risza 06.01.06, 19:57 Im dłużej oglądam tą marionetkę tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu,że wzorem jej zachowań jest tow. Wiesław.Chyba ma to świadczyć o samodzielności. Na marginesie ciekawa jestem ilu forumowiczów wie kim był tow. Wiesław Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosciol.mlodziezy.psychicznej Kto wie kto to był gomułka? 06.01.06, 19:59 Np. niejacy towarzysze cmok5 i lauriane. Wiernie oddani sprawie socjalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Marcinkiewicz jak Gomułka 06.01.06, 20:03 Jest jedna mała roznica, gomulka nie byl cyborgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
owsienko [...] 06.01.06, 20:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: A w kościele dzisiaj jak Tusk byłeś? 06.01.06, 20:09 A po co? Tace to ja w knajpie wole ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
lolowedzynski Re: Marcinkiewicz jak Gomułka 06.01.06, 20:57 Gomółka nie umiał takich ładnych pierogów robić.A może myślał w przeciwieństwie do obecnego premiera,że gospodarka jest ważniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
jaruzel2 Re: Marcinkiewicz jak Gomułka 06.01.06, 20:58 Gomułka był antysemitą, a Marcinkiewicz ma 2 Żydów w rządzie, to poważna różnica! Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: A Wieslaw za to mial Zydowke w lozku! 06.01.06, 21:06 Pani (przepraszam, Towarzyszka!) Zofia Gomulkowa byla z zydowskiej rodziny, to bardzo dobrze znana sprawa. Byla nawet taka teoria, ze w marcu 68 stronnictwo Moczara rozpetalo nagonke na Zydow, zeby "po tej linii" wykopsac Gomulke. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany dzis pochylal sie z troska. to chyba Gierek :D 06.01.06, 21:20 SLD tez sie pochylalo. ale ci w koncu z PZPR... dzis MArcinkiewicz powiedzial o silnej zlotowce mniej wiecej: "Jak widzicie nie mowie tego z wesola mina. Jestem pelen troski." To moze zamiast deklaratywnej troski jakies propozycje????? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Marcinkiewicz zalosna marionetka 06.01.06, 22:10 szef Gomolki siedzial w Moskwie szef Marcinkiewicza siedzi w Toruniu Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Marcinkiewicz zalosna marionetka 06.01.06, 22:16 karbat napisał: > > > szef Gomolki siedzial w Moskwie > szef Marcinkiewicza siedzi w Toruniu Więc marionetka zaoszczędzi na benzynie:) I bedziemy mieli TANIE PANSTWO:) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A jakies dowody na te teze ? Tak z czystej 06.01.06, 22:32 ciekawosci pytam :) risza napisał(a): > Im dłużej oglądam tą marionetkę tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu,że wz > orem jej zachowań jest tow. Wiesław.Chyba ma to świadczyć o samodzielności. Na > marginesie ciekawa jestem ilu forumowiczów wie kim był tow. Wiesław Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Dolaczam sie, moje ty nieustajace zrodlo pychy ;) 06.01.06, 22:45 Tow. Wieslawa znam jak i Kazia z kronik telewizyjnych, ale za cholere podobienstwa nie widze. Chyba gdyby...porownywac im lysinki;) Odpowiedz Link Zgłoś
beard Re: Dolaczam sie, moje ty nieustajace zrodlo pych 07.01.06, 08:19 kropek_oxford napisał: > Tow. Wieslawa znam jak i Kazia z kronik telewizyjnych, ale za cholere > podobienstwa nie widze. Chyba gdyby...porownywac im lysinki;) Łysinki też, ale ta modulacja głosu, akcentowanie bardzo ważnych wyrazów, nadużywanie słowa skandal.I kto wie, może też skończyć jak Wiesław w Nowogardzie Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Dolaczam sie, moje ty nieustajace zrodlo pych 07.01.06, 14:20 Bardzo Wazne Wyrazy to podstawa 'fachowosci' :) Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Dolaczam sie, moje ty nieustajace zrodlo pych 07.01.06, 15:29 Gkledzi w TV o niczym co zrobil lub nie na kazdy mozliwy temat i jak niedorozwój cieszy sie dpowiadajac glupkowato na zadawane poważne pytania.Może na sołtysa, góra na radnego ale to co mu sie przytrafiło to kopot. Odpowiedz Link Zgłoś
arielmoisiecyc Re: Marcinkiewicz jak Gomułkanie - NIE BARDZO 07.01.06, 15:30 GOMUŁKA MIAŁ ŻONĘ SYJONISTKĘ Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Marcinkiewicz jak Gomułkanie - NIE BARDZO 07.01.06, 15:37 Kobiety, ktore by chcialy z Marcinkiewiczem wystąp! Odpowiedz Link Zgłoś