kahlil 27.08.05, 22:03 Warto zajrzeć na strony forum Publicystyka. Zgadzam się tylko w jednej kwestii z autorem... SZAMBO WYBIŁO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pumper.nikiel Re: Adam Michnik..szambo wybiło 27.08.05, 22:41 kahlil napisał: > Warto zajrzeć na strony forum Publicystyka. > Zgadzam się tylko w jednej kwestii z autorem... > SZAMBO WYBIŁO! Co za przenikliwy umył!!! Myślę,że Michnik głeboko przeżyje Twoje odmienne poglądy na pozostałe kwestie. Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: Adam Michnik..szambo wybiło 27.08.05, 22:51 pumper.nikiel napisał: > > kahlil napisał: > > > Warto zajrzeć na strony forum Publicystyka. > > Zgadzam się tylko w jednej kwestii z autorem... > > SZAMBO WYBIŁO! > > Co za przenikliwy umył!!! > Myślę,że Michnik głeboko przeżyje Twoje odmienne poglądy na pozostałe kwestie. > nie wiem kto się umył a w dodatku przenikliwie,ale do rzeczy,nie interesuje > mnie tu czy Michnik przeżyje moje poglądy płytko czy głęboko! > Zaprawdę powiadam wam.....szambo wybiło,a różnica polega na tym,że mnie nawet > nie ochlapało w przeciwieństwie do p.ADAMA Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Kahil czy ty jestes keller czy to brat blizniak? 27.08.05, 22:55 Jednojajowy, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: Kahil czy ty jestes keller czy to brat blizni 27.08.05, 23:04 kropekuk napisał: > Jednojajowy, rzecz jasna. > ani bliźniak ani jednojajowiec ale młodszy o dwa lata braciszek, ponieważ > korzystamy z jednego sprzętu może się zdarzyć jak się zdarzyło,po prostu > wlazłem na jego nicku ale autoryzuję to co napisane Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: Adam Michnik..szambo wybiło 27.08.05, 23:06 keller1 napisał: > pumper.nikiel napisał: > > > > > kahlil napisał: > > > > > Warto zajrzeć na strony forum Publicystyka. > > > Zgadzam się tylko w jednej kwestii z autorem... > > > SZAMBO WYBIŁO! > > > > Co za przenikliwy umył!!! > > Myślę,że Michnik głeboko przeżyje Twoje odmienne poglądy na pozostałe kwe > stie. > > > nie wiem kto się umył a w dodatku przenikliwie,ale do rzeczy,nie interesu > je > > mnie tu czy Michnik przeżyje moje poglądy płytko czy głęboko! > > Zaprawdę powiadam wam.....szambo wybiło,a różnica polega na tym,że mnie n > awet > > nie ochlapało w przeciwieństwie do p.ADAMA > > autorem odp.jest kahlil Odpowiedz Link Zgłoś