Dodaj do ulubionych

Cimoszewicz pozwie Tuska za "Nałęcza najemnika"?

• centrala Mam nadzieje ze ten obleniec poplynie razem 02.09.05, 16:59
      ze swoim mocodawca w pazdzierniku w polityczna nicosc.
    • rechott Re: Cimoszewicz pozwie Tuska za "Nałęcza najemnik 02.09.05, 17:11
      Miał pozwac i Jarucką i Miodowicza i innych, narazie cisza.
      Swoją drogą to piękne zdjęcie szeregowca Nałęcza na stronie:)
    • doda-elektroda pozywaj, pozywaj koniecznie! 02.09.05, 17:45
      już sobie ostrzę zęby na tą komedię: wiecznie naburmuszony i odęty Cimoszewicz
      oraz jego elokwentny pomagier Nałęcz udowadniają, że słowo "najemnik" jest
      obraźliwe.

Nic nie jest bardziej w stanie pomóc Tuskowi i utopić Cimoszewicza niż taki
      show.
      • gaspardo Re: pozywaj, pozywaj koniecznie! 02.09.05, 18:13
        Z każdym dniem znajdujemy kolejne potwierdzenie, że Nałęcz to tajny agent
        przeciwników biednego WC. Mając takiego "pomocnika", to WC zdobędzie mniej
        głosów od Stana.
    • ezpa7z9 A Lepper siedzi i zawija sreberka.... 02.09.05, 17:50
    • polimerr jak się rozochocił! 02.09.05, 17:51
      zobaczył, że prokuratura po jego stronie i DAWAJ!
    • qc Tusk, to moj najnowszy srodek wymiotny 02.09.05, 18:00
      Zasady: cel uswieca srodki a brudna robota na zlecenie.
      Powszechna odraza i obrzydzenie, super srodek wykrztusny.
      • gaspardo Tusk lekarstwem na czerwoną zarazę 02.09.05, 18:16
        Czasami trzeba zwymiotować, żeby się odtruć. Znakomity pomysł na hasło
        wyborcze - Tusk lekarstwem na czerwoną zarazę
      • tricky2 WIERNY JAK NAŁĘCZ 02.09.05, 18:44
        A co powiesz na to?
        www.sdpl.org.pl/informacje.php?id=162
        • gaspardo Czy Nałęcz napisał też coś tak pięknego o WC? 02.09.05, 19:08
          Czy ktoś zna jakąś równie piękną wypowiedź Nałęcza o WC? Chętnie się z nią
          zapoznam.
    • gaspardo Ja bym się też obraził na miejscu Nałęcza 02.09.05, 18:01
      Ja bym się też śmiertelnie obraził na miejscu Nałęcza. Przecież to straszna
      obelga. Być najemnikiem u takiego kandydata na prezydenta to wstyd.
    • crackersss TEN SIĘ ŚMIEJE KTO SIĘ ŚMIEJE OSTATNI PANIE NAŁĘCZ 02.09.05, 18:11
      (zdjęcie)
    • chris12 Na chamski epitet Tuska nie ma usprawiedliwienia 02.09.05, 18:18
      To jest przyszły prezydent a skoro pan Tusk teraz tak gada no to jak zagada gdy
      zdejmie kaganiec kampanii wyborczej?
      • gaspardo Zagadka (tylko dla zwolenników WC) 02.09.05, 18:23
        Mała zagadka. Jeśli słowo najemnik jest chamskim epitetem to jakim określenie
        najbardziej pasuje do stwierdzenia "jest pan świnią"?
      • mordzinas Re: Na chamski epitet Tuska nie ma usprawiedliwie 02.09.05, 18:36
        chris12 napisał:

> To jest przyszły prezydent a skoro pan Tusk teraz tak gada no to jak zagada
        gdy
        >
        > zdejmie kaganiec kampanii wyborczej?

Co ty kur wa wiesz o chamstwie????
      • crackersss "MOGLIŚCIW SIĘ UBEZPIECZYĆ (powódź'97)-SŁOWA W.C 02.09.05, 18:43
        TAK MÓWIŁ W 1997r CZERWONY BEZPARTYJNY CHAM.
        PS.dziwne że górnikom nie kazał się ubezpieczyć w trzecim filarze ubezpieczeń
        emerytalnych tylko lekką reką dał im kilkanaście miliardów zł. z naszej kieszeni.
        • uu1 Re: "MOGLIŚCIW SIĘ UBEZPIECZYĆ (powódź'97)-SŁOWA 02.09.05, 19:59
          W. Cimoszewicz dał? Wielką ma władzę, aż strach.
          • gaspardo Re: "MOGLIŚCIW SIĘ UBEZPIECZYĆ (powódź'97)-SŁOWA 02.09.05, 20:08
            No cóż? Kwaśniewski podpisał ustawę, gdy WC akurat pojechał na Śląsk. Czy
            wierzysz w zbieg okoliczności. W ten sposób Kwaśniewski "dał" WC na kampanię
            trochę naszych pieniędzy.
            Potęga WC więc jest faktem, ale skończy się, w przypadku przegranej w wyścigu o
            fotel prezydenta.
            • uu1 Re: Ktoś tę ustawę wcześniej przegłosował. 02.09.05, 20:19
          • crackersss Re: "MOGLIŚCIE SIĘ UBEZPIECZYĆ (powódź'97)-SŁOWA 02.09.05, 20:25
            "Dał" bo to prostytutka która za parę głosów wyborczych zrobi wszystko...
            • uu1 Re: "MOGLIŚCIE SIĘ UBEZPIECZYĆ (powódź'97)-SŁOWA 02.09.05, 20:37
              Mocne słowa ale czy prawdziwe? I mądre?
    • kupsztajn ostra jazda 02.09.05, 18:23
      może nareszcie sami się na wzajem skompromitują do dna. kiedy kaczyński
      wytłumaczy się ze swoich przypadków? kto na niego wreszcie doniesie? koszmarem
      by było gdyby na pustą arenę po dogorywających autorytetach wkroczył taki mąż
      opatrznościowy jak wałęsa, geremek czy nie przymierzając michnik? strzeżcie się!
      • aagain Re:Tomasz Nałęcz 02.09.05, 18:28

