lexiqz 24.11.05, 01:18 "[...] poseł (Markowski z PiS) sugerował, że przeciwko planowanemu przez PiS upolitycznieniu mediów protestować będą ci dziennikarze, którzy współpracowali ze służbami specjalnymi." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: Co za debil !? 24.11.05, 01:22 i ma niestety dużo racji. SB bardzo lubiła dziennikarzy Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus a nie chce...buuuuuuu :( 24.11.05, 01:23 ja sie czuje jakbym u czubkow mieszkal...niech mi ktos powie ze to nieprawda :(((((( najgorsze jest ze ci ludzie nie sa zli - oni nie sa zlodziejami i aferzystami.. oni sa po prostu tacy jacys...no wiecie...normalnie dawno temu aby okreslic taki stan psychiczny robilo sie ruch kolo skroni i mowilo "bzdziuuuuuuu" :( Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Srednia przecietna IDIOTY. W calej Europie, bo w 24.11.05, 01:29 USA to jest raczej w dolnych stanach przecietnego w owym kraju IQ Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus pis osiagnal poziom chinskich mistrzow. 24.11.05, 01:35 sledzac poczynania PiSu mozna odniesc wrazenie ze z kazdym kolejnym dniem te dzialania sa bardziej absurdalne niz dzien wczesniej. co najbardziej fascynujace - patrzac na dzialania PiSu z "odwrotnej strony" mamy przeswiadczenie identynczne! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.vlad Re: pis osiagnal poziom chinskich mistrzow. 24.11.05, 01:56 marek_krakers napisał: > sledzac poczynania PiSu mozna odniesc wrazenie ze z kazdym kolejnym dniem te > dzialania sa bardziej absurdalne niz dzien wczesniej. widocznie nie potrafisz połaczyć obserwowanej zmienności nadrzędną ideą Ci obserwatorzy dla których zjawiska były absurdalne poszli w zapomnienie Ci co pokazali łaczące ich podobiństwa zostali uznani i powtrzamy ich słowa. test: co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: pis osiagnal poziom chinskich mistrzow. 24.11.05, 01:58 > test: co ma piernik do wiatraka? To, że nie mam aktualnie ani jednego, ani drugiego? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Srednia przecietna IDIOTY. W calej Europie, b 24.11.05, 01:36 żeby ci dorównać w snobistycznym nicku musiałbym się przezwać PAN-dada, tyle że nie mam tego członu w biografii. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ja mam. Nawet w tzw. deeds: po prostu mam tu dom. 24.11.05, 01:49 Chcialem sie zalogowac uk, ale juz ktos mi to podprowadzil, choc nie uzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: Ja mam. Nawet w tzw. deeds: po prostu mam tu 24.11.05, 10:39 co ty powiesz? "gwiizdnęlii" ci "uk", a to heca,dzwoń do Rutkowskiego... Na UJ-cie "pękło" parę teczek,to samo będzie na UW,oj,ciekaw jestem,oj ciekaw ilu będzie "zgniłków".... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: a nie chce...buuuuuuu :( 24.11.05, 01:47 Masz rację. Czybeczki z PO, cuda wymyslają, żeby ośmieszac rząd i bronić starych BEZPIECZNIKÓW. teraz wiemy o co chodziło PO Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus chodzilo o beciki i 3 miliony mieszkan 24.11.05, 01:57 kaczor dawaj moje m-3 :D Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: chodzilo o beciki i 3 miliony mieszkan 24.11.05, 02:00 zbuduj sobie. Możesz liczyć na pomoc ze strony państwa. Dla leni, tylko szałasy. Nie znasz tego? Jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz?? Rząd może ci najwyżej pomóc kupić pościel Odpowiedz Link Zgłoś
indris To jest baardzo stary chwyt propagandowy 24.11.05, 10:25 Przeciwnika swoich jedynie słusznych pomysłów przedstawia się z góry w złym świetle. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Co za debil !? 24.11.05, 10:27 Szanujmy go, bo to jest nasz, wlasny debil. Odpowiedz Link Zgłoś
aguido Re: Co za debil !? 24.11.05, 10:43 No jest debilem. Ale jakoś trzeba go zaakceptować, bo to najmądrzejszy polityk jakiego mają na to stanowisko. Jak będziemy hałasować, że on taki debil, to znajdą następnego, a ten już napewno będzie głupszy i jeszcze bardzie szkodliwy. Co? Myślicie, że to niemożliwe? Odpowiedz Link Zgłoś