grom3 04.10.05, 18:23 Jestem ciekaw co bedzie mial do zaoferowania Wielebny Ojciec Rydzyk Polaka po wyborach,mercedesy, domki, pelne lodowki jedzenia czy czarna rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sluchaczrm Re: I znowu polityka radia Maryja 04.10.05, 18:26 grom3 napisał: > Jestem ciekaw co bedzie mial do zaoferowania Wielebny Ojciec Rydzyk Polaka po > wyborach,mercedesy, domki, pelne lodowki jedzenia czy czarna rozpacz. Nie mart sie o Rydzyka mart sie o siebie Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: I znowu polityka radia Maryja 04.10.05, 18:28 Ja martwie sie o naiwnych Polakow jaka ich czeka przyszlosc,osobiscie jestem dobrze sytuowany. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: I znowu polityka radia Maryja 04.10.05, 18:35 grom3 napisał: > Jestem ciekaw co bedzie mial do zaoferowania Wielebny Ojciec Rydzyk Polaka po > wyborach,mercedesy, domki, pelne lodowki jedzenia czy czarna rozpacz. Wszystkiego po trochu. Dla siebie mercedesa, domek i lodowke pelna jedzenia, a dla sluchaczy czarna rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: I znowu polityka radia Maryja 04.10.05, 19:05 Boze tego sie najbardziej obawiam dla sluchaczy radia Maryja czarna rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: I znowu polityka radia Maryja 04.10.05, 19:28 grom3 napisał: > Boze tego sie najbardziej obawiam dla sluchaczy radia Maryja czarna rozpacz. Rydzyk z tego zyje. Sieje marazm, zbiera kase. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: I znowu polityka radia Maryja 04.10.05, 19:52 Zobacz sobie jak Polonia Kanadyjska dusi zlodzieji w czarnych feretach do muru www extapol.com,chodzi o defraudacje milionow dolarow proces rozpoczyna sie 17 Pazdziernika w Toronto.A Wielebnego lojca nie mozna tez wziasc do sadu za defraudacje co myslisz kto wygra Tusk czy Kaczynski. Odpowiedz Link Zgłoś