Mnie ten pan kojarzy się oślizłym wazeliniarzem-Urbanem ze stanu wojennego.
        Myślałem, że te kreatury już wyginęły!!
        • mordzinas NAJEMNIK CZY PROSTYTUTKA??? 02.09.05, 18:35
          Raczej to drugie,
          • cimo-lex CIEKAWE KIEDY PRZEŁĘCZ ZDRADZI CIMKA ????????????? 02.09.05, 20:22
            bo że go zdradzi to pewne !!!!!!!!!!
            tylko z kim i kiedy ?

ps
            może z jarucką ?
        • gaspardo Re:Tomasz Nałęcz 02.09.05, 19:03
          Gdzie tam Nałęczowi do Urbana! Można nie cierpieć Urbana, ale faktem jest, że
          był świetnym rzecznikiem komunistów. Nie pękał przy najtrudniejszych pytaniach.
          Umiał odwracać kota ogonem nie mrugnąwszy okiem. Nie dał się nigdy wyprowadzić
          z równowagi.
          A Nałęcz jest po prostu śmieszny. Sam wyzywa innych od głupków, jego mocodawca
          wyzywa dziennikarza od świń, a Nałęcz grozi sądem za najemnika. WC jeśli ma
          resztki oleju w głowie powinien pogonić profesora zanim straci resztki
          poparcia.
          • qc Wkurza was Tomasz Nałęcz, eh? 02.09.05, 19:16
            Facet spadl na was jak tona cegiel.
            Troche boli eh ?
            • chateau Re: Wkurza was Tomasz Nałęcz, eh? 02.09.05, 19:43
              Moje gratulacje za trafne określenie polotu Nałęcza :)

--
              Daj ać ja pobruszę a ty pozywaj!
              • tricky2 Re: Wkurza was Tomasz Nałęcz, eh? 02.09.05, 19:49
                taa to rzeczywiscie cięzki przypadek. Raczej przypomina mi facetów z monty
                pythona na których spada ni z tego ni z owego 16 ton, albo wali ich po głowie
                głowie kurczakiem rycerz.
            • gaspardo Nie jestem towarzyszem, ani nie jest mnie dwóch 02.09.05, 20:01
              Proszę nie tytułować mnie "Wy". Nie jestem towarzyszem.
              Nałęcz mnie nie wkurza, raczej budzi litość. Nie jestem zwolennikiem WC.
              Więcej, uważam, że wybór WC na prezydenta RP by był szkodliwy dla Polski. Na
              szczęście szanse na to są mizerne. Dlatego wszelkie potknięcia sztabu WC
              przyjmuję z zadowoleniem.
              Na koniec uwaga. Trzeba być totalnie zaślepionym, żeby nie widzieć, że Nałęcz
              robi takimi wypowiedziami idiotę nie tylko z siebie, ale przede wszystkim z WC.
              Podać kogoś do sądu za epitet "najemnik" jest szczytem kretynizmu. Mimo, że WC
              nie jest moim idolem nie wyobrażam sobie, aby był głupkiem i zafundował sobie
              cyrk w postaci wytoczenia procesu Tuskowi o takie byle co.
              • qc Nalecz tak trzymac 02.09.05, 20:14
                Wyraznie dostosowuje swoja gre do poziomu gry przeciwnka.
                Zaklada chyba ze dluzszy kontakt z prawica nie bedzie dla niego zarazliwy.
                Podziwiam takie poswiecenie.
    • 3gr Jamnik Cimo ma chody w prokuraturze, uwazajcie! 02.09.05, 19:13
      Jamnik nie najemnik - zatailem ze strachu zeby mnie ten zimnokrwisty komuch nie
      pozwal. Teraz jak go uniewinnili, Cimo pojdzie za ciosem i sam bedzie
      wszystkich pozywal. Jak mozna podac kogos do sadu za uzycie slowa "najemnik".
      Tylko twardoglowy towarzysz z PZPR moze byc tak moralnie wrazliwy.
    • qfc CZY TEGO BUCA NALECZA KTOS W KONCU... 02.09.05, 21:02
      ...POGONI. TEN CZLOWIEK JEST GENETYCZNIE INNY OD RESZTY GATUNKU LUDZKIEGO. TO
      JAKIES KOMPLETNE KURIOZUM BEZ ROZUMU.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka