Gość: Oszolom z RM IP: *.proxy.aol.com 05.09.02, 16:39 Ojcze Dyrektorze, pociagnij ku sobie zblakane umysly oraz gorace i szlachetne umysly mlodych i uczyn ich nasladowcami Twymi i slugami Twymi. Amen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oszolom z RM Wycieli mi wierszyk wiec wklejam go tutaj!! IP: *.ipt.aol.com 05.09.02, 20:16 Oh, jakze mi mila Ojca Tadzia dupka, Niby taka duza, a jednak malutka, Bo gdy ja w dwie rece wziac By spelnic lizania, wydaje sie chopieca, Nieustatkowana -Gladka jest i miekka, Nawet gdy troche za bardzo wypieta, Miejsca na niej niewiele do wylizywania Dla wszystkich chetnych specow od lizania, Ojciec w swej swietej , cierpliwej dobroci, Udostepnia rycerza co sie z przodu wznosi, A gdy rycerza dotknac wargami obiema, Jak Chrobrego woj do boju sie spienia, Czerwienieje, nabiera rozmiarow gromnicy, Korzystac z niego moga wszyscy doustnicy, Ojciec, Zbyszka z Bogdanca potomek prawity Wytrzymuje to wszystko bez okowity, Jeki tylko wydaje i wznosi oczeta do Ma-ryjy Co jak on byla bardzo swieta, I nigdy nie zrobilaby bledu podobnego, By na swiat wydac Zyda Ojczyznie wrogiego, cdn Odpowiedz Link Zgłoś