as98 17.06.05, 07:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ezpa7z9 Nie Timur tylko tuman... 17.06.05, 08:13 SLD nic już nie pomoże.Chyba,że...głupota wyborców.Jak zwykle w Polsce.Od 16 lat w Sejmie ciągle :Rokita,Oleksy,Janik,Tusk itd. układ z Magdalenki. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm ale niespodzianka... 17.06.05, 08:35 kilkoro anonimów ma ratować umierającego molocha. Śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
elefantino1 i raźnym krokiem towarzysze marsz na śmietnik 17.06.05, 10:45 historii. I bez histerii towarzysze, ku.. wasz mać! Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re:A Łybacka dalej ma otwierać listę??? 17.06.05, 11:11 Jeśli tak to cała ta zabawa "Wojtka" jest zwykła gierką (od gierka) bo nawet nie grą. Jeżeli betony dalej będą liderowały listom to średnia klubu sojusz spadnie z 56 na 53 lata i to będzie sie nazywało "zmiana pokoleniowa Odpowiedz Link Zgłoś
tadian a gdzie w tym wszystkim jest klasa robotnicza? 17.06.05, 08:24 zapomnieli o korzeniach Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: a gdzie w tym wszystkim jest klasa robotnicza 17.06.05, 08:32 Korzenie to oni zapuscili w Sejmie , rzadzie i wszystkich mozliwych instytucjach panstwoeych . Klasa robotnicza to tylko zrodlo podatkow z ktorych zawsze cos sie uda zorganiowac . Odpowiedz Link Zgłoś
mariush69 Re: a gdzie w tym wszystkim jest klasa robotnicza 17.06.05, 08:32 Klase robotnicza wyslali na bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
soso_soso rynski - czlowiek 'spoza ukladow' - ha-ha-ha!!! 17.06.05, 11:00 Przeciez to typowe eseldowskie barachlo. Wykazal sie w Olsztynie w sposob oczywisty. Kolejny koles tyle, ze pewnie sprytniejszy dzis od innych skoro udalo mu sie po raz kolejny gdzies wkrecic! SLD tonie skoro stawia na takich cwaniakow! No i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: "Zostawcie Titanica" 17.06.05, 11:16 Nie zatapiajcie go!!! Tam ciągle gra muzyka i w tańcu wszycy śpią" Piszesz ze tonie no i dobrze, ale wiesz Titanic utonął i został legendą owiany. SLD jesli utonie to też legendy o nich bedą krążyć np "O Wojtku co został przewodniczącym", czy Cimoszewiczu "dziewicy lewicy" co to chce, a nie chce, co go zmuszają, a się boi. Poważnie jednak to jaki SLD jest każdy widzi, ale jak pomyśle, ze ma go zastąpić SDLP z tym stadem karierowiczów to już nie wiem co gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Kolejna bylina :-)))))))))))))))))))))))))))))) 17.06.05, 11:25 "SLD jesli utonie to też legendy o nich bedą krążyć np "O Wojtku co został przewodniczącym", czy Cimoszewiczu "dziewicy lewicy" co to chce, a nie chce, co go zmuszają, a się boi. Najnowsza to: " O Karolinie co sie Wiatra nie bala" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rnrr Re: Kolejna bylina :-)))))))))))))))))))))))))))) 17.06.05, 11:45 Najnowsza to: " O Karolinie co sie Wiatra nie bala" :-))) - dobre dobre a ta Karolinka to zuch dziewczynka swoją drogą. Już myslałem, ze ta nawiedzona doktorantka z politologii (zapomniałem nazwiska) co do PE startowała i Miedzynarodówkę ryczy na kongresie Karolinę wygryzie, a tu niespodzianka. Coż za come back. Przynajmniej Karolina to ładna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
aditer A co z działaczami? 17.06.05, 14:28 A co z Millerem, Oleksym, Dyduchem, Martensem itd. itp. ??? Jakoś nie chcę wierzyć w to, że dobrowolnie pozwolą się odsunąć, bo następnym posunięciem będzie ich wywalenie z SLD - w sumie to jedyny rozsądny krok, jaki może podjąć teraz Olejniczak, aby jako tako wyjść z opresji cało. Ostatni sondaż pokazuje, że SLD ma 4%, a SDPL + UP 10%! Wg mnie uratować SLD może już tylko Cimoszewicz, startując w wyborach i nie pozwalając na rozwinięcie skrzydeł Borowskiemu, choć to w sumie trochę strzał do własnej bramki. Coś mi się wydaje, że SLD zaatakuje teraz pozostałe partie lewicy i po cichu będzie liczyć na to, że jako największe g...o najszybciej wypłynie na wierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
aloese A co z działaczką SLD - 17.06.05, 19:38 - pos. Joanną Senyszyn? Może drażnią liberała Olejniczaka lewicowe poglądy pos. Senyszyn. Pos. J. Senyszyn na wiceprzewodniczącą SLD!!! Odpowiedz Link Zgłoś