Dodaj do ulubionych

Od jakiegoś czasu...

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.11.02, 23:13
Od jakiegoś czasu, notorycznie jakiś posrany pedało-żyd podszywa się na tym
forum pode mnie. Wypisuje takie banialuki, że trudno to znieść. Proszę
wszystkich o zrozumienie tej absurdalnej sytuacji. Ja zawsze piszę z
icpnet.pl i nie loguję się!!! Jestem Prawdziwym Polakiem i jako taki nie
toleruję panoszenia się żydostwa i komuchów w mojej Ojczyznie. Nie jestem
jednak takim prostakiem, żeby wysyłać takie chamskie posty jak do niejakiego
Bernarda ze Szwecji. Te wysyła moja nędzna podróbka. Sam jestem za cenzurą na
forum GW, bo za dużo tu wypowiedzi prostackich i chamskich. Taka cenzura jest
potrzebna. Należy usuwać posty, których IP wskazuje na izraelskie
pochodzenie! I takie, które godzą w dumę Prawdziwych Polaków!!!

prawdziwy AdamM
Obserwuj wątek
    • Gość: AdamM (nie zalogow napisal to podszywacz. Podejrzewam Jaaza. nt IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.11.02, 23:25
      • libicki_marcin Re: napisal to podszywacz. Podejrzewam Jaaza. nt 01.11.02, 23:35
        A ja myslę, że ty jesteś chory AdamieM na schizofrenię, i sam wysyłasz te
        posty. Nikt nie czyta tego co piszesz, wiec robisz zamet sam wokol swojej
        nedznej osoby.

Prezydent Poznania
        Marcin Libicki
        • adamm00 ja nie mysle, ze jestes chory 01.11.02, 23:42
          natomiast mysle podszywaczu, ze jestes paskudnym czlowiekiem. I nie zycze
          nikomu kontaktu z toba. Domyslasz sie chyba, ze malo nas to rusza, ze tu
          swinisz, ale zawsze troche problemow to stwarza. Rob jak uwazasz - podszywaj
          sie, nie podszywaj. Jak chcesz. Mnie to wali. Pa. :((
          • Gość: AdamM (Poznań) Re: ja nie mysle, ze jestes chory IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.11.02, 23:50
            adamm00 napisał:

> natomiast mysle podszywaczu, ze jestes paskudnym czlowiekiem. I nie zycze
            > nikomu kontaktu z toba. Domyslasz sie chyba, ze malo nas to rusza, ze tu
            > swinisz, ale zawsze troche problemow to stwarza. Rob jak uwazasz - podszywaj
            > sie, nie podszywaj. Jak chcesz. Mnie to wali. Pa. :((

To, że założyłeś sobie konto to nic nie znaczy. Ja specjalnie nie loguje się,
            żeby było widać, że jestem prawdziwym AdamemM z Poznania! Stosujesz różne
            metody, żeby się pode mnie podszyć... To i tak nic nie da, bo od razu widać,
            kto jest Prawdziwym Patriotom.

Daj sobie spokój. Sam widzisz, że nawet jakiś adres śmieszny "adam00" musiałeś
            sobie wybrać, bo mój prawdziwy jest już zajęty!

Wracaj do swojej nory, szczurze!

Prawdziwy AdamM z icpnet.pl
            • adamm00 tak mnie rozsmieszasz, ze nie moge nie 01.11.02, 23:53
              odpisac. A po co wlasciwie to robisz? Rozumiem, ze zaczales mnie nie lubic za
              jakies posty. Te w obronie kosciola? Ale o co ci chodzi? Co chcesz osiagna
              walczac z kosciolem? Odpusc sobie. A z ciekaowci spytam pod kogo jeszcze ci sie
              udalo podszyc? Chyba pod kaprala bo pisal cos o zalogowaniu i podszywaniu. A
              napisz mi jak sie wchodzi na inne serwery, zeby bylo widac, ze z nich piszesz?
              • Gość: AdamM (nieazlogow Re: tak mnie rozsmieszasz, ze nie moge nie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.11.02, 23:57
                Daj sobie spokój... Nie wiem jak się wchodzi na jakieś serwery... pisze z tąd
                skąd zawsze, a ty się tu wpierdalasz! Nic nie mogę poradzić!

Nienawidzę cię za podszywanie sie!!! A nie za jakieś debilne posty o kościele
                katolickim.

AdamM - prawdziwy
                • adamm00 Pomylilo ci sie przy "autorze" 02.11.02, 00:04
                  Powinno być "nie zalogow"

Ale to nic. Daj juz spokoj i powiedz mi jak to sie robi z tymi serwerami. Bo
                  nie chce meczyc kolegi, ktory i tak oddal mi juz wiele przyslug komputerowych.

:)
          • Gość: AdamM (nie zalogow Re: ja nie mysle, ze jestes chory IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.11.02, 23:53
            adamm00 napisał:

> natomiast mysle podszywaczu, ze jestes paskudnym czlowiekiem. I nie zycze
            > nikomu kontaktu z toba. Domyslasz sie chyba, ze malo nas

...zwóćcie uwagę na to "nas" - pisze niby sam, a używa liczby mnogiej. To
            klasyczny objaw pewnej przykrej przypadłości umysłowej.

to rusza, ze tu
            > swinisz, ale zawsze troche problemow to stwarza. Rob jak uwazasz - podszywaj
            > sie, nie podszywaj. Jak chcesz. Mnie to wali. Pa. :((
    • Gość: baba Polakiem , moze jestes. Prostakiem napewno IP: *.rdu.bellsouth.net 01.11.02, 23:57
      "Jestem Prawdziwym Polakiem i jako taki nie
      toleruję panoszenia się żydostwa i komuchów w mojej Ojczyznie." piszesz, wiec
      dowodzisz ze jestes tepym prostakiem, czego nie mozesz zaprzeczyc, bo
      poprzednie zdanie cie opisuje jako gnoja. Moze chcesz by innym Polakom ez ten
      termin gnoja antysemity przypadl? To miedzy toba a twoimi rodakami do
      zdecydowania. Nie jestem
      jednak takim prostakiem,
      Gość portalu: AdamM (niezalogowa napisał(a):

> Od jakiegoś czasu, notorycznie jakiś posrany pedało-żyd podszywa się na tym
      > forum pode mnie. Wypisuje takie banialuki, że trudno to znieść. Proszę
      > wszystkich o zrozumienie tej absurdalnej sytuacji. Ja zawsze piszę z
      > icpnet.pl i nie loguję się!!! Jestem Prawdziwym Polakiem i jako taki nie
      > toleruję panoszenia się żydostwa i komuchów w mojej Ojczyznie. Nie jestem
      > jednak takim prostakiem, żeby wysyłać takie chamskie posty jak do niejakiego
      > Bernarda ze Szwecji. Te wysyła moja nędzna podróbka. Sam jestem za cenzurą
      na
      > forum GW, bo za dużo tu wypowiedzi prostackich i chamskich. Taka cenzura
      jest
      > potrzebna. Należy usuwać posty, których IP wskazuje na izraelskie
      > pochodzenie! I takie, które godzą w dumę Prawdziwych Polaków!!!
      >
      > prawdziwy AdamM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka