obseerwator 07.09.05, 19:35 tvp podała, że marszałek cimoszewicz miał linię kredytową w banku na 7 milionów zlotych. Pan orof Nałęcz potwierdził natomiast, że pan marszalek grywał na giełdzie dla zabawu jak miliony Polaków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aron2004 Re: 7 milionów TVP podała 07.09.05, 19:38 to ja chcę milion choć mój majątek to niecałe 100 tysięcy ciekawe czy mi dadzą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: 7 milionów TVP podała 07.09.05, 19:39 Wałęsa dawaj moje 100 milionów (po denominacji) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Już się zaczyna: Kwas dał sygnał, Borowski się 07.09.05, 19:43 podpiął, teraz zaczną wyciekać szczególiki, Cimokwas nie wytrwa do wyborów. Nawet Nałęcz go opuści wyjaśniając to początkiem roku akademickiego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego 30 czerwca 2005 na tym forum napisalem 07.09.05, 19:50 Ze zniszczy sie kandydature Cimoszewicza w trakcie kampanii. A to bylo przed jego pierwszym wystapieniem przed komisja, wiele tygodni przed Jarucka. Bardzo trudno byc uczciwym i prawym obracajac sie dziesiatki lat w gronie lobuzow. Kiedy wejdziesz miedzy wrony musisz krakac tak jak one. Nie ma rady. Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Re: 30 czerwca 2005 na tym forum napisalem 07.09.05, 19:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25847808&a=25852642 Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Ja napisałem podobnie przed 30-stym, że jest 07.09.05, 19:55 jak Burbonowie - głupcem, który niczego się nie nauczył w przeciągu ostatnich 4 lat i że wystartuje licząc: a może się uda. Nie udało się. Ci chłopcy są jak Oleksy - niereformowalni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Re: Ja napisałem podobnie przed 30-stym, że jest 07.09.05, 19:56 Ja przypuszczam, ze on zostal zmuszony szantazem do kandydatowania. Odpowiedz Link Zgłoś
nataga Re: Ja napisałem podobnie przed 30-stym, że jest 07.09.05, 19:59 A ja chciałabym,ot tak,dla ciekawości,wiedzieć,czy inni kandydaci nie grali na giełdzie.Ale kto to teraz sprawdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz To nie o giełdę już tylko chodzi - kluczem jest 07.09.05, 20:04 pułkownik (prawdziwy) Bieszyński i przeszukanie u Jaruckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Ja napisałem podobnie przed 30-stym, że jest 07.09.05, 20:00 ta, zagrozili, że zabiorą mu trzode, to sie spiął i wystawił :) Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Re: Ja napisałem podobnie przed 30-stym, że jest 07.09.05, 20:03 Troszke musialabys dziecko wiedziec co nieco o dzialaniu sluzb. Polska kreca sluzby specjalne, a podstawowa metoda dzialania sluzb jest szantaz. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Ja napisałem podobnie przed 30-stym, że jest 07.09.05, 20:05 no to troszke czy co nieco, bo już nic nie rozumiem :) a Ty, drogi Panie, troszke o ironii:) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Coś jest na rzeczy - wczoraj w Pulsie ktoś się dzi 07.09.05, 20:02 wił, że jest czymś na wskroś idiotycznym nie sprawdzić Omylnego przed wystawianiem go do wyborów. Dziwiącemu się ktoś przytomnie odpowiedział, że sprawdzili (ja uważam, że nawet próbowali czyścić mu przedpole np. ABW u Jaruckiej) tylko, że jak napisałeś, nie ma wśród nich człowieka o czystych rączkach. Postawili więc na tego, który w ich mniemaniu miał najmniej potencjalnych paragrafów na karku ale miał równocześnie ich chronić, dzięki hakom w życiorysie. Odpowiedz Link Zgłoś
akff TVP Dworaka z PO nastepny pułkownik w akcji 07.09.05, 19:57 Media w Polsce są prawicowe i walą w Cimoszewicza z ciężkich dział. mam nadzieje, że NARÓD powie im "spieprzać dziady" Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: TVP Dworaka z PO nastepny pułkownik w akcji 07.09.05, 19:59 a może to zemsta Millera za to że go do Senatu chcieli zesłać? Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Re: 7 milionów TVP podała 07.09.05, 20:00 Tysiące kas, miliony kas a serce bije jedno !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk A JAKIE prawo zostalo tu zlamane? Bolszewickie 07.09.05, 20:04 przekonanie Polaczka, ze kazdy ma miec takie samo zaufanie swego bankiera? Odpowiedz Link Zgłoś
sld-upek1 Tylko jakiś Klemba mógłby ocalić partię i ponadpar 07.09.05, 20:22 Prokuratorzy i sądziowie znają wyniki sondaży i tym razam taki numer chyba by nie przeszedł. www.radiozet.pl/rozmowy.htm,2878 Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ty, znawco prawa: odpowiedz na to PROSTE PYTANIE, 07.09.05, 20:24 zamiast sie bawic w jakiegos miodo-nalecza:) Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: A JAKIE prawo zostalo tu zlamane? Bolszewicki 07.09.05, 20:39 kropekuk napisał: > przekonanie Polaczka, ze kazdy ma miec takie samo zaufanie swego bankiera? Jeszcze nie tak dawno WC publicznie przechwalał sie swoim ubustwem - w polityce niczego się nie dorobiłem, od lat mam ten sam dom i mieszkanie - szkoda tylko że nie dodał że na koncie ma 100 tyś USD albo i więcej, znowu zapomniał? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: A JAKIE prawo zostalo tu zlamane? Bolszewicki 07.09.05, 20:43 no przecież to stara komusza metoda, niedopowiedzenie prawdy to przecież nie jest nieprawda? albo Nałęcz mu nie przypomniał... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A JAKIE prawo zostalo tu zlamane? Bolszewicki 07.09.05, 20:52 olany_klient napisał: > kropekuk napisał: > > > przekonanie Polaczka, ze kazdy ma miec takie samo zaufanie swego bankiera > ? > Jeszcze nie tak dawno WC publicznie przechwalał sie swoim ubustwem - w polityce > niczego się nie dorobiłem, od lat mam ten sam dom i mieszkanie - szkoda tylko ż > e > nie dodał że na koncie ma 100 tyś USD albo i więcej, znowu zapomniał? Oczywiscie, ze sie nie dorobil. Jesli chodzi o dorabianie sie, cimoszewicz roboty sie nie chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: A JAKIE prawo zostalo tu zlamane? Bolszewicki 07.09.05, 23:31 Jesteście kłamcami czy idiotami? Gdzie te 7 mln Cimoszewicza? Mam nadzieję, że naród potrafi odrzucić Tuska i bagno, które go otacza. Te jełopy z PO to po roku rozbiegną się po świecie, a część stanie do przedwczesnych wyborów pod nową nazwą. Jaś Rokita znowu zmieni drugie imię, Kaczyńscy będą chcieli rozliczać PO... Tylko Tusk ugrzęźnie na 5 lat w pałacu i będzie tam zbijał bąki wygłaszając swoje puste dyrdymały. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: A JAKIE prawo zostalo tu zlamane? Bolszewicki 07.09.05, 23:47 pandada napisał: > Jesteście kłamcami czy idiotami? > Gdzie te 7 mln Cimoszewicza? u córki... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: 7 milionów TVP podała 07.09.05, 20:38 obseerwator napisał: > tvp podała, że marszałek cimoszewicz miał linię kredytową w banku na 7 > milionów zlotych. To wszystko dla rodakow stolujacych sie na smietnikach, ktorym SLD obiecalo pomoc. > Pan orof Nałęcz potwierdził natomiast, że pan marszalek grywał na giełdzie > dla zabawu jak miliony Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: 7 milionów TVP podała 07.09.05, 22:03 obseerwator napisał: > Pan orof Nałęcz potwierdził natomiast, że pan marszalek grywał na giełdzie > dla zabawu jak miliony Polaków Tę minę Nałęcza warto zobaczyć: ww2.tvp.pl/134,20050907243363.strona Odpowiedz Link Zgłoś
olany_klient Re: 7 milionów TVP podała 07.09.05, 22:09 No właśnie, dzisiaj Michnik pokrzykuje na dziennikarzy a oni dalej swoje w dodatku jako pierwszy news to dali, co za niewdzęczne bestyje w tych Wiadomościach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ubekkubek Ktoś powinien za to beknąć! 07.09.05, 22:44 olany_klient napisał: > No właśnie, dzisiaj Michnik pokrzykuje na dziennikarzy a oni dalej swoje w > dodatku jako pierwszy news to dali, co za niewdzęczne bestyje w tych > Wiadomościach ;-) Nichnik sam Włodkowi zgotował ten los. Gdyby nie nagrywał Rywina, nie oskarzał Kwiatkowskiego i Czarzastego do dziś TVP zarządzałaby GTW. Nie byłoby żadnych komisji śledczych, premierem byłby Miller, ministrami Jakubowska i Pęczak, a ponadpartyjny miałby 60%. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz eeeeeeeeeeee... ja chcę do mamy! krzyczy w duchu 08.09.05, 07:03 Szeregowy :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nnina13 Od czego zależy linia kredytowa? 07.09.05, 23:58 Od grania na giełdzie czy raczej już posiadanego majątku? Słyszałam że banki chętnie dają jako linię kredytową która jest jakąś wielokrotnością dochodów lub majątku. Nie wiem ale wiem że mnie w banku od ręki proponują linie w wys. trzykrotnych zarobków ......... a zresztą nie ważne. Niezależnie od tego na kogo będę głosowała, to wolę mieć bogatego prezydenta a nie takiego który będzie grabił. Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho Re: Od czego zależy linia kredytowa? 08.09.05, 00:09 nnina13 napisała: >to wolę mieć bogatego prezydenta a nie takiego który będzie grabił.< Bogaty jest dlatego,że umie grabić.Jak już ktoś raz zaczął grabić to grabi do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Od czego zależy linia kredytowa? 08.09.05, 06:18 > Od grania na giełdzie czy raczej już posiadanego majątku? > Słyszałam że banki chętnie dają jako linię kredytową która jest jakąś > wielokrotnością dochodów lub majątku. > Nie wiem ale wiem że mnie w banku od ręki proponują linie w wys. trzykrotnych > zarobków ......... a zresztą nie ważne. no to skąd w Polsce tyle płaczu że bank nie chce komuśtam dać kredytu? przecież powinni każdemu dać wielokrotność jego majątku Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Ninuś aleś ty naiwna Boszz, sorki alem widział 08.09.05, 19:36 sytuację kiedy organizacja krzak niezwykle dobroczynna z 10 tys kapitału dostała od jednego z banczków grubą dotację wyłącznie na list okraszony ważną faksymilą :)))) Jakby chciała to i tzw. "zły" kredyt by dostała :)))))) Koteczku u nas bogaty Prezio to taki co grabi :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czlonek_z_zasadami Teraz już wiem gdzie się podziała kasa z PKW 08.09.05, 02:17 czyli w spocie wyborczym była prawda. PO nie bierze pieniędzy z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: 7 milionów - tak jak każdy Polak 08.09.05, 09:55 Ech Nałęcz, Nałęcz... nieźle się ubawiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ale te 7mln nie zniknelo. A PO zniknelo nawet 9 ! 08.09.05, 19:38 Nowa przewala wspolzalozycieli PO: wiadomosci.onet.pl/1160637,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś