Gość: zyx IP: *.rdu.bellsouth.net 20.07.02, 15:56 i szpiclowania dla Rosji. Niemcy poznali sie na rydzyku, Polacy jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Astrid Re: Radio MaRyja/LPR pepkiem swiatowego antysemit IP: *.proxy.aol.com 20.07.02, 15:59 Nie na darmo nazywaja rydzykowcow piata kolumna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Radio MaRyja/LPR pepkiem swiatowego antysemit IP: *.upc.chello.be 20.07.02, 16:08 ZYX zajmij sie problemami Izraela a my Polacy zajmiemy sie Rydzykiem.To nasza wewnetrzna sprawa.Uwazaj by twoi rodacy nie sprzedali Arafatowi jakiejs bomby atomowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Radio MaRyja/LPR pepkiem swiatowego antysemit IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 16:09 Ja nawet nie znam rosyjskiego...więc nawet nie dogadam się z ruskimi w przeciwieństwie do was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Do Oszołoma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 11:45 Obawiam się, że ty niczego nie znasz. Nawet hebrajskiego - w takim razie jak dogadujesz się z Najwyższym klepiąc swoje tępe pacierze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Radio MaRyja/LPR pepkiem swiatowego antysemit IP: *.strefa.forumowej.wojny 20.07.02, 20:28 Gość portalu: zyx napisał(a): > i szpiclowania dla Rosji. Niemcy poznali sie na rydzyku, Polacy jeszcze nie. Zyksior, masz coraz 'lepsze' teksty. Choroba się posuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Radio MaRyja/LPR pepkiem swiatowego antysemit IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 20:32 Gość portalu: pollak napisał(a): > Gość portalu: zyx napisał(a): > > > i szpiclowania dla Rosji. Niemcy poznali sie na > rydzyku, Polacy jeszcze nie. > > Zyksior, masz coraz 'lepsze' teksty. Choroba się posuwa. -Właśnie...zastanawiające jest że zyx przeoczył sprawępana Chiraca który zgodził się na eksterytorialny korytarz pz Kaliningradu przez Polskę i Litwę.przez jak chcą tego eurofani przyszłych członków UE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Radio MaRyja/LPR pepkiem swiatowego antysemit IP: *.strefa.forumowej.wojny 20.07.02, 20:37 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Gość portalu: pollak napisał(a): > > > Gość portalu: zyx napisał(a): > > > > > i szpiclowania dla Rosji. Niemcy poznali sie na > > rydzyku, Polacy jeszcze nie. > > > > Zyksior, masz coraz 'lepsze' teksty. Choroba się posuwa. > > -Właśnie...zastanawiające jest że zyx przeoczył sprawępana Chiraca który > zgodził się na eksterytorialny korytarz pz Kaliningradu przez Polskę i > Litwę.przez jak chcą tego eurofani przyszłych członków UE Zyksior ma tylko jeden temat w głowie. ;) Wątki o x Rydzyku zakłada tu od dawien, dawna. Swojego czasu (przed wyborami), grzmiał tu na forum 'Chrońcie moją rodzinę przed LPR' (czy jakoś podobnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrid Kazdy ma prawo do wolnej wypowiedzi IP: *.proxy.aol.com 20.07.02, 20:42 Rydzykowcy wlaza na forum GW dla siania swojej propagandy i antysemityzmu. Dlaczego wrogowie tej pozalowania godnej taktyki mieliby wstrzymywac sie od glosu i to w liberalnej gazecie. ND nie zezwala na krytyczne wypowiedzi dotyczace nieomylnych fuhrerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Kazdy ma prawo do wolnej wypowiedzi IP: *.strefa.forumowej.wojny 20.07.02, 20:46 Gość portalu: Astrid napisał(a): > Rydzykowcy wlaza na forum GW dla siania swojej propagandy i antysemityzmu. Sianie nienawiści rasowej jest karalne (ponoć ... jest tu jakiś prawnik??), więc zgłosić i po problemie. > Dlaczego wrogowie tej pozalowania godnej taktyki mieliby wstrzymywac sie od > glosu i to w liberalnej gazecie. Żeby nie robić z siebie idiotów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Kazdy ma prawo do wolnej wypowiedzi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 20:51 RM ma tyle wspólneg z faszyzmem co Grenlandia z tropikami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrid A tak serio IP: *.proxy.aol.com 20.07.02, 20:32 Nie wiem jaki problem z Niemcami ma rydzyk, przeciez on ich dobrze poznal podczas swojej niemieckiej kwarantanny. Czyzby nie mial zadnych umiejetnosci dyplomatycznych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: A tak serio IP: *.strefa.forumowej.wojny 20.07.02, 20:40 Gość portalu: Astrid napisał(a): > Nie wiem jaki problem z Niemcami ma rydzyk, przeciez on ich dobrze poznal > podczas swojej niemieckiej kwarantanny. Może dlatego właśnie że ich POZNAŁ. Czyzby nie mial zadnych umiejetnosci > dyplomatycznych ? Zasadniczo, to cała tzw. unijna dyplomacja to lepperiada lepsza jeszcze od naszej. Po prostu tamci wcześniej od wideł i kaloszy odeszli. Swoją drogą to się zastanawiam, czy większy problem ma Rydzyk z Niemcami, czy Niemcy z Rydzykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrid Re: A tak serio IP: *.proxy.aol.com 20.07.02, 20:56 Nie chce byc wulgarny, ale powiem ci, ze Niemcy wg mnie jakichs tam rydzykow pieprza. Kto to dla nich jest, jakis tam zakonnik zadny wladzy ? Slepa zawisc kaze ci nazywac przedstawicieli krajow zyjacych dostatnio tymi, ktorzy zrzucili wczesniej kalosze ! To, czego zyczylbym Polakom to zrzucenia kaloszy w ciagu najblizszych piecdziesieciu lat i rozsadku zamiast zawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: A tak serio IP: *.strefa.forumowej.wojny 20.07.02, 21:08 Gość portalu: Astrid napisał(a): > Nie chce byc wulgarny, ale powiem ci, ze Niemcy wg mnie jakichs tam rydzykow > pieprza. No ja nie wiem. > Kto to dla nich jest, jakis tam zakonnik zadny wladzy ? Ktoś kto ma wpływ na sporą część społeczeństwa, co może opóźnić/zatrzymać nasze wejście do UE. Swoją drogą, mimo iż nie jestem rydzykowcem, sądzę że to dobrze. Slepa zawisc > kaze ci nazywac przedstawicieli krajow zyjacych dostatnio tymi, ktorzy zrzucili > > wczesniej kalosze ! Moja wina że to są kłamliwe chamy? Jak mam nazywać kłamliwych, nastawionych na zysk, chamów? >To, czego zyczylbym Polakom to zrzucenia kaloszy w ciagu > najblizszych piecdziesieciu lat Tak jest, wielu by się to przydało. > i rozsadku zamiast zawisci. Tak jest, wielu by się to przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokat Re: Radio MaRyja/LPR pepkiem swiatowego antysemit IP: *.telimeny / 192.168.0.* 20.07.02, 21:16 1)co do pępka masz rację, Osama, Hezbollach, Dzichad, może się uczyć od RM jak byc antysemitą Odpowiedz Link Zgłoś