indris 20.12.05, 13:02 Obrodziło ostatnio podsumowaniami prezydentury Kwaśniewskiego. Ale o najważniejszej jego decyzji, czyli zgody na wysłanie polskich wojsk na wojne przeciw Irakowi - jakoś cicho. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: Irak - temat tabu ? 20.12.05, 13:04 widać lepiej spuścić na to zasłonę milczenia Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: Irak - temat tabu ? 20.12.05, 13:06 zwlaszcza ze nowa ekipa wcale nie zamierza "zabierac" wojsk z Iraku Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Też mnie to ciekawi. 20.12.05, 13:57 indris napisał: > Obrodziło ostatnio podsumowaniami prezydentury Kwaśniewskiego. Ale o > najważniejszej jego decyzji, czyli zgody na wysłanie polskich wojsk na wojne > przeciw Irakowi - jakoś cicho. Formalnie ta decyzja przekreśliła osiągnięcia Prezydenta w ciągu 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Też mnie to ciekawi. 20.12.05, 14:19 A dla mnie była jedną z tych pozytywnych :). Udawania bez watpienia niezależność (w jakimś stopniu) od Kremla. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Też mnie to ciekawi. 20.12.05, 14:25 maaac napisał: > A dla mnie była jedną z tych pozytywnych :). > Udawania bez watpienia niezależność (w jakimś stopniu) od Kremla. Zamienił stryjek siekierkę na kijek. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Też mnie to ciekawi. 20.12.05, 15:03 No kwestia gustów, ja tam 100 razy wolę ten kijek od tamtej siekierki. W kazdym razie oskarżenia o posiadanie siekierki w tym momencie staja się bezzasadne. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Irak - temat tabu ? 20.12.05, 15:06 każdy wkład w walkę z islamskimi terrorystami zasługuje na uznanie i pochwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Irak - temat tabu ? 20.12.05, 15:09 Zgadzam się. Lepiej z Amerykanami rżnąć Arabusów w Iraku niż jak Żabojady przyglądać się niszczeniu przez Arabusów własnego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Irak - temat tabu ? 20.12.05, 15:14 venus99 napisał: > każdy wkład w walkę z islamskimi terrorystami zasługuje na uznanie i pochwałe. Problem jedynie taki, że Irak nie wspierał terrorystów :-) A teraz mają się oni tam dobrze. Może więc chodziło o wkład w walkę o islamski terroryzm :-) Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Irak - temat tabu ? 20.12.05, 15:24 hummer napisał: > > Problem jedynie taki, że Irak nie wspierał terrorystów :-) Jak nie wspierał jak wspierał? Rodzina każdego palestyńskiego "męczennika" dostawała kupę kasy od Saddama. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 Kaczki sluza swoim mocodawcom dzielnie. 20.12.05, 15:26 jak wszystkie polskie elyty, klamia swoj narod i na pasku moznych sa. Beda w Iraku, bo przeciez z USA nadano im ministra obrony narodowej ( jakiego narodu broni?). Odpowiedz Link Zgłoś