Dodaj do ulubionych

Co za debil !?

24.11.05, 01:18
"[...] poseł (Markowski z PiS) sugerował, że przeciwko planowanemu przez PiS upolitycznieniu mediów protestować będą ci dziennikarze, którzy współpracowali ze służbami specjalnymi."

Obserwuj wątek
    • pan.nikt Re: Co za debil !? 24.11.05, 01:22
      i ma niestety dużo racji.

SB bardzo lubiła dziennikarzy
    • marcus_crassus a nie chce...buuuuuuu :( 24.11.05, 01:23
      ja sie czuje jakbym u czubkow mieszkal...niech mi ktos powie ze to nieprawda :((((((

najgorsze jest ze ci ludzie nie sa zli - oni nie sa zlodziejami i aferzystami..

oni sa po prostu tacy jacys...no wiecie...normalnie dawno temu aby okreslic taki stan psychiczny robilo sie ruch kolo skroni i mowilo "bzdziuuuuuuu" :(
      • po_godzinach dziwni? 24.11.05, 01:28
        • kropek_oxford Srednia przecietna IDIOTY. W calej Europie, bo w 24.11.05, 01:29
          USA to jest raczej w dolnych stanach przecietnego w owym kraju IQ
          • po_godzinach chyba wejdzie do mody słowo "obsesja" 24.11.05, 01:30
            • marcus_crassus pis osiagnal poziom chinskich mistrzow. 24.11.05, 01:35
              sledzac poczynania PiSu mozna odniesc wrazenie ze z kazdym kolejnym dniem te dzialania sa bardziej absurdalne niz dzien wczesniej.

co najbardziej fascynujace - patrzac na dzialania PiSu z "odwrotnej strony" mamy przeswiadczenie identynczne!
              • dr.vlad Re: pis osiagnal poziom chinskich mistrzow. 24.11.05, 01:56
                marek_krakers napisał:

> sledzac poczynania PiSu mozna odniesc wrazenie ze z kazdym kolejnym dniem te
                > dzialania sa bardziej absurdalne niz dzien wczesniej.

widocznie nie potrafisz połaczyć obserwowanej zmienności nadrzędną ideą

Ci obserwatorzy dla których zjawiska były absurdalne
                poszli w zapomnienie
                Ci co pokazali łaczące ich podobiństwa zostali uznani i powtrzamy ich słowa.

test: co ma piernik do wiatraka?
                • po_godzinach Re: pis osiagnal poziom chinskich mistrzow. 24.11.05, 01:58

> test: co ma piernik do wiatraka?

To, że nie mam aktualnie ani jednego, ani drugiego?
          • pandada Re: Srednia przecietna IDIOTY. W calej Europie, b 24.11.05, 01:36
            żeby ci dorównać w snobistycznym nicku musiałbym się przezwać PAN-dada, tyle że nie mam tego członu w biografii.
            • kropek_oxford Ja mam. Nawet w tzw. deeds: po prostu mam tu dom. 24.11.05, 01:49
              Chcialem sie zalogowac uk, ale juz ktos mi to podprowadzil, choc nie uzywa.
              • keller1 Re: Ja mam. Nawet w tzw. deeds: po prostu mam tu 24.11.05, 10:39
                co ty powiesz? "gwiizdnęlii" ci "uk", a to heca,dzwoń do Rutkowskiego...
                Na UJ-cie "pękło" parę teczek,to samo będzie na UW,oj,ciekaw jestem,oj ciekaw
                ilu będzie "zgniłków"....
      • pan.nikt Re: a nie chce...buuuuuuu :( 24.11.05, 01:47
        Masz rację.
        Czybeczki z PO, cuda wymyslają, żeby ośmieszac rząd i bronić starych
        BEZPIECZNIKÓW.

teraz wiemy o co chodziło PO
        • marcus_crassus chodzilo o beciki i 3 miliony mieszkan 24.11.05, 01:57
          kaczor dawaj moje m-3 :D
          • pan.nikt Re: chodzilo o beciki i 3 miliony mieszkan 24.11.05, 02:00
            zbuduj sobie.
            Możesz liczyć na pomoc ze strony państwa.
            Dla leni, tylko szałasy.

Nie znasz tego?
            Jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz??

Rząd może ci najwyżej pomóc kupić pościel
    • indris To jest baardzo stary chwyt propagandowy 24.11.05, 10:25
      Przeciwnika swoich jedynie słusznych pomysłów przedstawia się z góry w złym
      świetle.
    • bryt.bryt Re: Co za debil !? 24.11.05, 10:27
      Szanujmy go, bo to jest nasz, wlasny debil.
      • aguido Re: Co za debil !? 24.11.05, 10:43
        No jest debilem. Ale jakoś trzeba go zaakceptować, bo to najmądrzejszy polityk
        jakiego mają na to stanowisko.
        Jak będziemy hałasować, że on taki debil, to znajdą następnego, a ten już
        napewno będzie głupszy i jeszcze bardzie szkodliwy.
        Co? Myślicie, że to niemożliwe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka