Dodaj do ulubionych

KOMPROMITACJA Nalecza

01.09.05, 23:57
Olejnik przeczytala wyjasnienie od autora slynnego juz maila z niby
przemowieniem Cimoszki. Okazalo sie, ze:
- wyslal go dla jaj,
- nie jest w zaden sposob powiazany z zadna partia.

Niestety, dla Nalecza jezeli fakty nie zgadzaja sie z jego teza to tym gorzej
dla faktow. Dalej twierdzi, ze mail to prowokacja PO. Zenada, szeregowy
Nalecz. ZE-NA-DA

K
R
Obserwuj wątek
    • t-800 Re: KOMPROMITACJA Nalecza 02.09.05, 00:02
      To w ogóle jakaś paranoja, żeby z tego co lata po Internecie robić jakieś afery.
      ŻENADA!!! Ale jak nie ma się czego przyczepić to i takie coś dobre. Artykuł
      dzisiaj wisiał cały dzień na głównej Gazeta.pl. ŻENADA!!!
      • basia.basia Re: KOMPROMITACJA Nalecza 02.09.05, 00:04
        t-800 napisał:

> To w ogóle jakaś paranoja, żeby z tego co lata po Internecie robić jakieś afery
        > .
        > ŻENADA!!! Ale jak nie ma się czego przyczepić to i takie coś dobre. Artykuł
        > dzisiaj wisiał cały dzień na głównej Gazeta.pl. ŻENADA!!!

Kompromitacja polega na tym, moim zdaniem, że uczony nie rozpoznał
        natychmiast słów Jaruzela:))))))))))))) ALE PLAMA!:)))))))
        • t-800 Re: KOMPROMITACJA Nalecza 02.09.05, 00:05
          Zaraz się wezmą za cimoszenko.info i będzie następna afera.
          • pralinka.pralinka Re: KOMPROMITACJA Nalecza 02.09.05, 00:09
            t-800 napisał:

> Zaraz się wezmą za cimoszenko.info i będzie następna afera.

Myślisz, że Towarzysz I Sekretarz to pułkownik i w dodatku z PO? Chociaż u Nałęcza wszystko jest możliwe :)
        • trouble_maker W tym wypadku historyk przegrał... 02.09.05, 00:15
          ...z histerykiem ;-)
      • witek.bis Re: KOMPROMITACJA Nalecza 02.09.05, 00:12
        Kiedy chcieli przywalić komisji, to sam marszałek-pyszałek podczas konferencji
        prasowej w sejmie nie odmówił sobie przyjemności "zacytowania" jakiegoś postu,
        a dzisiaj podnoszą gwałt i lament z powodu internetowego dowcipu. Ale im więcej
        hałasują, tym większe prawdopodobieństwo, że się Jaruzelski wkurzy, bo dzisiaj
        nagle zaczęli odżegnywać się od niego jak od zadżumionego. Wygląda na to, że 1
        września 2005 roku SKOŃCZYŁ SIĘ W POLSCE STAN WOJENNY. :)))
        • pralinka.pralinka Re: KOMPROMITACJA Nalecza 02.09.05, 00:16
          No proszę. Nie dość, że Cimoszek i spółka obalili komunę to jeszcze zakończyli stan wojenny. :)
          • witek.bis Re: KOMPROMITACJA Nalecza 02.09.05, 00:17
            Nie da się ukryć - nieprzerwane pasmo sukcesów :)
            • pralinka.pralinka Re: KOMPROMITACJA Nalecza 02.09.05, 00:22
              A tak przy drodze (z englisha btw)Witku, sorki za zawalenie planu zamieściłam w wątku obsesyjnym. Mam nadzieję, że się nie zniechęcisz i przy następnych konowaniach mnie nie pominiesz :) Pozdrowionka :)
              • witek.bis Re: KOMPROMITACJA Nalecza 02.09.05, 00:27
                :)
                Na pewno Cię nie pominę, ale postaram się znaleźć jakieś zajęcie bardziej dla
                Ciebie odpowiednie. Okładanie Przeciepa gazrurką, to nie robota dla damy. Może
                podtrujesz go arszenikiem ? :)
                • pralinka.pralinka Re: KOMPROMITACJA Nalecza 02.09.05, 00:33
                  witek.bis napisał:

> :)
                  > Na pewno Cię nie pominę, ale postaram się znaleźć jakieś zajęcie bardziej dla
                  > Ciebie odpowiednie. Okładanie Przeciepa gazrurką, to nie robota dla damy. Może
                  > podtrujesz go arszenikiem ? :)

Czyli wersja z czarami odpada? No cóż, niech będzie arszenik - postaram się i o koronki. Wreszcie trucizna to królewska broń.
        • pandada Re: KOMPROMITACJA Nalecza 02.09.05, 00:26
          Jesteście uzależnieni od kłamstw i podróbek. Brońcie oszczerców i gnojków. Dalej preparujcie świństwa i mistyfikacje.

