enkibilal 09.12.05, 21:11 Sośnierz, chciałoby się porządzić, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w11mil Wynik wyborów był prawie remisowy? 09.12.05, 21:49 Pozwolę sobie zwrócić uwagę, że jeszcze był wynik wyborów prezydenckich Odpowiedz Link Zgłoś
jagnieszkaa Platforma wkrótce się rozpuknie. 09.12.05, 21:51 Pisałam o tym na FK zaraz po wyborach. Jagnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: Przeczytane. Jak utrzymać jedność PO? 09.12.05, 21:50 ten rozpad zaczął się nie dziś,znajdę o tym wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
keller1 Re: Przeczytane. Jak utrzymać jedność PO? 09.12.05, 22:04 zobacz wątek "kiedy PO się rozpadnie" Odpowiedz Link Zgłoś
hihiro Nie musisz szukać :) 10.12.05, 00:04 keller1 napisał: > ten rozpad zaczął się nie dziś,znajdę o tym wątek. Na FK bez trudu można znaleźc dywagacje na dowolnie wybrany temat Ale jakie to ma znaczenie ? W czasie wyborów cała partia/frakcja/ugrupowanie koncentruje sie wokół jednego celu. Kończy sie kampania i na wierzch wychodzą różnice. Panu Sośnierzowi bliżej do PiS niż PO więc myśli o zmianie klubu. Ale nie zmenia to podziałów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kalak1 Pan Sośnierz....... 09.12.05, 23:47 Z tego, co wiem to ten pan od samego początku jest niezadowolony z faktu, że nie został MZ i musi gdzieś zaspokoić swoje frustracje. Zgiń przepadnij siło nie czysta. Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Brawa dla Sośnierza, myśli facet o Polsce a nie o 10.12.05, 00:03 interesach Schetyny i chorych ambicjach Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Brawa dla Sośnierza, myśli facet o Polsce a n 10.12.05, 00:19 To jak? Czyby jak mowil Kaminski przed wyborami o PO-wskiej reformie sluzby zdrowia, bedziemy jednak u lekarza pokazywac karty kredytowe? Odpowiedz Link Zgłoś
synu Re: Brawa dla Sośnierza, myśli facet o Polsce a n 10.12.05, 00:35 > To jak? > Czyby jak mowil Kaminski przed wyborami o PO-wskiej > reformie sluzby zdrowia, bedziemy jednak u lekarza > pokazywac karty kredytowe? I to mnie bawi u PiSowcow. Sa stali w swoich pogladach niczym Nalecz. ;-) Religa: wczoraj be, dzis cacy. program PiS (sluzba zdrowia): wczoraj cacy. dzisiaj be Sosnierz: wczoraj be, dzis cacy. program PiS (podatek od lokat): wczoraj cacy. dzisiaj be Dzis: Tusk, Rokita i reszta - be. Jak przejda jutro do PiS - beda cacy. Kurski mial co do PiSowskich wyborcow calkowita racje. Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Re: Przeczytane. Jak utrzymać jedność PO? 10.12.05, 03:33 A Sośnierz powiedział coś ważnego. Że Platforma jest zagrożona i robi źle i że jakieś 40 proc. członków myśli podobnie. I teraz będą Sośnierza karać nieomylne władze partii. Bałwany. I pan doktor niezależny socjolog Śpiewak orzekł, że nie ma problemu Platformy tylko jest problem Sośnierza. A Gazeta Wyborcza nawet nie dostrzegła tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 Re: Przeczytane. Jak utrzymać jedność PO? 10.12.05, 08:55 PO przypomina "Titanika" bo pojawiła się i znika Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Przeczytane. Jak utrzymać jedność PO? 10.12.05, 09:03 wreszcie tonie ten cały cały układ okrągłostołowy z Wybiórczą, PO i resztą różowych michnikopochodnych mediów na czele. Ich koniec już blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
sternsternhard Re: Przeczytane. Jak utrzymać jedność PO? 10.12.05, 09:35 a ja sobie czekam na rozpad PiS. ktory sie zacznie po trzecim sondazu wskazujacym jak notowania tej partii spadają. PiS zachowuje sie, jakby jutra mialo nie byc. A za 4 lata tez beda wybory. Ciesze sie, ze PO postanowila przeczekac. Czesc sposrod mych znajomych glosowala na PiS. Teraz albo nie chca o tym rozmawiac, albo mowia wprost, ze to byl błąd i dali sie nabrac na gładkie gadki. Zabawne jest takze, ze to co PO mowila przed wyborami o finansach, PiS zrozumial dopiero po wyborach i przejeciu wladzy. I wypada sie zgodzic z kims wczesniej. Kurski prawidlowo ocenil wyborców PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Przeczytane. Jak utrzymać jedność PO? 10.12.05, 12:00 "wreszcie tonie ten cały cały układ okrągłostołowy z Wybiórczą, PO i resztą różowych michnikopochodnych mediów na czele. Ich koniec już blisko." a potem juz tylko ksiezycowy krajobraz.... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Przeczytane. Jak utrzymać jedność PO? 10.12.05, 19:38 Bardzo mi się, zwolennikowi PO, spodobał pomysł Sośnierza na przejście do PiS. Zależy mi na pozbyciu się takich mętów. I niech zabierze jak najwięcej tego towaru ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Przeczytane. Jak utrzymać jedność PO? 10.12.05, 19:49 Hehe :) Ciekawe co zrobi Sośnierz & ewentualne Co., jak PiSowi zacznie spadac, co jest raczej nieuniknione :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Przeczytane. Jak utrzymać jedność PO? 10.12.05, 19:53 Tow koncu o co poszlo? Odpowiedz Link Zgłoś