gauleiter 02.11.05, 12:55 Z tych co nie glosowali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeuszx Re: Kto juz zaluje ze nie glosowal na Tuska 02.11.05, 13:37 Chyba odwrotnie: Kto już żałuje, że głosował na Tuska? Odpowiedź: Ci co już zaczęli samodzielnie myśleć! Zrozumieli swój błąd wywołany permanentnym ogłupianiem ludzi przez media, sondaże, "nakręcanych ekspertów" itp. Po prostu rozejrzeli się wokół i zobaczyli do czego doprowadziła liberalna polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
pipipipi Ja i moja rodzina 02.11.05, 13:41 Bo liczyliśmy, ze faktycznie wraz z PO zrobią coś dla Polski, nie zaś zaczną podjazdy, oszustwa, prywatę. Wydawało mi się, że to obojętne na kogo zagłosuję, na PiS czy na PO. Teraz mam za swoje. Jak głośno by łobuz nie mówił, ze jest święty, łobuzem pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach będą kiedys przeciez nowe wybory 02.11.05, 13:44 wszyscy wtedy wyciągną (mam nadzieję) wnioski) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Kto juz zaluje ze nie glosowal na Tuska 02.11.05, 14:24 NIGDY nie bede zalować bo wiedziałam od samego poczatku że gość mi nie pasuje na prezia :D Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Kto juz zaluje ze nie glosowal na Tuska 02.11.05, 14:30 Ja głosowałem na prezydenta ty na prezia. Na prezia faktycznie Kaczor lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Kto juz zaluje ze nie glosowal na Tuska 02.11.05, 18:00 nie łap mnie na słowka" wiadomo o co i o kogo chodzi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Kto juz zaluje ze nie glosowal na Tuska 02.11.05, 14:36 Ja na szczęście na niego nie głosowałem. (A rozważałem również taką opcję). Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Kto juz zaluje ze nie glosowal na Tuska 02.11.05, 15:04 O ile niektórym (tym nie do końca zdeklarowanym politycznie) czysty pragmatyzm podpowiadał głosowanie na Tuska jako zaporę przeciw Kaczyńskiemu, o tyle mój głos na Kaczyńskiego był atawistycznym, choć absolutnie świadomym odruchem. Dziś natomiast mój wybór Kaczyńskiego miałby już zdecydowanie pragmatyczny charakter – jako głos przeciw Tuskowi właśnie. Przekonuję się o tym z każdym dniem krucjaty przeciw Prezydentowi, jeszcze przecież elektowi (zanim zaczął zakłada się a priori, że będzie fatalnym prezydentem, etc.) Przekonuję się o tym również obserwując zachowanie Tuska w kwestii koalicji z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
pipipipi Widzę, że coraz więcej żałujących się wpisuje 02.11.05, 15:06 Widzę, że coraz więcej żałujących się wpisuje, tylko niektórzy jeszcze wstydzą się to otwarcie powiedzieć i tak krążą koło tematu. To ma nawet jakieś psychiatryczne określenie zdaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Widzę, że coraz więcej żałujących się wpisuje 02.11.05, 15:08 pipipipi napisała: > Widzę, że coraz więcej żałujących się wpisuje, tylko niektórzy jeszcze wstydzą > się to otwarcie powiedzieć i tak krążą koło tematu. > > To ma nawet jakieś psychiatryczne określenie zdaje się. ```` Chyba Koleżanka/Kolega nie zrozumiał mojej odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
pipipipi Re: Widzę, że coraz więcej żałujących się wpisuje 02.11.05, 15:11 Wiesz, ja sądzę, że dobrze Cię zrozumiałam, jak i kilku innych forumowiczów, którzy nawet gdy są mężczyznami to w wątku "Kobiety i miesiączka" też kłapali by paszczą jako specjaliści od wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Widzę, że coraz więcej żałujących się wpisuje 02.11.05, 15:13 Wybór między doktrynerami: jeden w bazie, drugi w nadbudowie. A po polsku jeden golas intelektualny i dyletant ekonomiczny a drugi tez golas intelektualny i golas we wszystkim. To jakby glosować na tego, kto bardziej ogłupi glosujących. Jeden oglupił bardziej, to znaczy, ze odsetek dajacych sie ogłupic jest znaczny. Odpowiedz Link Zgłoś