Mam nadzieję, że ludzie się poznaja na waszej obłudzie i wykopią waszych wodzów na Księżyc lub do Disneylandu.
          • pralinka.pralinka Re: KOMPROMITACJA Nalecza 02.09.05, 00:35
            pandada napisał:

> Jesteście uzależnieni od kłamstw i podróbek. Brońcie oszczerców i gnojków. Dale
            > j preparujcie świństwa i mistyfikacje.
            >
            > Mam nadzieję, że ludzie się poznaja na waszej obłudzie i wykopią waszych wodzów
            > na Księżyc lub do Disneylandu.

Dziękujemy panando za słowa otuchy. Nie ustaniemy, obiecujemy! Napreparujemy i namistyfikujemy tyle, że będziesz z nas dumny/a. Osobiście odpowiada mi bardziej wersja z Księzycem - w końcu tam już mamy swojego ludzia pułkownika Twardowskiego :)
            • jethrox Wy nie rozumiecie dlaczego mimo waszego plucia 02.09.05, 00:48
              Cimoszewiecz ma obecnie notowania zblizone do Kaczyńskiego ?
              Własnie dlatego, że tacy jak wy na niego plujecie.
              Ludzi to coraz bardziej brzydzi. Widzą co bedzie gdy podobni wam dorwą sie do
              rządu i prezydentury.
              Tacy jak wy to powazna szansa Cimoszewicza. Ludzie moga czyć niechęć do kantow
              ekipy Millera ale wasze wystepy pokazują im, że prawdziwe dno to dopiero wy.
              I o to Nałeczowi chodzi.
              • pralinka.pralinka Re: Wy nie rozumiecie dlaczego mimo waszego pluci 02.09.05, 00:52
                jethrox napisał:

> Cimoszewiecz ma obecnie notowania zblizone do Kaczyńskiego ?
                > Własnie dlatego, że tacy jak wy na niego plujecie.
                > Ludzi to coraz bardziej brzydzi. Widzą co bedzie gdy podobni wam dorwą sie do
                > rządu i prezydentury.
                > Tacy jak wy to powazna szansa Cimoszewicza. Ludzie moga czyć niechęć do kantow
                > ekipy Millera ale wasze wystepy pokazują im, że prawdziwe dno to dopiero wy.
                > I o to Nałeczowi chodzi.

Nie masz najświeższych informacji. Już i do kaczorka mu trochę więcej brak. Skoro tak pomagamy Twemu kandydatowi to nie bądź tak nabzdyczony. Pozdrowienia z dna :)
                • pandada Re: Wy nie rozumiecie dlaczego mimo waszego pluci 02.09.05, 01:25
                  Nie każdy żyje wyłącznie wyborem swojego ulubieńca. Nawet gdyby wasze kłamstwa pozwoliły wygrać Cimoszewiczowi w pierwszej tuirze, to i tak będę się nimi brzydził i nie będę ich witał z radością.

Mam dosyć tego gnoju w mediach, w ludzkich głowach i sercach. Ja chcę żyć w tym kraju i nie życżę sobie zarzyganych chodników, bandytów na ulicach i kłamstw w życiu publicznym!
              • witek.bis Re: Wy nie rozumiecie dlaczego mimo waszego pluci 02.09.05, 00:53
                jethrox napisał:

> Cimoszewiecz ma obecnie notowania zblizone do Kaczyńskiego ?
                > Własnie dlatego, że tacy jak wy na niego plujecie.
                > Ludzi to coraz bardziej brzydzi. Widzą co bedzie gdy podobni wam dorwą sie do
                > rządu i prezydentury.
                > Tacy jak wy to powazna szansa Cimoszewicza. Ludzie moga czyć niechęć do
                kantow
                > ekipy Millera ale wasze wystepy pokazują im, że prawdziwe dno to dopiero wy.
                > I o to Nałeczowi chodzi.

