatki lat inwigilacji ,agenci wszedzie, nawet w watykanie,wiedze macie w tych sprawach szeroka Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 14:52 m15 napisał: ,agenci wszedzie, > nawet w watykanie, No, cóż..nie nasza to wina, że ludzie Twojej wiary ( nawet kapłani hehe) sa tacy sprzedajni.... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 15:12 to chyba ub potem sb organizowalo agenture ,jesli sie myle to popraw,co do zlamanych ludzi to masz racje bylo ich wielu ,takze kaplani Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 15:17 Ale , nie wiedzieć dlaczego bardziej u nas w kraju broni się zeszmaconych kapłanów..... dlaczego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 15:21 broni sie wszystkich agentów ,ubeków i wszelkiej masci zbrodniarzy ,ponownie masz racje,czas z tym skonczyc ,znowu plus za budowa IV rp Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 15:24 Ja nikogo nie bronię tylko proponuję przejść nad tym do porządku dziennego, tak jak np. w Hiszpanii... no tak, ale wtedy tak ukochanych przez Was igrzysk nie będzie.... co dacie społeczeństwu, no bo nie przecież recepte na uzdrowienie gospodarki, bo i skąd ?? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 17.05.05, 08:45 to jednak gospodarka wymaga uzdrowienia? w telewizji ciagle mówia ze kwitnie Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 14:55 Wycofuję się na nowe pozycje. Wczoraj oglądałem "Najsztub pyta". Ten przepiękny, chwytający za serce uśmiech Lecha FOZZ Kaczyńskiego, którym czaruje liczne rzesze członków Stowarzyszenia A-P, spowodował, że chyba przystanę do PC czy jak się to teraz nazywa. Wiwat DRAKE PISS. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 15:09 nie warto dyskutowac z gosciem który fozz laczy z kaczynskimi ,albo brak argumentów przeciw nim ,albo gosc sie nacpal Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Rózanski - w nagrode zostaniesz ambasadorem 16.05.05, 15:12 Nie będę płakał. Prezentuję nową jakość. A czy mógłbyś przypomnieć za co siedzi niejaki Zalewski? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Nie chcę pośmiewiska... 16.05.05, 15:15 m15 napisał: > nie warto dyskutowac z gosciem który fozz laczy z kaczynskimi ,albo brak > argumentów przeciw nim ,albo gosc sie nacpal Ja juz nigdy nie napisze o ... i o ...... Ale jest jeszcze jeden powód dlaczego nie chcę żeby Kaczor został prezydentem.. Boje sie pośmiewiska jakim stanie się Polska.. Kwasniewski jest w miarę wysoki a juz ledwo do klamki w Pałacu siega.. a Kaczor jak to zrobi, Dorn go podsadzi chwytajac za pośladki.. tfuj, jeszcze nie daj Bóg nuncjusza beda przyjmować... i nietakt jak diabli hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Nie chcę pośmiewiska... 16.05.05, 15:18 A co z pisuarami w pałacu i URM? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Nie chcę pośmiewiska... 16.05.05, 15:20 Wywalą i nad dziurą w narciarzy się pobawią.... Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Nie chcę pośmiewiska... 16.05.05, 15:24 Jest taka piosenka: "Mali ludzie mają małe domki z piasku... Ale nic w niej nie ma o małych rozumkach i niskich instynktach. To pewnie jacyś inni mali ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Nie chcę pośmiewiska... 16.05.05, 15:25 To dziwne, przecież hobbici też byli mali... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Nie chcę pośmiewiska... 16.05.05, 15:26 zdawalo mi sie ze jestes inteligentniejszy ,ale wy czerwoni w wiekszosci tacy wlasnie jestescie,pomylilem sie a myslalem ze znam sie na ludziach Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Nie chcę pośmiewiska... 16.05.05, 15:29 Zastanów się neobolszewiku, czy Ty na czymkolwiek się znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Nie chcę pośmiewiska... 16.05.05, 15:39 znam sie na komuchach,na tej pladze gorszej od wszystkich plag egipskich,na lewactwie zarazie gorszej niz ospa ,z ospa swiat sobie poradzil z wami tez sobie rade da Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Nie chcę pośmiewiska... 16.05.05, 15:43 e tam nawiedzony ,oszolom,który jeszcze w cos wierzy i cos chce zrobic i do tego nie dla siebie ,oszolom Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Nie chcę pośmiewiska... 16.05.05, 15:49 m15 napisał: > e tam nawiedzony ,oszolom,który jeszcze w cos wierzy i cos chce zrobic i do > tego nie dla siebie ,oszolom A widzisz.. to tak jak ja.. jednak mamy coś wspólnego ..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Kwaśniewska, ułaskawić bohaterów "Długu" !!! 16.05.05, 12:34 Niech wzywają Kwaśniewską, niech ktoś wreszcie dobierze się do tyłka tej wiochnie, której fundacja uosabia całą patologię III RP. Pomagają chorym, OK., ale jaka może być skala tej pomocy? Podobnie jak Owsiak – wielkie halo, a wystarczyłoby wprowadzić RACJONALNE GOSPODAROWANIE gigantycznymi środkami publicznymi, jakie z pieniędzy podatnika idą na publiczną służbę zdrowia i w dużej części są niestety marnotrawione. Darczyńcy – molochy gospodarcze zarządzane przez polityków oraz mafia paliwowa, która powstała dzięki gigantycznemu fiskalizmowi panującej w Kwacholandzie – III RP dzięki któremu legalnie nie będzie się wkrótce opłacało nawet produkować guzików. Jaki z Kwacha łaskawca, każdy wie. Bohaterowie filmu "Dług", normalni ludzie zepchnięcie na złą drogę przez patologiczną bezkarność przestępców, kolejną "chlubę" III RP, siedzą w więzieniu do dziś. i nie mogą doczekać się ułaskawienia, bo Królewska Para woli fotografować się z Mazurami, Dochnalami i innymi przestępcami. Inny niewinny Polak, Rafał Pietrzak (www.varspol.com) , zgnije w więzieniu w Terasie bo Kwachu i pseudoadministracja III RP boją się w tak oczywistej sprawie postawić rządowi USA. Rząd USA NIGDY nie pozostawiłby bez pomocy tak potwornie skrzywdzonego obywatela swego kraju, podobnie jak np. Francja czy Niemcy. No ale czego wymagać od III RP państwa Kwaśniewskich… Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno [...] 16.05.05, 19:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stankot Re: Komisja ds. PKN Orlen wezwała Kwaśniewską 16.05.05, 12:36 znowu następna ciuciubabka się zaczyna za kolejne pieniądze podatników, na co nam te głupoty wciskacie,jak nikt nie jest odpowiednio ukarany.. winny udowodniono... pozbawić majątku w całośći niech sie dorabia uczciwie ... tak jak Wałęsa miał puszczać w skarpetkach..niech szanowna komisja to zrobi.. ale gdzie tam KRUK KRUKOWI OKA NIE WYDZIOBIE..i po co te szopki wyprawiać Odpowiedz Link Zgłoś
pusty.smiech A właśnie że dobrze... 16.05.05, 13:20 To dobrze że jo przesłuchujo, bo ja mam tako sprawe. Bo mi jakoeś s....kie złodzieje rower 2 lata temu z komórki ukradły i policja mówi, że już go ni znajdom, to ja se myślem że jak bendom jo przesłuchiwać, bo one to w tej komisji o wszystko pytajom, to żeby ten długi taki, albo ten drugi, taki z brodom, albo ten taki siwy, też może być, to żeby się one jej zaptyały bo ona to może to wiedieć kto mi ten rower za....ł, bo ten rower to jest mi potrzebny i jakby ona powiedziała kto, to policja by go znalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Komisja ds. PKN Orlen wezwała Kwaśniewską 16.05.05, 15:59 stankot napisał: > gdzie tam KRUK KRUKOWI OKA NIE WYDZIOBIE..i po co te szopki wyprawiać to ma byc: kruk krukowi kruka nie wykruka Odpowiedz Link Zgłoś
junkier No to super, kolejny "bohater" III RP 16.05.05, 13:18 sie nam objawil. Oczywiscie sponsor Fundacji i przyjaciel Duzego Palacu. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: No to super, kolejny "bohater" III RP 16.05.05, 13:35 no to będzie wesoło... jak Kwaśniewska się rozpłacze na wizji, to może wygra wybory prezydenckie jako prześladowana przez wściekłą prawicę? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: No to super, kolejny "bohater" III RP 16.05.05, 13:39 Żeby tylko Romek sie nie rozpłakał... łzy bezsilności mogą mu przecież parę procent w wyborach ująć.. i co wtedy ?? Trzeba będzie nowa partyjke zakładać.. Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl tutaj foto-relacja z pobytu na tym jachcie 16.05.05, 13:48 Tutaj foto relacja z pobytu J. Kwaśniewskiej na wspaniałym jachcie należącym do "wymarzonej szkoły Dariusza Czajki" w związku z akcją "Płyniemy ku Europie” pod patronatem J. Kwaśniewskiej, a organizowanej na pokładzie jachtu należącego do "wymarzonej szkoły Dariusza Czajki", przekazanego EWSPiA przez Kredyt Bank - jak podaje prasa - w niejasnych okolicznościach mogących mieć związek z upadłościowymi przedsięwzięciami niezawisłego "prezesa wszystkich prawników" sędziego Dariusza Czajki: www.j.kwasniewska.aid.org.pl/images/nowe_fotki/aktu_plyniemy_big.jpg gala.onet.pl/_i/nr33/ep14_d.jpg gala.onet.pl/_i/nr33/ep12_d.jpg gala.onet.pl/_i/nr33/ep11_d.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: tutaj foto-relacja z pobytu na tym jachcie 16.05.05, 13:51 Śliczne zdjęcia, dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: tutaj foto-relacja z pobytu na tym jachcie 16.05.05, 14:08 och ! - kur wa -gon ...przywiezli Odpowiedz Link Zgłoś
kossmann Re: Komisja ds. PKN Orlen wezwała Kwaśniewską 16.05.05, 14:04 Wyciaganie wnioskow o znajomosciach pani Jolany Kwasniewskiej i jej (ponoc) dzialaniu lobbistycznym na podstawie zdjec, a nastepnie ciaganie przed "wielka" komisje, to dokladnie to samo gdyby na podsatwie informacji z internetu (link ponizej, sekcja Germantown) zarzucic panstwu Annie i Krzysztofowi Darewicz, ze prowadza nielegalny w swietle prawa polskiego obrot nieruchomosciami w Stanach Zjednoczonych. Uzyskuja z tego tytulu dodatkowe przychody, ktorych nie zglaszaja do opodatkowania polskiemu fiskusowi. Ciekawe ile trzeba bedzie zaplacic wyrownania podatkowego polskiemu urzedowi skarbowemu za rok 2005 od kwoty sprzedazy mieszkania wartego 225.000$? www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A38359-2005Jan26_3.html Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiaszpolak MAMY CIE Kwaśniewska! 16.05.05, 14:51 Teraz wiele zalezy od panow Romana i Wasermana. Wierze, ze beda tak zadawac kwasniewskiej pytania, ze bedzie ja mozna przylapac na skladaniu falszywych zeznan. A wtedy: MAMY CIE KWASNIEWSKA!.Nic juz nie uchroni te niesympatyczna i falszywa kobiete od celi na Rakowieckiej. JUZ NIEDLUGO, ale NIE MOGE SIE DOCZEKAC. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: MAMY CIE Kwaśniewska! 16.05.05, 14:53 jeremiaszpolak napisał: > Teraz wiele zalezy od panow Romana i Wasermana. Wierze, ze beda tak zadawac > kwasniewskiej pytania, ze bedzie ja mozna przylapac na skladaniu falszywych > zeznan. Ale przecież do "krzyżowego ognia pytań" potrzeba trochę inteligencji... Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: MAMY CIE Kwaśniewska! 16.05.05, 14:57 On myślał o przypiekaniu żywym ogniem. Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiaszpolak Re: MAMY CIE Kwaśniewska! 16.05.05, 14:58 Nic sie boj, oni ja juz tak przygwozdza, ze bedzie co 10 minut latac zmieniac podpaski Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: MAMY CIE Kwaśniewska! 16.05.05, 15:00 A podobno po 2 kwietnia stałeś się innym człowiekiem Jeremiaszu..... Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiaszpolak Re: MAMY CIE Kwaśniewska! 16.05.05, 15:05 mangold napisał: > A podobno po 2 kwietnia stałeś się innym człowiekiem Jeremiaszu..... Tak jestem inny, bo im nawet mogejuz teraz wybaczyc tym zlodziejom i zdrajcom. Ale dopiero jak sie przyznaja do winy, przeprosza i poniosa zasluzona kare. Nie ma przebaczenia i odpuczczenia grzechow bez pokuty.I nie bedzie. Bo to by godzilo w porzadek naturalny, ustanowiony przez Pana Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: MAMY CIE Kwaśniewska! 16.05.05, 15:07 Bo to by > godzilo w porzadek naturalny, ustanowiony przez Pana Boga. Nie sądzisz, że nie każdy powinien interpretować wolę bożą? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: MAMY CIE Kwaśniewska! 16.05.05, 15:10 Ja Ci wybaczam bez Twojej skruchy...idź z Bogiem moje dziecko..amen Odpowiedz Link Zgłoś
apen43 Re: MAMY CIE Kwaśniewska! 16.05.05, 16:25 cosik sie po......lo jeremiaszowinapewnoniepolakowi. wyznanie grzechow i pokuta to u ksiedza na spowiedzi. zwykly chrzescijanin ma milowac nieprzyjaciol,nastawiac drugi policzek i przebaczac 777 razy bez odwzajemnienia. kardynal wyszynski nie handlowal pokuta z niemiaszkami. p r z e p r o s i l i oczekiwal wybaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: MAMY CIE Kwaśniewska! 16.05.05, 17:34 jeremiaszpolak napisał: > mangold napisał: > > > A podobno po 2 kwietnia stałeś się innym człowiekiem Jeremiaszu..... > > Tak jestem inny, bo im nawet mogejuz teraz wybaczyc tym zlodziejom i zdrajcom. > > Ale dopiero jak sie przyznaja do winy, przeprosza i poniosa zasluzona kare. Nie > > ma przebaczenia i odpuczczenia grzechow bez pokuty.I nie bedzie. Bo to by > godzilo w porzadek naturalny, ustanowiony przez Pana Boga. Jest jakaś granica, na której ROZUM sie kończy a zaczyna... jeremiaszpolak wyjechał za granicę... szerokiej drogi jeremiaszku Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: MAMY CIE Kwaśniewska! 16.05.05, 15:05 Sam siebie w lustrze nie poznaje. Dlatego dodał <polak> do nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: MAMY CIE Kwaśniewska! 16.05.05, 19:43 JA TEŻ!!!Już pora,by te wredne,zakłamane babsko wylądowało tam,gdzie jej miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
marian391 Gdzie jest granica? 16.05.05, 14:54 Czy są jakieś granice zainteresowania tej komisji? Wszak od dawna bezkarnie nie realizuje mandatu sejmu. Najmniej interesuje ją sam Orlen - pieniądze na TV Familijną? Waserman, Maciarewicz i Giertych z powodzeniem mogli by spełniać role "trójek" czekistów skazujacych ludzi w Sowietach. Czyżbyśmy do takiej Polski zmierzali? Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiaszpolak Re: Gdzie jest granica? 16.05.05, 15:02 marian391 napisał: > Czy są jakieś granice zainteresowania tej komisji? Najmniej interesuje ją sam Orlen Czyżbyśmy do takiej > Polski zmierzali? Tak glupku, marian391, oni sa nie dla jakiegos Orlenu, oni sa po to aby raz na zawsze te czerwona mafie wykarczowac z Polski. I ja wierze , ze sie to im uda. A poznam, ze sie im udalo dopiero wtedy gdu tacy plugawi ludzie jak kwasniewscy, belka, miller, borowski, cimoszewicz i wielu innych- znajda sie za kratami Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Gdzie jest granica? 16.05.05, 15:09 Słusznie. A wszystkich neobolszewików beatyfikować. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 po co to wszystko? 16.05.05, 15:19 przecież jest oczywistością że kwaśniewska nie wniesie do sprawy badanej przez komisję ds orlenu absolutnie nic; ewidentna prowokacja która jest przejawem atmosfery wrogości wobec kwaśniewskiego i to nie tylko ze strony prawicowej ekstremy ale i większości społeczeństwa; wiele lat trzeba by polacy zaczeli sami oceniać tych których kiedyś sami wybrali (sic!) a nie bezmyślnie powielali zdania aktualnie popularnych polityków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiaszpolak [...] 16.05.05, 15:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold [...] 16.05.05, 15:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiaszpolak Zdradzilo cie to "polaczku" 16.05.05, 19:01 Pogardliwe nazwanie uzywane przez zydow, niemcow i innych wrogow narodu polskiego. Ty wstydzisz sie przyznac, ze nie jestes Polakiem, tylko pochodzisz z jakiejs obcej nacji, ktorej wroga jest Polska. Ja jestem Polakiem i polskie mam obowiazki: np. zwalczac takich jak kwasniewscy ( tez niepolacy) i ty. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: po co to wszystko? 16.05.05, 15:35 moralność jest prywatną sprawą każdego i nikomu nic do tego to na marginesie; poza tym jakich ludzi uosobieniem są kwaśniewscy? i czy twoja wiara w "lud" nie jest trochę na wyrost? publiczne procesy zawsze w historii kończyły się klęską prawa czyli tak naprawdę owego "ludu" a sądy i prokuratury nie są od wykonywania zleceń "ludu" tylko stania na straży prawa Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: po co to wszystko? 16.05.05, 15:38 Jest pewna prawidłowość. Jeżeli w nicku jest <polak, polski, prawdziwy> możesz spodziewać się wszystkiego najgorszego. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: po co to wszystko? 16.05.05, 15:42 choć jestem jak najdalszy od antypolskiej fobii to masz całkowitą rację!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot [...] 16.05.05, 16:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus [...] 16.05.05, 16:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus po co to wszystko? - ja nie wiem 16.05.05, 17:23 Jeszcze jeden co zrzyna z Hitlera i... Jędrusia Giertycha.... Czyż nie było już innych wypracowań do zerżnięcia??? TUMAŃSTWO naprawdę wzięło już górę nad RZECZYPOSPOLITA PS a Romuś Giertych sfałszował rejestrację swojego LPRu... na wieki wieków. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Ksiądz Nowak jak premier Belka. 16.05.05, 15:23 "Basta". "Do roboty". Co to za język? I co to za koalicja obrony pary prezydenckiej? Komunistyczno-klerykalno-schizofreniczna. Czy ksiądz Arek brał kasę do Masy i Kiełbasy na swój pożal się Boże ośrodek dla narkomanów? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ksiądz Nowak jak premier Belka. 16.05.05, 17:27 hiob102 napisała: > "Basta". "Do roboty". Co to za język? I co to za koalicja obrony pary > prezydenckiej? Komunistyczno-klerykalno-schizofreniczna. Czy ksiądz Arek brał > kasę do Masy i Kiełbasy na swój pożal się Boże ośrodek dla narkomanów? Masz rację, "Spieprzaj dziadu" to brzmi o wiele lepiej no i oczywiście, to jest JĘZYK!!! TUMAŃSTWO naprawdę wzięło już górę nad RZECZYPOSPOLITA Odpowiedz Link Zgłoś
sign1 Jolka powinna się stawić 16.05.05, 16:18 Jolka powinna się stawić, ponieważ jest obywatelką TEGO kraju i jak KAŻDY inny obywatel RP ma OBOWIĄZEK stawić się na wezwanie sądu , prokuratury lub sejmowej komisji śledczej. Poza tym jeśli nie ma się nic na sumieniu to po co się uchylać ? P.S. Ja też nie lubię komuchów :) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Jolka powinna się stawić 16.05.05, 16:21 sign1 napisał: > > P.S. Ja też nie lubię komuchów :) Co za moda.... Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Jolka powinna się stawić 16.05.05, 16:24 To nie moda. To klony Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Jolka powinna się stawić 16.05.05, 16:28 Po ataku klonów nadchodzi zemsta Sithów.... Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Jolka powinna się stawić 16.05.05, 16:31 mangold napisał: > Po ataku klonów nadchodzi zemsta Sithów.... innych pouczasz, a sam cieszysz sie, ze nadchodzi zemsta? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Mea Culpa... 16.05.05, 16:33 Zapomniałem wstawić mordki :-))))) co niniejszym teraz czynię .... :-DDD wiesz co to "ironia" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Mea Culpa... 16.05.05, 16:38 po czerwonych slad sie nie ostanie wiec o zemscie mowy byc nie moze ,i dobrze wam tak(((( Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Mea Culpa... 16.05.05, 16:40 m15 napisał: > po czerwonych slad sie nie ostanie wiec o zemscie mowy byc nie moze ,i dobrze > wam tak(((( i z kim wtedy bedziesz polemizował ? Jeszcze za mna zatęsknisz paląc mi znicz.... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Mea Culpa... 16.05.05, 16:44 takich jak ty nic nie ryszy ,zawsze znajdziesz sobie miejsce ,teraz w gazecie pózniej .... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Mea Culpa... 16.05.05, 16:45 m15 napisał: > takich jak ty nic nie ryszy ,zawsze znajdziesz sobie miejsce ,teraz w gazecie > pózniej .... w PiS ?? tfuj... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Mea Culpa... 16.05.05, 16:51 mangold napisał: >> > w PiS ?? tfuj... tfuj ,jeszcze bedziesz prosil,a co tam masz zalatwione raz kozie smierc ,tylko nie zabieraj ze soba innych rozbitków ,czy jak tam sie zwia Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Mea Culpa... 16.05.05, 16:56 m15 napisał: > > tfuj ,jeszcze bedziesz prosil,a co tam masz zalatwione raz kozie smierc ,tylko > nie zabieraj ze soba innych rozbitków ,czy jak tam sie zwia Ja do PiS? Chyba jako koń trojański.... zresztą PiS w moim mieście to największa miernota intelektualna wszechczasów.. niw wiem qrczę skąd ich wzięli, ale bym błyszczał na salonach władzy...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Mea Culpa... 16.05.05, 17:03 e tam wladzy ,potrzeba ludzi do roboty,wylazil z ciebie lizus ,teraz dla odmiany straszna pazerota Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus do M16 16.05.05, 16:45 m15 napisał: > takich jak ty nic nie ryszy ,zawsze znajdziesz sobie miejsce ,teraz w gazecie > pózniej .... A ty w kiblu publicznym??? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Jolka powinna się stawić 16.05.05, 16:36 wylkot napisał: > mangold napisał: > > > Po ataku klonów nadchodzi zemsta Sithów.... > > innych pouczasz, a sam cieszysz sie, ze nadchodzi zemsta? A niby dlaczego nie, kiedy chodzi o zemstę "Sithów"... Myślisz, że lepiej by było gdyby to była zemsta krasnalów??? Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Jolka powinna się stawić 16.05.05, 16:25 to że powinna się stawić z powodów czysto prawnych nie zmienia faktu że jej wezwanie przed komisję śledczą to polityczna rozgrywka która nie ma nic wsólnego z dążeniem do prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Na czyje wezwanie? 16.05.05, 16:25 Giertych ciągle jeszcze ma odwagę być w komisji? za drobne 5 minut będzie skazany na niebyt polityczny za przekręty polityczno- partyjne (FAŁSZERSTWA PRZY REJESTRACJI LPR I WSZYSTKO CO SIĘ Z TYM WIĄŻE) i ciągle wywija szabelką z drewna i chce "zniszczyć Kwaśniewskich" Toż to jakaś "idee fixe" u niego, który okazuje się byc łachmaniarzem, któremu nikt nie odważy się ręki podać, żeby jej sobie gównem nie ubabrać... TUMAŃSTWO naprawdę wzięło już górę nad RZECZYPOSPOLITĄ Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 16:31 sclavus napisał: > Toż to jakaś "idee fixe" u niego, > Co my możemy o tym wiedzieć..my mielismy normalne rodziny , a on... szkoda gadać ...jakies Jędrzeje, Macieje... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 16:33 CZEŚĆ MANGOLD to wspaniałe móc spotkać kogoś normalnego TUMAŃSTWO naprawdę wzięło już górę nad RZECZYPOSPOITĄ Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 16:35 sclavus napisał: > CZEŚĆ MANGOLD > to wspaniałe móc spotkać kogoś normalnego > > TUMAŃSTWO naprawdę wzięło już górę nad RZECZYPOSPOITĄ Ja normalny niestety nie jestem... siedzę na forum i dokuczam bliźnim.. chyba coś ze mna nie tak :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Na czyje wezwanie? - Nie wiem 16.05.05, 16:41 A ja sobie przyrzekłem powalczyć z tumaństwem... taka zabawa w Don Kichota Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Na czyje wezwanie? - Nie wiem 16.05.05, 16:42 Tumaństwo,niestety odradza sie w postępie geometrycznym... to już lepiej resztke wiatraków spalić.... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Na czyje wezwanie? - Nie wiem 16.05.05, 16:44 mangold napisał: > Tumaństwo,niestety odradza sie w postępie geometrycznym... to już lepiej resztk > e > wiatraków spalić.... Kiedyś... dość dawno temu, nawet nieźle mi się udawało... Dzisiaj, albo wiek nie ten albo wiatraki inne... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Na czyje wezwanie? - Nie wiem 16.05.05, 16:46 i oszolomstwe,zapomniales dodac ,nie lubie byc pomijany Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 16:41 a ty co, ostatni tuman ,czy ostatni sprawiedliwy ,w niezle piórka czerwoni teraz sie stroja ,ale przebieranki na nic ,was z daleka mozna wyczuc Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 16:43 m15 napisał: > a ty co, ostatni tuman ,czy ostatni sprawiedliwy ,w niezle piórka czerwoni > teraz sie stroja ,ale przebieranki na nic ,was z daleka mozna wyczuc Ty, kochaś, przemianuj się na "M16" - natychmiast będzie wiadomo jak strzelasz... kulą w płot Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 16:50 Dragunova SWD sobie kup, bardziej mu luneta pasuje, ale to rosyjski sprzęt... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 16:58 to na grubego zwierza ,a ja ewentualnie z proca na te niedobitki prokuratur,a co tam poczekam ,za dwa trzy miesiace reszta czerwonych bedzie w pierdlu,koniec krycia ,sami siebie sypia ,ale banda czy w najczarniejszych snach widziales taki koniec komuny ,zstapil duch i odnawia oblicze tej ziemi,az mi was szkoda,ale rady na to nie ma ,wszak kara musi byc ,kto by pomyslal ,no ,no,no Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 17:00 m15 napisał: zstapil duch i odnawia oblicze tej ziemi... > Duch już dawno w cholerę stad poszedł jak zobaczył co wyprawiacie.. Do dzisiaj z szoku wyjść nie może że tak można...tfuj... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 17:09 przestan,przestan nigdzie nie pszedl ,zobacz co sie dzieje ,codziennie jakis komuch idzie do pierdla ,jak myslisz co odmienilo tak radykalnie serca i umysly prokuratorów Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 17:10 m15 napisał: ,jak myslisz co odmienilo tak radykalnie serca i umysly > prokuratorów Śmierć papieża ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 17:12 m15 napisał: > przestan,przestan nigdzie nie pszedl ,zobacz co sie dzieje ,codziennie jakis > komuch idzie do pierdla ,jak myslisz co odmienilo tak radykalnie serca i umysly > > prokuratorów roman? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 17:02 m15 napisał: > to na grubego zwierza ,a ja ewentualnie z proca na te niedobitki prokuratur,a > co tam poczekam ,za dwa trzy miesiace reszta czerwonych bedzie w pierdlu,koniec > > krycia ,sami siebie sypia ,ale banda czy w najczarniejszych snach widziales > taki koniec komuny ,zstapil duch i odnawia oblicze tej ziemi,az mi was > szkoda,ale rady na to nie ma ,wszak kara musi byc ,kto by pomyslal ,no ,no,no Jak widać jesteś mocno zorientowany, przykładałeś się do nauki, QI poprawiałeś (jak?), ale na lekcji, na której uczono co to jest ANUS akurat nie byłes... DLACZEGO??? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 17:05 sclavus napisał: > Jak widać jesteś mocno zorientowany, przykładałeś się do nauki, QI poprawiałeś > (jak?), ale na lekcji, na której uczono co to jest ANUS akurat nie byłes... > DLACZEGO??? On myśli, że to jakieś bóstwo egipskie...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 17:07 mangold napisał: > sclavus napisał: > > > Jak widać jesteś mocno zorientowany, przykładałeś się do nauki, QI popraw > iałeś > > (jak?), ale na lekcji, na której uczono co to jest ANUS akurat nie byłes. > .. > > DLACZEGO??? > > On myśli, że to jakieś bóstwo egipskie...hehe Albo ktoś z PiSu... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 17:09 sclavus napisał: > > Albo ktoś z PiSu... Tam akurat takich dużo.... WOŁOWYCH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 17:11 mangold napisał: > sclavus napisał: > > > > > > Albo ktoś z PiSu... > > Tam akurat takich dużo.... WOŁOWYCH !!! Masz rację, po ostatnich sondażach widać jak na dłoni, że TUMAŃSTWO naprawdę wzięło już górę nad RZECZYPOSPOLITĄ Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 20:09 sclavus napisał: > mangold napisał: > > > sclavus napisał: > > > > > > > > > > Albo ktoś z PiSu... > > > > Tam akurat takich dużo.... WOŁOWYCH !!! > > Masz rację, po ostatnich sondażach widać jak na dłoni, że TUMAŃSTWO naprawdę > wzięło już górę nad RZECZYPOSPOLITĄ A najgorsze to jest to, że zakres tego tumaństwa jest coraz większy. Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 17:08 m15 napisał: ... > taki koniec komuny ,zstapil duch i odnawia oblicze tej ziemi,az mi was > szkoda,ale rady na to nie ma ,wszak kara musi byc ,kto by pomyslal ,no ,no,no no to czemu nie pozwolisz mu (duchowi) dzialac, tylko mieszasz w bozym dziele? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 16:53 m15 napisał: > zakladam lunete i do boju Czy twój anus jest aby dobrym miejscem na lunetę??? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 19:03 nie rozumiem o co chodzi p.Giertychowi.Najpierw domagał się przesłuchania,gro- ził,że wezwie Kwaśniewską,a jak się zgodziła,to mówi,ze teraz nie mozna,bo nie ma wszystkich papierów,a jak przyśla,to okaże się,że znowu czegoś nie ma i zno- wu nie mozna przesłuchać.Ciekawy jestem ,co to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Na czyje wezwanie? 16.05.05, 20:07 maureen2 napisała: > nie rozumiem o co chodzi p.Giertychowi.Najpierw domagał się przesłuchania,gro- > ził,że wezwie Kwaśniewską,a jak się zgodziła,to mówi,ze teraz nie mozna,bo nie > ma wszystkich papierów,a jak przyśla,to okaże się,że znowu czegoś nie ma i zno- > wu nie mozna przesłuchać.Ciekawy jestem ,co to jest. Jak to co? Cała głupota Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
abyss Już zakładali dynastię 17.05.05, 01:00 Na te gęby musiałem patrzeć przez 10 lat. Kwasa wybrali ci sami kretyni którzy teraz modlą się do Radia Maryja. Trzeba jasno powiedzieć, kto głosował na Kwasa - idzie do piekła. Drżyjcie moherowe berety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: odnośnie tego zdjęcia na jachcie Chopin 16.05.05, 16:58 A Giertych sfałszował rejestrację swojego LPRu i co? I jest przewodniczącym... TUMAŃSTWO naprawdę wzięło już górę nad RZECZYPOSPOLITĄ Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Komisja ds. PKN Orlen... 16.05.05, 18:26 ...Lista Kwaśniewskiej Tygodnik "Wprost", Nr 1172 (22 maja 2005) Artur Kawalec, baron paliwowej mafii, finansował fundację Porozumienie bez Barier Tomasz Butkiewicz Czy fundacja Porozumienie bez Barier zamieściła wreszcie listę swoich sponsorów w Internecie? - pytała Monika Olejnik prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego. Ten odpowiedział: - Oczywiście, że tak. - Jest wszystko? Wszystko wiadomo, tak? - dopytywała Olejnik. Kwaśniewski stwierdził: - Wszystko wiadomo. Prezydent powiedział to na początku marca 2005 r., po tym jak tygodnik "Wprost" ujawnił, że lobbysta Marek Dochnal spotykał się z nim i zasiadał w radzie fundacji jego żony. W rzeczywistości listę darczyńców ujawniono dopiero kilka dni temu. Powody tej gry na zwłokę są teraz zrozumiałe. Ustaliliśmy, że na liście donatorów znajdują się m.in. spółki należące do aresztowanego barona mafii paliwowej Artura Kawalca. Są także firmy, które wygrywały przetargi organizowane przez kancelarię prezydenta. Pełny tekst w najnowszym 1172 numerze tygodnika "Wprost", w sprzedaży od poniedziałku 16 maja Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Re: Komisja ds. PKN Orlen... 16.05.05, 18:39 no cóż wprost jest w tej sprawie równie wiarygodny jak giertych czy macierewicz Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Komisja ds. PKN Orlen... 16.05.05, 20:05 a co to mnie interesuje me-e bu-u. Dlaczego się tak podniecasz? Zakochałeś się w Giertychu, Wasermanie i Maciarewiczu. Jak mogłeś? Oni tak obleśnie wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiaszpolak Ty ja.ja nie rozumiesz... 16.05.05, 20:48 jednej podstawowej rzeczy. Ty myslisz sobie, ze mozna robic jaja ze sprawy kwasniewskich, ze im ta komisja moze w sumie naskoczyc itd itp. Myslisz po prostu, ze bedzie jak dotad. Po wyborach rowniez. Bo to jest wg ciebie taka gra pozorow jak byla przez 16 lat. Otoz sie mylisz. Myslisz ja ci glupi arystokraci w roku 1917 w Rosji- ze jakos to bedzie, ze bolszewicy dadza sie oswoic. Bardzo sie mylisz. My nie jestesmy bolszewicy, ale mamy wole przeprowadzenia wielkiej zmiany. Po wyborach. Nie bedzie zadnej gry pozorow, zadnej czczej gadaniny. Zrobimy dekomunizacje, ktora bedzie polegala na rzeczywistym odsunieciu c zerwonych i rozowych od wszelkich stanowisk w kraju. Od stanowiska nauczyciela w podstawowce tez. Od dyrektorki przedszkola tez. W sumie oni nie beda mieli co szukac w naszym kraju, a zasilkow my tym darmozjadom placic nie bedziemy. Niech zdechna. wszyscy wrogowie zostana skutecznie zneutralizowani. Po prostu sie ich pazamyka, a kilkudziecieciu ( kilkuset?) zlikwiduje. Dla przykladu. To nie sa ja.ja zarty. Tak bedzie, bo tak byc musi. Nie bedziemy tu w naszym kraju tolerowac czerwonej i rozowej holoty, elementu obcego narodowo, ateistow, prostytucji, zlodziejstwa. w tym kraju wreszcie bedzie mozna bez obawy wyjsac wieczorem, z cala rodzina, na ulice na spacer. Tak bedzie ja.ja.gwarantuje ci to. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ty ja.ja nie rozumiesz... 16.05.05, 21:30 Czy gdyby ktoś nazwał Cię ekstremą polityczną, nie poczułbyś się obrażonym? Odpowiedz Link Zgłoś
milygosc Re: Ty ja.ja nie rozumiesz... 16.05.05, 22:02 W imieniu lewicy - dziekuję.Taka perspektywa bardzo nam ułatwi zwarcie szeregów i polepszy frekwencję lewicowego elektoratu Odpowiedz Link Zgłoś
langston BRAWO KOMISJA!!!!!!!!!!!! 16.05.05, 20:35 To ze ktos chcialby cale zycie slodko spedzac na rautach i balach, pozowac sie na apolityczna matke narodu jeszcze o niczym nie swiadczy. Mam do tej kobiety wieksza awersje niz do Kwacha- u niego przynajmniej wszysko jasne: magister z chorym goleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
irek.gorczok Re: BRAWO KOMISJA!!!!!!!!!!!! 16.05.05, 23:58 Podaj rękę! Już myślałem, że tylko mnie ta para wnerwia. Odpowiedz Link Zgłoś
ubekubek Co ta zlodziejka im powie 16.05.05, 23:25 druid.pl napisał: > Macierewicz, Giertych i Wasserman na badania psychiatryczne ! Odpowiedz Link Zgłoś