Dodaj do ulubionych

Piotrków: Ostrzelano samochód-reklamę Tuska

• demokratus TAKA BĘDZIE POLSKA PISUAROWCÓW!!! Polska 14.10.05, 21:57
      krwawa, katofaszystowska doprawiona czerwonym sosem komunistycznej przyprawy.
      Tu nie będzie wolności i nie będzie żadnej solidarności. Tylko bat, więzienia,
      strzelanie do opozycji (jak u tego łysego karalucha na Białorusi), morderstwa
      polityczne jak na Ukrainie za czasów siepaczy Kuczmy. Czy o taką Polskę
      walczyli i gnili w komunistycznych kazamatach tytani naszych czasów: Michnik,
      Kuroń, Modzelewski, Bujak, Tusk, Wujec, Borowski, Frasyniuk, bracia Smolarowie
      czy Geremek? Nie sądzę. Dzisiaj śrutem po kończynach przeciwika politycznego,
      jutro nożem w plecy demokracji, ich najlepszym synom. Faszystowskie gady,
      kaczory i ich katonazistowska partia szukuje nam los mieszkańców Kielc, tych co
      przetwali Holocaust, wyrwali się z matni zastawionej przez polskiego kołtuna, a
      dobici zostali siekierami przez motłoch żądny krwi bliźniego. Nie o taka Polskę
      nam chodzi. Mimo, iż demokraci.pl nie dostali się do Sejmu, jest jeszcze
      nadzieja dla Polaków. Jest nim wybór Tuska na stolec Prezydenta wszystkich
      Polaków. Zewżyjmy szeregi demokracji, mocniej stójmy na nogach praw czlowieka i
      wolnego rynku, tak aby zdobycze tych 15 lat transformacji nie uległy zagładzie,
      jak plemię mojżeszowe, wytępione tu, na naszej polskiej ziemi... TUSK,
      gogogogogo!!
      • iszeng Re: TAKA BĘDZIE POLSKA PISUAROWCÓW!!! Polska 14.10.05, 22:17
        Smiem twierdzić ponadto,że Kaczuch w poprzednich rządach miał swój wpływ na
        opóźnienie pogonienia komuchów i wszelkiej masci postczerwonych i dlatego mamy
        teraz taki bigos.
      • mosze.dajan Re: TAKA BĘDZIE POLSKA PISUAROWCÓW!!! Polska 14.10.05, 22:18
        Z przerazeniem i zgrozą przeczytałem ten artykuł.Z przerazeniem, poniewaz przed
        oczami stanął mi pewien grudniowy dzien roku 1922, kiedy to bękart reakcji,
        idący na pasku NDeckich szakali, zamordował bestialsko prezydenta
        Narutowicza.Wydawac by sie mogło,ze mineło tyle lat,swiat i Polska sie zmienił,
        wybudowano w naszym kraju podstawy demokracji,stoimy w pierwszym szeregu
        mocarstw wolnosciowych.A jednak to tylko jeden obraz Polski i Polaków -
        bojowników o wolnosc i demokracje.Inny obraz - Polski zasciankowej,
        niemoralnej, antysemickiej, bandyckiej, zapijaczonej i dzikiej,Polski
        lumpenkatolików i komunizujacych niedobitków jest niestety wciąz obrazem
        prawdziwym.Czy to przypadek, ze Narutowicza zamordował siepacz NDecji, i czy za
        daleko siega analogia do powiązania tej bezczelnej proby morderstwa pana Tuska
        z rosnącymi wpływami okołokoscielnej kliki spod znaku tryzbua, jaką jest LPR i
        inne antypanstwowe i antydemokratyczne siły? Mysle, ze to wydarzenie powinno
        wywołać silny wstrząs całej postepowej opinii publicznej, Naród musi sie
        przebudzic, poniewaz jak uczy nas historia, moze byc w pewnym momencie za pozno
        na powstrzymanie zalewu katokomunistycznego fundamentalizmu.Dzis bandyci
        strzelaja do podobizny pana Donalda, i jesli demokratycznie nastawione kręgi
        nie uderzą wolnosciową pięścią w totalitarny stół, za którym siedzą pogrobowcy
        starego rezimu, jutro na ulice moga wyjechać czołgi.Oby nie było za pozno!!
        • kochajacyinaczej Nie chcemy ze Stefanem żyć w takiej zapyziałej 14.10.05, 22:26
          Polsce. Zbyt dużo przeszedłem aby tkwić w tym grajdole. Ukształtowało mnie
          miasto robotnicze Łódź, z jego kominami, brudnymi ulicami, zatęchłymi
          kamienicami, przepoconymi, cuchnącymi, i niedomytymi szwaczkami co rano
          podążającymi do pracy. Miasto bez przyszłości, smutne, zapomniane przez Boga i
          historię. Rodzina moja miała najmniejszy wpływ na to kim teraz jestem. Marzenia
          szczenięcych myśli rozpłynęły się w codziennej szarości komunizmu. Tylko jedno
          z tych marzeń spełniło się: chciałem być szczęśliwym człowiekiem i … jestem.
          Ojciec mój robotnikiem był. Jak mawiał, komunie zawdzięczał dostatnie życie i
          awans społeczny. We wiosce co to on się urodził, parobczakiem
          był u bogatego chłopa, któren go batem okładał za niegarnięcie się do pracy,
          więc w cholerę rzucił tę robote. Teraz widzę, że mój Ojciec naiwny był, gdy
          mawiał, ze komuna go z ostępów ciemnoty wyzwoliła. Mama moja prostą kobietą
          jest. Rodowitą łodzianką. Z trudem udawało się jej utrzymać dom, wykarmić
          swojego synka. Cudem uratowała się z Zagłady. Niemiecki żandarm wyrwał ją z rąk
          polskiego szmalcownika, który niósł ją do siedziby gestapo licząc na nagrodę.
          Zaniósł do sióstr klarysek i tak przetrwała wojnę. Religijną osobą się stała na
          wskroś. Nie wiem, czy to przez wychowanie sióstr, czy też tak samo z siebie. Z
          ojcem wciąż toczyła sprzeczki na tle religijnym. Ojciec z natury popędliwy był,
          po za tym z fabryki przynosił do domu inny światopogląd a ze silniejszy był od
          mamusi, to nieszczęsna kobieta z sińcami po ulicy chodziła. Wtedy nie było
          programów rządowych w walce z przemocą w rodzinie…, niestety ale tato, muszę
          przyznać, że zachowywał się wprost ordynarnie, a i pacnięcie z robotniczej ręki
          miał nie wąskie. Teraz wiedziałbym jak pomóc matce, a wtedy patrzyłem
          bezsilnie, czując się wykluczony z rodziny. Miałem szczerze dość atmosfery
          terroru, łez, i modlitwy o poprawę ojca. Był niereformowalny. A ja tylko
          chciałem aby mnie przytulił, poszedł do teatru, abyśmy razem na bloku
          rysunkowym kolorowymi kredkami malowali. Pragnąłem miłości, a nie widoku
          patologicznej rodziny komunistyczno-klerykalnej.
      • aradian Re: TAKA BĘDZIE POLSKA PISUAROWCÓW!!! Polska 15.10.05, 04:27
        Demokratus, w istocie masz Polskę z jednej strony eurodeputowanych Geremków,
        Siwców,Piskorskich etc. miliarderów Kulczyków, Michników, a z drugiej rzesze
        bezrobotnych, dzieci szukających pożywienia na śmietnikach, ludzi wyrzucanych z
        mieszkań na bruk.Aliści wygląda,że ci panowie walczyli o swój własny byt i im
        się to udało. Czy wy demokraci doprawdy nie widzicie, że powiększająca się skala
        nędzy musi obrócić się przeciwko wam. Zupełnie nie rozumiem dlaczego
        bezpardonowo, obcesowo i delikatnie mówiąc niewybrednie obraża się tych, którzy
        nie akceptują obecnego stanu rzeczy, którzy nie zgadzają się na państwo,mydlące
        im demokracją oczy jeno na szandarach. Można współczuć polskiemu narodowi, że
        nadal jest tumaniony,manipulowany i ogłupiany.
    • dawidantyrydzyk La La La Młodziez Wszechpolska na Myjce hahahahha 14.10.05, 21:58
      • demokratus nie ma co się śmiać, grozi nam tyrania i dyktatura 14.10.05, 22:01
        • dawidantyrydzyk HM MASZ RACJE, TRZEBA ICH WYSTERYLIZOWAC 14.10.05, 22:02
          • demokratus Nie zniżajmy się do ich nędznego poziomu, ale 14.10.05, 22:03
            więzienie by rozładowało sytuację
    • dawidantyrydzyk Mł Wszechpolska ulubiency Rydzyka NO NO NO 14.10.05, 22:01
      • dawidantyrydzyk Re: Mł Wszechpolska ulubiency Rydzyka NO NO NO 14.10.05, 22:09
    • guest68 Protasiewicz zaprzecza, by strzelali na wiwat... 14.10.05, 22:01
      weterani z kampanii Kadrowej 328 Zapasowego Batalionu Szkolnego Grenadierów.
      • davidmors Hej Gerwazy, daj gwintówkę, niech zestrzelę tą mak 14.10.05, 22:13
        W dawnej Polszcze też tak bywało.
        • ogromnejadra W dawnej Polsce nie było liberalizmu, a szkoda 14.10.05, 22:14
          może byśmy wyżej wspieli się cywilizacyjnie...?
          • guest68 Re: W dawnej Polsce nie było liberalizmu, a szkod 14.10.05, 22:18
            Jak na Ogromne jądra, to aż dziw, że ten Twój post taki bez jaj
            • ogromnejadra mam bycze i to owłosione 14.10.05, 22:22
              • guest68 Re: mam bycze i to owłosione 14.10.05, 22:23
                To na co czekasz? POkazuj z mety
                • kochajacyinaczej Ja też chcę zobaczyć, grrrrrrr 14.10.05, 22:27
                • ogromnejadra Zboku, nie namówisz mnie do czynu karalnego. 14.10.05, 22:30
                  I przestań nagabywać dzieci na necie, to też jest karalne
    • sunskycho Re: Piotrków: Ostrzelano samochód-reklamę Tuska 14.10.05, 22:08
      To byli bereciarze z 7 kompanii wozów drabiniastych, wojsk szuwaro-bagiennych.
    • oo TO REWOLUCJA MOHEROWA!!! 14.10.05, 22:08
      Ratuj się kto może!
      • dawidantyrydzyk Re: TO REWOLUCJA MOHEROWA!!! 14.10.05, 22:11
        a jak
      • rbrbr Wyklęty powstań ludu kaczek... 14.10.05, 22:11
        ... powstańcie, którzy Radia Maryja słuchacie!
        Bój to jest nasz ostatni, śrutem ubijemy liberałów!
    • pmspms to werhmacht strzelał 14.10.05, 22:10
      ...
    • niezapowiedziany i co? nie idzie sie zalamac? o czym to swiadczy? 14.10.05, 22:12
      to juz przeroslo granice kampanii.
    • kupsztajn Jakto kto 14.10.05, 22:13
      Pewnie ksenofobi, antysemici i inni!
    • mysz_polna5 Re: Piotrków: Ostrzelano samochód-reklamę Tuska 14.10.05, 22:16
      Oddzial snajperek w moherowych beretach;)))))))))))))))))?
    • skun2 Partyzanci walczą z Wehrmachtem 14.10.05, 22:20
      buhahaha
    • 1maud Sambój 14.10.05, 22:21
      W aspekcie odkrycia ,ze Tusk próbowal ukryć dzieje dziadka( tylko poc co, to
      zadna hańba wielka) i robił za skrzywdzonego Kazia , a tu prawda wyszł na jaw
      potrzebowali czegoś mocnego dla odwrócenia uwagi!!!
    • adamskab hahaha kocham wasze komentarze 14.10.05, 22:27
      wreszcie jest lepiej, Tusk prowadzi w sondażach, humor na naszych twarzach :)
      • ogromnejadra Każdy uczciwy Polak i Polka się cieszą z sondaży 14.10.05, 22:31
    • jack20 Re: Piotrków: Ostrzelano samochód-reklamę Tuska 14.10.05, 22:28
      To sa tereny Samoobrony. Bronia polskosci Piotrkowa i okolic.
    • p.e.d.r.o Mit Gewalt geht alles... 14.10.05, 22:33
      widać elektoratowi PiSu nie wystarcza grzebanie w genealogii Tuska, ale wzięli
      sobie do serca także inną maksymę ich prawdziwego nieuświadomionego guru.
      • amhu Re: Mit Gewalt geht alles... 15.10.05, 05:55
        Czyzbys mial na mysli Feliksa Edmundowicza?
    • marekgdan To pomylka!!!!srut jest na kaczki!!!!!!!! 14.10.05, 22:33
    • normalny.normals Re: MAMY ODNOWĘ MORALNĄ 14.10.05, 22:36
    • silesius.monachijski TO STRZELAL DZIADEK TUSKA Z "LUFTBUECHSE" 14.10.05, 22:45
      DLA NIEPOZNAKI ZAMEINIL MUNDUR WEHRMACHTU (ODDZIALOW HIMMLERA - TAK TO SIE
      NAZYWALO) NA SUTANNE !! TAK SAMO PRZEWROTNYM LOTREM JEST JEGO WNUK
    • polski_hydraulik Pewnie myśleli, że znowu Wehrmacht jedzie 14.10.05, 22:46
      :)
    • york222 Re: Piotrków: Ostrzelano samochód-reklamę Tuska 14.10.05, 22:46
      piotrkow gdzie to jest ......to koniec swiata i czeczenia
    • dawidantyrydzyk A jakie? jest wasze zdanie na temat Mł. Wszechpols 14.10.05, 22:46
      Czy uwazacie ze taka banda ma cos do powioedzenia a W dodatku chca umoralniac
      cala Polske
      • mamflaka Wolę ich niż takich zapyziałych kretynów jak ty 14.10.05, 23:00
      • vinc0 Re: A jakie? jest wasze zdanie na temat Mł. Wszec 15.10.05, 00:11
        Zastanawia mnie dlaczego tyle myślą o homoseksualistach ,ci wszechpolacy???
    • dawidantyrydzyk Młodziez Wszechpolska sie nawaliła w 3 dupy 14.10.05, 22:52
    • badacz.teorii.spisku Re: Piotrków: Ostrzelano samochód-reklamę Tuska 14.10.05, 23:11
      V kolumna działa i nie spi.
    • abyss Biedna PO, w Piotrkowie nielubiana. 14.10.05, 23:18
      Kaczym śrutem ostrzelana...
      • kwiecien45 Sezon na kaczki. Pisało "Donlad" więc ktoś strzeli 14.10.05, 23:51
        A może to była kaczka dziennkarska?
    • ratatatam to pewnie partyzanci strzelali do wermachtu 14.10.05, 23:55
      ROTFL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka