oh_ziuta 04.01.06, 22:25 Właśnie się dowiedziałam: Wykonane w Sopocie badania DNA nieoczekiwanie wykazały, że Bogdan Borusewicz jest przyrodnim bratem Jarosława i Lecha Kaczyńskich! O, cholera... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasermanplus Oglądajcie TVP3. Pijany marszałek! 05.01.06, 21:12 To się w pale nie mieści. Borusewicz jest strąbiony w cztery d... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Oglądajcie TVP3. Pijany marszałek! 05.01.06, 21:18 :-)))))))))) faktycznie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Oglądajcie TVP3. Pijany marszałek! 05.01.06, 21:22 Ciekawe, z jakiej to okazji?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marbaran Re: Oglądajcie TVP3. Pijany marszałek! 05.01.06, 21:18 O rany, faktycznie. Przecież on bełkoce. Ludzie, czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
osrodek.badan.wyborczych Re: Oglądajcie TVP3. Pijany marszałek! 05.01.06, 21:24 To jest skandal wagi państwowej. Marszałek Senatu jest trzecią osobą w państwie. Skoro się upił (jego prywatne prawo), to nie powinien wtedy występować w publicznej telewizji. Mam nadzieję, że naprawdę mało kto to ogląda. Oto PiS w całej okazałości! Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take Re: Oglądajcie TVP3. Pijany marszałek! 05.01.06, 22:49 osrodek.badan.wyborczych napisał: > Mam nadzieję, że naprawdę mało kto to ogląda. > Oto PiS w całej okazałości! A ja wrecz przeciwnie mam nadzieje, ze wszyscy to zobacza. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A co ma zrobic z natury przyzwoity czlowiek, skoro 05.01.06, 21:29 wdepnal w to kacze lajno? Tylko sie schlac. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
czlonek_z_zasadami Re: A co ma zrobic z natury przyzwoity czlowiek, 05.01.06, 22:49 Fakt. Na jego miejscu też bym chodził nawalony. Najważniejsze że jest pensja i samochód - do domu zawsze odwiozą. Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko a ten z czerwonymi uszami...... 05.01.06, 21:26 szczeniak to co za ptica? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Trzeci bliźniak 05.01.06, 22:47 Myślałem, że IV RP będzie nudna, a tu ciekawostkami i skandali sypnęło już od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Od strony ojca czy matki? 05.01.06, 22:59 Borusewicz sie nie upil, on tak ma i bez picia, wydaje mi sie,ze to poczatek jakiejs choroby, to prawy czlowiek, ale chyba ostatnio niebardzo swiadomy samego siebie. Nie powinien byc marszalkiem bo bedzie coraz gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
marbaran Czy ktoś jeszcze to widział? 06.01.06, 10:58 Ja byłem pod bardzo złym wrażeniem. Jeśli nawet nie był nawalony jak stodoła, tylko jest chory na głowę, jak sugerujesz, to pilnie potrzebny jest lekarz, rodzina i przyjaciele. Tym bardziej, jeśli to faktycznie prawy człowiek. Oglądaliśmy to wspólnie z żoną i spostrzeżenia mieliśmy te same. Ale gorsze od dosłownej niezrozumiałości (dykcja) było mówienie albo bez sensu albo nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś