klarrens 07.08.05, 13:35 On MUSI odejść. Nie ma innego wyjścia. Na szczęście jego przegrana w wyborach oznacza dla niego polityczny niebyt w porównaniu z poprzednimi funkcjami które zajmował. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarrens Re: Cimoszewicz MUSI odejść!!!! 07.08.05, 13:42 To zdanie jest już niemodne. Musimy iść z duchem czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Cimoszewicz MUSI odejść!!!! 07.08.05, 13:47 EEEEE... nie nada się. To zo mu się zarzuca, można zarzucić zbyt wielu osobom. Balcerowicz był jednak bardziej unikalny;) Odpowiedz Link Zgłoś
liberus Re: Popmarzyć - dobra rzecz!!! 07.08.05, 13:49 Coś kiepsko was szkolą w tym sztabie Cimoszewicza. Po pierwsze, literówki. Po drugie, pustka treściowa w tych waszych postach. Poprawcie się, wolontariat nie musi oznaczać fuszerki. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Popmarzyć - dobra rzecz!!! 07.08.05, 13:56 Zupełnie jak w PD - biorą kogo popadnie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Faszyzm atakuje 13.08.05, 13:22 Liberus - faszyzm atakuje! Dziekujemy za linki.Ty tez od nich? Odpowiedz Link Zgłoś
klarrens Re: Popmarzyć - dobra rzecz!!! 07.08.05, 13:57 Pomarzyć? Według ostatniego sondażu Cimoszewicz przegra z Kaczyńskim. Więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Popmarzyć - dobra rzecz!!! 07.08.05, 14:01 Wg PGB Cimoszewicz nigdy nie miał więcej niż 23% poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
klarrens Re: Popmarzyć - dobra rzecz!!! 07.08.05, 14:29 PGB pomyliła się najmniej w ostatnich wyborach do europarlamentu i eurostat uznał tą grupę najbardziej wiagodną pracownią sondażową. Takie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
klarrens Re: Popmarzyć - dobra rzecz!!! 07.08.05, 14:32 Ostatnie wybory prezydenckie powinny Cię nauczyć, ze jak OBOP i CBOS dawały Kwachowi w sondażach 66% poparcia, a w wyborach miał ok 55% to jasne jest to, że to nie mógł być błąd statystyczny. Poczekaj na najnowsze sondaże OBOPU i odejmij Carexowi 10% to będziesz miała wiarygodny sondaż. To samo CBOS. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Sondaże czyli idiotyzmy 13.08.05, 12:59 Telefonów nawet 1000 i jest sondaż. Podzwonię do znajomych. Cimoszewicz wygrywa w I turze! Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Cimoszewicz MUSI odejść!!!! 07.08.05, 14:57 Ciposzewicz powinien ogłosić, że rezygnuje z polityki. Może wtedy mu wzrośnie i karta się odwróci? Odpowiedz Link Zgłoś
klarrens Re: Cimoszewicz MUSI odejść!!!! 07.08.05, 19:36 Jemu już nic nie wzrośnie, a już na pewno nie coś związanego z notowaniami :) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Nie zrób wstydu! 13.08.05, 13:01 Wartburg byl niezłym wozem chociaz dwusów. Nie rob mu wstydu piszac pod takim nickiem! Odpowiedz Link Zgłoś
pereop Re: Cimoszewicz MUSI odejść!!!! 07.08.05, 19:55 no tak - pozostali kandydaci mają zabezpieczone stołki w takiej czy innej formie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox Cimoszewicz MUSI nadejść!!!! 07.08.05, 20:18 Inaczej Pomroczna zwycięży. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia TAK JEST !!! 07.08.05, 20:37 Nie zniosę następnego postkomunisty jako prezydenta wolnej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Do Iranu moze basia.basia? 13.08.05, 12:57 basia.basia napisała: > Nie zniosę następnego postkomunisty jako prezydenta > wolnej Polski. ================================================================================ Znajdziesz na swiecie kraje odpowiednie. Moze Iran? Proponuję Ci, basia,basia, emigrację! Odpowiedz Link Zgłoś
mimolek Re: Do Iranu moze basia.basia? 13.08.05, 13:49 joannabarska napisała: > basia.basia napisała: > > > Nie zniosę następnego postkomunisty jako prezydenta > > wolnej Polski. > =============================================================================== > = > Znajdziesz na swiecie kraje odpowiednie. Moze Iran? Proponuję Ci, basia,basia, > emigrację! Nie będzie musiała emigrować - już komuchy szans nie mają - to ostatnie podrygi! Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: Cimoszewicz MUSI odejść!!!! 07.08.05, 20:40 klarrens napisał: > On MUSI odejść. Nie ma innego wyjścia. Na szczęście jego przegrana w wyborach > oznacza dla niego polityczny niebyt w porównaniu z poprzednimi funkcjami > które zajmował. I Lepper, i Lepper! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 07.08.05, 21:27 klarrens napisał: > On MUSI odejść. Nie ma innego wyjścia. Na szczęście jego przegrana w wyborach > oznacza dla niego polityczny niebyt w porównaniu z poprzednimi funkcjami > które zajmował. Odpowiedz Link Zgłoś