No to co mamy robić? Pluć czy nie pluć? (Pluć albo nie pluć, oto jest pytanie).
                Jeśli moje plucie ma pomóc Twojemu kandydatowi to gotów jestem go w ten sposób
                wesprzeć. Dla mnie to jak splunąć.
                • kuuba Re: Wy nie rozumiecie dlaczego mimo waszego pluci 02.09.05, 00:56
                  A co tam dla mnie też. Chociaż to nie bardzo elegancko ale jak kolega prosi to
                  niech mu będzie. twu
                • pralinka.pralinka Re: Wy nie rozumiecie dlaczego mimo waszego pluci 02.09.05, 00:56
                  witek.bis napisał:

> No to co mamy robić? Pluć czy nie pluć? (Pluć albo nie pluć, oto jest pytanie).
                  >
                  > Jeśli moje plucie ma pomóc Twojemu kandydatowi to gotów jestem go w ten sposób
                  > wesprzeć. Dla mnie to jak splunąć.

:)))))))))))))))) Biedny ten mój monitor :)))))))
                  • basia.basia Tfu, tfu, tfu:))) 02.09.05, 01:01
                    pralinka.pralinka napisała:

> witek.bis napisał:
                    >
                    > > No to co mamy robić? Pluć czy nie pluć? (Pluć albo nie pluć, oto jest pyt
                    > anie).
                    > >
                    > > Jeśli moje plucie ma pomóc Twojemu kandydatowi to gotów jestem go w ten s
                    > posób
                    > > wesprzeć. Dla mnie to jak splunąć.
                    >
                    > :)))))))))))))))) Biedny ten mój monitor :)))))))
                • pandada Re: Wy nie rozumiecie dlaczego mimo waszego pluci 02.09.05, 01:32
                  Dlaczego tak się boicie Cimoszewicza?
                  Codziennie triumfujecie, że już po nim, a następnego dnia gnoicie go w setkach postów. I tak od dwóch miesięcy.

Może jakieś kompleksy macie?
                  • nielubiegazety2 Wszystko rozumiemy 02.09.05, 01:38
                    Od wzmacniania lewej nogi jest ortopeda-traumatolog.
                    Jak coś gnije to trzeba amputować.
                  • cimokio Re: Wy nie rozumiecie dlaczego mimo waszego pluci 02.09.05, 01:43
                    właśnie, dlaczego gazeta pisze tylko o nim?
                  • mysz_polna5 Re: Wy nie rozumiecie dlaczego mimo waszego pluci 02.09.05, 01:53
                    pandada napisał:

> Dlaczego tak się boicie Cimoszewicza?
                    > Codziennie triumfujecie, że już po nim, a następnego dnia gnoicie go w
                    setkach
                    > postów. I tak od dwóch miesięcy.
                    >
                    > Może jakieś kompleksy macie?

Hmmm, my chcemy zeby on w tym gnoju ~ /rezem z postkomunistyczna leFica/
                    znalazl sie 6 stop podnizej, i zeby to wreszcie bylo skuteczne.
                    Ja, jako mysz polna, jestem nawet sklonna przytaszczyc kolek osinowy i przebic
                    nim piers tej leFicy. Wiec nie piRdol, ze sie boimy walczyc. Jesli sie boimy ~
                    to raczej PZPR-owskiej ' zoombi';))))))))))))))))))))).Hejho!

ps. piszac 'my' mam na mysli rodzine myszy. Jak historia Polski poucza, juz
                    kiedys jednego zjadlysmy. Hoho;))))))))))))))!!
                  • xkya Re: Wy nie rozumiecie dlaczego mimo waszego pluci 02.09.05, 02:13
                    pandada napisał:

> Dlaczego tak się boicie Cimoszewicza?
                    > Codziennie triumfujecie, że już po nim, a następnego dnia gnoicie go w
                    setkach
                    > postów. I tak od dwóch miesięcy.
                    >
                    > Może jakieś kompleksy macie?

To bardzo proste.
                    Żyjąc tyle lat w PRLu jesteśmy tak przesiąknięci ideologią komunistyczną, że
                    bardzo nam się nie podoba to, że towarzysze nie pamiętają słów swojego
                    przywódcy gen. tow. I sekr PZPR, premiera, przewodniczącego WRON, prezydenta
                    Jaruzelskiego. To bardzo piękny tekst.
                    Oni się tego tekstu wstydzą.
                    Oni wolą tego nie pamiętać.
                    Oni byli dobrymi komunistami, teraz są dobrymi kapitalistami.
                    Oni są wszechstronnie uzdolnieni i elastyczni.
                    Niech Polska nas połączy. Trzeba o to zapytać Polskę, czy będzie chciała?
                    Myślę, że wątpię. :)

Piszesz:
                    "Codziennie triumfujecie, że już po nim, a następnego dnia gnoicie go w setkach
                    postów. I tak od dwóch miesięcy."

To też bardzo prosto mogę ci wyjaśnić.
                    Walka o władzę w PRL zawsze była krwawa. To pamiętamy.
                    Teraz również.
                    Tak jest od dwóch miesięcy i będzie pewnie do ostatniego dnia.
                    Przeciwnika nie wolno lekceważyć.
                  • wartburg4 nieuniknione kompleksy 04.09.05, 12:45
                    Kompleksy? Ależ oczywiście! Po 60 latach rządów PRL-u kompleksy są niestety
                    nie do uniknięcia.
    • polonic Najlepiej jak Giertych udowadniał matactwa 02.09.05, 00:04
      naszego kochanego ponadpartyjnego kandydata :))) Nałęcz przecinał "bzdurą" zeby
      wyborcy nie slyszeli oczywistej prawdy nie do podważenia :)
    • pralinka.pralinka Re: A ja pochwalę Nałęcza! 02.09.05, 00:06
      Nikt tak ślicznie nie przyczyni się do klęski Cimoszki jak prof. histeryk. :)
      • basia.basia Re: A ja pochwalę Nałęcza! 02.09.05, 00:09
        pralinka.pralinka napisała:

> Nikt tak ślicznie nie przyczyni się do klęski Cimoszki jak prof. histeryk. :)

He, he:)))) Masz rację:) Ten pajac na pewno mu ani jednego głosu nie przysporzył
        a wręcz przeciwnie. Co za cyrk!

ps
        Serdeczności:)
        • pandada Re: A ja pochwalę Nałęcza! 02.09.05, 00:32
          Kłamców i oszczerców bronicie i jeszcze uważacie, że to niegroźne zgrywusy?

Powiem wam szczerze: gdyby to Cimoszewicz był autorem tego publikowanego i na tym forum kilkakrotnie przemówienia, to z dużym prawdopodobieństwem zrezygnowałbym z popierania jego kandydatury.

I taki był cel tego "żartu". Jeśli nie taka była intencja pierwszego wysyłającego, to na pewno wielu innych rozsyłających to i wklejających na forum nie robiła tego dla zgrywy, lecz dla zdobycia władzy przez swoich faworytów.
          • mysz_polna5 Re: Prosze o zastanowienie sie 02.09.05, 00:46
            choc przez chwile. Jak zalosnym kandydatem SLD okazal sie kandydat na
            prezydenta Wlodzimierz Cimoszewicz.
            Ten czlowiek nie ma zadnego wyczucia, jesli chodzi o dobor ludzi do wspolpracy.
            Najswiezsze przyklady: Anna Jarucka, Tomasz Nalecz. To zakrawa na tragifarse,
            Wyglada na to, ze nie przebijal sie przez zycie sam, a przeslizgiwal sie po
            protekcjach. Gdy te metode zastosowal sam, kipsciutko mu to wyszlo, a wlasciwie
            bokiem. Pomimo tego, ze jest doktorem praw, podejrzewam, ze glownie to on jest
            matolem. I taki mial zamiar zostac prezydentem Polski! Ufff, spuszczam
            powietrze z pluc;))))))!!
            • kuuba Re: Prosze o zastanowienie sie 02.09.05, 00:53
              Myślę, że jest to prawda o WC ujęta w bardzo kilku słowach
              • pandada Re: Prosze o zastanowienie sie 02.09.05, 01:38
                Widocznie nie zasłużyliście na takiego prezydenta i wolicie Tuska z jego Miodowiczem, Rokitą, Palikotem, Piskorskim oraz dziesiątkami ludzi wykorzystanymi i rzuconymi w kąt przez pana z zasadami.

Jaruckiej już nie wierzycie? A to się porobiło? Teraz Giertycha świętym robicie. Gratuluję wyboru, stanęliście po właściwej stronie kamienia.
                • xkya Re: Prosze o zastanowienie sie 02.09.05, 02:38
                  pandada napisał:

> Widocznie nie zasłużyliście na takiego prezydenta i wolicie Tuska z jego
                  Miodow
                  > iczem, Rokitą, Palikotem, Piskorskim oraz dziesiątkami ludzi wykorzystanymi i
                  r
                  > zuconymi w kąt przez pana z zasadami.
                  >

Za czasów PRL, zawsze chodziła taka anegdota, że wzorem amerykanów czerwonych
                  należy zamknąć w rezerwacie.
                  Obecnie przychodzi mi do głowy taka myśl, jakby pięknie było was zamknąć w
                  rezerwacie wraz z prezydentem WC na którego zasługujecie.
                  Fajnie by pewnie było, tylko byście z głodu poumierali, bo nie byłoby komu na
                  was pracować. Ale by wszystko pasowało - wy załugujecie na WC, WC zasługuje na
                  was - kraina szczęśliwości.
            • basia.basia Re: Prosze o zastanowienie sie 02.09.05, 00:54
              mysz_polna5 napisała:

> Pomimo tego, ze jest doktorem praw, podejrzewam, ze glownie to on jest
              > matolem. I taki mial zamiar zostac prezydentem Polski! Ufff, spuszczam
              > powietrze z pluc;))))))!!

A ja podejrzewam, że jego praca doktorska miała tytuł: "Szkodliwość społeczna
              pokątnego handu świeżymi bułkami".
            • my.uczennice.vii.liceum Re: Prosze o zastanowienie sie 02.09.05, 02:03
              mysz_polna5 napisała:
              > podejrzewam, ze glownie to on jest matolem.

Nasze niekrwawiace serduszka przylaczaja sie radosnym chorem.

Fagas z betonu.

--
              Sek-sot 007 juz na ekranach.
              • mysz_polna5 Re: Prosze o zastanowienie sie 02.09.05, 02:05
                my.uczennice.vii.liceum napisała:

> mysz_polna5 napisała:
                > > podejrzewam, ze glownie to on jest matolem.
                >
                > Nasze niekrwawiace serduszka przylaczaja sie radosnym chorem.

;)))))))))))))))). I slusznie!!
            • szoszana Re: Prosze o zastanowienie sie 04.09.05, 13:07
              mysz_polna5 napisała:

> choc przez chwile. Jak zalosnym kandydatem SLD okazal sie kandydat na
              > prezydenta Wlodzimierz Cimoszewicz.
              > Ten czlowiek nie ma zadnego wyczucia, jesli chodzi o dobor ludzi do
              wspolpracy.
              > Najswiezsze przyklady: Anna Jarucka, Tomasz Nalecz. To zakrawa na tragifarse,
              > Wyglada na to, ze nie przebijal sie przez zycie sam, a przeslizgiwal sie po
              > protekcjach. Gdy te metode zastosowal sam, kipsciutko mu to wyszlo, a
              wlasciwie
              >
              > bokiem. Pomimo tego, ze jest doktorem praw, podejrzewam, ze glownie to on
              jest
              > matolem. I taki mial zamiar zostac prezydentem Polski! Ufff, spuszczam
              > powietrze z pluc;))))))!!

To, że Cimoszewicz nie zwolnił Jaruckiej, świadczy o tym, że jest rzeczywiscie
              ponadpartyjny. Po zmianie władz zawsze dochodzi do czystek w strategicznych
              urzędach. Ale nie w przypadku Cimoszewicza, co mówi o jego klasie.

A tak a propos. Jeszcze niedawno dla przeciwników Cimoszewicza Jarucka
              uchodziła za wcielenie świętości. I co się z Wami teraz stało, że uważacie ją
              za bladź?
          • xkya Re: A ja pochwalę Nałęcza! 02.09.05, 02:30
            Napisałeś:

"Powiem wam szczerze: gdyby to Cimoszewicz był autorem tego publikowanego i na
            tym forum kilkakrotnie przemówienia, to z dużym
            prawdopodobieństwem zrezygnowałbym z popierania jego kandydatury".

Gdybym ja był przekonanym towarzyszem, to nie wstydziłbym się tak pięknego
            tekstu swojego przywódcy. Miałbym tyle honoru by na Jaruzela nie pluć.
            Ale do takiego zachowania jest potrzebny honor. A towarzysze go nie mają.
            Ale neotowarzyszom wytykanie tamtych czasów jest bardzo nie wsmak. Oni są teraz
            inni........ . Wtedy tam ich prawie napewno nie było, bo przecież kto by
            słuchał takich bzdur i klaskał "dwutaktem partyjnym", skandując
            jak nie "Wiesław" to "Edward", jak nie "Edward" to "Wojciech".
            To oni wtedy stanowili tak oddaną PZPR młodzieżówkę socjalistyczną.
            Teraz takie słowa by im przez gardła nie chciały przejść.
            Oni by bardzo chcieli byśmy już o PRLu i o nich nie pamiętali.
            Ale niestety wymazać z naszej pamięci tego się nie da.

Teraz jest demokracja, więc możesz głosować dowolnie na WC.
            Ciekawe, że dla ciebie ma znaczenie czy CW ten tekst napisał?
            Albo jesteś na tyle młody, że nie znasz historii swojego kraju, albo jesteś
            stary i tak samo zakłamany jak tamci.

Ale to twój problem.
      • camille_pissarro Re: A ja pochwalę Nałęcza! 02.09.05, 00:09
        Zgoda w 100 %, normalnie jakby robił za V kolumnę ;-)))
        • sld-upek1 Re: A ja pochwalę Nałęcza! 02.09.05, 00:25
          Głosuję na Borowskiego!

www.sdpl.org.pl/informacje.php?id=162
          • pralinka.pralinka Re: A ja pochwalę Nałęcza! 02.09.05, 00:29
            sld-upek1 napisał:

> Głosuję na Borowskiego!
            >
            > www.sdpl.org.pl/informacje.php?id=162

Wiesz co sld-upciu? Tak obnażyć prof. histeryka, a fe! :)
    • kuuba Re: KOMPROMITACJA Nalecza 02.09.05, 00:36
      jestem dość daleki od pochwał dla Giertcha, ale w tym programie był jak niezły
      luzak z kabaretu. To z Tomcia nawet Romcio już robi sobie jaja
      • witek.bis Re: KOMPROMITACJA Nalecza 02.09.05, 00:42
        Ja też nie jestem fanem Osservatore Romano, ale dzisiaj pozytywnie mnie
        zaskoczył. A szeregowy-marszałek ma już chyba dość. W ciągu ostatnich paru dni
        łyknął tyle mniej lub bardziej zawoalowanych obelg, że i żubra by zwaliło z
        nóg. Zaczynam wątpić w to, że duetowi Włodek&Tomek uda się dojechać z tym
        koksem choćby do wyborów parlamentarnych.
        • kuuba Re: KOMPROMITACJA Nalecza 02.09.05, 00:45
          Dokładnie. Zastanwiam się co taki Tomuś sobie myśłi jak mu małżónka puści jego
          wystąienie z video? Bo ja to bym zwrócił kolacje w WC
        • pandada Re: KOMPROMITACJA Nalecza 02.09.05, 01:42
          To właśnie wasz poziom: zawoalowane obelgi.
          Idźcie z Romkiem kamieniami porzucać, a jak kogoś traficie, to znowu będzie dowcip.
    • jethrox Publiczna kompromitacja oszustów w telewizji 02.09.05, 00:40
      A więc oficjalnie w programie Olejnik potwierdzono, że fabrykuje sie i rozsyła
      w mediach fałszywki na Cimoszewicza, np. jako rzekomego betonowego aparatczyka
      PZPR.
      Nikt z widzów nie uwierzy, że to "dla jaj".
      Najwazniejsze, że Nałęcz doprowadził do ujawnienia, że takie są metody
      działania zwolenników PO i PiS. To brudni ludzie.
      Widzowie to zapamietaja i nie będą juz wierzyc w nastepne prawicowe kłamstwa.
      Nałęcz uzyskał sukces.

• kuuba Re: Publiczna kompromitacja oszustów w telewizji 02.09.05, 00:43
        czy Ty to napisałeś do tych co nie mają w domach telewizorów? jeśłi tak to
        jeszcze gorzej bo jak nie mają telewizorów to i nie maja internetu. Bo Ci co
        mają to widzieli na własne oczy ten kabaret
        • pandada Re: Publiczna kompromitacja oszustów w telewizji 02.09.05, 01:44
          Masz internet z telewizora?
      • basia.basia Re: Publiczna kompromitacja oszustów w telewizji 02.09.05, 00:44
        jethrox napisał:

> A więc oficjalnie w programie Olejnik potwierdzono, że fabrykuje sie i rozsyła
        > w mediach fałszywki na Cimoszewicza, np. jako rzekomego betonowego aparatczyka
        > PZPR.

He, he:)))) A szanowny WCet rozsyła pasjami fałszywe deklaracje majątkowe
        ale się zapiera, że jest ponadstandardowo ucziwy, precyzyjny aż do bólu
        itp. dyrdymały (żeby nie powiedzieć gorzej)!
        • jethrox Drobne błędy w osw. maj. ludzie juz dawno zapom- 02.09.05, 00:57
          nieli gdy pojawiła się Jarucka płka Miodowicza.
          To był strzał do bramki Tuska.
          Teraz zreszta wyszło na jaw co zataił Miodowicz w swoim ośw. - udział w Radzie
          Nadzorczej.
          A Nałecz drązy temat fałszywek rozpowszechnianych przeciw Cimoszewiczowi.
          Widzom zakoduje się: prawica=fałszywki na przeciwników politycznych
          I o to chodzi brudasy.
          • kuuba Palisz kiepski dragi 02.09.05, 00:59
            To cimoszko był w radzie jakiejś czerwonej spółeczki do spraw pomocy
            spadadochroniarzom
          • pralinka.pralinka Re: Drobne błędy w osw. maj. ludzie juz dawno zap 02.09.05, 00:59
            jethrox napisał:

> nieli gdy pojawiła się Jarucka płka Miodowicza.
            > To był strzał do bramki Tuska.
            > Teraz zreszta wyszło na jaw co zataił Miodowicz w swoim ośw. - udział w Radzie
            > Nadzorczej.
            > A Nałecz drązy temat fałszywek rozpowszechnianych przeciw Cimoszewiczowi.
            > Widzom zakoduje się: prawica=fałszywki na przeciwników politycznych
            > I o to chodzi brudasy.

Pocieszasz się jethroxik jak możesz. Powtarzaj tę mantrę 3 razy dziennie. Może pomoże :) czyścioszku :)
          • cimoszenka Nieprzytomny 02.09.05, 01:01
            Pamiętaj, że jak będziesz onanizował się tyle to wyrosną Tobie włoski między
            paluszkami.
            • pandada Re: Nieprzytomny 02.09.05, 01:49
              Mam nadzieję, ze ostrzeżenie uchroni jethroxa przed błędami twej młodości.
          • jethrox Z zasady z oszołomami i fałszerzami nie dyskutuję. 02.09.05, 01:03
            Wystarczy.
            Szkoda podbijać wasz kłamliwy watek.
            • pralinka.pralinka Re: Z zasady z oszołomami i fałszerzami nie dysku 02.09.05, 01:05
              jethrox napisał:

> Wystarczy.
              > Szkoda podbijać wasz kłamliwy watek.

Nie zniechęcaj się tak łatwo. Całkiem nieźle Ci szło :)
      • witek.bis Re: Publiczna kompromitacja oszustów w telewizji 02.09.05, 00:47
        Jeden sukces uzyskał. Dzisiaj Olejnik nie powiedziała do niego "Nie ma pan
        wstydu" (tak jak zrobiła tydzień temu w radio). Pewnie nie chciała się
        powtarzać.
        • jethrox Nie powiedziała bo Nałęcz zbiera punkty przez 02.09.05, 01:01
          wasze chamstwo i głupote.
          Jedna fałszywka Jarucka, druga - email z rzekomym przemówieniem.
          To są metody prawicowych łobuzów. Ergo : Tusk nie jest godny by byc prezydentem.
          Widzowie zapamietają to przesłanie.
          • basia.basia Re: Nie powiedziała bo Nałęcz zbiera punkty przez 02.09.05, 01:05
            jethrox napisał:

> wasze chamstwo i głupote.
            > Jedna fałszywka Jarucka,

Czy to jest fałszywka to się jeszcze okaże!
            No bo jakim sposobem na sejmowej stronie posła WC znalazła się deklaracja
            majątkowa za 2001 rok z datą 20.04.2002 r. wypełniona przez Jarucką a podbita
            faksymile WC?
            • pandada Basia, co z tobą? 02.09.05, 02:01
              > Czy to jest fałszywka to się jeszcze okaże!
              > No bo jakim sposobem na sejmowej stronie posła WC znalazła się deklaracja
              > majątkowa za 2001 rok z datą 20.04.2002 r. wypełniona przez Jarucką a podbita
              > faksymile WC?

Kto ci takich bzdur nagadał? Sama sprawdź.
              i.wp.pl/a/f/jpeg/8677/dokument_cimoszewicz.jpeg
              Porównaj to do podpisu na oświadczeniu sejmowym.
          • witek.bis Re: Nie powiedziała bo Nałęcz zbiera punkty przez 02.09.05, 01:10
            jethrox napisał:

> Nie powiedziała bo Nałęcz zbiera punkty przez wasze chamstwo i głupote.

No dzisiaj nazbierał tyle, że od dźwigania ich pewnie przepukliny dostanie.

> Jedna fałszywka Jarucka, druga - email z rzekomym przemówieniem.

Autentyczności Jaruckiej nie sprawdzałem i nie zamierzam tego robić(mąż z
            ABW!!!). A przemówienie było jak najbardziej autentyczne, tylko dziś nikt jakoś
            się nie chce do niego przyznać ;)

> To są metody prawicowych łobuzów. Ergo : Tusk nie jest godny by byc
            prezydentem

A coś ty się tak przypiął do tego Tuska? Ojcem Jaruckiej chyba nie
            jest, "rzekomego przemówienia" też nie pisał.

> .
            > Widzowie zapamietają to przesłanie.

Jakie przesłanie zapamiętają to czas dopiero pokaże.
        • my.uczennice.vii.liceum Re: Publiczna kompromitacja oszustów w telewizji 02.09.05, 02:25
          Jakby mial, to by sobie ten wsyd zaslanial,
          chociazby kapeluszem wcisnietym na oczy.
      • cimoszenka [...] 02.09.05, 00:59
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • jethrox Już pandada wam napisał, że wy to gó..arstwo. 02.09.05, 01:02
          • pralinka.pralinka Re: Już pandada wam napisał, że wy to gó..arstwo. 02.09.05, 01:07
            Słowa panandy też sobie weźmiemy do serca (skrwawionego i zbłąkanego w tłumie)
            • kuuba [...] 02.09.05, 01:11
              To masz takie samo serce jak Jola???? Z lewej strony??? To my tak wszyscy tak
              mamy?
              • pralinka.pralinka Re: [...] 02.09.05, 01:15
                kuuba napisał:

> To masz takie samo serce jak Jola???? Z lewej strony??? To my tak wszyscy tak
                > mamy?

A kto mówił że z lewej? Moje ze wstydu za to co wyrabia ta niby lewica przeniosło sie na prawą :)))) A krwawiące, bo jethroxik pisze tak wzruszająco.
                • kuuba Re: [...] 02.09.05, 01:27
                  Odetchnąłem z ulgą, bo stracha mi napędziłaś
                • nielubiegazety2 Re: [...] 02.09.05, 01:29
                  Z napisu na murze:
                  Serce mamy z lewej strony, ale rozum w głowie i lewicę w d..ie
                • pandada Re: [...] 02.09.05, 02:07
                  A może ci się głowa przekręciła z obrzydzenia na lewicę? Jeśli mostek jest bardzo długi i kończy się tyłkiem, dzwoń po lekarza.
                  • mysz_polna5 Re: [...] 02.09.05, 02:16
                    pandada napisał:

> A może ci się głowa przekręciła z obrzydzenia na lewicę? Jeśli mostek jest
                    bard
                    > zo długi i kończy się tyłkiem, dzwoń po lekarza.

Nie wiem do kogo pijesz?
                    Ale zaryzykuje, i odpowiem. Glowe mam posrodku ramion, ale ty odpowiadajac w
                    ten sposob, starasz sie dowiesc, ze u ciebie nastapilo cudowne przemieszczenie
                    dupy. Coz, nieszcescia sie zdarzaja:)))))))))))))))))))))) hoho!
    • synu Re: KOMPROMITACJA Nalecza 04.09.05, 12:23
      Szeregowy Nalecz znowu powiedzial, ze nie ma za co przepraszac. Malo tego. Cala
      wine zwalal na dziennikarke, ktora powiedziala, ze nic o zrodle mail'a
      Naleczowi nie mowila. W normalnym kraju taki rzecznik bylby juz skonczony. U
      nas Przeciep pewnie dalej bedzie dla dziennikarzy ekpertem do wszystkiego.

K
      R
      • olany_klient Re: KOMPROMITACJA Nalecza 04.09.05, 12:36
        synu napisał:

> Szeregowy Nalecz znowu powiedzial, ze nie ma za co przepraszac. Malo tego. Cala
        >
        > wine zwalal na dziennikarke, ktora powiedziala, ze nic o zrodle mail'a
        > Naleczowi nie mowila. W normalnym kraju taki rzecznik bylby juz skonczony. U
        > nas Przeciep pewnie dalej bedzie dla dziennikarzy ekpertem do wszystkiego.
        >
        > K
        > R

Widziałem jak w TVN24 dziennikarka polskiego radia zaprzecyła, że mówiła
        Nałęczowi iż dostała tego maila z "kręgów PO", więc Nałęcz nie dosyć że kłamca i
        oszczerca, to jeszcze tchórz! broniąc swojej skóry winę zwala na dziennikarkę -
        postPRLowski dżentelmen psia jego mać! ;-))))
        • synu Re: KOMPROMITACJA Nalecza 04.09.05, 12:54
          A podobno teraz jest jakas akcja dziennikarzy przeciwko klamstwom politykow.
          Klamstwa Nalecza przechodza bez mrugniecia okiem.

K
          R

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka