enricobeneti jego tatus z NKWD tez mi wielce szkoda 14.09.05, 16:05 Jaki ten pan jest wielce pokrzywdzony. Zarazem jego ojciec Nalerzal do NAJWIEKSZEGO APARATU TERRORU jaki kolwiek istial na tej ziemi. JaK mislicie ile naszych rodakow wyslal na swierc. To ze Cimoszwiecz mugl wyjechac do hameriki i studiowac to tylko nagroda za zbrodnie wykonane przez jego tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
ubik007 Kolej na SLD 14.09.05, 16:21 Teraz jeszcze powinno się rozsypać SLD. Na tych gruzach jakiś Bugaj powinien utworzyć porządną lewicę Odpowiedz Link Zgłoś
konkow Re: Kolej na SLD 14.09.05, 16:27 Przeżyliśmy nierządy AWS przeżyjemy i te poPiSy POpaprańców (swoją drogą nazwiska te same, tylko kolejność na listach ciut inna). Tylko szkoda, że znów trzy kroki w tył zamiast do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
geek64 (czerwony) Mesjasz ZREZYGNOWAŁ?! 14.09.05, 16:17 Nie widzi nikogo (oprócz siebie, oczywiście!) godnego zbawienia kraju? Wybawienia go od nadmiaru kasy? CO ZA SKROMNOŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 16:25 Po pierwsze ta "odmladzajaca sie" SLD to zadna lewica to motloch postkomunistyczny. A sam Cimoszewicz to nadmuchany balon, myslal, ze Polska padnie na kolana aby zechcial byc naszym prezydentem,he he he Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 16:26 Chce poprostu uratowac kawalek skóry, to dobre zagranie, typowe dla naszych "towarzyszy"!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mudshark [...] 14.09.05, 16:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mudshark zlikwidowana wypowiedź obywatela 15.09.05, 06:47 ponoć demokratycznego kraju, ale ch...e cenzorzy z prawicy czuwają! CHWDP ale prawicy, nie policji Odpowiedz Link Zgłoś
szpati Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 16:30 Przygladajac sie cale sytuacji z zewnatrz mam wrazenie,ze polskie spoleczenstwo nie doroslo do demokracji i wolnsci wyboru Jestem ciekawa ile bledow popelniali inni kandydaci ile transakcji gieldowych przeprowadzili jest to bardzo smieszne zeby tak toczyla sie gra polityczna w Polsce W innych Panstwach podstawa przy wyborze kandyda jest po pierwsze jego program polityczny i to jakie posiada kwalifikacje nie jego status majatkowy czy kiedy kolwiek ktos zapytal albo skomentowal programy wyborcze zalozenia polityki zagranicznej Jedna rzecz jaka ludzie krytykuja to sa sprawy prywatne kandydatow bedziemy mieli super rzad i super prezydenta wybranego napewno demokratycznie przy duzej konkurencji i po chlodynm oszacowaniu programow wyborczych to po co nam wybory skoro jest tylko dwoch kandydatow i nie ma komu walczyc za to wszystko mozemy podziekowac dzienikarzom za ich chlodny i "obiektywistyczne " spojrzenie na rzeczywistosc naprawde kazdy z kandydatow ma strony ciemne i nie jasne kazdy z nich uzywal trikow takich jak Bialorus, Mielec itd... w Polskiej polityce nie ma klasy i nigdy nie bylo to jest apel do wszystkich bo o tym kto rzadzi w naszym kraju decydujemy my poprzez glosowanie powinnismy wybrac kandydata ,ktory bedzie Prosze Panswta prezydentem ktory bedzie reprezentowal kraj na forum europejskim i swiatowym ktory bezdie prowadzil zgodna polityke z sasiadami i przede wszystkim czlowieka,ktory jest doswiadczonym politykiem dlatego Polakom przede wszytskim zycze rozsadku dzienikarzom tez by sie przydaly te zyczenia Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 16:31 Tegoroczne demoratyczne wybory prezydenckie w RP to wyjątkowy pokaz oszczerstw i kławstw, co nie jest dobrym demokratycznym przykładem. Nie dziwię się decyzji Włodzimierza Cimoszewicza i całkowicie go popieram. Szkoda, że straciłem kandydata, którego mógłbym poprzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
hindiii2001 Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 16:34 Panie Cimoszenko, powiem tylko jedno: trzeba sie bylo UBEZPIECZYC! Odpowiedz Link Zgłoś
jola994 Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 16:44 hindiii2001 napisał: > Panie Cimoszenko, > powiem tylko jedno: trzeba sie bylo UBEZPIECZYC! dlaczego zmieniasz komuś nazwisko ,to własnie jest chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
hindiii2001 Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 16:49 jak kuba mi tak ja kubie Odpowiedz Link Zgłoś
jola994 Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 16:53 hindiii2001 napisał: > jak kuba mi tak ja kubie a co, zmieniał Ci nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
m_lex < BEZROBOCIE / PSEUDOPRACA / UCIECZKA Z BAGNA > 14.09.05, 16:38 to Święta Trójca Ewnetualności dla młodych ludzi w państwie Tuska i Rokity - no chyba, że ktoś wykaże na tyle oportunizmu, żeby zapisać się na Tratwę Karierowiczów i załapać się na świńskie koryto lub chociaz małe kacze korytko. Cała reszta, oczadziała od celebracji i kadzideł, służyć będzie jako "elektorat". Niedobrze się robi na samą myśl? Dlatego np. nie warto wdawać się z oszłomczymi chochołami w dyskusje na forum, odpowiadać na ich opluwania i złośliwe podrygi, szkoda czasu i prądu! Głosujmy na Borowskiego! Nie jest ideałem, ale jest NORMALNY - na tle nacjonalistycznego sfrustrowanego oszołomczego Disneylandu to już dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: < BEZROBOCIE / PSEUDOPRACA / UCIECZKA Z 14.09.05, 17:02 Na Borowskiego powiadasz....no to zadzieram kiecę i lecę.... Odpowiedz Link Zgłoś
patykiem_pisane <<<< m_lex to psychicznie chory człowiek >> 14.09.05, 17:02 Paranoik m_lex napisał: > to Święta Trójca Ewnetualności dla młodych ludzi w państwie Tuska i Rokity - > no chyba, że ktoś wykaże na tyle oportunizmu, żeby zapisać się na Tratwę > Karierowiczów i załapać się na świńskie koryto lub chociaz małe kacze korytko. > > Cała reszta, oczadziała od celebracji i kadzideł, służyć będzie > jako "elektorat". > > Niedobrze się robi na samą myśl? Dlatego np. nie warto wdawać się z oszłomczymi Odpowiedz Link Zgłoś
wizazystka <<<< m_lex to psychicznie chory człowiek >> 14.09.05, 17:16 m_lex daj już spokój z tym Borowskim. Idź się człowieku wykasztanić to może ci ulży. Odpowiedz Link Zgłoś
grek77 Putinowi nie udalo sie "śpiocha" kgbowskiego usa- 14.09.05, 16:40 dowic w sercu polskiej polityki... Odpowiedz Link Zgłoś
grek77 [...] 14.09.05, 16:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kssen Re: gra na giełdzie 14.09.05, 16:42 A to jeszcze jeden argument przeciwko Cimoszewiczowi. Jak stracił 14 tys. to znaczy, że na giełdzie grać nie powienien. Nie chce mieć prezydenta partacza, któremu nigdy nic się nie udaje. I tak sie sprawa polubownie skończyła Odpowiedz Link Zgłoś
jola994 Re: gra na giełdzie 14.09.05, 16:46 kssen napisał: > A to jeszcze jeden argument przeciwko Cimoszewiczowi. Jak stracił 14 tys. to zn > aczy, że na giełdzie grać nie powienien. Nie chce mieć prezydenta partacza, któ > remu nigdy nic się nie udaje. I tak sie sprawa polubownie skończyła A Tusk wie co to giełda? Nie wiem czy po akcje nie pójdzie do osiedlowego,wygląda niestety na niezbyt bystrego Odpowiedz Link Zgłoś
gavno Szkoda. Wielka szkoda :))))))))))))))))))))). 14.09.05, 16:53 Caly czas za nim stalem. Czuliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 No to zostal tylko Korwin ! 14.09.05, 16:47 Reszta to zupelne oszolomy. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_j1978 Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 16:50 Wielkieś uczynił pustki w domu moim, mój drogi Cimoszcze, tym zniknieniem swoim Odpowiedz Link Zgłoś
felicity_y Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 16:53 heh- kazdy ze startujacych politykow jest 'swiety', a gdyby Cimoszewicz nie mialby nic na sumieniu nie wycofalby sie tak szybko, tylko walczylby! Odpowiedz Link Zgłoś
wisia2 Nareszcie. 14.09.05, 16:59 Tylko pogratulować lewicy! Obecny prezydent pomylił się co do swojego wykształcenia, a niedoszły - co do swojego majątku. Dzięki Bogu ten drugi wiedział kiedy skończyć, choć diabli wiedzą po co zaczynał. Odpowiedz Link Zgłoś
agorasa Włodzimierz Cimoszewicz poparł Tuska 14.09.05, 17:00 Włodzimierz Cimoszewicz zrezygnował z ubiegania się o fotel prezydenta i poparl kandydata Tuska Donalda www.tuskdonald.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hanauma david coperfield to przy nim pikus 14.09.05, 17:05 "- Otóż informuję, że w ciągu całego swojego życia dokonałem 8 transakcji giełdowych. Poza jedną, wcześniej szczegółowo omawianą polegającą na zakupie akcji firmy Orlen, wszystkie te transakcje miały średnią wartość rzędu 38 tys. zł i dokonywane były na zasadzie kolejnego wykorzystywania moich oszczędności - powiedział. Podkreślił, że na tych transakcjach stracił ok. 14 tys. zł." no dobra, ale czy ktos widzial potwierdzenia wszystkich operacji gieldowych? nie to, ze sie czepiam, ale nie odchodzmy od meritum. w tv byl niedawno film, o tym, jak przylapano prezydenta duzego kraju w sytuacji lekko kompromitujacej, no i zeby odwrocic uwage opinii tuz przed wyborami, podano info, ze w ramach walki z terroryzmem rozpoczeto wojne z republika Albanii. Grunt, to skutecznie odwrocic uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
council Re: Czy Cimoszewicz się wycofa? 14.09.05, 17:05 TO JEST JUŻ KONIEC, JA NIE MOGĘ DŁUZEJ KANDYDOWAĆ!!!!W POLSCE JUŻ JESTEM SPALONY. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk [...] 14.09.05, 17:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fms1 Powinien poprzec borowkskiego 14.09.05, 17:14 Cimoszewicz zachował sie zupełnie bez klasy. Nie ma kandydata, na ktorgo moglby oddac glos. To dlaczego zrezygnowal. Na seroi powinien poprzec Borowskiego, albo powoiedziec, ze niech wyborcy zaglosuja wedlug sumieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
fms1 Cimoszewicz dal dupy 14.09.05, 17:15 Cimoszewicz dal dupy. Kolejna porazka postkomunistow SLD. Moze w koncu zejda ze sceny. Przekombinowali. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Cimoszewicz dal dupy 14.09.05, 17:42 fms1 napisał: > Cimoszewicz dal dupy. Kolejna porazka postkomunistow SLD. Moze w koncu zejda ze > > sceny. Przekombinowali. A Nałęcz??? Ten to jest dobiero dupodawca!!!! Komu ją teraz nadstawi??? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Dlaczego Admin mnie zbanował ?? I to aż na 14.09.05, 17:15 3 godziny?? Czy dlatego, że napisałem jak głeboko i gdzie mam PiS?/ Oszołomy pisza tu o wiele gorsze rzeczy .....ale wróciłem...hehee Odpowiedz Link Zgłoś