demokratus TAKA BĘDZIE POLSKA PISUAROWCÓW!!! Polska 14.10.05, 21:57 krwawa, katofaszystowska doprawiona czerwonym sosem komunistycznej przyprawy. Tu nie będzie wolności i nie będzie żadnej solidarności. Tylko bat, więzienia, strzelanie do opozycji (jak u tego łysego karalucha na Białorusi), morderstwa polityczne jak na Ukrainie za czasów siepaczy Kuczmy. Czy o taką Polskę walczyli i gnili w komunistycznych kazamatach tytani naszych czasów: Michnik, Kuroń, Modzelewski, Bujak, Tusk, Wujec, Borowski, Frasyniuk, bracia Smolarowie czy Geremek? Nie sądzę. Dzisiaj śrutem po kończynach przeciwika politycznego, jutro nożem w plecy demokracji, ich najlepszym synom. Faszystowskie gady, kaczory i ich katonazistowska partia szukuje nam los mieszkańców Kielc, tych co przetwali Holocaust, wyrwali się z matni zastawionej przez polskiego kołtuna, a dobici zostali siekierami przez motłoch żądny krwi bliźniego. Nie o taka Polskę nam chodzi. Mimo, iż demokraci.pl nie dostali się do Sejmu, jest jeszcze nadzieja dla Polaków. Jest nim wybór Tuska na stolec Prezydenta wszystkich Polaków. Zewżyjmy szeregi demokracji, mocniej stójmy na nogach praw czlowieka i wolnego rynku, tak aby zdobycze tych 15 lat transformacji nie uległy zagładzie, jak plemię mojżeszowe, wytępione tu, na naszej polskiej ziemi... TUSK, gogogogogo!! Odpowiedz Link Zgłoś
iszeng Re: TAKA BĘDZIE POLSKA PISUAROWCÓW!!! Polska 14.10.05, 22:17 Smiem twierdzić ponadto,że Kaczuch w poprzednich rządach miał swój wpływ na opóźnienie pogonienia komuchów i wszelkiej masci postczerwonych i dlatego mamy teraz taki bigos. Odpowiedz Link Zgłoś
mosze.dajan Re: TAKA BĘDZIE POLSKA PISUAROWCÓW!!! Polska 14.10.05, 22:18 Z przerazeniem i zgrozą przeczytałem ten artykuł.Z przerazeniem, poniewaz przed oczami stanął mi pewien grudniowy dzien roku 1922, kiedy to bękart reakcji, idący na pasku NDeckich szakali, zamordował bestialsko prezydenta Narutowicza.Wydawac by sie mogło,ze mineło tyle lat,swiat i Polska sie zmienił, wybudowano w naszym kraju podstawy demokracji,stoimy w pierwszym szeregu mocarstw wolnosciowych.A jednak to tylko jeden obraz Polski i Polaków - bojowników o wolnosc i demokracje.Inny obraz - Polski zasciankowej, niemoralnej, antysemickiej, bandyckiej, zapijaczonej i dzikiej,Polski lumpenkatolików i komunizujacych niedobitków jest niestety wciąz obrazem prawdziwym.Czy to przypadek, ze Narutowicza zamordował siepacz NDecji, i czy za daleko siega analogia do powiązania tej bezczelnej proby morderstwa pana Tuska z rosnącymi wpływami okołokoscielnej kliki spod znaku tryzbua, jaką jest LPR i inne antypanstwowe i antydemokratyczne siły? Mysle, ze to wydarzenie powinno wywołać silny wstrząs całej postepowej opinii publicznej, Naród musi sie przebudzic, poniewaz jak uczy nas historia, moze byc w pewnym momencie za pozno na powstrzymanie zalewu katokomunistycznego fundamentalizmu.Dzis bandyci strzelaja do podobizny pana Donalda, i jesli demokratycznie nastawione kręgi nie uderzą wolnosciową pięścią w totalitarny stół, za którym siedzą pogrobowcy starego rezimu, jutro na ulice moga wyjechać czołgi.Oby nie było za pozno!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochajacyinaczej Nie chcemy ze Stefanem żyć w takiej zapyziałej 14.10.05, 22:26 Polsce. Zbyt dużo przeszedłem aby tkwić w tym grajdole. Ukształtowało mnie miasto robotnicze Łódź, z jego kominami, brudnymi ulicami, zatęchłymi kamienicami, przepoconymi, cuchnącymi, i niedomytymi szwaczkami co rano podążającymi do pracy. Miasto bez przyszłości, smutne, zapomniane przez Boga i historię. Rodzina moja miała najmniejszy wpływ na to kim teraz jestem. Marzenia szczenięcych myśli rozpłynęły się w codziennej szarości komunizmu. Tylko jedno z tych marzeń spełniło się: chciałem być szczęśliwym człowiekiem i … jestem. Ojciec mój robotnikiem był. Jak mawiał, komunie zawdzięczał dostatnie życie i awans społeczny. We wiosce co to on się urodził, parobczakiem był u bogatego chłopa, któren go batem okładał za niegarnięcie się do pracy, więc w cholerę rzucił tę robote. Teraz widzę, że mój Ojciec naiwny był, gdy mawiał, ze komuna go z ostępów ciemnoty wyzwoliła. Mama moja prostą kobietą jest. Rodowitą łodzianką. Z trudem udawało się jej utrzymać dom, wykarmić swojego synka. Cudem uratowała się z Zagłady. Niemiecki żandarm wyrwał ją z rąk polskiego szmalcownika, który niósł ją do siedziby gestapo licząc na nagrodę. Zaniósł do sióstr klarysek i tak przetrwała wojnę. Religijną osobą się stała na wskroś. Nie wiem, czy to przez wychowanie sióstr, czy też tak samo z siebie. Z ojcem wciąż toczyła sprzeczki na tle religijnym. Ojciec z natury popędliwy był, po za tym z fabryki przynosił do domu inny światopogląd a ze silniejszy był od mamusi, to nieszczęsna kobieta z sińcami po ulicy chodziła. Wtedy nie było programów rządowych w walce z przemocą w rodzinie…, niestety ale tato, muszę przyznać, że zachowywał się wprost ordynarnie, a i pacnięcie z robotniczej ręki miał nie wąskie. Teraz wiedziałbym jak pomóc matce, a wtedy patrzyłem bezsilnie, czując się wykluczony z rodziny. Miałem szczerze dość atmosfery terroru, łez, i modlitwy o poprawę ojca. Był niereformowalny. A ja tylko chciałem aby mnie przytulił, poszedł do teatru, abyśmy razem na bloku rysunkowym kolorowymi kredkami malowali. Pragnąłem miłości, a nie widoku patologicznej rodziny komunistyczno-klerykalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: TAKA BĘDZIE POLSKA PISUAROWCÓW!!! Polska 15.10.05, 04:27 Demokratus, w istocie masz Polskę z jednej strony eurodeputowanych Geremków, Siwców,Piskorskich etc. miliarderów Kulczyków, Michników, a z drugiej rzesze bezrobotnych, dzieci szukających pożywienia na śmietnikach, ludzi wyrzucanych z mieszkań na bruk.Aliści wygląda,że ci panowie walczyli o swój własny byt i im się to udało. Czy wy demokraci doprawdy nie widzicie, że powiększająca się skala nędzy musi obrócić się przeciwko wam. Zupełnie nie rozumiem dlaczego bezpardonowo, obcesowo i delikatnie mówiąc niewybrednie obraża się tych, którzy nie akceptują obecnego stanu rzeczy, którzy nie zgadzają się na państwo,mydlące im demokracją oczy jeno na szandarach. Można współczuć polskiemu narodowi, że nadal jest tumaniony,manipulowany i ogłupiany. Odpowiedz Link Zgłoś
dawidantyrydzyk La La La Młodziez Wszechpolska na Myjce hahahahha 14.10.05, 21:58 Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus Nie zniżajmy się do ich nędznego poziomu, ale 14.10.05, 22:03 więzienie by rozładowało sytuację Odpowiedz Link Zgłoś
guest68 Protasiewicz zaprzecza, by strzelali na wiwat... 14.10.05, 22:01 weterani z kampanii Kadrowej 328 Zapasowego Batalionu Szkolnego Grenadierów. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Hej Gerwazy, daj gwintówkę, niech zestrzelę tą mak 14.10.05, 22:13 W dawnej Polszcze też tak bywało. Odpowiedz Link Zgłoś
ogromnejadra W dawnej Polsce nie było liberalizmu, a szkoda 14.10.05, 22:14 może byśmy wyżej wspieli się cywilizacyjnie...? Odpowiedz Link Zgłoś
guest68 Re: W dawnej Polsce nie było liberalizmu, a szkod 14.10.05, 22:18 Jak na Ogromne jądra, to aż dziw, że ten Twój post taki bez jaj Odpowiedz Link Zgłoś
guest68 Re: mam bycze i to owłosione 14.10.05, 22:23 To na co czekasz? POkazuj z mety Odpowiedz Link Zgłoś
ogromnejadra Zboku, nie namówisz mnie do czynu karalnego. 14.10.05, 22:30 I przestań nagabywać dzieci na necie, to też jest karalne Odpowiedz Link Zgłoś
sunskycho Re: Piotrków: Ostrzelano samochód-reklamę Tuska 14.10.05, 22:08 To byli bereciarze z 7 kompanii wozów drabiniastych, wojsk szuwaro-bagiennych. Odpowiedz Link Zgłoś
rbrbr Wyklęty powstań ludu kaczek... 14.10.05, 22:11 ... powstańcie, którzy Radia Maryja słuchacie! Bój to jest nasz ostatni, śrutem ubijemy liberałów! Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany i co? nie idzie sie zalamac? o czym to swiadczy? 14.10.05, 22:12 to juz przeroslo granice kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Piotrków: Ostrzelano samochód-reklamę Tuska 14.10.05, 22:16 Oddzial snajperek w moherowych beretach;)))))))))))))))))? Odpowiedz Link Zgłoś
1maud Sambój 14.10.05, 22:21 W aspekcie odkrycia ,ze Tusk próbowal ukryć dzieje dziadka( tylko poc co, to zadna hańba wielka) i robił za skrzywdzonego Kazia , a tu prawda wyszł na jaw potrzebowali czegoś mocnego dla odwrócenia uwagi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adamskab hahaha kocham wasze komentarze 14.10.05, 22:27 wreszcie jest lepiej, Tusk prowadzi w sondażach, humor na naszych twarzach :) Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Piotrków: Ostrzelano samochód-reklamę Tuska 14.10.05, 22:28 To sa tereny Samoobrony. Bronia polskosci Piotrkowa i okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.d.r.o Mit Gewalt geht alles... 14.10.05, 22:33 widać elektoratowi PiSu nie wystarcza grzebanie w genealogii Tuska, ale wzięli sobie do serca także inną maksymę ich prawdziwego nieuświadomionego guru. Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Mit Gewalt geht alles... 15.10.05, 05:55 Czyzbys mial na mysli Feliksa Edmundowicza? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski TO STRZELAL DZIADEK TUSKA Z "LUFTBUECHSE" 14.10.05, 22:45 DLA NIEPOZNAKI ZAMEINIL MUNDUR WEHRMACHTU (ODDZIALOW HIMMLERA - TAK TO SIE NAZYWALO) NA SUTANNE !! TAK SAMO PRZEWROTNYM LOTREM JEST JEGO WNUK Odpowiedz Link Zgłoś
york222 Re: Piotrków: Ostrzelano samochód-reklamę Tuska 14.10.05, 22:46 piotrkow gdzie to jest ......to koniec swiata i czeczenia Odpowiedz Link Zgłoś
dawidantyrydzyk A jakie? jest wasze zdanie na temat Mł. Wszechpols 14.10.05, 22:46 Czy uwazacie ze taka banda ma cos do powioedzenia a W dodatku chca umoralniac cala Polske Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: A jakie? jest wasze zdanie na temat Mł. Wszec 15.10.05, 00:11 Zastanawia mnie dlaczego tyle myślą o homoseksualistach ,ci wszechpolacy??? Odpowiedz Link Zgłoś
badacz.teorii.spisku Re: Piotrków: Ostrzelano samochód-reklamę Tuska 14.10.05, 23:11 V kolumna działa i nie spi. Odpowiedz Link Zgłoś
abyss Biedna PO, w Piotrkowie nielubiana. 14.10.05, 23:18 Kaczym śrutem ostrzelana... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Sezon na kaczki. Pisało "Donlad" więc ktoś strzeli 14.10.05, 23:51 A może to była kaczka dziennkarska? Odpowiedz Link Zgłoś