p.smerf 04.09.05, 09:07 JuZ któryś raz słyszę jak Brochwicz mówi że "zgłosiła się do niego przrażona Jarucka". Czy ktoś wie, czym była przerażona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pralinka.pralinka Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 10:19 p.smerf napisał: > JuZ któryś raz słyszę jak Brochwicz mówi że "zgłosiła się do niego przrażona > Jarucka". Czy ktoś wie, czym była przerażona? Mówiła o tym sama. Przerażona była zarówno rewizjami jak i nękającymi telefonami i przesłuchaniami, nie tylko jej ale i rodziny oraz znajomych. Mówiła, że przesłuchiwano nawet żonę jej lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek6665 Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 10:22 widziałem jej uśmiechniętą mordkę jak wychodziła z kabaretu z komisarzami nie wyglądała na przerażoną raczej na kogoś kto bierze udxiał w niezłej hecy Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 10:31 tomek6665 napisał: > widziałem jej uśmiechniętą mordkę jak wychodziła z kabaretu z komisarzami > nie wyglądała na przerażoną > raczej na kogoś kto bierze udxiał w niezłej hecy Tomciu, mowa o przerażeniu po działaniach ABW a więc na początku roku. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek6665 Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 10:36 Abw działała zgodnie z prawem Może mąż doniósł Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 10:39 tomek6665 napisał: > Abw działała zgodnie z prawem Tak twierdzi Barcikowski, ale czy rzeczywiście? On zawsze tak twierdzi, a tymczasem okazuje się, ze z tą zgodnością różnie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek6665 Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 10:41 O czym w ogóle mówimy Prowokacja JARUCKIEJ odkryta Teraz za tyłek trzeba jej mocodawców z prawicy Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Ujawnienie prawdy nie jest prowokacją 04.09.05, 10:44 tomek6665 napisał: > O czym w ogóle mówimy > Prowokacja JARUCKIEJ odkryta > Teraz za tyłek trzeba jej mocodawców z prawicy Ciekawe kiedy twój mały rozumek pojmie że ujawnienie prawdy nie jest prowokacją. Kiedy twój idol - prezydent wszystkich słupów pokaże potwierdzenia przelewów? pranie brudnch pieniędzy to jego specjalność? Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 10:45 tomek6665 napisał: > O czym w ogóle mówimy > Prowokacja JARUCKIEJ odkryta > Teraz za tyłek trzeba jej mocodawców z prawicy Dla mnie słowa Jaruckiej tyle samo ważą co Cimoszki. A czy mocodawcy z prawicy to się jeszcze okaże. Jak na Miodowicza i spółkę to zbyt głupie zagranie. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 10:50 > Jak na Miodowicza i spółkę to zbyt głupie zagranie. No i to jest właśnie smutne. Po pułkownikach można by się spodziewać czegoś bardziej finezyjengo. Najlepsze jest to, że Miodowicz odcina się od samego siebie. Wczoraj mówił, że o Jaruckiej właściwnie nie ma co mówić bo to nieważne. Czekam aż powie, że tak na prawdę to on żadnej Jaruckiej nie zna i nie wie, kto to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek6665 Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 10:52 ja już słyszałem jak Giertych mówił do Olejnik ,że to sztab Cimoszki ciągle gada o Jaruckiej , Oni by wcale o niej nie mówili Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 10:57 tomek6665 napisał: > ja już słyszałem jak Giertych mówił do Olejnik ,że to sztab Cimoszki ciągle > gada o Jaruckiej , Oni by wcale o niej nie mówili I ma rację. Bo sprawa Jaruckiej to odrębny temat a matactwa Cimoszki przed komisją to inna para kaloszy. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 10:58 p.smerf napisał: Wczoraj mówił, że o Jaruckiej właściwnie nie ma co mówić bo to nieważne > . > Czekam aż powie, że tak na prawdę to on żadnej Jaruckiej nie zna i nie wie, kto > to jest. Bo prawda jest taka, że jarucką najlepiej i najbliżej zna sam Cimoszewicz w końcu przyjaźnią sie od 1998 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 11:01 p.smerf napisał: > > Jak na Miodowicza i spółkę to zbyt głupie zagranie. > > > No i to jest właśnie smutne. Po pułkownikach można by się spodziewać czegoś > bardziej finezyjengo. Najlepsze jest to, że Miodowicz odcina się od samego > siebie. Wczoraj mówił, że o Jaruckiej właściwnie nie ma co mówić bo to nieważne > . > Czekam aż powie, że tak na prawdę to on żadnej Jaruckiej nie zna i nie wie, kto > to jest. To że się odcina od Jaruckiej potrafię zrozumieć. Zgłosił się świadek, który chce zeznawać przed komisją, w dodatku twierdzi, że ma dowody że Cimoszko kręci. Też na miejscu Miodowicza powiedziałabym: to niech zezna przed komisją. Przecież przed komisją zeznawali najróżniejsi świadkowie - bardziej lub mniej wiarygodni. Dopiero analiza i porównanie zeznań pozwala na wyrobienie sobie opinii czy świadek mówi prawdę czy kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ale Brochwicz swa osoba za Barcikowskiego reczy 04.09.05, 13:16 Przeciez z byle ch..jem z ABW by nie wspolpracowal;) Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 10:44 Gdyby "przerażona Jarucka" była u Borchwicza w styczniu lub lutym to byłoby zrozumiałe, ale w sierpniu? Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 10:55 p.smerf napisał: > Gdyby "przerażona Jarucka" była u Borchwicza w styczniu lub lutym to byłoby > zrozumiałe, ale w sierpniu? W styczniu było ponoć poronienie. Poza tym trochę trwało zanim przeraziła sie na tyle, żeby szukać jakiejś pomocy. Tu akurat nie widzę specjalnie jakichś niejasności. Najbardziej dziwi mnie,że zdecydowała się występować przeciw Cimoszce z fałszywym upoważnieniem. Chyba że wcale nie było fałszywe. Poza tym znamy ciągle argumenty tylko jednej strony, którą w dodatku wspiera TA prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 11:03 Nie było w sierpniu żadych powodów do przerażenia. Chyba że były a my o nich nic nie wiemy. W końcy musiał być powód dla którego postanowiła się wystawić na ostrzał. I to jest właśnie to mnie osobiście interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 11:09 p.smerf napisał: > Nie było w sierpniu żadych powodów do przerażenia. Chyba że były a my o nich ni > c > nie wiemy. > W końcy musiał być powód dla którego postanowiła się wystawić na ostrzał. I to > jest właśnie to mnie osobiście interesuje. Mnie też interesuje. Z tego co mówila, czuła, że nękanie telefonami sie nasila. Ale czy to jest prawda, to już inna sprawa. W każdym razie wystartowanie przeciw Cimoszce z fałszywym dokumentem to akt samobójczy - dlatego trudno mi w to uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Biedna, może znowu poroni 04.09.05, 13:16 pralinka.pralinka napisała: > Poza tym znamy ciągle argumenty tylko jednej strony, którą w dodatku wspiera TA prokuratura. Chętnie byśmy poznali argumenty pani Jaruckiej (zresztą ich część, czyli przemożną chęć załatwienia mężusiowi posadki we Włoszech, już poznaliśmy), gdyby nie fakt, że pani Jarucka się ulotniła. Pewnie Kostek załatwił już jej w dowód wdzięczności te Włochy. Odpowiedz Link Zgłoś
szoszana Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 13:12 pralinka.pralinka napisała: > Mówiła, że przesłuchiwano nawet żonę jej lekarza. Psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kidler Re: Przerażona Jarucka 04.09.05, 10:23 p.smerf napisał: > JuZ któryś raz słyszę jak Brochwicz mówi że "zgłosiła się do niego przrażona > Jarucka". Czy ktoś wie, czym była przerażona? Przerazila sie ze za malo naklamala. Typowie dla moherowych. Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Prawda w oczy kole 04.09.05, 11:07 Nie takie typy stawały przed komisją Kuna z Żaglem i inni ale postkomuchów tylko Jarucka bulwersuje, czyżby dlatego że prawda w oczy kole? Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Prawda w oczy kole 04.09.05, 11:20 > Jarucka bulwersuje, Nie Jaruska, tylko jej protektorzy. Popis ma w swoich planach skończenie z wszechwładzą służb specjalnych. Chyba ciężko będzie? Nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: Prawda w oczy kole 04.09.05, 12:21 p.smerf napisał: > > Jarucka bulwersuje, > > Nie Jaruska, tylko jej protektorzy. > Popis ma w swoich planach skończenie z wszechwładzą służb specjalnych. Chyba > ciężko będzie? Nieprawdaż? Oj tak, bo gdyby chcieli do końca wyjaśnić sprawę służb specjalnych kręcących sie przy Jaruckiej to musieliby zacząć od przesłuchania Jaruckiej przez ABW i przeszukania jej domu w celu odebrania oświadczeń majątkowych Cimoszewicza, któtych to Jarucka nie chiała mu zwrócić. Odpowiedz Link Zgłoś