specjial 23.12.05, 07:57 Na Dorna to ja zagłosowałem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
at_work Bardzo atrakcyjny premier 23.12.05, 08:09 Najlepsze życzenia na Święta (moher free). ps. Dziękuję za Strawa. Tak trzymać. Nie będzie angol itd. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 mierny premier, ale ostatnio miał sukcesy 25.12.05, 16:43 miał sukcesy z tymi negocjacjami w sprawie budżetu UE, a więc nawet ja, będąc centrolewicowcem, popieram tu jego działania. Przynajmniej widzę, że nie jest to ktoś tak beznadziejny jak myślałem na początku. Nie mam jednak do niego zaufania, bo wiem że ten człowiek jest lojalnym kaczystą i wprowadza konsekwentnie umiarkowany kaczyzm, chcąc żeby ludzie się z nim oswoili z lęku przed jeszcze bardziej absurdalnym faszyzmem Ludzi Pozbawionych Rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
rudadziwka nie wiem czy mierny,ale na pewno wierny żonie 25.12.05, 18:55 U mnie nigdy nie był.Przysięgam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: nie wiem czy mierny,ale na pewno wierny żonie 25.12.05, 19:01 Nie lubi rudych. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: nie wiem czy mierny,ale na pewno wierny żonie 25.12.05, 19:10 A podoobno rude to najlepsze kochanki. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: nie wiem czy mierny,ale na pewno wierny żonie 25.12.05, 20:22 Ja tam dziwkom nieufam Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 na zlosc zaglosowalem na Pawlaka hahahaha 26.12.05, 23:03 waldi budzi zaufanie, jak cale PSL ktoremu nie chodzi o stolki, tylko o Polske wlasnie, a rolnikow najbardziej hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mikejar Do Premiera i Min. Ziobro 31.12.05, 19:43 Zycze obu Panom , samych sukcesow w zyciu osobistym i politycznym . Niech 2006 rok przyniesie dla Polski , poprzez Wasze dzialania polityczne jak najwiecej radosci i zeby wreszcie bylo mniej CHAMSTWA wsrod Polakow . Co z tym narodem sie stalo - pewnie mial tez duzy wplyw , 10-letni rzad A. Kwasniewskiego i K O L E S I O W . Afera gonila afere , a szczytem bylo ulaskawienie Sobotki To prawdziwy policzek dla wymiaru sprawiedliwosci . Mam nadzieje ze ten nowy rok bedzie dla Panow sukcesem osobistym , czego zycze z calego serca Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Zaufanie do polityka ? 01.01.06, 02:07 to pachnie oksymoronem ! Zaufanie to można mieć do rodziców, żony, dzieci, do osób, które się zna blisko a nie do osoby, którą się widuje w TV i która mówi to co jej nakazuje chwilowa koniunktura polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś