bebe3 03.01.06, 20:05 ...że gdyby on był premierem, Mikosz nie byłby ministrem. Wierzycie ,że cokolwiek dzieje się w rządzie bez zgody J.Kaczyńskiego?:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoszolomizacja Re: A Jarek powiedział.... 03.01.06, 20:07 On ocywiście nie mial nic do gadania przy tworzeniu rządu. coś mu te koty na..... Odpowiedz Link Zgłoś
czlonek_z_zasadami Dobry Car i źli doradcy 03.01.06, 20:10 Może i kocha koty ale czegoś się od Wołodii nauczył :> Odpowiedz Link Zgłoś
millerowiec Jarek powiedział, że jakby był Zobrą, 03.01.06, 20:14 to kazłby nas pozamykać. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Prezes PIS to skarb:) 03.01.06, 20:14 praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,67725,3011434.html Pomimo tych pochlebnych słów nie udało sie panu Mikoszowi. Właził bez wazeliny a tu takie przykre słowa ze strony ww skarbu Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A Jarek powiedział.... 03.01.06, 21:06 bebe3 napisała: > ...że gdyby on był premierem, Mikosz nie byłby ministrem. > Wierzycie ,że cokolwiek dzieje się w rządzie bez zgody J.Kaczyńskiego?:D No i nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: A Jarek powiedział.... 03.01.06, 21:16 To kto jest premierem?? Asieńko. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 [...] 03.01.06, 21:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: A Jarek powiedział.... 03.01.06, 21:17 no to pierwsza krytyka rządu przez pana jarasława 1 no widac ze los rzady jest przesadzony Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A Jarek powiedział.... 03.01.06, 21:25 Nie, ale delektowanie się od kilku miesięcy tym samym i odkrywanie co kilka postów tego samego fenomenu w naszym rzadzie /o którym wiadomo było od początku/ jest dla mnie nieco mdławe i nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: A Jarek powiedział.... 03.01.06, 21:32 Pewnie masz rację. ale niestety, nie kazdy jest tak bystry,więc trzeba uswiadamiać rodakom ,gdzie pies pogrzebany:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A Jarek powiedział.... 03.01.06, 21:35 Kiedyś Hannie Gronkiewicz-Walz /jeśli wierzyć tenu co mówiła ;) / w decyzjach dotyczących NBP i złotego doradzal duch święty. Ja twierdziłam, że nie ma problemu, skoro tenże doradza zupełnie fachowo, za co obrywało mi się od nawiedzonych dewotek itp... Tak samo jest z Marcinkiewiczem. Nie ma sensu oceniać kto pociąga zasznurki, ważne jest co w tego wyniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: A Jarek powiedział.... 03.01.06, 21:37 I tu sie pewnikiem roznimy. Nic nie wynika, Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A Jarek powiedział.... 03.01.06, 21:39 I tu panie hrabio pozwolę sobie stwierdzić, ze jeśli nie wynika nic, to połowa sukcesu :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: A Jarek powiedział.... 03.01.06, 21:41 I tu Pani Asieńko 100% racji przyznam:) A według skali kaczej to będzie 1000%:) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A Jarek powiedział.... 03.01.06, 21:45 Ja bym nie demonizowała. Kaczory porządzą 4 lata /prezydent 5/ a potem zgodnie z tradycją III RP sromotnie przegrają z odnowionymi czerwonymi. Modlić się trzeba tylko, żeby za wiele nie popsuli, a może nawet coś uda im się zreformuować w sposób niedoceniony, ale właściwy. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Mądre słowa. 04.01.06, 14:43 asienka32 napisała: > Ja bym nie demonizowała. > Kaczory porządzą 4 lata /prezydent 5/ a potem zgodnie z tradycją III RP > sromotnie przegrają z odnowionymi czerwonymi. > Modlić się trzeba tylko, żeby za wiele nie popsuli, a może nawet coś uda im się > > zreformuować w sposób niedoceniony, ale właściwy. Jest jeszcze wersja hardoce - taczki pod sejmem i pałacem :-) Ludzie może naiwni (Jak mawia Kurski) ale w kryzysie się jednoczą. Przy okazji wiadomo co teraz robi Marian? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:A p.asieńka32 P. hrabio..mój drogi Heniu!:-)) 03.01.06, 21:43 Hrabio, Niecnoto !:-) wyrwałeś mi niegdysiejszą ulubienicę ! Pzdr ..hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Panie Henryku 03.01.06, 22:07 hrabia.m.c napisał: > Zetnij!! P. Hrabio, Druhu a gdzieżby tam !! ..tyle wspólnych bitew, tyle panien rozhędożonych, ..tyle jeszcze przed nami.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re:Panie Henryku 03.01.06, 22:19 Nie ma problemu:)) Z panem Henrykiem gąśiorek obalimy i będzie ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Panie Henryku 03.01.06, 22:19 asienka32 napisała: > Nie rozumiem w czym problem ;) ??? My z P. Hrabią od dawna pełni szacunku dla Pań !! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re:Panie Henryku 04.01.06, 14:56 henryk.log napisał: > My z P. Hrabią od dawna pełni szacunku dla Pań !! Nie zapominajcie o mnie mości hrabiowie. No to szykuje się imprezka. Ponoć Pani Asienka odwiedziła miejsce spoczynku posąg Aleksandra hrabiego Fredry. Nawet deklarowałem gotowość oprowadzania po innych osobliwościach Lwowskich (Ossolineum www.ossolineum.pl/ Panoramie Racławickiej www.wroclaw.pl/m3276/ www.mnwr.art.pl/pr.html ), jak i innych atrakcjach znanych li tylko tutejszym mieszczanom. Jednak Pani Asienka choć milutka nie dała znaku życia. Może na Waszą imprezkę też nie przybędzie? Jakby przybyła dajcie znać. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re:A p.asieńka32 P. hrabio..mój drogi Heniu!:-)) 03.01.06, 21:45 Też już wcześniej się zorientowałam, ze hrabiego Heniem nazwałem nieopatrznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 No i pozamiatane po gafie ... 03.01.06, 21:57 Podziękowania dla /wiadomo kogo/ :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: No i pozamiatane po gafie ... 03.01.06, 21:59 Ciebie też kasują?:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: No i pozamiatane po gafie ... 03.01.06, 22:00 Ale tylko jak ich poproszę :))) Odpowiedz Link Zgłoś