Dodaj do ulubionych

7 milionów TVP podała

07.09.05, 19:35
tvp podała, że marszałek cimoszewicz miał linię kredytową w banku na 7
milionów zlotych.

Pan orof Nałęcz potwierdził natomiast, że pan marszalek grywał na giełdzie
dla zabawu jak miliony Polaków
Obserwuj wątek
    • aron2004 Re: 7 milionów TVP podała 07.09.05, 19:38
      to ja chcę milion choć mój majątek to niecałe 100 tysięcy
      ciekawe czy mi dadzą :-)
      • obseerwator Re: 7 milionów TVP podała 07.09.05, 19:39
        Wałęsa dawaj moje 100 milionów (po denominacji)
    • ksiundz Już się zaczyna: Kwas dał sygnał, Borowski się 07.09.05, 19:43
      podpiął, teraz zaczną wyciekać szczególiki, Cimokwas nie wytrwa do wyborów.
      Nawet Nałęcz go opuści wyjaśniając to początkiem roku akademickiego :)))
      • lej_czerwonego 30 czerwca 2005 na tym forum napisalem 07.09.05, 19:50
        Ze zniszczy sie kandydature Cimoszewicza w trakcie kampanii.
        A to bylo przed jego pierwszym wystapieniem przed komisja, wiele tygodni przed
        Jarucka.

Bardzo trudno byc uczciwym i prawym obracajac sie dziesiatki lat w gronie
        lobuzow. Kiedy wejdziesz miedzy wrony musisz krakac tak jak one. Nie ma rady.
        • lej_czerwonego Re: 30 czerwca 2005 na tym forum napisalem 07.09.05, 19:54
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25847808&a=25852642
        • ksiundz Ja napisałem podobnie przed 30-stym, że jest 07.09.05, 19:55
          jak Burbonowie - głupcem, który niczego się nie nauczył w przeciągu ostatnich 4
          lat i że wystartuje licząc: a może się uda. Nie udało się. Ci chłopcy są jak
          Oleksy - niereformowalni :)))
          • lej_czerwonego Re: Ja napisałem podobnie przed 30-stym, że jest 07.09.05, 19:56
            Ja przypuszczam, ze on zostal zmuszony szantazem do kandydatowania.
            • nataga Re: Ja napisałem podobnie przed 30-stym, że jest 07.09.05, 19:59
              A ja chciałabym,ot tak,dla ciekawości,wiedzieć,czy inni kandydaci nie grali na
              giełdzie.Ale kto to teraz sprawdzi?
              • ksiundz To nie o giełdę już tylko chodzi - kluczem jest 07.09.05, 20:04
                pułkownik (prawdziwy) Bieszyński i przeszukanie u Jaruckiej.
            • nat.ka Re: Ja napisałem podobnie przed 30-stym, że jest 07.09.05, 20:00
              ta, zagrozili, że zabiorą mu trzode, to sie spiął i wystawił :)
              • lej_czerwonego Re: Ja napisałem podobnie przed 30-stym, że jest 07.09.05, 20:03
                Troszke musialabys dziecko wiedziec co nieco o dzialaniu sluzb.
                Polska kreca sluzby specjalne, a podstawowa metoda dzialania sluzb jest szantaz.
                • nat.ka Re: Ja napisałem podobnie przed 30-stym, że jest 07.09.05, 20:05
                  no to troszke czy co nieco, bo już nic nie rozumiem :)
                  a Ty, drogi Panie, troszke o ironii:)
            • ksiundz Coś jest na rzeczy - wczoraj w Pulsie ktoś się dzi 07.09.05, 20:02
              wił, że jest czymś na wskroś idiotycznym nie sprawdzić Omylnego przed
              wystawianiem go do wyborów. Dziwiącemu się ktoś przytomnie odpowiedział, że
              sprawdzili (ja uważam, że nawet próbowali czyścić mu przedpole np. ABW u
              Jaruckiej) tylko, że jak napisałeś, nie ma wśród nich człowieka o czystych
              rączkach. Postawili więc na tego, który w ich mniemaniu miał najmniej
              potencjalnych paragrafów na karku ale miał równocześnie ich chronić, dzięki
              hakom w życiorysie.
    • akff TVP Dworaka z PO nastepny pułkownik w akcji 07.09.05, 19:57
      Media w Polsce są prawicowe i walą w Cimoszewicza z ciężkich dział. mam nadzieje, że NARÓD powie im "spieprzać dziady"
      • aron2004 Re: TVP Dworaka z PO nastepny pułkownik w akcji 07.09.05, 19:59
        a może to zemsta Millera za to że go do Senatu chcieli zesłać?
    • nielubiegazety2 Re: 7 milionów TVP podała 07.09.05, 20:00
      Tysiące kas, miliony kas a serce bije jedno !!!!!!!!!
    • kropekuk A JAKIE prawo zostalo tu zlamane? Bolszewickie 07.09.05, 20:04
      przekonanie Polaczka, ze kazdy ma miec takie samo zaufanie swego bankiera?
      • sld-upek1 Tylko jakiś Klemba mógłby ocalić partię i ponadpar 07.09.05, 20:22
        Prokuratorzy i sądziowie znają wyniki sondaży i tym razam taki numer chyba by
        nie przeszedł.
        www.radiozet.pl/rozmowy.htm,2878
        • kropekuk Ty, znawco prawa: odpowiedz na to PROSTE PYTANIE, 07.09.05, 20:24
          zamiast sie bawic w jakiegos miodo-nalecza:)
      • olany_klient Re: A JAKIE prawo zostalo tu zlamane? Bolszewicki 07.09.05, 20:39
        kropekuk napisał:

