Dodaj do ulubionych

Miller w Łodzi trzeci, czyli pierwszy, co z Kat...

14.06.05, 07:28
"Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że zwycięzcy prawyborów znajdą się na
liście, ale niekoniecznie w kolejności z prawyborów. Na pierwszym miejscu
będzie Leszek Miller".

Oto demokratyczne zasady rodem z PZPR. Plakac cie chce.....Ze smiechu.
Obserwuj wątek
    • zib11 Złodzieje do władz!!! 14.06.05, 07:44
      Towarzysz lesio nie ma co się obawieć,jak nie załatwią mu jedynki na liście
      sld,to z pewnoscią przyjmie go bratnia pedecja,przecież miler,jaruzel,a nawet
      bierut są lepsi od kaczorów czy giertycha,nie???
    • czerwony_zlodziej Re: Miller w Łodzi trzeci, czyli pierwszy, co z K 14.06.05, 07:52

Olejniczak jest marionetką w rękach starych skorumpowanych czerwonych bandytów
      moich kolegów.A jak myslicie po co wrócił Miller przy wyborze Olejniczaka?Dając
      mu głośne poparcie chciał jednocześnie dać znak: uważaj mały. nikt nie potrafił
      mi zaszkodzić także nie waż się i ty!Zlustrowć teczkę Millera!To byłaby ciekawa
      lektura!!!

• simon_r Re: Miller w Łodzi trzeci, czyli pierwszy, co z K 14.06.05, 10:00
      I po co o tym pisać???
      Kogo obchodzi Miller i jego SLD??.... a właściwie jeśli obchodzi to tylko to aby
      zniknęli jak najszybciej ze sceny politycznej... pisząc o tym tylko robi się
      reklamę tym gnidom na zasadzie "Piszcie o mnie dobrze albo źle ale piszcie"
    • kalawaw Iwona Śledzińska-Katarasińska 0,24 promila 14.06.05, 19:34
      Nietrzeźwy kierowca szkolnej wycieczki
      miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,2765322.html

Karolina Kowalska 13-06-2005 , ostatnia aktualizacja 13-06-2005 23:41

0,22 promila alkoholu miał w wydychanym powietrzu kierowca, który miał w
      poniedziałek zawieźć 30 licealistów na wycieczkę do Wiednia. Po kontroli
      drogówki został w Polsce.

Na autokar 30 pierwszoklasistów z LXIII LO im. Lajosa Kossutha na Ursynowie
      czekało wczoraj od świtu. Odjazd zaplanowano na godz. 7. Jednocześnie z
      autobusem turystycznej formy "Artur" przed szkołą pojawił się radiowóz.
      Policjanci poprosili kierowcę o dokumenty i kazali mu dmuchać w alkomat. Wynik
      zaskoczył wszystkich. - Zawsze wszystko było w porządku, a tym razem okazało
      się, że mam 0,22 promila alkoholu - zdziwił się pan Michał i wyznał "Gazecie": -
      Niepotrzebnie wypiłem wieczorem to piwo. Nie wiem, co mnie podkusiło, żeby po
      nie sięgnąć. Czyściłem samochód i chciałem się odprężyć.

Policjanci zatrzymali mu prawo jazdy. Za jazdę pod wpływem alkoholu odpowie
      przed sądem grodzkim. Grozi mu co najmniej 50 zł grzywny. Dyrektor liceum
      Barbara Krępska była oburzona. - Dotychczas nie mieliśmy problemów z tą firmą.
      Teraz zastanowimy się nad zmianą przewoźnika - oświadczyła.

Na drugiego kierowcę wycieczka czekała ponad godzinę. Licealistom to nie
      przeszkadzało. - Jestem do tego przyzwyczajona. Już w gimnazjum za każdym razem
      zmieniano nam kierowcę, bo pił albo miał za dużo przejechanych godzin - mówiła
      17-letnia Martyna. To jej mama zamówiła w drogówce kontrolę autokaru.

Kontrolę autokaru można zamówić w Inspekcji Transportu Drogowego pod numerem
      telefonu 831 60 82 lub w stołecznej drogówce (należy wysłać pismo do Wydziału
      Ruchu Drogowego na adres: ul. Waliców 15, 00-865 Warszawa lub na numer faksu:
      603 77 55).
    • maaaria SPROSTOWANIE MARII DMOCHOWSKIEJ 14.06.05, 19:49
      Wielce Szanowna Pani Redaktor Wioletta Gnacikowska:

Szanowna Pani Redaktor,

Uprzejmie proszę o zamieszczenie w wydaniu "papierowym" i internetowym Gazety
      Wyborczej następującego sprostowania:

"Miło mi że podobno pamiętają o mnie łódzcy wyborcy - internauci. Natomiast w
      ogóle nie rozważam kandydowania do Sejmu lub na jakiekolwiek inne stanowisko
      polityczne. Jako pracownik Instytutu Pamięci Narodowej jestem bezpartyjna
      formalnie i faktycznie. Swoją karierę polityczną definitywnie zakończyłam kilka
      lat temu.

Na ważną dla mnie uroczystość rocznicy wyborów 4 czerwca 1989 roku zostałam
      zaproszona jako były poseł Obywatelskiego Klubu Parlamentarnego "kontraktowego"
      Sejmu X kadencji. Wraz ze mną w uroczystości wziął również m.innymi udział
      podobnie ja były poseł OKP profesor Stefan Niesiołowski co najlepiej świadczy o
      ponadpartyjnym charakterze tego miłego spotkania".

Z poważaniem

Dr Maria Dmochowska
      • maria_dmochowska SPROSTOWANIE MARII DMOCHOWSKIEJ 16.06.05, 18:02
        Wielce Szanowna Pani Redaktor Wioletta Gnacikowska:

Szanowna Pani Redaktor,

Uprzejmie proszę o zamieszczenie w wydaniu "papierowym" i internetowym Gazety
        Wyborczej następującego sprostowania:

"Miło mi że podobno pamiętają o mnie łódzcy wyborcy - internauci. Natomiast w
        ogóle nie rozważam kandydowania do Sejmu lub na jakiekolwiek inne stanowisko
        polityczne. Jako pracownik Instytutu Pamięci Narodowej jestem bezpartyjna
        formalnie i faktycznie. Swoją karierę polityczną definitywnie zakończyłam kilka
        lat temu.

Na ważną dla mnie uroczystość rocznicy wyborów 4 czerwca 1989 roku zostałam
        zaproszona jako były poseł Obywatelskiego Klubu Parlamentarnego "kontraktowego"
        Sejmu X kadencji. Wraz ze mną w uroczystości wziął również m.innymi udział
        podobnie jak ja były poseł OKP profesor Stefan Niesiołowski co najlepiej
        świadczy o ponadpartyjnym charakterze tego miłego spotkania".

Z poważaniem

Dr Maria Dmochowska

• zabawnabuzia Re: Miller w Łodzi trzeci, czyli pierwszy, co z K 15.06.05, 04:47

a ja jak zwykle mam pytnie,
      kiedy do jasnej cholery skonczy sie wreszcie to przedstwienie z umieszczaniem
      na listach partyjnych tego lub owego i urzadzaniem igrzysk dla gawiedzi
      emocjonujacej sie kto bedzie pierwszy a kto drugi:-((

To nie ma nic wspolnego z demokracja!

To oni ,tam na gorze przepychaja sie do apanazy i przywilekow i nic to nie ma
      wspolnego z nami ,tu na dole.

Oni tam rzucaja nam ochlapy w rodzaju obietnic przedwyborczych,jak to niby
      bedzie i co oni nie moga nam zalatwic.

Jak zwykle gdy tyklo znajda sie w parlamencie zacznei sie dla nas rozczrowanie i
      bezsilna zlosc.:-(((

Domagajmy sie wprowadzenia jednonandatowyvh okregow wyborczych JOW w wyborach do
      parlamentu. JOW to prawdziwa demokracja. Tak maja wszystkie dobrze prosperujace
      panstwa.

TAiwan w ostatnich tygodnich przeprowadza zmiane ordynacji na jednoanndatowe
      okregi wyborcze. Teraz nawet na TAiwanie maja JOW.!!!

www.jow.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka