lukasz_mormol Re: Roman Giertych może nie dostać się do Sejmu? 26.09.05, 15:28 chociaż tyle ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
emax4 Re: Roman Giertych może nie dostać się do Sejmu? 26.09.05, 15:29 Nareszcie ten napuszony "wodzyk" został przez wyborców ustawiony na właściwym miejscu - na aucie Odpowiedz Link Zgłoś
jdepp Re: Roman Giertych może nie dostać się do Sejmu? 26.09.05, 15:29 WIELKA porazka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Czy szczęka z tego zdziwienia może spaść 26.09.05, 15:31 jeszcze niżej...hm...ciekawy problem ..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Czy szczęka z tego zdziwienia może spaść 26.09.05, 15:33 no i dojdą mu nowe kompleksy... bożżżżżżżż znowu będziemy musieli go z czegoś leczyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Czy szczęka z tego zdziwienia może spaść 26.09.05, 15:34 drzejms-buond napisał: > no i dojdą mu nowe kompleksy... > bożżżżżżżż > znowu będziemy musieli go z czegoś leczyć.... Z taka japa moga go zrobić ulicznym koszem na śmieci..wszystko sie zmieści :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Roman Giertych może nie dostać się do Sejmu? 26.09.05, 15:34 "Natomiast Eurodeputowany LPR Wojciech Wierzejski mówi, że Roman Giertych dostał się do Sejmu. Wierzejski powiedział, że tak wynika z informacji Ligi". Postawcie sie w sytuacji, tych ktorzy tam licza glosy na Romka. Wierzejski ze swoim lysym komandem czeka pewnie pod PKW na tych co zle policzyli:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia W tej wzruszającej chwili... 26.09.05, 15:38 W tej wzruszającej chwili wszyscy jesteśmy Warszawiakami xD Odpowiedz Link Zgłoś
finish1 Re: Biedny Romeczek coście mu zrobili 26.09.05, 15:39 tą krzywdę trzeba naprawić ! ROMECZEK na prezydenta wszechświata z siedzibą na Marsie ! Odpowiedz Link Zgłoś
btnt Re: Roman Giertych może nie dostać się do Sejmu? 26.09.05, 15:39 Eh, obawiam się, że nie będzie tak pięknie. Zapewne zagranica w dużym stopniu oddała głosy na Ligę (a za granicą obowiązywały również listy warszawskie). Po zliczeniu tego wszystkiego okaże się, że Roman otrzyma niestety mandat. Szopka w Sejmie trwać więc będzie nadal:( Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Roman Giertych może nie dostać się do Sejmu? 26.09.05, 15:46 Za granicami - według wszystkich znaków na niebie i ziemi - głosowano głównie na PiS. Czyli - choć na razie na stronach PKW widniej, że LPR ma w Warszawie 5,71% - jest jeszcze szansa, że Wielki Roman straci ciepłą posadkę :) OK, jasne, może się nie udać - ale, pisakrew, nie traćmy nadziei! To takie piękne chwile ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisbis Re: Roman Giertych może nie dostać się do Sejmu? 26.09.05, 15:54 Opamiętajcie się w imieniu wielu polskich rodzin.Gdyby Roman Wielki nie dostał się do Sejmu to milionom polskich rodzin grożą dodatkowe wydatki na kasety i DVD z Frankesteinem. Do tej pory sadzało się dzieciaki i włączało się i tak opłacany telewizor na relacje z obrad Sejmu a jeszcze lepiej na obrady komisji i w kasie zostawało dużo forsy.Liczę na to że mało praktyczni wyborcy w Warszawie nie uczynili rodakom tej niemiłej kosztownej niespodzianki Odpowiedz Link Zgłoś
constance7 ŻAL MI WAS 26.09.05, 15:45 ZASTANAWIAM SIĘ SKĄD W WAS TYLE NIENAWIŚCI? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: ŻAL MI WAS 26.09.05, 15:48 constance7 napisała: > ZASTANAWIAM SIĘ SKĄD W WAS TYLE NIENAWIŚCI? Po Romku to mamy.... ----------- Moja mama po 42 latach pracy w szpitalu dostała 1600 zł odprawy – skarży się w telewizyjnej reklamówce Donald Tusk. A przecież mógł powiedzieć tak: Ja, jako polityk, zarabiam rocznie 270 tys. zł. Z czego płacę 96 tys. zł podatku. Ale to nic, bo gdy wprowadzimy proponowany przez PO podatek liniowy, to będę płacił 40,5 tys. zł. Czyli zarobię 55,5 tys. zł za jeden podpis. A wtedy starczy i dla mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: ŻAL MI WAS 26.09.05, 15:50 constance7 napisała: > ZASTANAWIAM SIĘ SKĄD W WAS TYLE NIENAWIŚCI? To się popatrz co się dzieje w tym kraju od paru lat. I zastanów skąd bierze nienawiść. Uczymy się od najlepszych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisbis Re: ŻAL MI WAS 26.09.05, 16:01 saikokila napisał: > constance7 napisała: > > > ZASTANAWIAM SIĘ SKĄD W WAS TYLE NIENAWIŚCI? > > To się popatrz co się dzieje w tym kraju od paru lat. I zastanów skąd bierze ni > enawiść. Uczymy się od najlepszych. :) Roman uczył przez cztery lata jak to właśnie trzeba nienawidzieć,uczył kłamać i dlatego byłoby niedobrze żeby zabrakło go w Sejmie po takich jak "constance7" widać jak mało z nauk Wielkiego Romana zrozumiała Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: ŻAL MI WAS 26.09.05, 17:01 zdzisbis napisał: > Roman uczył przez cztery lata jak to właśnie trzeba nienawidzieć,uczył kłamać i > > dlatego byłoby niedobrze żeby zabrakło go w Sejmie po takich jak "constance7" > widać jak mało z nauk Wielkiego Romana zrozumiała Może jeszcze nie jest za późno. Zresztą, nienawiści mogliby uczyć przedstawiciele wszystkich partii, nie ma się co łudzić. Podobnie z arogancją (choć tutaj SLD już dostało swoją nauczkę, PO i PiS to dopiero czeka). Odpowiedz Link Zgłoś
alfredkujot mnie nie zal 26.09.05, 17:12 klonow.ja rozumiem ich przedwczesna radosc. Chcieliby by ich belkot mial moc sprawcza samospelniajcej sie przepowiedni. Prawda jest taka komuchy nie moga wybaczyc Gietrychowi ze im rozwalila komisja konepcje wyborcza i ustalila kim naprawde jest cimoszewicz. Ja rozumiem te wybuchy nienawisci. Teraz moga miec komuchy klopoty.... Nie Musze lubic polityka , ale pdobala mi sie determinacja Gietrycha w wyjasnianiu afery orlenowskiej.Ja rozumiem ujadanie pzpr-sb-sld. Gdyby nie Gietrych mozna byloby dalej udawac ze jest OK. Od czasu do czasu to tu , to tam bylby jakis smiertelny wypadeczek tylko.... Gietrychowi zycze za to co zrobil dla odgnojenia tego kraju powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: mnie nie zal 26.09.05, 17:21 Nic nie wiem na temat tej afery poza tym że była (nie posiadam TV), może masz rację. Niemniej po PiSie spodziewałbym się jeszcze większego zaangażowania w tropienie i wyjaśnianie afer, pomimo ich, PiSiaków, wad. Odpowiedz Link Zgłoś
eruve.elen Re: ŻAL MI WAS 26.09.05, 15:52 co ty gadasz? ja tu (w większości) widzę radość z tego epokowego dla Polski wydarzenia (o ile prognozy się sprawdzą)... :). to, że ludzie uważają tego pana za kretyna totalnego i mówią o nim tak, a nie inaczej, to - powiedzmy - jest problem. ale... daj im się cieszyć :P. Odpowiedz Link Zgłoś
pesz Re: ŻAL MI WAS 26.09.05, 16:06 1. To raczej radość a nie nienawiść. Zawsze to jednego oszołoma mniej w parlamencie. 2. Po tym co można usłyszeć od Romka to raczej normalna reakcja... 3. Zastanów się jeśli już: skąd tyle nienawiści u młodzieży wszechpolskiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzbien Po co ta propaganda??? 26.09.05, 15:54 Przecież można wejć na str. państwowej komisji wyborczej... Jak wół jest napisane, że z Warszawy , tak z jednego jak z drugiego obwodu LPR dostaje po jednym mandacie...Radość przedwczesna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
centrala Zgadza sie. Ale byloby zabawnie gdyby sie nie 26.09.05, 16:06 dostal. Zreszta o maly wlos by tak bylo. Inna sprawa ze teraz zjedza go za taki wynik w Warszawie :>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Re: Roman Giertych może nie dostać się do Sejmu? 26.09.05, 15:56 Wg spisu ludności z 1921 w Warszawie było 26,9 % ludności żydowskiej, wg spisu z 1931 roku wyznawców mojżeszowych było 34,1 %, a teraz wynika że jest więcej. Piszę wynika bo ostatni spis tego nie rejestrował. Wybory jednak pokazały jaka jest orientacyjna liczba. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Roman Giertych może nie dostać się do Sejmu? 26.09.05, 16:33 Skoro jest jak piszesz to módl się, żeby żydowski lud Warszawy rękami swojego żydowskiego mera Kaczyńskiego nie przeznaczył Cię na podkład na macę. PS - koń by się uśmiał :) Odpowiedz Link Zgłoś
pankratek Re: Roman Giertych może nie dostać się do Sejmu? 26.09.05, 15:59 jak donosi koerspondent "Głosu Puszczy" Gajowy Marucha w Puszczy Bialowieszczańskiej szerzy się epidemia - żubry masowo umierają ze smiechu. Zaniepokojeni mieszkańcy domagaja sie powołania sejmowej komisji śledczej i rozpoczęcia przez warszawską prokuraturę apolecyjną śledztwa w sprawie spowodowania katastrofy ekologicznej. Część społeczności, twierdzi, że winni są nieodpowiedzialni wyborcy, inni wskazują jak winnego znanego polityka Romana G. Odpowiedz Link Zgłoś
toteraja Re: Roman Giertych może nie dostać się do Sejmu? 26.09.05, 16:00 tu jest wiecej komentarzy niz dostal glosow qtasina.cisza nad ta trumna wyborcza - przepraszam - urna Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 bardzo dobra wiadomosci, ktorej towarzysza 26.09.05, 16:11 dzwieki spuszczanej wody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma33 Pamieta Pan moj list otwarty sprzed 2 tygodni? 26.09.05, 16:11 Panie Giertych Dwa tygodnie temu w liscie otwartym do Pana (list ktory porownywal Pana do globalistycznych przeciwnikow) stwierdzilem iz moim zdaniem pana kwalifikacje polityczne sa wystarczajace na szczeblu GMINY ale nie wyzej. Jak Pan widzi, mialem racje. Jesli Pan chce zaistniec na scenie politycznej musi Pan wynajac kwalifikowanych doradcow i mniej mowic a wiecej dzialac. Najwiekszym Pana bledem jest fakt iz ZNACZNIE przecenia Pan swoje umiejetnosci a NIEDOCENIA umiejetnosci innych. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Pamieta Pan moj list otwarty sprzed 2 tygodni 26.09.05, 16:41 Po co te mądrości? "Wołasz na puszczy" Odpowiedz Link Zgłoś
kmarek8 co za kraj! 26.09.05, 21:42 jedenascie procent buraków postawiło na złodziejski sld,a drugie 11% na "europejczyków" z samoobrony z lepperem na czele a reszta pluje na forum na giertycha.Jesteście bandą idiotów . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polska444 Warszawka zawsze była liberalno-lewicująca 26.09.05, 16:17 ...i byle jaka. Taki bezgłowy gigant. Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Re: Warszawka zawsze była liberalno-lewicująca 26.09.05, 16:28 Zdecyduj się na coś. Albo liberalno - lewicująca albo byle jaka. Swoją drogą to ciekawe dlaczego ludzie używający na tym forum patetycznych pseudonimów, odwołujących się do takich pojęć jak Polska i Polak najczęściej plotą "trzy po trzy" albo (lub jednocześnie)plują jadem? Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Warszawka zawsze była liberalno-lewicująca 26.09.05, 16:35 Bo to zwykle są "pseudonarodowcy", a raczej narodowi-socjaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Warszawka zawsze była liberalno-lewicująca 26.09.05, 16:54 Ma rację;) Liberalna lewobrzeżna, lewicująca Praga :) Prawdziwi Polacy tylko: 1,5 kamienicy na Górskiego, parter domku na Małkowskiego i 4 przęsła pod Poniatowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
rbrbr Re: Warszawka zawsze była liberalno-lewicująca 26.09.05, 17:20 Zdecyduj się, albo liberalna albo lewicująca; to są dwie przeciwstawne wartości. Sądząc po tym, że PO w Warszawie wygrało, to chyba jednak liberalna. Cieszę się, że narodowi socjaliści z LPR przegrali z kretesem. Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 Do tych co się z tego cieszą 26.09.05, 16:25 Uważajcie żebyście nie skończyli jak Grzegorz Dąbrowski, autor zdjęcia będącego ilustracją do notki. Panie Grzegorzu jeśli brakuje Panu na chleb proszę się do mnie zgłoscić. Żal mi Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: Do tych co się z tego cieszą 26.09.05, 17:04 moki1 napisał: > Uważajcie żebyście nie skończyli jak Grzegorz Dąbrowski, autor zdjęcia będącego > > ilustracją do notki. Co się z tym panem stało? Stracił pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
moki1 Re: Do tych co się z tego cieszą 26.09.05, 19:07 > Co się z tym panem stało? Stracił pracę? Znacznie gorzej. Stracił twarz. Za nędzne srebrniki robić takie zdjęcia i podpisywać się pod nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
striker27 Re: Do tych co się z tego cieszą 26.09.05, 21:06 HMM, IMHO - a/ zdjecie jest bardzo dobre, pokazuje wladczosc R.G. w szeregach LPR-u b/ ciesze sie ze choc czesc Warszawiakow poznala sie na niekompetencji i arogancji Giertycha, niezaleznie od jego dokonan. pozdr. Striker27 Odpowiedz Link Zgłoś
tristan987 Jesli to sie potwierdzi... 26.09.05, 16:28 ... to duze brawa dla Warszawy. A elpeeruchom zamaszysty kop w faszystowska dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Re: Roman Giertych nie dostal sie - to 26.09.05, 16:36 najwspanialsza wiadmosc roku !! Wprost nie do wiary, chyba reka boska tu zadzialala. Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo Giertych to mało, lepper powinien iśc do gnoju 26.09.05, 17:05 Lepper w Sejmie, zamiast w więzieniu, to wstyd dla Polski na europejskiej arenie. On powinien być w rosji albo usa. Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo Warszawiacy - graba od Łodzian za Giertycha :))))) 26.09.05, 17:06 Punkt. Odpowiedz Link Zgłoś
hwojtek Re: Roman Giertych może nie dostać się do Sejmu? 26.09.05, 17:15 Nie ma się co ekscytowac, Romek niestety wejdzie do Sejmu. LPR ma jednak w W-wie jeden mandat: www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/M/19.htm A Roman jest na 1. miejscu listy. www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/KOMITETY/k106_19.html Odpowiedz Link Zgłoś
elk84 Re: Roman Giertych może nie dostać się do Sejmu? 26.09.05, 22:40 Ale miejsce na liście o niczym nie decyduje. Art 167 pkt 1 ordynacji wyborczej: "Mandaty przypadające danej liście okręgowej uzyskują kandydaci w kolejności otrzymanej liczby głosów." A więc trzymam kciuki ... Odpowiedz Link Zgłoś
alterego2 To pośmiertnie zwycięstwo Cimoszewicza. 26.09.05, 17:17 (o ile ta informacja się potwierdzi). Nie będzie Macierewicza, może Romka. Szkoda, że pewnie Miodzio i Wasserman wejdą do Sejmu. Ale i tak połowę paczki szlak by trafił. Dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś