Dodaj do ulubionych

Miller,oddasz "pieniądze moskiewskie" załatasz dziurę ty złodzieju

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 13:52
..i jeszcze starczy dla bezdomnych w całej Europie!
SLD_KGB! Przepraszam Kgb wy przy sld jeszcze czegoś byście się nauczyli:))
Raz sierpem raz młotem w czerwoną chołotę!
"Znajdzie się siekera na ryj Millera"-pamiętajcie ,że to moje hasło,Patent
nr.0987609876 główny urząd patentowy Warszawa 29.09.2001.Gazeta Wyborcza
(judenrat)29.09.2001.
Obserwuj wątek
    • Gość: Capone Re: Miller,oddasz IP: 212.160.238.* 29.09.01, 17:18
      Nie przepadam za Millerem , ale Kat zachowuje sie poniżej pasa !!!
      Jest w Polsce wielu złodziei, szczególnie z ostatnich 4-ch lat. Im napewno
      można udowodnic wiele. Powinien to zrobić nowy premier. Z wielkiej dziury
      zrobiła by sie mała dziurka, tylko wczesniej trzeba zarezerwować miejsca w
      więzieniach; dużo miejsc !!!
      • Gość: xxx Re: Miller,oddasz IP: *.calixo.net 29.09.01, 17:50
        mysle ze nie zawiedzie oczekiwan,i sady otrzymaja zielone swiatlo.
        Prasa zachodnia przedstawiala w bardzo zlym swietle sytuacje ostatnich
        lat w Polsce,
        • Gość: KAT Re: Miller,oddasz IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 18:20
          Najpierw rozliczyć lewicę z KURESTWA A POTEM prawicę!!!!!!!!!
          • Gość: Ja Re: Miller,oddasz IP: *.acn.waw.pl 29.09.01, 18:29
            zeby ciebie, chlopcze, nie rozliczyli... czasem bywa to bolesne...
            • Gość: KAT Re: Miller,oddasz IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 18:34
              Ty komunistyczno-żydowski ludziku masz szczęście ,że ni żyjesz u swojego ojca
              stalina
      • Gość: Crotalus Re: Miller,oddasz IP: 157.25.121.* 01.10.01, 12:06
        Gość portalu: Capone napisał(a):

> Nie przepadam za Millerem , ale Kat zachowuje sie poniżej pasa !!!
        > Jest w Polsce wielu złodziei, szczególnie z ostatnich 4-ch lat. Im napewno
        > można udowodnic wiele. Powinien to zrobić nowy premier. Z wielkiej dziury
        > zrobiła by sie mała dziurka, tylko wczesniej trzeba zarezerwować miejsca w
        > więzieniach; dużo miejsc !!!

Typowa lepperowska retoryka. Duża dziura to znaczy, że ktoś ukradł te pieniądze.
        Typowa bzdura. Po drugie Miller ma być sedzią, tym co rozlicza? HAHAHAHAHA!!!!!

• Gość: Adam Re: Miller,oddasz IP: *.chello.pl 29.09.01, 19:33
      Gość portalu: KAT napisał(a):

> ..i jeszcze starczy dla bezdomnych w całej Europie!
      > SLD_KGB! Przepraszam Kgb wy przy sld jeszcze czegoś byście się nauczyli:))
      > Raz sierpem raz młotem w czerwoną chołotę!
      > "Znajdzie się siekera na ryj Millera"-pamiętajcie ,że to moje hasło,Patent
      > nr.0987609876 główny urząd patentowy Warszawa 29.09.2001.Gazeta Wyborcza
      > (judenrat)29.09.2001.

• jajacek Re: KAT przeginasz ! 29.09.01, 20:22
    • Gość: ADam Odpierdol się cwelu KAT ty chuju od Pana Premiera ty pierdolony chuju IP: *.chello.pl 29.09.01, 20:14

> (judenrat)29.09.2001.

• Gość: JK Masz Adam śmieciu na mysdli pana premiera Buzka ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:02
        Głupku: nie trzeba pisać wielka literą "pana premiera". Chyba, że adresujesz i
        zwracasz się nieuku do pana premiera. Ale po tobie śmierdzi. Gnojem oczywiście.
    • Gość: Adam KAT ty sutannowy pomiocie spierdolony przez księdza swojej gospodyni IP: *.chello.pl 29.09.01, 20:17

> (judenrat)29.09.2001.

• Gość: JK Zazdrościsz Adam ? Weź sobie jaką tirówkę. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:03
    • Gość: Adam Kat to cwel IP: *.chello.pl 29.09.01, 20:18

> (judenrat)29.09.2001.

• Gość: KAT Re: Kat to cwel IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 09:44
        Adasiu ja na prawdę jestem pełen podziwu dla twego lewicowego talento.pan
        premier może być dumny ze swojego wychowanka.
      • Gość: JK Adam: a ty komu robisz loda ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:03
    • Gość: Zygryd Re: Miller,oddasz IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 11:47
      Panie Kat-Pan jest chory umysłowo,Pana trzeba leczyć lub uśpić-tak jak
      beznadziejnie chorę zwierzę.Przed Panem jest wieczność.I ludzi nie zbawisz.
      Lepiej się pomódl jeśli jeszcze w Boga wierzysz.
      • Gość: JK Możesz wyjasnić ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:06
        Dlaczego KAT-a uważasz za chorego umysłowo ? Bo nie bardzo rozumiem. Pewnie
        Miller ni zabrał ale dał skarbowi państwa te dolary, co ? A nawet jak zabrał to
        napewno dobrze zrobił ? W słusznym internacjonalistycznym celu ? A może
        napiszesz, że niczego nie udowodniono ? No pewnie, nie udowodniono nic w
        sprawach 1970, 1981, i wielu innych. A jak nie udowodniono to nie ma winnych ?
      • Gość: mars18 Re: Miller,oddasz IP: 194.181.186.* 01.10.01, 08:58
        Gość portalu: Zygryd napisał(a):

> Panie Kat-Pan jest chory umysłowo,Pana trzeba leczyć lub uśpić-tak jak
        > beznadziejnie chorę zwierzę.Przed Panem jest wieczność.I ludzi nie zbawisz.
        > Lepiej się pomódl jeśli jeszcze w Boga wierzysz.

To jest język typowy dla czytelników "Trybuny" (wcześniej Trybuny Ludu). Mylę
        się? Na czym on polega. Na tym żeby z braku argumentów uciec od tematu i przejść
        do inwektyw. A to, że facet który przekazywał pod stołem z M. Rakowskim wypchane
        dolcami reklamówki towarzyszom z ZSRR (tak mówił sam Millere) będzie premierem
        RP nie ma znaczenia. Osobiście wątpię, żeby wszystkie pieniądze wróciły do
        Moskwy. Nie przyszło im do głowy, żeby troszkę złożyć w bankach np. Szwajcarii,
        Aruby, ...?
      • Gość: mars18 Re: Miller,oddasz IP: 194.181.186.* 01.10.01, 08:58
        Gość portalu: Zygryd napisał(a):

> Panie Kat-Pan jest chory umysłowo,Pana trzeba leczyć lub uśpić-tak jak
        > beznadziejnie chorę zwierzę.Przed Panem jest wieczność.I ludzi nie zbawisz.
        > Lepiej się pomódl jeśli jeszcze w Boga wierzysz.

To jest język typowy dla czytelników "Trybuny" (wcześniej Trybuny Ludu). Mylę
        się? Na czym on polega. Na tym żeby z braku argumentów uciec od tematu i przejść
        do inwektyw. A to, że facet który przekazywał pod stołem z M. Rakowskim wypchane
        dolcami reklamówki towarzyszom z ZSRR (tak mówił sam Millere) będzie premierem
        RP nie ma znaczenia. Osobiście wątpię, żeby wszystkie pieniądze wróciły do
        Moskwy. Nie przyszło im do głowy, żeby troszkę złożyć w bankach np. Szwajcarii,
        Aruby, ...?
    • tyu W kwestii formalnej 30.09.01, 21:57

> (judenrat)29.09.2001.

W kwestii formalnej: czy nick KAT pochodzi od "Katowice"? Jeśli tak, to zmień go
      jak najszybciej. Hańbisz porządne miasto.

• Gość: KAT Re: W kwestii formalnej IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 19:26
        Słuszne pytanie.Moja Xywa KAT nie pochodzi od miasta Katowice,z tego co wiem to
        nie to co sosnowiec czerwony chłam od gierka sukinsyna.Domyśl się sam co słowo
        KAT oznacza -dla czerwonych jestem gotów zostać naczelnym KATEM RP .
        • Gość: Janek Re: W kwestii formalnej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.01, 20:37
          Zrozumiałem, że czerwona gitara nie jesteś ale cienki bolek. Nadasz mi się do
          pasania kóz.
          • Gość: DM Re: W kwestii formalnej IP: 12.15.16.* 02.10.01, 20:54
            Odpieprz sie od KATa, bo ci rozpieprze ten czerwony ryj.

• Gość: Janek Re: rasowych szukam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.01, 23:22
              Ty się nie nadajesz. Burków nie potrzebuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka