hrabia.m.c 03.01.06, 23:14 Na razie tylko rozpieprzją, a to byle baran potrafi(tryka tryka az rozwali) Ale co wybudują/ wioche krytą strzechą czy most pólnocny? A może tylko gruzowisko zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bpkw Re: Czy partia braci,potrafi budować? 03.01.06, 23:17 Oczywiscie, ze tak. Ruine... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford To takie lzawo-patriotyczne. Jak Rodziewiczowna. 03.01.06, 23:18 Ruiny i zgliszcza. Ach, wzruszyliscie mnie wielkoscia polskiej martyrologii do lez;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka7111 oni buduja infrastrukture faszyzmu 04.01.06, 01:11 cenzura, kontrole, lustracje, posluszenstwo. gratuluje polakom smietnika. byle zostawili kapital w spokoju i zolniezy w iraku, wolno im was gnoic. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Czy partia braci,potrafi budować? 04.01.06, 01:18 Może nie umieją budować, ale wiedzą jak tego nie należy robić (Wassermann). Ja bym to awansem uznał za połowę sukcesu z minusem i w zawieszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A tam - tylko PGRy na wiezienia przerobic;) 04.01.06, 01:21 Lagry, panie...Tym razem naprawde i lagry, i polskie;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt [...] 04.01.06, 01:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Czy partia braci,potrafi budować? 04.01.06, 20:19 pan.nikt napisał: > Czy partia braci,potrafi budować? > > To pytanie podstawowe. > Nie jestem pewny czy sobie poradzą. > > Ale wiem, że ani KOMUCHY, ANI POlewacy (zwani tuskowcami, czy rokitowcami), ANI > > PeDałki nie potrafią. > I to jest gwarantowane i udowodnione w praktyce. > > > Dlatego w PiSie jest jakaś nadzieja. No w Warszawie coś tam po i uw i sld zbudowalo( że drogo:)) to fakt) ale dwa mosty stoją !! a braciszek przez trzy lata co????...ZERO!!1 Wiec ta nadzieja to stuprocentowa MATKA..... Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Czy partia braci,potrafi budować? 04.01.06, 20:21 hrabia.m.c napisał: > > No w Warszawie coś tam po i uw i sld zbudowalo( że drogo:)) to fakt) > ale dwa mosty stoją !! > a braciszek przez trzy lata co????...ZERO!!1 > Wiec ta nadzieja to stuprocentowa MATKA..... > .....POLKA - mam... nadzieję, Panie Hrabio?!;))) Odpowiedz Link Zgłoś