klarrens Re: Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 07.08.05, 21:34 Właśnie teraz się kończy druga kadencja Kwacha i teraz Cimek odejdzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 07.08.05, 21:35 klarrens napisał: > Właśnie teraz się kończy druga kadencja Kwacha i teraz Cimek odejdzie :P Teraz nie musi. Będzie musiał po swojej 2 kadencji. S. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 07.08.05, 21:40 snajper55 napisał: > klarrens napisał: > > > Właśnie teraz się kończy druga kadencja Kwacha i teraz Cimek odejdzie :P > > Teraz nie musi. Będzie musiał po swojej 2 kadencji. > > S. Marzą się Snajperowi 2 kadencje utrwalacza władzy ludowej? A w innym wątku Snajper pisze, że PRL był be. Czy Snajper aby na rozszczepienie osobowości nie cierpi??? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 07.08.05, 22:20 iza.bella.iza napisała: > Marzą się Snajperowi 2 kadencje utrwalacza władzy ludowej? A w innym wątku > Snajper pisze, że PRL był be. Czy Snajper aby na rozszczepienie osobowości nie > cierpi??? Właśnie dlatego, że mi się PRL nie podoba nie będę głosował na bolszewika Kaczyńskiego. Jak byś Kaczora nie znazwał, jego metody, nienawiść w stosunku do przeciwników politycznych, pogarda prawa są właśnie bolszewickie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 07.08.05, 22:23 snajper55 napisał: > Właśnie dlatego, że mi się PRL nie podoba nie będę głosował na bolszewika > Kaczyńskiego. Jak byś Kaczora nie znazwał, jego metody, nienawiść w stosunku do > > przeciwników politycznych, pogarda prawa są właśnie bolszewickie. > > S. To w wyborach prezydenckich anno domini 2005 startują tylko dwj "bolszewicy" - Cimoszewicz i Kaczyński? Ja słyszałam, że PKW zarejstrowała ponad 10 kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 07.08.05, 23:21 iza.bella.iza napisała: > To w wyborach prezydenckich anno domini 2005 startują tylko dwj "bolszewicy" - > Cimoszewicz i Kaczyński? Ja słyszałam, że PKW zarejstrowała ponad 10 kandyda > tów. PKW zarejestrowała 17 kandydatów. Jednak w II turze będzie tylko dwóch - C i K. Niestety, żaden z nich nie jest moim kandydatem, ale C jest mniej lewicowy niż K. S. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 07.08.05, 23:24 snajper55 napisał: > PKW zarejestrowała 17 kandydatów. Jednak w II turze będzie tylko dwóch - C i K. > > Niestety, żaden z nich nie jest moim kandydatem, ale C jest mniej lewicowy niż > K. > > S. Cimoszewicz do II tury nawet nie wejdzie:) Mogę się założyć. Dogrywka będzie między Kaczorem a Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 07.08.05, 23:26 iza.bella.iza napisała: > > Cimoszewicz do II tury nawet nie wejdzie:) Mogę się założyć. Dogrywka będzie > między Kaczorem a Tuskiem. > > To była wersja otymistyczna. W wersji pesymistyczne w II turze będzie Lepper i Kaczor. W takim układzie postawisz na Leppera? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 07.08.05, 23:27 iza.bella.iza napisała: > To była wersja otymistyczna. W wersji pesymistyczne w II turze będzie Lepper i > Kaczor. W takim układzie postawisz na Leppera? O takiej możliwości wole nawet nie mysleć. :( S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 07.08.05, 23:26 iza.bella.iza napisała: > Cimoszewicz do II tury nawet nie wejdzie:) Mogę się założyć. Dogrywka będzie > między Kaczorem a Tuskiem. Byłbym spokojny, gdyby to Tusk z Cimoszewiczem w II turze konkurował. W I na Tuska będę głosował, choć wątpię w jego wejście do II tury. S. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 07.08.05, 23:35 snajper55 napisał: > > Byłbym spokojny, gdyby to Tusk z Cimoszewiczem w II turze konkurował. W I na > Tuska będę głosował, choć wątpię w jego wejście do II tury. > Ja będę spokojna jak Cimoszewicz ani Lepper do II tury nie wejdą - im gorszy wynik w wyborach tych osobników tym szybsza ich polityczna emerytura. A co do Kaczyńskiego, to myślę, ze niewiele o nim wiesz poza tym, co serwują o nim media typu GW i TVN. Poza tym prezydent nie ma prawie żadnego wpływu na politykę gospodarczą państwa, więc skoro wszystko wskazuje na to, że przez najbliższe 4 lata Polską rządzić będą PiS i PO, to lepiej, żeby Kaczyński był prezydentem niż premierem. Ja się zaś najbardziej ucieszę jak prezydentem będzie Tusk a premierem Rokita, ale to byłby chyba cud:) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 08.08.05, 00:10 iza.bella.iza napisała: > Ja będę spokojna jak Cimoszewicz ani Lepper do II tury nie wejdą - im gorszy > wynik w wyborach tych osobników tym szybsza ich polityczna emerytura. A co do > Kaczyńskiego, to myślę, ze niewiele o nim wiesz poza tym, co serwują o nim > media typu GW i TVN. Ja słyszę co on sam mówi. Widzę to, co robi. To mi wystarcza. > Poza tym prezydent nie ma prawie żadnego wpływu na > politykę gospodarczą państwa, więc skoro wszystko wskazuje na to, że przez > najbliższe 4 lata Polską rządzić będą PiS i PO, to lepiej, żeby Kaczyński był > prezydentem niż premierem. Alez oczywiście, że ma. Może każdą ustwę zawetować. Chcesz dwóch Kaczyńskich - premiera i prezydenta ? > Ja się zaś najbardziej ucieszę jak prezydentem będzie Tusk a premierem Rokita, > ale to byłby chyba cud:) Marzenie... :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
klarrens Re: Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 08.08.05, 00:24 A co jest bardziej prawdopodobne: Jarosław na fotelu premiera czy Lech w pałacu? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 08.08.05, 02:03 klarrens napisał: > A co jest bardziej prawdopodobne: Jarosław na fotelu premiera czy Lech w pa > łacu ? Jarosław na fotelu. Choć ja bym wolał widzieć Jarosława na fotelu ale dentystycznym. A Lecha nie w pałacu, tylko w pace. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Izo,Izo... 13.08.05, 13:12 Tylko Cimoszewicz może ratowac ten kraj przy koalicji PiS-PO, ktora i tak sie rozleci, dlatego prorokujemy przyspieszone wybory. Np. w 2oo7 roku! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 13.08.05, 13:05 Propagowanie tu (podawanie linku) "Gazety Polskiej" jest niemal zbrodnia stanu-- haha! Wyjatkowo nieinteligentne pismo. Pomijam nawet politykę. Fatalnie redagowane przez nowe kierownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
klarrens Re: Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 07.08.05, 21:43 Przypominam, że według ostatniego sondażu wielką niewiadomą jest wejście Cimoszewicza do drugiej tury. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Musi. Po drugiej kadencji. ___nt 07.08.05, 22:21 klarrens napisał: > Przypominam, że według ostatniego sondażu wielką niewiadomą jest wejście > Cimoszewicza do drugiej tury. Zobaczymy. Już niedługo. S. Odpowiedz Link Zgłoś
althamer Re: Cimoszewicz MUSI odejść!!!! 13.08.05, 12:39 Teraz dopiero to hasło zrobiło sie aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
monostatos Re: Cimoszewicz MUSI odejść!!!! 13.08.05, 12:42 Kreował się że jest uczciwy a to taki sam kłamca jak jego kolesie Odpowiedz Link Zgłoś
mlekomatki przedni z niego dyplomata 13.08.05, 12:42 może się przydać gdzieś na końcu świata Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Gledzenie klarrensa 13.08.05, 12:55 klarrens napisał: > On MUSI odejść. Nie ma innego wyjścia. Na szczęście jego przegrana w wyborach > oznacza dla niego polityczny niebyt w porównaniu z poprzednimi funkcjami > które zajmował. =====================To Ty odejdz z forum miast gledzic trzy po trzy! Odpowiedz Link Zgłoś
althamer Re: Gledzenie klarrensa 13.08.05, 13:00 Chcesz go zlikwidować bo za dużo wie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=27485077&v=2&s=0 Pierwszy sondaż w którym Tusk wygrał 1 turę został opublikowany 09.08.2005. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Gledzenie klarrensa 13.08.05, 13:07 althamer napisał: > Chcesz go zlikwidować bo za dużo wie? > =========================== "Althamer", moze zmien nick na PRAWIDŁOWY! Juz sam nie wiesz, co piszesz! Odpowiedz Link Zgłoś