gobi03 18.11.05, 18:27 Gdyby porównać Śpiewaka do Lenina, to do kogo porównać Niesiołowskiego? Historycy, pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropekuk Nie znosze Spiewaka, nie znosze Spiewakowej, nie 18.11.05, 18:47 cierpie nawet Spiewakowny, ale ci powiem jedno: GLUPI JESTES z tymi swoimi porownaniami, glupi jak but z lewej nogi ojca Rydzyka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
antysemitnik Lenin był internacjonałem, a Śpiewak to niezłomny 18.11.05, 20:14 syjonista. Więc już z tego powodu owo porównanie jest nietrafione. Co do Stefka - wypowiadać się nie będę, bo lepiej to robią chłopaki z Wprostu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Lenin był internacjonałem, a Śpiewak to niezł 18.11.05, 20:26 kaczkom nie przeszkadza wicemarszałek sejmu lepper a przeszkadza niesiołowski jako wcemarszałek senatu, z komorowskim to podobnie ale ta pis gra i gra i sie doigra Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 Re: Lenin był internacjonałem, a Śpiewak to niezł 18.11.05, 23:40 no tak, ale miałem na myśli bardziej powierzchowne podobieństwa. Nie pamiętam tylu portretów, żeby coś sensownie skojarzyć, ale Śpiewak ma w sobie coś... Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Wtedy Niesiolowski to jedynie Trocki. Wedlug 18.11.05, 23:59 Lenina odszedl od idei, ale odszedl tylko dlatego ze byl bardziej radykalny niz Lenin ;) A dzis Niesiolowski zachowuje sie jakby go Michnik wykarmil wlasna piersia i ideami. Czyli Niesiolowski zachowuje sie zbyt radykalnie jak na PO. Bo nawet GW cos tam czasem baknie przeciw PO i za PiS, ktos z PO czasem wypsnie, ze to zle ze koalicja nie powstala. A Niesiolowski umie tylko walic w PiS. Czyli wiekszy radykal od Lenina (czytaj GW i Spiewaka). Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 Re: Wtedy Niesiolowski to jedynie Trocki. Wedlug 19.11.05, 23:42 o, dzięki - rzeczywiście o takie skojarzenie mi chodziło, abstrahując od treści ideologii Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Bolszewicki słuchaczu Radia Maryja 20.11.05, 00:19 a do kogo porównać kogoś kto stosuję bierutowski akt uwłaszczeniowy? Nie odpowiadaj padlino bo jedyne co możesz wymyśleć to jak onanizować się do portretu Stalina. A przy okazji to naucz posłów Samoobrony aby nie robili awantur na lotnisku bo posłom nie należy się salonik VIP. I to by było na tyle padlino. Odpowiedz Link Zgłoś