> przekonanie Polaczka, ze kazdy ma miec takie samo zaufanie swego bankiera?

Jeszcze nie tak dawno WC publicznie przechwalał sie swoim ubustwem - w polityce
        niczego się nie dorobiłem, od lat mam ten sam dom i mieszkanie - szkoda tylko że
        nie dodał że na koncie ma 100 tyś USD albo i więcej, znowu zapomniał?
        • nat.ka Re: A JAKIE prawo zostalo tu zlamane? Bolszewicki 07.09.05, 20:43
          no przecież to stara komusza metoda, niedopowiedzenie prawdy to przecież nie
          jest nieprawda? albo Nałęcz mu nie przypomniał...
        • douglasmclloyd Re: A JAKIE prawo zostalo tu zlamane? Bolszewicki 07.09.05, 20:52
          olany_klient napisał:

> kropekuk napisał:
          >
          > > przekonanie Polaczka, ze kazdy ma miec takie samo zaufanie swego bankiera
          > ?

> Jeszcze nie tak dawno WC publicznie przechwalał sie swoim ubustwem - w
          polityce
          > niczego się nie dorobiłem, od lat mam ten sam dom i mieszkanie - szkoda tylko
          ż
          > e
          > nie dodał że na koncie ma 100 tyś USD albo i więcej, znowu zapomniał?

Oczywiscie, ze sie nie dorobil. Jesli chodzi o dorabianie sie, cimoszewicz
          roboty sie nie chwyta.
        • pandada Re: A JAKIE prawo zostalo tu zlamane? Bolszewicki 07.09.05, 23:31
          Jesteście kłamcami czy idiotami?
          Gdzie te 7 mln Cimoszewicza?

Mam nadzieję, że naród potrafi odrzucić Tuska i bagno, które go otacza. Te jełopy z PO to po roku rozbiegną się po świecie, a część stanie do przedwczesnych wyborów pod nową nazwą. Jaś Rokita znowu zmieni drugie imię, Kaczyńscy będą chcieli rozliczać PO...
          Tylko Tusk ugrzęźnie na 5 lat w pałacu i będzie tam zbijał bąki wygłaszając swoje puste dyrdymały.
          • aron2004 Re: A JAKIE prawo zostalo tu zlamane? Bolszewicki 07.09.05, 23:47
            pandada napisał:

> Jesteście kłamcami czy idiotami?
            > Gdzie te 7 mln Cimoszewicza?

u córki...
    • douglasmclloyd Re: 7 milionów TVP podała 07.09.05, 20:38
      obseerwator napisał:

> tvp podała, że marszałek cimoszewicz miał linię kredytową w banku na 7
      > milionów zlotych.

To wszystko dla rodakow stolujacych sie na smietnikach, ktorym SLD obiecalo
      pomoc.

