Dodaj do ulubionych

Nowy szef SLD formuje swoją drużynę

17.06.05, 07:08
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • ezpa7z9 Nie Timur tylko tuman... 17.06.05, 08:13
      SLD nic już nie pomoże.Chyba,że...głupota wyborców.Jak zwykle w Polsce.Od 16 lat
      w Sejmie ciągle :Rokita,Oleksy,Janik,Tusk itd. układ z Magdalenki.
      • elfhelm ale niespodzianka... 17.06.05, 08:35
        kilkoro anonimów ma ratować umierającego molocha. Śmieszne.
        • elefantino1 i raźnym krokiem towarzysze marsz na śmietnik 17.06.05, 10:45
          historii.
          I bez histerii towarzysze, ku.. wasz mać!
          • rnrr Re:A Łybacka dalej ma otwierać listę??? 17.06.05, 11:11
            Jeśli tak to cała ta zabawa "Wojtka" jest zwykła gierką (od gierka) bo nawet
            nie grą. Jeżeli betony dalej będą liderowały listom to średnia klubu sojusz
            spadnie z 56 na 53 lata i to będzie sie nazywało "zmiana pokoleniowa
    • tadian a gdzie w tym wszystkim jest klasa robotnicza? 17.06.05, 08:24
      zapomnieli o korzeniach
      • t324911 Re: a gdzie w tym wszystkim jest klasa robotnicza 17.06.05, 08:32
        Korzenie to oni zapuscili w Sejmie , rzadzie i wszystkich mozliwych
        instytucjach panstwoeych . Klasa robotnicza to tylko zrodlo podatkow z ktorych
        zawsze cos sie uda zorganiowac .
      • mariush69 Re: a gdzie w tym wszystkim jest klasa robotnicza 17.06.05, 08:32
        Klase robotnicza wyslali na bezrobocie.
    • soso_soso rynski - czlowiek 'spoza ukladow' - ha-ha-ha!!! 17.06.05, 11:00
      Przeciez to typowe eseldowskie barachlo. Wykazal sie w Olsztynie w sposob
      oczywisty. Kolejny koles tyle, ze pewnie sprytniejszy dzis od innych skoro
      udalo mu sie po raz kolejny gdzies wkrecic!

SLD tonie skoro stawia na takich cwaniakow! No i dobrze.
      • rnrr Re: "Zostawcie Titanica" 17.06.05, 11:16
        Nie zatapiajcie go!!! Tam ciągle gra muzyka i w tańcu wszycy śpią"
        Piszesz ze tonie no i dobrze, ale wiesz Titanic utonął i został legendą owiany.
        SLD jesli utonie to też legendy o nich bedą krążyć np "O Wojtku co został
        przewodniczącym", czy Cimoszewiczu "dziewicy lewicy" co to chce, a nie chce, co
        go zmuszają, a się boi. Poważnie jednak to jaki SLD jest każdy widzi, ale jak
        pomyśle, ze ma go zastąpić SDLP z tym stadem karierowiczów to już nie wiem co
        gorsze.
        • meerkat1 Kolejna bylina :-)))))))))))))))))))))))))))))) 17.06.05, 11:25
          "SLD jesli utonie to też legendy o nich bedą krążyć np "O Wojtku co został
          przewodniczącym", czy Cimoszewiczu "dziewicy lewicy" co to chce, a nie chce, co
          go zmuszają, a się boi.

Najnowsza to: " O Karolinie co sie Wiatra nie bala" :-)))
          • rnrr Re: Kolejna bylina :-)))))))))))))))))))))))))))) 17.06.05, 11:45
            Najnowsza to: " O Karolinie co sie Wiatra nie bala" :-))) - dobre dobre a ta
            Karolinka to zuch dziewczynka swoją drogą. Już myslałem, ze ta nawiedzona
            doktorantka z politologii (zapomniałem nazwiska) co do PE startowała i
            Miedzynarodówkę ryczy na kongresie Karolinę wygryzie, a tu niespodzianka. Coż
            za come back. Przynajmniej Karolina to ładna dziewczyna.
    • aditer A co z działaczami? 17.06.05, 14:28
      A co z Millerem, Oleksym, Dyduchem, Martensem itd. itp. ??? Jakoś nie chcę
      wierzyć w to, że dobrowolnie pozwolą się odsunąć, bo następnym posunięciem
      będzie ich wywalenie z SLD - w sumie to jedyny rozsądny krok, jaki może podjąć
      teraz Olejniczak, aby jako tako wyjść z opresji cało.

Ostatni sondaż pokazuje, że SLD ma 4%, a SDPL + UP 10%! Wg mnie uratować SLD
      może już tylko Cimoszewicz, startując w wyborach i nie pozwalając na rozwinięcie
      skrzydeł Borowskiemu, choć to w sumie trochę strzał do własnej bramki. Coś mi
      się wydaje, że SLD zaatakuje teraz pozostałe partie lewicy i po cichu będzie
      liczyć na to, że jako największe g...o najszybciej wypłynie na wierzch.
    • psotka10 brawo 17.06.05, 16:54
      panie oleiniczak
    • aloese A co z działaczką SLD - 17.06.05, 19:38
      - pos. Joanną Senyszyn?
      Może drażnią liberała Olejniczaka
      lewicowe poglądy pos. Senyszyn.

Pos. J. Senyszyn na wiceprzewodniczącą SLD!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka