Gość: Bolek IP: *.acn.waw.pl 03.08.02, 23:10 Na tej stronie naliczyłem 9 wątków zapoczątkowanych przez Grega. Ma gościu łeb nie od parady, jak on to wszystko kontroluje? A juz myslałem, że nikt nie przebije Kagana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wikul Re: Greg Pany!!!!! IP: *.acn.waw.pl 03.08.02, 23:23 Gość portalu: Bolek napisał(a): > Na tej stronie naliczyłem 9 wątków zapoczątkowanych przez > Grega. > > Ma gościu łeb nie od parady, jak on to wszystko kontroluje? > > A juz myslałem, że nikt nie przebije Kagana. Zajżyj jeszcze na nowe forum p.t.Unia Europejska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Greg Pany!!!!! IP: *.acn.waw.pl 03.08.02, 23:26 Gość portalu: wikul napisał(a): > Gość portalu: Bolek napisał(a): > > Na tej stronie naliczyłem 9 wątków zapoczątkowanych przez > > Grega. > > Ma gościu łeb nie od parady, jak on to wszystko kontroluje? > > A juz myslałem, że nikt nie przebije Kagana Zajżyj jeszcze na nowe forum p.t.Unia Europejska i podlicz "prowokata" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Greg Pany!!!!! IP: *.acn.waw.pl 03.08.02, 23:43 Gość portalu: wikul napisał(a): > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > Gość portalu: Bolek napisał(a): > > > Na tej stronie naliczyłem 9 wątków zapoczątkowanych przez > > > Grega. > > > Ma gościu łeb nie od parady, jak on to wszystko kontroluje? > > > A juz myslałem, że nikt nie przebije Kagana > > > Zajżyj jeszcze na nowe forum p.t.Unia Europejska i podlicz "prowokata" . Kurde, wikul, jestem po trzech piwach, ale muszę ci przypomnieć że nie pisze się zajżyj tylko zajrzyj. Myślałem, że pomyliłeś się raz, ale u ciebie to jednak system. Popraw się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Greg Pany!!!!! IP: *.acn.waw.pl 04.08.02, 00:37 Gdzie jeszcze zauważyłeś ten błąd skoro piszesz że to system . Ten drugi post pisałem ponownie uzupełniając tylko końcówkę . PS. Takich i gorszych błędów jest pełno w innych postach i jakoś ci nie przeszkadzają . Prześledzę twoje teksty i zobaczę czy jestes taki bezbłędny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Greg Pany!!!!! IP: *.upc.chello.be 04.08.02, 00:50 Gość portalu: wikul napisał(a): > Gdzie jeszcze zauważyłeś ten błąd skoro piszesz że to system . Ten drugi post > pisałem ponownie uzupełniając tylko końcówkę . > PS. Takich i gorszych błędów jest pełno w innych postach i jakoś ci nie > przeszkadzają . Prześledzę twoje teksty i zobaczę czy jestes taki bezbłędny . Wikul ale to jest zasada .Jak ja sie pomyle to od razu robia ze mnie analfabetke ,zarzucaja mi niechlujstwo jezykowe itd.. Tak teraz dziala forum nie na argumenty a na literowki. Dzieki za link o homofobach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Greg Pany!!!!! IP: *.upc.chello.be 04.08.02, 00:53 Greg moje ukochane proxy ,rzeczywiscie poszalalo dzisiaj.Nawet nic nie napisal jako Gustlik a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Greg Pany!!!!! 04.08.02, 01:01 Pani Aniu uszy do gory!!! Pozdrawiam serdecznie Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Greg Pany!!!!! IP: *.upc.chello.be 04.08.02, 01:10 wojcd napisał: > Pani Aniu > uszy do gory!!! > > Pozdrawiam serdecznie Wojciech Panie Wojciechu ja tez bardzo serdecznie pozdrawiam.No i dziekuje serdecznie panu i tym wszystkim,ktorzy skrobna jakies dobre slowo na moj temat. Dzieki raz jeszcze i pozdrawiam. Przyrzekam!!!Bez soli zjesc sie nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Greg Pany!!!!! IP: *.acn.waw.pl 04.08.02, 01:16 Gość portalu: Ania napisał(a): > wojcd napisał: > > > Pani Aniu > > uszy do gory!!! > > > > Pozdrawiam serdecznie Wojciech > > > > Panie Wojciechu ja tez bardzo serdecznie pozdrawiam.No i dziekuje serdecznie > panu i tym wszystkim,ktorzy skrobna jakies dobre slowo na moj temat. > > Dzieki raz jeszcze i pozdrawiam. > Przyrzekam!!!Bez soli zjesc sie nie dam. A mnie Pani nie pozdrowi? W innym wątku tak ładnie o Pani napisałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Greg Pany!!!!! IP: *.acn.waw.pl 04.08.02, 00:54 Gość portalu: wikul napisał(a): > Gdzie jeszcze zauważyłeś ten błąd skoro piszesz że to system . Ten drugi post > pisałem ponownie uzupełniając tylko końcówkę . > PS. Takich i gorszych błędów jest pełno w innych postach i jakoś ci nie > przeszkadzają . Prześledzę twoje teksty i zobaczę czy jestes taki bezbłędny . Obrażasz się? Nie masz za co. Po pierwsze Odpowiedz Link Zgłoś