> Pan orof Nałęcz potwierdził natomiast, że pan marszalek grywał na giełdzie
      > dla zabawu jak miliony Polaków
    • kataryna.kataryna Re: 7 milionów TVP podała 07.09.05, 22:03
      obseerwator napisał:

> Pan orof Nałęcz potwierdził natomiast, że pan marszalek grywał na giełdzie
      > dla zabawu jak miliony Polaków

Tę minę Nałęcza warto zobaczyć:

ww2.tvp.pl/134,20050907243363.strona

• olany_klient Re: 7 milionów TVP podała 07.09.05, 22:09
        No właśnie, dzisiaj Michnik pokrzykuje na dziennikarzy a oni dalej swoje w
        dodatku jako pierwszy news to dali, co za niewdzęczne bestyje w tych
        Wiadomościach ;-)
        • ubekkubek Ktoś powinien za to beknąć! 07.09.05, 22:44
          olany_klient napisał:

> No właśnie, dzisiaj Michnik pokrzykuje na dziennikarzy a oni dalej swoje w
          > dodatku jako pierwszy news to dali, co za niewdzęczne bestyje w tych
          > Wiadomościach ;-)

Nichnik sam Włodkowi zgotował ten los. Gdyby nie nagrywał Rywina, nie oskarzał
          Kwiatkowskiego i Czarzastego do dziś TVP zarządzałaby GTW. Nie byłoby żadnych
          komisji śledczych, premierem byłby Miller, ministrami Jakubowska i Pęczak, a
          ponadpartyjny miałby 60%.
      • ksiundz eeeeeeeeeeee... ja chcę do mamy! krzyczy w duchu 08.09.05, 07:03
        Szeregowy :))))))))
    • nnina13 Od czego zależy linia kredytowa? 07.09.05, 23:58
      Od grania na giełdzie czy raczej już posiadanego majątku?
      Słyszałam że banki chętnie dają jako linię kredytową która jest jakąś
      wielokrotnością dochodów lub majątku.
      Nie wiem ale wiem że mnie w banku od ręki proponują linie w wys. trzykrotnych
      zarobków ......... a zresztą nie ważne.
      Niezależnie od tego na kogo będę głosowała, to wolę mieć bogatego prezydenta a
      nie takiego który będzie grabił.
      • m.rycho Re: Od czego zależy linia kredytowa? 08.09.05, 00:09
        nnina13 napisała:
        >to wolę mieć bogatego prezydenta a nie takiego który będzie grabił.<
        Bogaty jest dlatego,że umie grabić.Jak już ktoś raz zaczął grabić to grabi do
        końca życia.
      • aron2004 Re: Od czego zależy linia kredytowa? 08.09.05, 06:18
        > Od grania na giełdzie czy raczej już posiadanego majątku?
        > Słyszałam że banki chętnie dają jako linię kredytową która jest jakąś
        > wielokrotnością dochodów lub majątku.
        > Nie wiem ale wiem że mnie w banku od ręki proponują linie w wys. trzykrotnych
        > zarobków ......... a zresztą nie ważne.

no to skąd w Polsce tyle płaczu że bank nie chce komuśtam dać kredytu? przecież
        powinni każdemu dać wielokrotność jego majątku
      • ksiundz Ninuś aleś ty naiwna Boszz, sorki alem widział 08.09.05, 19:36
        sytuację kiedy organizacja krzak niezwykle dobroczynna z 10 tys kapitału
        dostała od jednego z banczków grubą dotację wyłącznie na list okraszony ważną
        faksymilą :)))) Jakby chciała to i tzw. "zły" kredyt by dostała :))))))
        Koteczku u nas bogaty Prezio to taki co grabi :))))))))))
    • czlonek_z_zasadami Teraz już wiem gdzie się podziała kasa z PKW 08.09.05, 02:17
      czyli w spocie wyborczym była prawda. PO nie bierze pieniędzy z naszych podatków.
      • normalny.normals Re: 7 milionów - tak jak każdy Polak 08.09.05, 09:55
        Ech Nałęcz, Nałęcz... nieźle się ubawiłem.
    • kropekuk Ale te 7mln nie zniknelo. A PO zniknelo nawet 9 ! 08.09.05, 19:38
      Nowa przewala wspolzalozycieli PO:
      wiadomosci.onet.pl/1160637,11,item.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka